Results 46 to 60 of 65
-
29-06-2014, 19:53 #46
μπαααα ειχα κλειστει πολυ στον εαυτο μου,δεν ειχα διαθεση για τιποτα και εκλαιγα καθε μερα.πονοκεφαλους και κρισεις πανικου.αλλα τωρα εχω κανει μεγαλη προοδο
- 29-06-2014, 19:58 #47
29-06-2014, 20:31 #48
δεν εχω στανταρ δουλεια...ενα μηνα μπορει να ειμαι φουλ και τον αλλο τιποτα.τωρα δε βλεπω κατι στον οριζοντα...προσπαθω ομως να βλεπω τις φιλες μου και να πηγαινω γυμναστηριο για να ξεχνιεμαι
29-06-2014, 20:42 #49
30-06-2014, 04:36 #50
Μετα πηγαμε για Φαγητο....και παλι ενιωσα οτι κατι δε παει καλα.Σα κατι να τον απασχολουσε...σα να μη πολυ μιλουσε......αλλα επεισα τον εαυτο μου να μη κανει ασχημες σκεψεις...Η υπολοιπη μερα κυλησε οπως ολες οι αλλες...Ολη μερα μηνυματα...τηλεφωνα...Τιποτα δε με προετοιμαε για την επομενη μερα...
Παρασκευη πρωι....ξυπναω κρυωμενη...χαλια λαιμος και μυτη...Δε μπορουσα να βγω...οποτε του ειπα οτι μπορει να κανονισει με τους φιλους του γιατι το τελευταιο καιρο μου εκανε παραπονα οτι πνιγεται στο σπιτι με τους γονεις του.Το μεσημερι πηγε θαλασσα με τους φιλους του και εξαφανιστηκε για δυο ωρες γιατι επαιζε ρακετες με τους φιλους του.Οχι δε ζηλευα...απλα οταν ενας ανθρωπος σεχει μαθει καθε δεκα λεπτα και μηνυμα...λιγο σου φαινεται καπως να σε ξεχναει οταν ειναι με τους φιλους.Κιομως δε γκρινιαξα στιγμη...
Παει σπιτι...ολα καλα....μηνυματακια και τηλεφωνα παλι...μου ειπε να βρεθουμε εστω και λιγο αλλα του εξηγησα πως καλυτερα να μη βρεθουμε και τον κολλησω...Οποτε με ρωτησε αν θα με δει το σαββατο και του ειπα ναι!Τοτε μου ειπε να μπω σκαιπ εστω να με δει γιατι του ελειπα...Και πως να του αρνηθω παρολο που ενιωθα χαλια και με πυρετο?Ηταν το γιατρικο μου...τον ειδα καμενο απο τον ηλιο...χαμογελαστο που ειδε τους φιλους του και ενιωσα και εγω καλα που τον ειδα χαρουμενο...Μου εκανε και αυτος διαφορα αστεια για να με κανει να γελασω μεσα στη μιζερια της γριπης μου...Καποια στιγμη μου λεει μωρακι μου...πνιγομαι μεσα στο σπιτι να παω μια βολτα με το αυτοκινητο και οταν κοιμηθουν οι γονεις σου να περασω να σε δω για λιγο???Φυσικα του ειπα πηγαινε τη βολτιτσα σου και κατα τη 1 που θα κοιμηθουν περνα απο δω...
Οταν ξεκινησε τη βολτιτσα του με πηρε τηλ και θυμαμαι ακομα το διαλογο μας....ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ.....ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.....Μεχρι εκεινη τη στιγμη ηταν ολα τοσο τελεια.....
Εδω ξεκιναει το μαρτυριο μου....γιατι θα προτιμουσα καποιος να με μαστιγωνε παρα την αγωνια που περασα...Του εστειλα δυο μηνυματα....δεν απαντουσε...τον πηρα τηλ....τιποτα....Αρχησα να ανησυχω....του εστειλα ενα τελευταιο μηνυμα και απλα τον ρωτησα ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? αυτο μενιαζε μονο...ποτε δε πηρα απαντηση....το πρωι δε με πηρε τηλ να με ξυπνησει.....Μπηκα στο facebook και ειδα πως ειχε μπει πριν μια ωρα αρα ηταν καλα....αρα κατι αλλο συνεβει....
Τον πηρα τηλεφωνο παλι...Μου ειπε οτι ειναι σενα χωριο μεναν ξαδερφο του...Ποτε δε πηγαινε καπου χωρις να μου το πει...Ενιωσα κρυο...αδιαφορια και την ανασα μου να κοβεται και οχι για καλο....Δεν ειπα τιποτα...Απλα ρωτησα παλι....ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?οχι μου απαντησε....ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΩ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...του ειπα ηρεμισε,πιστευω πως περνας μια φαση λογο αγχους επειδη τελειωνεις το φανταρικο σου,ολα καλα θα πανε μωρακι μου....ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ,ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ.του ειπα οτι ξερω τι μου αξιζει και μου προσφερει πραγματα...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?ναι μωρακι μου ολα καλα θα πανε μονο ηρεμισε.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.δηλαδη θελεις να βρεθουμε για να μου πεις να χωρησουμε?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ.....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ????και η δικη μου απαντηση...αφου πηρες την αποφαση σου δε χρειαζεται να συναντηθουμε...αυτο που μολις ειπες ηταν πολυ σκληρο....χτες με αγαπουσες και σημερα οχι....?απο μενα εισαι ελευθερος....απλα σε παρακαλω πολυ μη με ξαναενοχλησεις ποτε.γεια!
...ξερω πως θα το ξεπερασω μια μερα...ξερω πως εχω πληγωθει αυτη τη στιγμη και γιαυτο γραφω εδω...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ??????????
30-06-2014, 04:37 #51
παιδια για καποιο λογο η ιστορια μου ανεβηκε μιση....ανεβασα τη συνεχεια αν δε βαριεστε διαβαστε...
30-06-2014, 14:18 #52
30-06-2014, 14:19 #53
φυσικα και μπορουμε να καταλαβουμε,εγω παντως εχω περασει παρομοιο περιστατικο οποτε το ξερω καλα... ειναι ομως πολυ σκληρο να εχεις τον αλλον για υποκαταστατο,συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο,προφανως αναφερεται και σε εμενα και σε ολους,και να του το λες αργα.. να σου λεει η αλλη "εισαι καλος" και μετα απο μια εβδομαδα να σε βριζει ..οχι οτι εχω θεμα να με βρισουν,εφοσον ξερω ποιος ειμαι δεν με αγγιζουν,αλλα συγκρινοντας αυτο το περιστατικο με το δικο σου,στο ειπε ωραια ομως,σκληρο,αλλα δεν τσακωθηκες.. οταν δεν εχεις ξεχασει την προηγουμενη σχεση ,ειναι δυσκολο να ξεκινησεις κατι αλλο,γιατι ακομα και ασχημη συμπεριφορα να μην βγαζεις στον αλλον,θα ειναι σαν να τον κοροιδευεις..και σε αυτη την περιπτωση δεν στεναχωριεται καθολου ,μονο εσυ που πιστεψες οτι θα εκανες κατι μαζι του... επισης τα περι "ειμαι αγχωμενος αυτον το καιρο" "πνιγομαι" "εχω δουλειες" κλπ ειναι ασχημες δικαιολογιες γιατι ειναι σαν να λες στον αλλον... εισαι τελευταια στη λιστα των προτεραιοτητων μου.. οταν μου τυχαινε εμενα αυτο,στεναχωριομουν ακι δεν μπορουσα να διαβασω,και εναω ειμαι πολυ καλος μου εμειναν καμποσα μαθηματα για τετοιες χαζομαρες... πλεον βγαινω εξω,παω γυμναστηριο,προσπαθω αν ειμαι συνεχεια μαζι με φιλους,τραγουδια κλπ και μου περναει γρηγορα.. κανε το ιδιο αλλιως την σκεψη σου θα την γεμιζει αυτο το σκηνικο και θα προχωρησεις πολυ δυσκολα...γεμισε δηλαδη το μυαλο σου με κατι αλλο,καλοπροαιρετο... παντως χαιρομαι που δεν τσακωθηκες,γιατι εμενα μου εχουν φερθει ασχημα σε αντιστοιχη περιπτωση και ημουν αψογος,και στο τελος ελεγε και μ@λ@κιες τους φιλους της... παντως ειναι και θεμα χαρατηρα το πως νιωθεις και ποσο δυσκολα θα το ξεπερασεις,γιατι πιστευω εισαι στο ιδιο "καλουπι" με εμενα οσον αφορα τον χαρακτηρα... **τα παραδειγματατα δικα μου στα λεω,γιατι ειναι καλο περα του θεωρητικου,να αναφερεις και βιωματα για να αιτιολογησεις συμπεριφορες,ουτως η αλλως η η ψυχολογια και τα πειραματα που γινοντε μεσω βιωματων καταληγουν σε συμπερασμα
30-06-2014, 14:37 #54
Δεν πιστευω πως ηθελε να σου φερθει ασχημα.
Προφανως ηθελε να ξεκοψει με την αλλη, ειδε οτι εισαι ωραιο ατομο και το προσπαθησε.Βρισκω κι εγω υπερβολικο τον τροπο που εκφραζοταν ο τυπος,αλλα περισσοτερο νομιζω το εκανε για να το πιστεψει ο ιδιος παρα για να παραμυθιασει εσενα.
Δεν φταις εσυ γλυκια μου,οταν ερωτευομαστε χανουμε την αισθηση της λογικης αν κι εγω βλεπω πως εισαι σε πολυ καλη κ ωριμη συν.κατασταση.
Αστο να παει,οι ανθρωποι που πονανε για καποιον αλλο δεν ειναι "δικοι μας" ερωτικα.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
30-06-2014, 16:11 #55
Γεια σας παιδια!μολις γυρησα απο εκτακτη συνεδρια με τη ψυχολογο μου.εμαθε οτι χωρησα και δε το περιμενε οποτε νομιζε οτι εχω πεσει στα πατωματα και μου ειπε να παω σημερα κιολλας.σας πληροφορω οτι δεχτηκα συγχαρητηρια για το τροπο που του απαντησα!!!!!Μου ειπε οτι ημουν πολλη σωστη σαυτη τη σχεση και δεν εχει τιποτα να μου βαρεσει ο τυπος απλα μαλλον δεν εχει μαθει να του φερονται σωστα,μπορει να γυρησε στη πρωην του,μπορει κατι να του ειπαν πολλα μπορει....Εμεινε πολυ ευχαριστημενη παντως απο τη συμπεριφορα μου και μου ειπε οτι μαλλον δε με κοροιδευε τωρα ενα μηνα απλα κατι εγινε......μου ειπε οτι ο χρονος θα δειξει για το αν θα ξαναγυρησει αλλα να προσπαθησω να απασχολω το μυαλο μου με δραστηριοτητες.παντως και η ψυχολογο μου δε το περιμενε το χωρησμο,ξαφνιαστηκε γιατι ειχαμε συνεχη επικοινωνια και ηξερε τι γινεται αλλα δυστυχως πεσαμε και οι δυο εξω...δε πειραζει θα δωσω λιγο χρονο που λεει και το κερασι
30-06-2014, 16:16 #56
γεια σου φωτεινη και εγω μεχρι χτες πιστευα οτι τα εχει ξαναβρει με τη πρωην του αλλα η ψυχολογος μου λεει πως μαλλον οχι.απλα ειναι μπερδεμενος επειδη τελειωνει το φανταρικο,αγχονεται για την εταιρια που θα παει να δουλεψει και οσο να ναι εχει δεχτει μια ΄΄πλυση εγκεφαλου΄΄οτι ηταν νωρις για σχεση.απλα θελει χρονο να ξεκαθαρισει μεσα του.η ψυχολογος επισης μου ειπε οτι δε νομιζει να σκεφτοταν την αλλη οταν με αγκαλιαζε η με φιλουσε.μου ειπε θα ειχα υποψιαστει εστω και μια φορα το θεατρο.μακαρι να ειναι ετσι.να σας πω νιωθω καλυτερα μετα απο αυτη τη συνεδρια
30-06-2014, 16:25 #57
Ρε εβιτακι με την ψυχολογο αυτα λετε??καταλαβαινω να μιλατε για τις ανθρωπινες σχεσεις γενικοτερα,αλλα αυτη εχει γινει κολληταρι σου (αν μιλατε ετσι οπως ειπες πσραπανω) και επι πληρωμη κιολας.
30-06-2014, 16:33 #58
Η αληθεια ειναι πως ειναι νεα κοπελα και τα λεμε λιγο στα χαλαρα...εγω θελω να μιλαμε για ολα μου τα προβληματα δε βρισκω κατι κακο σαυτο.αφου ηδη με βοηθσε με αυτα που ειπε.
30-06-2014, 16:37 #59
30-06-2014, 18:19 #60
Δεν του δινω ελαφρυντικο εβιτακι,γιατι αν δεν μπορουσε δεν επρεπε να σε κανει ετσι,επρεπε να σου το πει αμεσως,ξερεις εισαι πολυ καλη αλλα δεν μπορω να κανω κατι μαζι σου τωρα γιατι το μυαλο μου ειναι στην πρωην μου...απλα λεω οτι στο ειπε ευγενικα,σε σχεση με αλλους/αλλες... υπαρχει ομως και περιπτωση να ηταν επιπολαιος στις κινησεις του ενω επρεπε να περιμενει λιγο παραπνω,υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα.. εσυ καλα του απαντησες.. αν δεν ηταν επιπολαιος ομως ,μαλλον ενδιαφερθηκε για εσενα και πιστευε οτι με εσενα θα καταφερει να ξεπερασει την πρωην του...το τελευταιο μεσω pm θα στο τεκμηριωσω με την πρωτη ευκαιρια :)