Τι σκέφτεστε; - Page 1364
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1364 of 1532 FirstFirst ... 36486412641314135413621363136413651366137414141464 ... LastLast
Results 20,446 to 20,460 of 22967
    Banned
    Δε φταίει αυτό, φταίει ότι είναι της πλάκας, ο πληροφορικάριος απέναντί μου σιχτιρίζει 80 φορές τη μέρα. Αυτό που θα κρασάρει σε λίγο σίγουρα είναι ο εγκέφαλός μου (Θεέ μου συγχώρα με) από τις πολλές προσευχές. Δεν υπάρχει ούτε 1 που να μη μου έχει πει σήμερα για ξεμάτιασμα, μας έχουν ψεκάσει με κάτι κ δεν το ξέρω?

Banned
    Στην τελικη ενα εργαλειο ειναι το ιντερνετ..απλσ προσφερει τοσα πολλα που μπορει σε μερικους να σντικαταστησει την πραγματικη ζωη..ειδικα στα παιδια που μαγευονται με ολο αυτο..εμεις ζησσμε και χωρις ιντερνετ .
    Εγω δηλαδη..

Banned
    βασικα νομιζειις οτι δε φταιει αυτο εγω εφτιαξα μια δικαια μου πατεντα για να κατεβαζω τη θερμοκρασια στα μηχανηματα κ δε φανταζεσε ποσο γρηγοροτερα πηγαινουν εγω εχω παρει σβαρνα ολους τους υπολογιστες της πλακας ο πατερας μου πηρε ενα λαπτοπ στοκ δειγμα που δε λειτουργουσε καν κ γω με ενα συστημα ψυξης το εκανα βολιδα οταν μια συσκευη ανεβαζει υπορβολικη θερμοκρασια μπορει ακομα κ να μινει στο τοπο

Banned
    Ωχου κωλοκινητο..δεν μπορω τα αφης!!ολο λαθη κκανω

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα νομιζειις οτι δε φταιει αυτο εγω εφτιαξα μια δικαια μου πατεντα για να κατεβαζω τη θερμοκρασια στα μηχανηματα κ δε φανταζεσε ποσο γρηγοροτερα πηγαινουν εγω εχω παρει σβαρνα ολους τους υπολογιστες της πλακας ο πατερας μου πηρε ενα λαπτοπ στοκ δειγμα που δε λειτουργουσε καν κ γω με ενα συστημα ψυξης το εκανα βολιδα οταν μια συσκευη ανεβαζει υπορβολικη θερμοκρασια μπορει ακομα κ να μινει στο τοπο
    Άλεξ υπάρχουν εδωμέσα 7 πληροφορικάριοι, κ με εξαίρεση 1 που είναι Διευθυντής κ έχει καλό κομμάτι, όλοι οι υπόλοιποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά....... Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το διορθώσεις θα σου είμαστε υπόχρεοι εμείς κ θα κάνουμε κ 1 ωραιότατη συστατική επιστολή για τη Sillicon Valley......... Αν παρεπιμπτόντως ξέρεις κ από υδραυλικά, η βρύση στο νιπτήρα τρέχει συνέχεια από το πρωί.

Banned
    αν το εχετε φορτωσει με 100 χιλιαδες αρχεια κ ανεβαζει κ θερμοκρασιες κ ολας που να διορθωθει εγω ολα τα αρχεια τα αποθηκευω σε εξωτερικο δισκο κ υπολοιπα τα εχω αποθηκευμενα σε ενα pc που το χω μονο σαν αποθηκη πες... για ακουμπησε πανω το χερακι σου στο pc μηπως καιει?

Banned
    Εσενα αλεξ σου καιει κατι αλλο και εδω μεσα δυσκολο να το δροσισεις..

Banned
    αν το εχετε φορτωσει με 100 χιλιαδες αρχεια κ ανεβαζει κ θερμοκρασιες κ ολας που να διορθωθει εγω ολα τα αρχεια τα αποθηκευω σε εξωτερικο δισκο κ υπολοιπα τα εχω αποθηκευμενα σε ενα pc που το χω μονο σαν αποθηκη πες... για ακουμπησε πανω το χερακι σου στο pc μηπως καιει?
    Όχι δεν καίει, άντε τίποτα δέκατα.......
    Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
    Μιας κ ξέρεις από πατέντες κάτι με εφαρμογή αυτόματου ξεματιάσματος μπορείς να σκεφτείς?Θα με σώσεις, γιατί στον επόμενο που θα επιχειρήσω να ξεματιάσω προβλέπω να μου ξεκολλάει κανένα σαγόνι, ήδη ακούω τα πρώτα "κρακ".....

Banned
    μα ολα αυτα δε τα λεω εγω ειναι κοινα μυστικα των κομπιουτεραδων look this http://www.techplace.gr/2013/10/anev...ptop-sas-tips/

Banned
    Αυτό με τα πολλά αρχεία γενικά ισχύει, αλλά εδώ όοοοοοοοοοοοολα τα αρχεία (εκτός από κάποια draft) αποθηκεύονται στο "κεντρικό" σύστημα κ υπάρχει εσωτερικό δίκτυο απ'όπου έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε.
    να υποθεσω οτι τα αρχεια θα ειναι σε μεγεθος ενα τερα πες?

Banned
    να υποθεσω οτι τα αρχεια θα ειναι σε μεγεθος ενα τερα πες?
    Αλέξανδρε, πολλές φορές δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του αρχείου, υπάρχουν και αρχεία που είναι μικρά σε μέγεθος όπως σαν κάτι excel που εμπεριέχουν μακροεντολές και να σου κρασάρουν. Τα λαπτοπ σίγουρα έχουν περισσότερα θέματα ψύξης από έναν σταθερό υπολογιστή λόγο εργονομίας και σχεδιασμού.

Banned
    Ρώτησα τους γύρω κομπιουτεράδες γιατί δεν ξέρω κ μου είπαν max 4 tera. Κ οι υπολογιστές σταθεροί είναι, αλλά είναι της πλάκας. Κ χειμώνα- καλοκαίρι τα ίδια ωραία κάνουν....... Οι Διευθυντές μόνο δεν έχουν πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν άλλα μοντέλα. Πώς λέμε "άλλο φρούτο"......

Banned
    εγω μεχρι τωρα οσες φορες επιχειρισα να φορτωσω τεραστιο ογκο δεδομενων σε ενα υπολογιστη κολησε το συμπαν κ οταν τον εξαφανισα επανηλθε πχ σε αυτο το νετμπουκ που ειναι για τα μπαζα διεγραψα το γορντ οτιδηποτε ειχε ογκο στο δισκο κατεβασα την αναλυση στα γραφικα εξαφανισα μπιχλιμπιδια κ οτιδηποτε σχετικο του εβαλα κ ενα ταψι για να του κανει αερα κ πηγαινει βολιδα...

μεχρι κ η οθονη οταν ανεβασε θερμοκρασια δεν ανοιγε καπια στιγμη κ της πασαρα ενα ανεμιστηρα κ επανηλθε

ακομα κ η τεραστια τηλεοραση που εχουν μεσα τωρα αυτη τη στιγμη καιει αν την ακουμπησεις κ δε παιζει κ κολαει συνεχεια η εικονα κ λεω στο πατερα μου τι φταιει κ αυτος δεν ακουει

ας μην ακουσει δε με νιαζει

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ρώτησα τους γύρω κομπιουτεράδες γιατί δεν ξέρω κ μου είπαν max 4 tera. Κ οι υπολογιστές σταθεροί είναι, αλλά είναι της πλάκας. Κ χειμώνα- καλοκαίρι τα ίδια ωραία κάνουν....... Οι Διευθυντές μόνο δεν έχουν πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν άλλα μοντέλα. Πώς λέμε "άλλο φρούτο"......
    4 τερα ειναι 4.000.000.000.000 μπαιτς εξωφρενικο νουμερο δηλ φυσικο ειναι να κολαει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε μαριαν..ξεκινας με το ερωτημα αν μιλαω σοβαρα και με αγχωσες..Ναι σοβαροτατα μιλαω..παλια που οι ανθρωποι δεν ειχαν ολη αυτην την τεχνολογια θεωρω οτι ηταν πιο ευτυχισμενοι..δεν ηταν αποξενωμενοι,δεν ειχαν την 17'' οθονη με τα δυο ηχεια..ειχαν ανθρωπους γυρω τους ,γελουσαν ,εκαναν περισσοτερο ερωτα. ,επικοινωνουσαν και οι οικογενειες ηταν πιο δεμενες..τελος ο κοσμος των παιδιων ηταν στις αλανες και τις παιδικες χαρες και οχι στα αντροιτ ταμπλετ.
    Πολυ σοβαρα μιλαω λοιπον και τι μου αναφερεις τι κανεις με το ιντερνετ?τα ιδια κανουν ολοι πανω κατω , ωραια ολη αυτη η πληροφορια αλλα εμενα προσωπικα πιο ευτυχισμενη δεν με εκανε.
    Η ζωη στα 80s 90s μας χαλαγε δλδ??
    Δεν το δαιμονοποιησα το ιντερνετ..ειπα εχει και θετικα..αλλα οχι επειδη βρηκα στον γουγλη ''πως να σωσω την γαρδενια μου" ή πληρωνω ονλαιν τους λογσριασμους μου για να μην ξεκουνησω την κωλαρα μου να βγω εξω οτι αυτο με κανει και ευτυχη..να μην πουμε και για το φακελωμα που παει συννεφο..συζητηση κανουμε κοριτσια μην παρεξηγησετε το υφος μου.
    Στην τελικη ενα εργαλειο ειναι το ιντερνετ..απλσ προσφερει τοσα πολλα που μπορει σε μερικους να σντικαταστησει την πραγματικη ζωη..ειδικα στα παιδια που μαγευονται με ολο αυτο..εμεις ζησσμε και χωρις ιντερνετ .
    Εγω δηλαδη..
    ως προς την χρησιμοτητα του ιντερνετ, συμφωνω σε ολα με την μαριον, γιατι τυχαινει να βρισκω τα ιδια ακριβως μεσω του νετ (οπως και πολλοι βεβαια), συν του οτι η δουλεια μου δεν μπορει να γινει χωρις υπολογιστη ουτε σαν αντικειμενο, αλλα ουτε και η επικοινωνια με δημοσιες υπηρεσιες και προμηθευτες/πελατες που ειναι απαραιτητη.
    μπορει να ακουγονται κοινοτυπα αυτα, οπως λεει το μνημονιακι, αλλα δεν ειναι και τοσο, αν το σκεφτειτε.

υπαρχει πολυς λαός που μπηκε τελευταιως (σχετικα) στο ιντερνετ, οχι λογω δουλειας η σπουδων, αλλα γιατι ειναι πλεον ολοι στο ιντερνετ, χωρις να εχουν καμια αναγκη τους υπολογιστες και χωρις να ξερουν καν να τους χειριζονται, για την κοινωνικη δικτυωση με τις φιλες τους, τον χαβαλε αντε και κανενα γκομενακι, γιατι η φιλη τους η κικιτσα που κανει νυχια στο παρακατω κομμωτηριο, γνωριστηκε με τον μιχαλακη σε ενα φορουμ...
    ολοι αυτοι μπορει να μπαινουν στις μοναξιες τους και οχι γιατι ειναι υποχρεωτικα μεσα καθε μερα για την δουλεια και τα ενδιαφεροντα τους.
    εξ ου και θεωρουν οτι και οι αλλοι εχουν τα ιδια κινητρα και ενδιαφεροντα. δεν ειναι ετσι ομως...

περα απο αυτα, οπως ειπε και το μνημονιο, ολη η ιστορια ειναι η χρηση και η καταχρηση.
    ο σιγουρος τροπος να δυστυχησεις λογω ιντερνετ, ειναι το να περιμενεις την ευτυχια απ το ιντερνετ ...

το ιντερνετ ειναι εργαλειο . ουτε προξενητρα ειναι, ουτε φιλος,ουτε εραστης, ουτε παιδαγωγος.

αν κανεις χρηση και εχεις και λογους να το χρησιμοποιεις, ειναι απαραιτητο.
    το θεμα ειναι καθαρα ποσοτικο. αν εισαι μεσα 24/7, προφανως δεν κανεις τιποτε αλλο, γιατι δεν υπαρχει αλλος χρονος.... αν εισαι 2-4-8, δεν ξερω ποσες ωρες ο καθενας δουλευει η ενημερωνεται , μπορεις και ερωτικη ζωη να εχεις και φιλους και παρεες και απ ολα.
    φυσικα εδω μπαινει και το θεμα του εθισμου ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει σε καποιον. αρα παμε παλι στο θεμα χρησης/καταχρησης.
    με οποιονδηποτε εθισμο μπορεις να γινεις δυστυχης.

αν εγω βριζω την τοστιερα μου και την πεταξω γιατι δεν κανει καλο καφε, φταιω εγω η η τοστιερα?