Results 20,446 to 20,460 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
07-07-2014, 15:47 #20446
- still searching for the right place.....
Δε φταίει αυτό, φταίει ότι είναι της πλάκας, ο πληροφορικάριος απέναντί μου σιχτιρίζει 80 φορές τη μέρα. Αυτό που θα κρασάρει σε λίγο σίγουρα είναι ο εγκέφαλός μου (Θεέ μου συγχώρα με) από τις πολλές προσευχές. Δεν υπάρχει ούτε 1 που να μη μου έχει πει σήμερα για ξεμάτιασμα, μας έχουν ψεκάσει με κάτι κ δεν το ξέρω?
- 07-07-2014, 15:52 #20447
Στην τελικη ενα εργαλειο ειναι το ιντερνετ..απλσ προσφερει τοσα πολλα που μπορει σε μερικους να σντικαταστησει την πραγματικη ζωη..ειδικα στα παιδια που μαγευονται με ολο αυτο..εμεις ζησσμε και χωρις ιντερνετ .
Εγω δηλαδη..
07-07-2014, 15:53 #20448
βασικα νομιζειις οτι δε φταιει αυτο εγω εφτιαξα μια δικαια μου πατεντα για να κατεβαζω τη θερμοκρασια στα μηχανηματα κ δε φανταζεσε ποσο γρηγοροτερα πηγαινουν εγω εχω παρει σβαρνα ολους τους υπολογιστες της πλακας ο πατερας μου πηρε ενα λαπτοπ στοκ δειγμα που δε λειτουργουσε καν κ γω με ενα συστημα ψυξης το εκανα βολιδα οταν μια συσκευη ανεβαζει υπορβολικη θερμοκρασια μπορει ακομα κ να μινει στο τοπο
07-07-2014, 15:53 #20449
Ωχου κωλοκινητο..δεν μπορω τα αφης!!ολο λαθη κκανω
07-07-2014, 16:00 #20450
Άλεξ υπάρχουν εδωμέσα 7 πληροφορικάριοι, κ με εξαίρεση 1 που είναι Διευθυντής κ έχει καλό κομμάτι, όλοι οι υπόλοιποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά....... Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το διορθώσεις θα σου είμαστε υπόχρεοι εμείς κ θα κάνουμε κ 1 ωραιότατη συστατική επιστολή για τη Sillicon Valley......... Αν παρεπιμπτόντως ξέρεις κ από υδραυλικά, η βρύση στο νιπτήρα τρέχει συνέχεια από το πρωί.
07-07-2014, 16:05 #20451
αν το εχετε φορτωσει με 100 χιλιαδες αρχεια κ ανεβαζει κ θερμοκρασιες κ ολας που να διορθωθει εγω ολα τα αρχεια τα αποθηκευω σε εξωτερικο δισκο κ υπολοιπα τα εχω αποθηκευμενα σε ενα pc που το χω μονο σαν αποθηκη πες... για ακουμπησε πανω το χερακι σου στο pc μηπως καιει?
07-07-2014, 16:11 #20452
Εσενα αλεξ σου καιει κατι αλλο και εδω μεσα δυσκολο να το δροσισεις..
07-07-2014, 16:12 #20453
Όχι δεν καίει, άντε τίποτα δέκατα.......
Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
Μιας κ ξέρεις από πατέντες κάτι με εφαρμογή αυτόματου ξεματιάσματος μπορείς να σκεφτείς?Θα με σώσεις, γιατί στον επόμενο που θα επιχειρήσω να ξεματιάσω προβλέπω να μου ξεκολλάει κανένα σαγόνι, ήδη ακούω τα πρώτα "κρακ".....
07-07-2014, 16:15 #20454
μα ολα αυτα δε τα λεω εγω ειναι κοινα μυστικα των κομπιουτεραδων look this http://www.techplace.gr/2013/10/anev...ptop-sas-tips/
07-07-2014, 16:18 #20455
Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
07-07-2014, 16:26 #20456
Αλέξανδρε, πολλές φορές δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του αρχείου, υπάρχουν και αρχεία που είναι μικρά σε μέγεθος όπως σαν κάτι excel που εμπεριέχουν μακροεντολές και να σου κρασάρουν. Τα λαπτοπ σίγουρα έχουν περισσότερα θέματα ψύξης από έναν σταθερό υπολογιστή λόγο εργονομίας και σχεδιασμού.
07-07-2014, 16:37 #20457
Ρώτησα τους γύρω κομπιουτεράδες γιατί δεν ξέρω κ μου είπαν max 4 tera. Κ οι υπολογιστές σταθεροί είναι, αλλά είναι της πλάκας. Κ χειμώνα- καλοκαίρι τα ίδια ωραία κάνουν....... Οι Διευθυντές μόνο δεν έχουν πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν άλλα μοντέλα. Πώς λέμε "άλλο φρούτο"......
07-07-2014, 16:38 #20458
εγω μεχρι τωρα οσες φορες επιχειρισα να φορτωσω τεραστιο ογκο δεδομενων σε ενα υπολογιστη κολησε το συμπαν κ οταν τον εξαφανισα επανηλθε πχ σε αυτο το νετμπουκ που ειναι για τα μπαζα διεγραψα το γορντ οτιδηποτε ειχε ογκο στο δισκο κατεβασα την αναλυση στα γραφικα εξαφανισα μπιχλιμπιδια κ οτιδηποτε σχετικο του εβαλα κ ενα ταψι για να του κανει αερα κ πηγαινει βολιδα...
μεχρι κ η οθονη οταν ανεβασε θερμοκρασια δεν ανοιγε καπια στιγμη κ της πασαρα ενα ανεμιστηρα κ επανηλθε
ακομα κ η τεραστια τηλεοραση που εχουν μεσα τωρα αυτη τη στιγμη καιει αν την ακουμπησεις κ δε παιζει κ κολαει συνεχεια η εικονα κ λεω στο πατερα μου τι φταιει κ αυτος δεν ακουει
ας μην ακουσει δε με νιαζει
07-07-2014, 16:40 #20459
07-07-2014, 16:44 #20460
ως προς την χρησιμοτητα του ιντερνετ, συμφωνω σε ολα με την μαριον, γιατι τυχαινει να βρισκω τα ιδια ακριβως μεσω του νετ (οπως και πολλοι βεβαια), συν του οτι η δουλεια μου δεν μπορει να γινει χωρις υπολογιστη ουτε σαν αντικειμενο, αλλα ουτε και η επικοινωνια με δημοσιες υπηρεσιες και προμηθευτες/πελατες που ειναι απαραιτητη.
μπορει να ακουγονται κοινοτυπα αυτα, οπως λεει το μνημονιακι, αλλα δεν ειναι και τοσο, αν το σκεφτειτε.
υπαρχει πολυς λαός που μπηκε τελευταιως (σχετικα) στο ιντερνετ, οχι λογω δουλειας η σπουδων, αλλα γιατι ειναι πλεον ολοι στο ιντερνετ, χωρις να εχουν καμια αναγκη τους υπολογιστες και χωρις να ξερουν καν να τους χειριζονται, για την κοινωνικη δικτυωση με τις φιλες τους, τον χαβαλε αντε και κανενα γκομενακι, γιατι η φιλη τους η κικιτσα που κανει νυχια στο παρακατω κομμωτηριο, γνωριστηκε με τον μιχαλακη σε ενα φορουμ...
ολοι αυτοι μπορει να μπαινουν στις μοναξιες τους και οχι γιατι ειναι υποχρεωτικα μεσα καθε μερα για την δουλεια και τα ενδιαφεροντα τους.
εξ ου και θεωρουν οτι και οι αλλοι εχουν τα ιδια κινητρα και ενδιαφεροντα. δεν ειναι ετσι ομως...
περα απο αυτα, οπως ειπε και το μνημονιο, ολη η ιστορια ειναι η χρηση και η καταχρηση.
ο σιγουρος τροπος να δυστυχησεις λογω ιντερνετ, ειναι το να περιμενεις την ευτυχια απ το ιντερνετ ...
το ιντερνετ ειναι εργαλειο . ουτε προξενητρα ειναι, ουτε φιλος,ουτε εραστης, ουτε παιδαγωγος.
αν κανεις χρηση και εχεις και λογους να το χρησιμοποιεις, ειναι απαραιτητο.
το θεμα ειναι καθαρα ποσοτικο. αν εισαι μεσα 24/7, προφανως δεν κανεις τιποτε αλλο, γιατι δεν υπαρχει αλλος χρονος.... αν εισαι 2-4-8, δεν ξερω ποσες ωρες ο καθενας δουλευει η ενημερωνεται , μπορεις και ερωτικη ζωη να εχεις και φιλους και παρεες και απ ολα.
φυσικα εδω μπαινει και το θεμα του εθισμου ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει σε καποιον. αρα παμε παλι στο θεμα χρησης/καταχρησης.
με οποιονδηποτε εθισμο μπορεις να γινεις δυστυχης.
αν εγω βριζω την τοστιερα μου και την πεταξω γιατι δεν κανει καλο καφε, φταιω εγω η η τοστιερα?
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία