ΤΟ thread όσων τα έκοψαν επιτυχώς. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 104
    Senior Member
    το αμπιλιφαι εμενα μου εφερε μανια και αναγκαστικα μου το εκοψαν

Member
    Quote Originally Posted by ευφυέστατος αυτιστικός View Post
    για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.μιας και εγώ πάλι ετοιμάζομαι να τα κόψω ψάχνω επιτυχημένες ιστοριες.ειναι γεγονος ναι ενα πολυ μικρο μερος τα καταφερε αν υπαρχει καποιος απο δω που δεν υποτροπιασε για μεγαλο χρονικο διαστημα ας το πει.how many years:confused:

yg. φιλτατοι ιδιοκτητες του φορουμ και οι διαχειριστες το μηνυμα δεν παραβιαζει κανεναν κανονισμο ειδατε καμια προτροπή?:p
    ναι εγώ έγω 4 επιτυχημένες προσπάθειες να κόψω τα φάρμακα συνολικής διάρκειας 5-6 χρόνια χωρίς. αποτέλεσμα ήταν 2 νοσηλείες διάρκειας σύνολο 1,5 μήνας και 5 κρισάρες που από τη τλευταία τη γλύτωσα ξυστά να μη μου κόψω τη καρωτίδα. από τότε δεν ξανακόβω.

Senior Member
    Eτσι μ ερχεται να τα κοψω μαχαιρι, κι ας σηκωσω μετα λωριδα!.Δεν παλευται καλοκαιριατικα, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.

Πηγαινω και για μπανιο καταμεσημερο, να γλιτωσω την πολυκοσμια και την φασαρια, μετα ομως περιφερομαι σαν ναρκοληπτικος.

Ασε που παρατηρισα οτι μετα το φαγητο (τρωω μετα τις 8 το απογευμα) με πιανει μια φοβερη υπνηλια. Τι καπελο ειναι παλι αυτο? γεραματα?.. ωχχχχ

Μονο οταν αρχιζω τις μπυρες αισθανομαι ξυπνιος, σαν να βαζω καυσιμο στην μηχανη. Ναι ομως αυτο απαγορευται καθημερινως.. τσσσσσσ.

Senior Member
    και εγω καπως ετσι ημουν και ελαττωσα τη δοση και ειμαι καλυτερα.

ο γιατρος μου ειπε οτι το καλοκαιρι ελαττωνουν τη δοση του φαρμακου.

να κοιμασαι επισης νωρις. γινομαστε χωμα αμα κοιμομαστε αργα την αλλη μερα.

Quote Originally Posted by σακης View Post
    Eτσι μ ερχεται να τα κοψω μαχαιρι, κι ας σηκωσω μετα λωριδα!.Δεν παλευται καλοκαιριατικα, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.

Πηγαινω και για μπανιο καταμεσημερο, να γλιτωσω την πολυκοσμια και την φασαρια, μετα ομως περιφερομαι σαν ναρκοληπτικος.

Ασε που παρατηρισα οτι μετα το φαγητο (τρωω μετα τις 8 το απογευμα) με πιανει μια φοβερη υπνηλια. Τι καπελο ειναι παλι αυτο? γεραματα?.. ωχχχχ

Μονο οταν αρχιζω τις μπυρες αισθανομαι ξυπνιος, σαν να βαζω καυσιμο στην μηχανη. Ναι ομως αυτο απαγορευται καθημερινως.. τσσσσσσ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ναι και γω παιρνω το λεπονεξ 12-12 γιατι ετσι και το παρω πιο αργα γινομαι χωμα..
    οταν εκανα ενεσιμο ρισπερνταλ και χαπια μου το ειχαν παει απο τα 11 στο 3,3 μεσα τεσσερις μηνες και υποτροπιασα και μου εκαναν 2 ενεσεις μετα και χαπια..
    εδω να τα μειωσω δεν μπορω πως θα τα κοψω βρε παιδια;

Senior Member
    Δεν ξερω. Ειναι παντως δυσκολα, με τετοια ζεστη. Σημερα ημουν ολη μερα σπιτι, τωρα που επεσε ο ηλιος βγηκα λιγο εξω. Ολη μερα ειχα μια μικροζαλη και ασταθεια, τι κακο ειναι αυτο παλι?.. για να μειωσω τη δοση λιγο δυσκολα τωρα.. εχω ραντεβου με το γιατρο αρχες σεπτεβρη.. απο κει και περα βλεπουμε..

Ασε που με κολλησε η ιδεα οτι εχω ζαχαρο γι αυτο τα παθαινω αυτα.. εχω να κανω γενικες εξετασεις απο το 2011 η 2012 δεν θυμαμαι..

Παντως τοσο υψηλη δοση αντιψυχωτικου καλοκαιριατικα πρωτη φορα παιρνω.... για να δουμε..

xoris na epiballo thn gnomh moy h na protrepo alloys proswpika egw AN akoloythoysa 100% ton giatro m(parolo poy einai aythentia k kalyteros apo to meso oro twn psychiatrwn) tora tha hmoyn nekros...

Senior Member
    Δεν ξερω, παντως αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, θα το μειωσω λιγο απο μονος μου.Δεν υποφερεται ρε σεις τις τελευταιες μερες.

Senior Member
    Διαβασα συμπτωματα για ζαχαρο, αφυδατωνεσαι και θες να πινεις νερο, χανεις αποτομα κιλα.

Δεν εχω τιποτα απο τα δυο, μαλλον ειναι απο τη ζεστη και απο την υψηλη δοση αντιψυχωτικου...

Senior Member
    και φαρμακα να μη παιρνεις, ζαλιζεσαι και κουραζεσαι απο τη ζεστη.

πες του γιατρου σου εαν μπορει να σου ελαττωσει τη δοση.

Quote Originally Posted by σακης View Post
    Διαβασα συμπτωματα για ζαχαρο, αφυδατωνεσαι και θες να πινεις νερο, χανεις αποτομα κιλα.

Δεν εχω τιποτα απο τα δυο, μαλλον ειναι απο τη ζεστη και απο την υψηλη δοση αντιψυχωτικου...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    λαθος κινηση

Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    xoris na epiballo thn gnomh moy h na protrepo alloys proswpika egw AN akoloythoysa 100% ton giatro m(parolo poy einai aythentia k kalyteros apo to meso oro twn psychiatrwn) tora tha hmoyn nekros...
    δηλαδή τι σου έκανε;

Quote Originally Posted by phantasy74 View Post
    δηλαδή τι σου έκανε;
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙψυχωτικου με εφερναν εντονους σχετικα πονους στην καρδια

Member
    κατάλαβα.ενταξει αν εχεις παρενεργειες το λες, αν επιμενει καποιος να το παρω οταν με πειραζει ε τοτε ειναι χαζος αν νομιζει οτι θα το παρω

Senior Member
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817

xoris na epiballo thn gnomh moy h na protrepo alloys proswpika egw AN akoloythoysa 100% ton giatro m(parolo poy einai aythentia k kalyteros apo to meso oro twn psychiatrwn) tora tha hmoyn nekros..

Tην ίδια γνώμη έχω και εγώ. Εδώ και πέντε χρόνια παίρνω πολύ μικρή δόση amisulpride (solian). Πήρα δέκα κιλά και παρόλη την δίαιτα έχει κολλήσει η ζυγαριά. Ανέβηκαν η χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, πίεση και τελευταία στην εξέταση αίματος είδα επίδραση και στο συκώτι. Βέβαια έχω και υποθυρεοειδισμό και παίρνω χαπάκι και ίσως τα περισσότερα ανέβηκαν από την καθιστική ζωή και το στρες και την κακή διατροφή (δεν τρώω απ' έξω πάντως). Το φάρμακο με κλείδωσε όμως. Δεν έχω όρεξη όπως παλαιότερα για να κάνω πράγματα, να κινηθώ, δεν έχω παρέα ή οικογένεια και έτσι καταφεύγω στο φαί, στο τσιγάρο, και το ιντερνέτ.
    Δεν ακολούθησα 100% τον γιατρό επειδή δεν μπορούσα καν να δουλέψω και έχω ανάγκη τη δουλειά. Δεν είχα καμία υποτροπή. Ψυχολογικά δεν υφίστανται πια οι ιδέες που είχα. Φοβάμαι όμως μήπως ξαναρχίσουν οι φωνές ή συμβεί κάτι άλλο που θα με τρομάξει, αν σταματήσω τελείως το φάρμακο.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast