Ξεπερασμα χωρισμου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 259
    Senior Member
    συμφωνω απολυτα σε οσα λες....μα το ερωτημα μου δεν το απαντησες...

πως ειναι δυνατον να με ξεπερασε τοσο γρηγορα να μην την νοιαζω καθολου και να βρηκε εναν αλλον και να καλοπερναει...εγω απο τοτε ειμαι χαλια..εδω κ 7 μερες...χαλια..οπως την πρωτη εβδομαδα που χωρισα...δεν το αντεχω αυτο.

.θελω μια βοηθεια παιδια απο καποιους που εχουν εμπειρια....θα την ξεπερασω;;; θα ξαναερωτευτω;;; εγω πιστευω και μου το λεει ο εαυτος μου δηλαδη πως ακομα και αν ο χρονος θεραπευει..πιστευω πως και μετα απο 1 η 2 χρονια θα την βλεπω ειτε σε φωτογραφια ειτε μπροστα μου ειτε θα την σκεφτομαι και θα γινομαι σκατα οπως την πρωτη μερα που χωρισαμε...αυτο πιστευω...με λιγα λογια πιστευω πως δε θα την ξεπερασω ποτε εντελως..παντα κατι θα μεινει που θα την θυμιζει και με κανει χαλια...τι λετε;;τι πιστευετε;;το προτεινετε;;;βοηθηστε με σας παρακαλω..

περιμενω απαντησεις παιδια...λιλιουμ σε ευχαριστω

Senior Member
    @lilioym το οτι ειναι ζηλιαρης,οπως και εγω παλιοτερα γιατι το εχω βελτιωσει αρκετα δεν παει να πει οτι δεν την αγαπαει και την θελει μονο απο ζηλια..αν ειναι απο ζηλεια δεν στεναχωριεσαι ουτε εχεις ορεξη να κανεις πραγματα για τον αλλον.. ετσι πιστευω

@unforgiven η σημερινοι γυναικα εχει αρκετες προτασεις και δεν την κρατας αν δεν θελει... αυτο οσον αφορα αυτο πουρωτας αν σε ξεπερασε..οσο για το αλλο, ρε εισαι 20 χρονων λιγο μικροτερος μου και ρωτας αν θα ξαναερωτευτεις? απλα περνας μια φαση μετα το χωρισμο,οταν αρχισεις και χαλαρωσεις και γνωρισεις καμμια κοπελα δεν θα την θυμασαι ουτε σαν αναμνηση

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καποιοι ανθρωποι περνανε ευκολα στο παρακαταω, καποιοι οχι, κολλανε. δεν το βλεπεις γυρω σου? η πρωην σου ανηκε στην πρωτη κατηγορια απλα, δε σημαινει οτι δε σε αγαπησε, σημαινει οτι μπορει να αποκολλαται απο ενα προβλημα ευκολα και να συνεχιζει, ενω αλλοι αναμασανε το προβλημα μηνες ακομα και χρονια..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    @lilioym το οτι ειναι ζηλιαρης,οπως και εγω παλιοτερα γιατι το εχω βελτιωσει αρκετα δεν παει να πει οτι δεν την αγαπαει και την θελει μονο απο ζηλια..αν ειναι απο ζηλεια δεν στεναχωριεσαι ουτε εχεις ορεξη να κανεις πραγματα για τον αλλον.. ετσι πιστευω
    τον πληγωμενο εγωισμο τον ξεχνας? για αυτο μπορει να στεναχωριεται τωρα τοσο πολυ ο φιλος. Δε λεω οτι δεν την αγαπησε/αγαπαει, αλλα απο οσα μου εχει δειξει η εμπειρια μου, εχω καταληξει να τρεφω αμφιβολιες για την "αγαπη" των ανασφαλων και ζηλιαρηδων ανθρωπων, εχω και εγω υπαρξει σε αυτη την πλευρα, δε μιλαω απεξω.. η αγαπη δε βασανιζει. τα αλλα μικροσυναισθηματα, ναι.

Senior Member
    μην αναρωτιεσαι αν σε ξεπερασε μπορει ουτε αυτη να μην ξερει

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    καποιοι ανθρωποι περνανε ευκολα στο παρακαταω, καποιοι οχι, κολλανε. δεν το βλεπεις γυρω σου? η πρωην σου ανηκε στην πρωτη κατηγορια απλα, δε σημαινει οτι δε σε αγαπησε, σημαινει οτι μπορει να αποκολλαται απο ενα προβλημα ευκολα και να συνεχιζει, ενω αλλοι αναμασανε το προβλημα μηνες ακομα και χρονια..
    και πως γινεται να προσπερνας την αγαπη τοσο ευκολα?

Senior Member
    καταλαβα...αυτο που φοβαμαι ειναι εστω και μετα απο 1 χρονο...θα την σκεφτομαι η θα την βλεπω σε φωτογραφιες οπως ειπα και θα νιωθω παλι ασχημα αυτο φοβαμαι..θα νιωθω οπως τωρα..ετσι πιστευω......αυτο με φοβιζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    καταλαβα...αυτο που φοβαμαι ειναι εστω και μετα απο 1 χρονο...θα την σκεφτομαι η θα την βλεπω σε φωτογραφιες οπως ειπα και θα νιωθω παλι ασχημα αυτο φοβαμαι..θα νιωθω οπως τωρα..ετσι πιστευω......αυτο με φοβιζει
    νταξει μη φρικαρεις μεχρι να περασει 1χρονος βλεπεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    τον πληγωμενο εγωισμο τον ξεχνας? για αυτο μπορει να στεναχωριεται τωρα τοσο πολυ ο φιλος. Δε λεω οτι δεν την αγαπησε/αγαπαει, αλλα απο οσα μου εχει δειξει η εμπειρια μου, εχω καταληξει να τρεφω αμφιβολιες για την "αγαπη" των ανασφαλων και ζηλιαρηδων ανθρωπων, εχω και εγω υπαρξει σε αυτη την πλευρα, δε μιλαω απεξω.. η αγαπη δε βασανιζει. τα αλλα μικροσυναισθηματα, ναι.
    αυτο που λες ειναι σωστο,αλλα ενταξει αν ειναι στο χαρακτηρα σου ,σε καοιες περιπτωσεις θα σου βγει (εννοω εξαρταται απο το ποιος ειναι ο αλλος) , στην πρωτη μου σχεση δεν το ειχα νιωσει ποτε το αισθημα της ζηλειας γιατι σου εβγαζε εμπιστοσυνη..

Senior Member
    Εμενα πλεον με νοιαζει μετα απο καιρο να μην την σκεφτομαι και να γινομαι χαλια....αυτο θα επιτευχθει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    Εμενα πλεον με νοιαζει μετα απο καιρο να μην την σκεφτομαι και να γινομαι χαλια....αυτο θα επιτευχθει;
    Η απάντηση σε αυτό που ρωτάς είναι μία...
    ΝΑΙ

Senior Member
    Επίσης μετά θα καταλάβεις τα εξής:
    Οτι ΔΕΝ υπάρχει "ένας και μόνο ένας άνθρωπος για μας" όπως εσφαλμένα νομίζουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι.
    Οτι οι έρωτες δεν κρατάνε για πάντα.
    κλπ κλπ
    και στο τέλος θα είσαι ευτυχισμένος που έμαθες ένα σωρό πράγματα μέσα από αυτή την διαδικασία του χωρισμού. Πίστεψέ με! Το ζω!

Senior Member
    xart, εγω , ο εαυτος μου, κατι μου λεει πως ακομα και μετα απο 2 χρονια, θα την σκεφτομαι η θα την βλεπω σε φωτογραφιες η θα αναπολω στιγμες μαζι της και θα νιωθω πολυ ασχημα και κατι μου λεει επισης πως θα με κανει χιλια κομματια αυτο που θα θυμαμαι μ αυτη ειτε ειναι στιγμες ειτε αναμνησεις ειτε την δω καπου...

Senior Member
    φυσικα και θα την ξεχασεις....χωρις επαφη..αρχιζει και ξεθοριαζει και καποια στιγμη στο μυαλοσου αλλες σκεψεις θα ειναι πιο δυνατες απο αυτη και θα την σβησουν εντελως... ειδικα αν γνωρισεις καποια αλλη η διαδικασια ειναι αυτοματη...

Senior Member
    πφφφ...φοβαμαι πως δε θα γινει αυτο..γιατι και τωρα και αργοτερα πιστευω πως θα την δω απο κοντα η θα την σκεφτομαι και θα νιωθω χαλια...

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast