Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 286
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    δλδ ? ....................
    Οτι εχεις την true καταθλιψαρα σε αντιθεση με τους υπολοιπους :cool:

(Πλακα κανω,ε?)

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια καλή σχέση απαλύνει την κατάθλιψη. Με τις ωραιες στιγμες της και την ηρεμία που προσφερει αφαιρείσαι από τα αιτια της καταθλιψης. Ετσι η διαθεση βελτιωνεται. Και νοουμένου ότι δεν έχεις τη σχεση απλα για να φορτωνεις (υπό τυπον πεποιθησης ότι μοιραζεσαι) με τον άλλο τα δικά σου.
    Το ζήτημα ειναι ότι η κατάθλιψη δεν σου δινει το κουράγιο να επιδιώξεις να φτιάξεις μια σχέση κι εκτός αυτου με το που ο αλλος θα σε γνωρισει σε τετοια χαλια κατασταση θα φύγει. Καταθλιψη ειναι το αποτελεσμα αυτων που έχουμε περάσει στη ζωη μας, ειναι η απόδειξη ότι ο γενικός απολογισμός της ζωης μας ειναι αρνητικός. Δεν πιστευω να οφειλεται σε οργανικά αίτια, ορμόνες κλπ. Πιστευω αυτο παίζει λίγο ρόλο αμα κάποιος ειναι εκ γενετης ευαισθητος.
    +απειρο

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γουσταρεις φαινεται συγκεκριμένους χαρακτήρες, ταυτίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις που σου αφηνουν (πχ. υποτιθέμενος δυναμισμός, χαβαλές, μαγικα), χωρις καν να τους εχεις γνωρισει καλύτερα, με ανδρισμό και πίστη. Φαινεται πως ακόμα δεν καταλαβες πως ότι λάμπει δεν ειναι απαραιτητα χρυσος. Μήπως χρειαζεται να αλλάξεις τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις? Μήπως χρειαζεται να αλλάξεις τα μηνυματα που εσυ τους παιρνας οταν σε γνωριζουν? Μήπως εισαι ευκολόπιστη, σου πουλανε δλδ πολλά κι ωραια, και στο τελος την πατας?
    Ειναι σωστο αυτο που λες,και γω της ειχα πει οτι αν ηθελε σοβαρο αντρα θα τον εβρισκε.Αν συνεχως διαλεγεις αντρες που φαινονται καλοι εραστες,αλλα οχι καλοι συντροφοι,σημαινει οτι μαλλον σε ενδιαφερει περισσοτερο το σεξ,παρα μια σχεση.

Και δεν ειναι κακο αυτο,αρκει να ξεκαθαρισει τι θελει.

Banned
    ουτε εγω θελω να ξανακανω σχεση με γυναικα που δε μου ταιριαζει και δε καταλαβαινει. γι'αυτο ειμαι προσεκτικος με τις γνωριμιες μου. ειδικα κατι τελευταιες ηταν καταστροφικες κι ακομα προσπαθω να συνελθω. και τελικα καταληγω οτι περνω καλυτερα με την εργενικη ζωη, ακομα κι αν καποιες φορες μου λειπει η ασφαλεια του να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου. προτιμω μονος μου παρα να τρεχω και να γινομαι μαλακας για χαρη καποιας αλλης, επειδη εχει σκατα στο κεφαλι της. δυστυχως σημερα η πλειοψηφια φαινεται να ειναι ετσι, οποτε δε με βλεπω να ξανακανω σχεση.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ΚΕΝΟ θα θελα να ξερα σε ποια απο τις κατηγοριες σου που εχεις βαλει τις ελληνιδες γυναικες θα επεφτα. Υπολογιζω οτι μαλλον θα επεφτα στο κενο! χχαχαχαχαχα

Senior Member
    [QUOTE=Αλαφροίσκιωτος;489279]Οτι εχεις την true καταθλιψαρα σε αντιθεση με τους υπολοιπους :cool:

(Πλακα κανω,ε?)

Δεν τρεχει τιποτα , αφου ετσι ειμαι , να μην το παραδεχτω ?

Senior Member
    Εχω να κανω σχεση 5 χρονια. Με κοινωνικη φοβια, καταθλιψη, αποφευκτικη διαταραχη, διασπαση προσοχης, ακουστικη δυσλεξια ε οσο καλος και να σαι εξωτερικα δεν ειμαι εγω για σχεση. Εχω πολλα θεματα.

Banned
    kaλα δεν ειπαμε εξωτερικα να δαγκωνεις αλλα απο οτι βλεπεις η εμφανιση δεν εχει κ τοσο σημασια

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Εχω να κανω σχεση 5 χρονια. Με κοινωνικη φοβια, καταθλιψη, αποφευκτικη διαταραχη, διασπαση προσοχης, ακουστικη δυσλεξια ε οσο καλος και να σαι εξωτερικα δεν ειμαι εγω για σχεση. Εχω πολλα θεματα.
    τι παει να πει δεν κανεις για σχεση
    εσυ εισαι αυτος που εισαι και θα εχεις θετικα στοιχεια σιγουρα
    οι αλλοι ειναι μαλακες που δεν δειχνουν κατανοηση

Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Ειναι τα θεματα σου αυτα, τα οποια σου υπέβαλαν πως δεν κανεις για σχεση. Στην ικανότητα αυτη καθ αυτη για σχεση μπορει να σαι μια χαρα άτομο, ιδανικός συντροφος για καποια κοπέλα. Οι άλλοι που εχουν σχεση μπορεί να είναι υποδεέστεροι σου σ΄αυτα που θα μπορουσε να προσφερει κανεις σε μια κοπελα. Όμως τα θεματα σου, σου στερησαν την ικανοτητα να σκέφτεσαι καθαρα και λογικά. Κι ετσι συνεδεσες στη σκεψη σου άσχετα μεταξυ τους πραγματα.
    γιάννης

Junior Member
    Καλησπέρα σας και καλό χειμώνα...στην σκέψη και μόνο με πιάνει κατάθλιψη...διάβασα τις συμβουλες σας και έχετε δίκιο, προφανώς και δείχνω λάθος μηνύματα στους άντρες..πρόσφατο παράδειγμα γνώρισα έναν τύπο με τον οποίο από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα κάνουμε σεξ τν ίδια βραδυά και δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ...ήξερα πως αυτός δεν ήθελε κάτι σοβαρό μαζί μου ούτε και εγώ..αλλά στην σκέψη ότι θα μπορούσε να με έβλεπε για σχέση αμέσως τότε ξενερώνω κατά μία έννοια και το θεωρώ βαρετό...καθώς μου αρέσει το παιχνίδι γενικότερα (έστω και σε μία σχέση)...
    Να μην σας κουράζω καθώς βλέπω πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα εδώ μέσα και νιώθω και άσχημα...απλά νιώθω πολύ ΜΟΝΗ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elanaki View Post
    Να μην σας κουράζω καθώς βλέπω πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα εδώ μέσα και νιώθω και άσχημα...απλά νιώθω πολύ ΜΟΝΗ...
    καλησπέρα, δεν το γράφω μόνο για σένα αλλά με αφορμή την τελευταία σου παράγραφο θα σου πω ότι δεν κουράζεις και δεν ενοχλείς κανέναν (όπως και κανένας εδώ..) και ο χωρισμός, κι μοναξιά σοβαρά προβλήματα είναι .... μπορεί να μην φαίνονται στην αρχή αλλά στην πορεία δημιουργούν πολλά θέματα ...με μερικά πράγματα πρέπει να συμβιβαζόμαστε στη ζωή μας... γνώμη μου είναι αλλά το πιστεύω ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    καλησπέρα, δεν το γράφω μόνο για σένα αλλά με αφορμή την τελευταία σου παράγραφο θα σου πω ότι δεν κουράζεις και δεν ενοχλείς κανέναν (όπως και κανένας εδώ..) και ο χωρισμός, κι μοναξιά σοβαρά προβλήματα είναι .... μπορεί να μην φαίνονται στην αρχή αλλά στην πορεία δημιουργούν πολλά θέματα ...με μερικά πράγματα πρέπει να συμβιβαζόμαστε στη ζωή μας... γνώμη μου είναι αλλά το πιστεύω ...
    IVAN νόμιζα πως είμαι η μόνη που νιώθει έτσι και ξαφνικά βλέπω πως όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και άλλα πιο σοβαρά, δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές βλέπω ότι όλοι οι άλλοι γύρω μου είναι ευτυχισμένοι και εγώ όχι..και αναρωτιέμαι τι φταίει, αν φταιω εγώ με κάποια επιλογή μου (επαγγελματική, ερωτική κτλ)...
    Νιώθω πολύ μόνη σήμερα και τελευταία με φοβίζει η σκέψη πως κάτι θα μου συμβεί και δεν θα με ψάξει κανείς..αυτό προέκυψε από ένα περιστατικό που είχα τελευταία και ευτυχώς υπήρχε κάποιος δίπλα μου αλλά μου ξύπνησε αυτόν τον φόβο. Σήμερα με έπιασε στον δρόμο ένιωθα αδυναμία και σκέπτηκα και να πέσεις κάτω ποιος θα νοιαστεί;; και προσπάθησα να ηρεμήσω και να γυρίσω σπίτι μου..
    Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας και καλό χειμώνα...στην σκέψη και μόνο με πιάνει κατάθλιψη...διάβασα τις συμβουλες σας και έχετε δίκιο, προφανώς και δείχνω λάθος μηνύματα στους άντρες..πρόσφατο παράδειγμα γνώρισα έναν τύπο με τον οποίο από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα κάνουμε σεξ τν ίδια βραδυά και δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ...ήξερα πως αυτός δεν ήθελε κάτι σοβαρό μαζί μου ούτε και εγώ..αλλά στην σκέψη ότι θα μπορούσε να με έβλεπε για σχέση αμέσως τότε ξενερώνω κατά μία έννοια και το θεωρώ βαρετό...καθώς μου αρέσει το παιχνίδι γενικότερα (έστω και σε μία σχέση)...
    Μην κανεις σχεση τοτε,απολαυσε το και προχωρα σε σχεση με οποιον και οποτε θελεις!

Senior Member
    IVAN νόμιζα πως είμαι η μόνη που νιώθει έτσι και ξαφνικά βλέπω πως όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και άλλα πιο σοβαρά, δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές βλέπω ότι όλοι οι άλλοι γύρω μου είναι ευτυχισμένοι και εγώ όχι..και αναρωτιέμαι τι φταίει, αν φταιω εγώ με κάποια επιλογή μου (επαγγελματική, ερωτική κτλ)...
    Νιώθω πολύ μόνη σήμερα και τελευταία με φοβίζει η σκέψη πως κάτι θα μου συμβεί και δεν θα με ψάξει κανείς..αυτό προέκυψε από ένα περιστατικό που είχα τελευταία και ευτυχώς υπήρχε κάποιος δίπλα μου αλλά μου ξύπνησε αυτόν τον φόβο. Σήμερα με έπιασε στον δρόμο ένιωθα αδυναμία και σκέπτηκα και να πέσεις κάτω ποιος θα νοιαστεί;; και προσπάθησα να ηρεμήσω και να γυρίσω σπίτι μου..
    Ευχαριστώ
    .................................................. ...... το ανάρτησα δυο φορές και ακόμα δενν έχω καταλάβει πως

Senior Member
    IVAN νόμιζα πως είμαι η μόνη που νιώθει έτσι και ξαφνικά βλέπω πως όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και άλλα πιο σοβαρά, δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές βλέπω ότι όλοι οι άλλοι γύρω μου είναι ευτυχισμένοι και εγώ όχι..και αναρωτιέμαι τι φταίει, αν φταίω εγώ με κάποια επιλογή μου (επαγγελματική, ερωτική κτλ)...
    Νιώθω πολύ μόνη σήμερα και τελευταία με φοβίζει η σκέψη πως κάτι θα μου συμβεί και δεν θα με ψάξει κανείς..αυτό προέκυψε από ένα περιστατικό που είχα τελευταία και ευτυχώς υπήρχε κάποιος δίπλα μου αλλά μου ξύπνησε αυτόν τον φόβο. Σήμερα με έπιασε στον δρόμο ένιωθα αδυναμία και σκέφτηκα και να πέσεις κάτω ποιος θα νοιαστεί;; και προσπάθησα να ηρεμήσω και να γυρίσω σπίτι μου..
    Ευχαριστώ
    Ελενάκι κι εγώ ακριβώς αυτό νόμιζα όταν είχα πέσει σε τέλμα, δεν λέω ότι έχεις πέσει εσύ προς θεού για την δική μου ''εμπειρία'' αναφέρομαι...τα αποτελέσματα όμως είναι παρόμοια.
    Αποξένωση, αγωνία θλίψη..και ήπιας μορφής κατάθλιψη...αυτό το έχω χρόνια από διάφορους λόγους..ευτυχία, τι είναι ευτυχία;; οι στιγμές που ζούμε και μας δημιουργούν χαρούμενα συναισθήματα, αλλά που η σύντομη διάρκειά τους μας οδηγεί και πάλι στην ''μιζέρια μας'' .. όχι δεν το νομίζω ..προσωπικά πιστεύω πως εκείνες οι στιγμές που θυμάμαι κι ακόμα μου δημιουργούν παρόμοια συναισθήματα κι ας έχουν περάσει χρόνια έχουν τελικά μεγαλύτερη αξία και μπορώ να πω ότι ήταν και παραμένουν ευτυχισμένες στιγμές..πέρασαν μεν έχουν χαραχτεί όπως στην μνήμη μου...η δυστυχία όμως δεν είναι ένα αντίστοιχο ισοδύναμο με τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως γιατί είναι διαποτισμένη η φύση του ανθρώπου και της κοινωνίας από αυτή..έχει πολλά ύπουλα ''υλικά'' άγχος, στρες κ.τ.λ... προβλήματα όπως σωστά γράφεις κι εσύ...στη δουλειά αλλά κυρίως στην ανεργία ή την κακοπληρωμένη ''δουλειά''..στις σχέσεις φιλικές, ερωτικές οικογενειακές...
    Οπότε καλή κι αισιόδοξη η ''ματιά σου'' αλλά ίσως τα βλέπεις πολύ αισιόδοξα ρε συ, την διάχυτη ευτυχία που λες ότι βλέπεις, μακάρι να ήταν έτσι, να είναι έτσι...ίσως όμως να τα βλέπω πολύ απαισιόδοξα εγώ..και δεν ήμουν ποτέ έτσι...
    Παντού βλέπεις καχύποπτους ανθρώπους απέναντι σε κάθε λογική και λογικό άνθρωπο αλλά έτοιμους να πιστέψουν κάθε παραλογισμό και παράλογο αντίστοιχα άνθρωπο
    Κάνω μόλις τώρα την σκέψη ότι η δίκη σου αισιόδοξη ματιά που σου δημιουργεί θλίψη και είσαι άσχημα που δεν μπορείς κι εσύ να την νιώσεις, σου δίνει ένα πλεονέκτημα..έχεις ελπίδα..και καλώς κάνεις κι έχεις ..η ελπίδα υπάρχει (?) εν πάσει περιπτώσει πρέπει να υπάρχει κάπου κρυμμένη..άρα, κάνε την αδυναμία ..δύναμη ..και από τις στάχτες ξανά φουντώνει η φωτιά...

Και φταις με τις επιλογές που σε πικραίνουν (όχι μόνο εσύ, όλοι μας) και δεν φταις ... πως να κάνεις όμως, την σωστή επιλογή όταν δεν έχεις όλα τα ''δεδομένα'' στον έρωτα π.χ. ... ο καθένας ''πουλάει'' τον εαυτό του με σκοπό να κάνει μια επιφανειακή ''σχέση'', ενδεχομένως όλο αυτό (σπάνια) να καταλήξει σ έναν αληθινό έρωτα μα η αρχική πρόθεση είναι προϊόν ψυχρού και αισχρού πολλές φορές, υπολογισμού και μοιραία καταλήγει στο χωρισμό..στον πόνο στην απόγνωση...στο φόβο ...αυτός ο φόβος ..της μοναξιάς είναι που δημιουργεί αυτές τις σύντομες και χωρίς νόημα επαφές .. όπως και ο πόνος της άσχημης κατάληξης ενός πραγματικού έρωτα.. αυτό που μάλλον νιώθεις εσύ...

Στη δουλειά από την άλλη το να ''πουλά'' κάποιος τον εαυτό του είναι ''προτέρημα'' οπότε ...βράσε όρυζα...

Περισσότερο μοιάζει να ψάχνεις φίλους, φίλες παρά ερωτικό σύντροφο μακάρι να βρεις πολλούς/λες ..και ακόμα πιο καλά να βρεις και τον άνθρωπο που θα συνδυάσει και τα δυο..
    Τα έγραψα κάπως μπερδεμένα και γενικά ..αλλά (και) εσένα αφορούν νομίζω.. κι γω σε ευχαριστώ για την .................................................. ....υπομονή

υ.γ. Σόρρυ και για την έκθεση ιδεών από πάνω ...καμιά φορά με πιάνει ''πάρλα'' στα δάκτυλα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Ελενάκι κι εγώ ακριβώς αυτό νόμιζα όταν είχα πέσει σε τέλμα, δεν λέω ότι έχεις πέσει εσύ προς θεού για την δική μου ''εμπειρία'' αναφέρομαι...τα αποτελέσματα όμως είναι παρόμοια.
    Αποξένωση, αγωνία θλίψη..και ήπιας μορφής κατάθλιψη...αυτό το έχω χρόνια από διάφορους λόγους..ευτυχία, τι είναι ευτυχία;; οι στιγμές που ζούμε και μας δημιουργούν χαρούμενα συναισθήματα, αλλά που η σύντομη διάρκειά τους μας οδηγεί και πάλι στην ''μιζέρια μας'' .. όχι δεν το νομίζω ..προσωπικά πιστεύω πως εκείνες οι στιγμές που θυμάμαι κι ακόμα μου δημιουργούν παρόμοια συναισθήματα κι ας έχουν περάσει χρόνια έχουν τελικά μεγαλύτερη αξία και μπορώ να πω ότι ήταν και παραμένουν ευτυχισμένες στιγμές..πέρασαν μεν έχουν χαραχτεί όπως στην μνήμη μου...η δυστυχία όμως δεν είναι ένα αντίστοιχο ισοδύναμο με τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως γιατί είναι διαποτισμένη η φύση του ανθρώπου και της κοινωνίας από αυτή..έχει πολλά ύπουλα ''υλικά'' άγχος, στρες κ.τ.λ... προβλήματα όπως σωστά γράφεις κι εσύ...στη δουλειά αλλά κυρίως στην ανεργία ή την κακοπληρωμένη ''δουλειά''..στις σχέσεις φιλικές, ερωτικές οικογενειακές...
    Οπότε καλή κι αισιόδοξη η ''ματιά σου'' αλλά ίσως τα βλέπεις πολύ αισιόδοξα ρε συ, την διάχυτη ευτυχία που λες ότι βλέπεις, μακάρι να ήταν έτσι, να είναι έτσι...ίσως όμως να τα βλέπω πολύ απαισιόδοξα εγώ..και δεν ήμουν ποτέ έτσι...
    Παντού βλέπεις καχύποπτους ανθρώπους απέναντι σε κάθε λογική και λογικό άνθρωπο αλλά έτοιμους να πιστέψουν κάθε παραλογισμό και παράλογο αντίστοιχα άνθρωπο
    Κάνω μόλις τώρα την σκέψη ότι η δίκη σου αισιόδοξη ματιά που σου δημιουργεί θλίψη και είσαι άσχημα που δεν μπορείς κι εσύ να την νιώσεις, σου δίνει ένα πλεονέκτημα..έχεις ελπίδα..και καλώς κάνεις κι έχεις ..η ελπίδα υπάρχει (?) εν πάσει περιπτώσει πρέπει να υπάρχει κάπου κρυμμένη..άρα, κάνε την αδυναμία ..δύναμη ..και από τις στάχτες ξανά φουντώνει η φωτιά...

Και φταις με τις επιλογές που σε πικραίνουν (όχι μόνο εσύ, όλοι μας) και δεν φταις ... πως να κάνεις όμως, την σωστή επιλογή όταν δεν έχεις όλα τα ''δεδομένα'' στον έρωτα π.χ. ... ο καθένας ''πουλάει'' τον εαυτό του με σκοπό να κάνει μια επιφανειακή ''σχέση'', ενδεχομένως όλο αυτό (σπάνια) να καταλήξει σ έναν αληθινό έρωτα μα η αρχική πρόθεση είναι προϊόν ψυχρού και αισχρού πολλές φορές, υπολογισμού και μοιραία καταλήγει στο χωρισμό..στον πόνο στην απόγνωση...στο φόβο ...αυτός ο φόβος ..της μοναξιάς είναι που δημιουργεί αυτές τις σύντομες και χωρίς νόημα επαφές .. όπως και ο πόνος της άσχημης κατάληξης ενός πραγματικού έρωτα.. αυτό που μάλλον νιώθεις εσύ...

Στη δουλειά από την άλλη το να ''πουλά'' κάποιος τον εαυτό του είναι ''προτέρημα'' οπότε ...βράσε όρυζα...

Περισσότερο μοιάζει να ψάχνεις φίλους, φίλες παρά ερωτικό σύντροφο μακάρι να βρεις πολλούς/λες ..και ακόμα πιο καλά να βρεις και τον άνθρωπο που θα συνδυάσει και τα δυο..
    Τα έγραψα κάπως μπερδεμένα και γενικά ..αλλά (και) εσένα αφορούν νομίζω.. κι γω σε ευχαριστώ για την .................................................. ....υπομονή

υ.γ. Σόρρυ και για την έκθεση ιδεών από πάνω ...καμιά φορά με πιάνει ''πάρλα'' στα δάκτυλα..

Καλημέρα, διάβασα το πρωί το μήνυμα σου και σκέφτηκα...που είδες την αισιοδοξία;; χεχε τελικά μάλλον είμαι αισιόδοξη αλλά με πιάνει κρίση γκρίνιας και παράπονου, δεν είμαι και πολύ του γραπτού λόγου αν και θα ήθελα να γράψω πολλά πάνω σε αυτά που έγραψες, στέκομαι μόνο στο τελευταίο ότι χρειάζομαι φίλους...όλοι οι φίλοι μου είναι μακρυά, και όσους έχω εδώ στην δουλεία μόλις σχόλάμε οι περισσότεροι έχουν την ζωή τους, οι αποστάσεις είναι ένα πρόβλημα οπότε γυρνάω σπίτι χωρίς να χτυπήσει το τηλέφωνο μου για κάποια πρόταση, πολλές φορές προτείνω εγώ και επειδή ξέρω ότι το πρόβλημα είναι το οικονομικό κυρίως για τους άλλους τότε κάνω εγώ πίσω και δεν σκέπτομαι τα λεφτά για να πάω να τους βρω κτλ, πωωωωωω σήμερα είναι Παρασκευή και ενώ θα μπορούσα να είμαι χαρούμενη σκέπτομαι πως το βράδυ θα το περάσω πάλι σπίτι μόνη (δεν έχω ούτε την οικογένειά μου εδώ Αθήνα και είναι χειρότερο). Χάρηκα με όλα αυτά που μου έγραψες με έβαλαν σε σκέψεις..

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast