ΤΟ thread όσων τα έκοψαν επιτυχώς. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 104
    πολυ απλα οσοι εχουν τετοιους σκοπους ( ΤΟ thread όσων τα έκοψαν επιτυχώς. ) δεν εχουν καμια θεση εδω
    τοσο πολυποικιλο το forum που θα θελα να σβηστει οτιδηποτε εχω γραψει. χα χα

γι αυτο λοιπον κοβω μαχαιρι μια συνηθεια. την επισκεψη εδω.

Senior Member
    πολλοι απο το φορουμ εχουν προσπαθησει να κοψουν τα φαρμακα, συμπεριλαμβανομενου και εμενα (4-5 φορες) αλλα ολες ειχαν σαν αποτελεσμα να γινουμε
    χειροτερα , να παμε πισω στη ζωη μας και να παθουμε μεγαλη φρικη.

αμα θελεις να δεις πως θα ζεις χωρις φαρμακα απλως δες πως αντιμετωπιζονταν η αρρωστεια πριν βγουν τα φαρμακα.

π.χ. οι μοναχοι μια ζωη νηστευαν και τρωγανε ελαχιστα για να αντιμετωπισουν τους δαιμονες, και μονο στα γεραματα γινονταν καλα ή αλλοι ανθρωποι οι περισσοτεροι κλεινονταν στα ψυχιατρεια και στα κελαρια.

θελεις να περασεις αυτο ; εκτος αμα δεν εχεις σχιζο αλλα κατι πιο ελαφρυ. αλλιως θα σου ερθουν δυστυχως τα συμπτωματα αργα ή γρηγορα. αμα βρεις ενα τροπο να μην ερθουν γραψτο εδω και παρε νομπελ.

Quote Originally Posted by ευφυέστατος αυτιστικός View Post
    πολυ απλα οσοι εχουν τετοιους σκοπους ( ΤΟ thread όσων τα έκοψαν επιτυχώς. ) δεν εχουν καμια θεση εδω
    τοσο πολυποικιλο το forum που θα θελα να σβηστει οτιδηποτε εχω γραψει. χα χα
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ρε παιδια εγω δεν εχω ψυχωση αλλα δεν μου περναει καν η ιδεα να κοψω τα φαρμακα!
    φοβαμαι παρα πολυ μην υποτροπιασω και με πιασει μανιακο επεισοδιο.
    και επειδη η αδερφη μου εχει και ψυχωση και την εχω δει οταν κοβει τα φαρμακα σε τι κατασταση βρισκεται δεν θελω ουτε να το σκεφτω οτι μπορει να βρεθω και εγω σε αυτην την κατασταση!
    οποτε παιρνω τα φαρμακα χωρις να παραλιψω ποτε ουτε μια δοση.
    παροτι με τα φαρμακα δεν τα παω καθολου καλα,εχω ταχυκαρδιες και χολιστερινη και αυτα τα φαρμακα δεν τα παιρνω αλλα για την διπολικη ειναι τελειως διαφορετικα!

Senior Member
    Eγώ δεν είχα άτομα στην οικογένεια με ιστορικό ψυχικών ασθενειών, εκτός από έναν θείο που έπινε όμως και ίσως αυτό του το προκάλεσε.
    Ξεκίνησε στην δημόσια υπηρεσία (ΔΕΗ) γιατί με ταλαιπώρησαν άνευ λόγου όταν διορίσθηκα. Ξυπνούσα στις 5, είχα κάθε μέρα 3 ώρες δρόμο με λεωφορείο, είχα μικρό μισθό, οικογενειακά προβήματα.
    Εκτός ΔΕΗ έμεινα χωρίς φάρμακα, σπούδαζα και δούλευα λίγο στη γερμανία και ήμουν καλά, πήγαινα καλά, χωρίς φάρμακα. Με το που ξανάρχισα στη ΔΕΗ είχα ψυχωτικό επεισόδιο μετά από ένα χρόνο, ακριβώς όπως την πρώτη φορά.
    Αν τα έκοβα, θα το έκανα αν μετανάστευα στη γερμανία και είχα κάποιον συγγενή (μητέρα, αδερφό) κοντά.
    Αυτή η βυσματική (έτσι λένε, μπήκα με τον νόμο των πολυτέκνων) δουλειά, για μένα ήταν καταστροφή. Δεν έχει μισθό, δεν έχει εξέλιξη (πιάνουν τις θέσεις τα κομματόσκυλα), δεν έχει κίνητρο. Οι σπουδές είχαν ενδιαφέρον γι' αυτό ήμουν καλά αυτό το διάστημα.

Banned
    Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να είναι καλά παρόλο ότι έκοψε τα φάρμακα, το σίγουρο είναι ότι θα πάθει υποτροπή. Ήταν τυχαίο το ότι δεν έπαθες υποτροπή μέσα σε κείνο το διάστημα, θα μπορούσες κάλλιστα να είχες πάθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να είναι καλά παρόλο ότι έκοψε τα φάρμακα, το σίγουρο είναι ότι θα πάθει υποτροπή. Ήταν τυχαίο το ότι δεν έπαθες υποτροπή μέσα σε κείνο το διάστημα, θα μπορούσες κάλλιστα να είχες πάθει.
    Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Βέβαια ποτέ δεν νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο, δεν ήταν τόσο βαριά περιστατικά. Ακόμη και τώρα αυτή η δουλειά με έχει τσακίσει ψυχολογικά, εξαιτίας αυτής δεν έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω, μου έκοψαν τα λεφτά που δικαιωματικά θα έπαιρνα μετά από 15 χρόνια και έχω άγχος για τα οικονομικά συνέχεια. Αι στο διάολο πια. Νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της κακής ψυχικής υγείας και της δουλειάς στο δημόσιο και νομίζω ότι αν είχα λεφτά να παραιτηθώ και να συνεχίσω τις σπουδές δεν θα χρειαζόμουν φάρμακα.

Quote Originally Posted by maus View Post
    πολλοι απο το φορουμ εχουν προσπαθησει να κοψουν τα φαρμακα, συμπεριλαμβανομενου και εμενα (4-5 φορες) αλλα ολες ειχαν σαν αποτελεσμα να γινουμε
    χειροτερα , να παμε πισω στη ζωη μας και να παθουμε μεγαλη φρικη.

αμα θελεις να δεις πως θα ζεις χωρις φαρμακα απλως δες πως αντιμετωπιζονταν η αρρωστεια πριν βγουν τα φαρμακα.

π.χ. οι μοναχοι μια ζωη νηστευαν και τρωγανε ελαχιστα για να αντιμετωπισουν τους δαιμονες, και μονο στα γεραματα γινονταν καλα ή αλλοι ανθρωποι οι περισσοτεροι κλεινονταν στα ψυχιατρεια και στα κελαρια.

θελεις να περασεις αυτο ; εκτος αμα δεν εχεις σχιζο αλλα κατι πιο ελαφρυ. αλλιως θα σου ερθουν δυστυχως τα συμπτωματα αργα ή γρηγορα. αμα βρεις ενα τροπο να μην ερθουν γραψτο εδω και παρε νομπελ.
    μαους εγω ακραδαντα πιστευω οτι η λυτρωση κ η θεραπεια σε σοβαρη ψυχικη ασθενεια οπως ειναι η ψυχωση δεν θα ερθει μεσω καποιων πιεσεων στον εαυτο μας οπως ειναι η νηστεια ή η αθληση κτλ αλλα αφηνοντας τον εαυτο να χαλαρωσει ,να απολαυσει χωρις πιεση...δλδ πιστευω οτι ενω στις αλλες αρωστειες του σωματος η πιεση κ ο καταναγκασμος στον εαυτο βελτειωνει την σωματικη υγεια, στην υγεια του εγκεφαλου ειναι ο καταναγκασμος κ η πιεση στον εαυτο(οπως ειναι η γυμναστικη η νηστεια κτλ) ειναι ανωφελες ενοιες.στην υγεια του εγκεφαλου πρεπει να αφηνομαστε στις ορεξεις μας στην ησυχια μας κ το πολυ πολυ να μην κανουμε τπτ...δοκιμασε το για λιγο διαστημα αυτο.εμενα ειλικρινα με βοηθησε τοσο πολυ που φτανω στο σημειο μερικες φορες να νιωθω ευτυχισμενος(κατα το μετρο του δυνατου)

Senior Member
    Ενδιαφεροντα αποψη. Σιγουρα το συσσωρευμενο καταπιεσμενο συναισθημα και αγχος απο πιεση προκαλει πολλα δεινα. Αλλα δεν ειναι το μονο.
    Ειναι οι τοξινες, η μη επαρκη ξεκουραση, η λαθος διατροφη κλπ.

Γενικα οπως λες πρεπει να ειμαστε ευγενικοι στον εαυτο μας και στο σωμα μας.

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    μαους εγω ακραδαντα πιστευω οτι η λυτρωση κ η θεραπεια σε σοβαρη ψυχικη ασθενεια οπως ειναι η ψυχωση δεν θα ερθει μεσω καποιων πιεσεων στον εαυτο μας οπως ειναι η νηστεια ή η αθληση κτλ αλλα αφηνοντας τον εαυτο να χαλαρωσει ,να απολαυσει χωρις πιεση...δλδ πιστευω οτι ενω στις αλλες αρωστειες του σωματος η πιεση κ ο καταναγκασμος στον εαυτο βελτειωνει την σωματικη υγεια, στην υγεια του εγκεφαλου ειναι ο καταναγκασμος κ η πιεση στον εαυτο(οπως ειναι η γυμναστικη η νηστεια κτλ) ειναι ανωφελες ενοιες.στην υγεια του εγκεφαλου πρεπει να αφηνομαστε στις ορεξεις μας στην ησυχια μας κ το πολυ πολυ να μην κανουμε τπτ...δοκιμασε το για λιγο διαστημα αυτο.εμενα ειλικρινα με βοηθησε τοσο πολυ που φτανω στο σημειο μερικες φορες να νιωθω ευτυχισμενος(κατα το μετρο του δυνατου)
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Δεν υπάρχει κανένας που να τα έκοψε χωρίς πρόβλημα?? ούτε ένας??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elendar123 View Post
    Δεν υπάρχει κανένας που να τα έκοψε χωρίς πρόβλημα?? ούτε ένας??
    Eγώ που έγραφα το 2014, έπαθα τελικά καρκίνο μαστού το 2018. Ενδιάμεσα έπαιρνα βέβαια μικρή ποσότητα solian και έκανα συνεδρίες με έναν κατά τα άλλα εξαίρετο ιδιώτη ψυχίατρο, αλλά λόγω ανόδου της προλακτίνης, η ενδοκρινολόγος (πάσχω και από υποθυρεοειδισμό), μου έγραψε πριν από χρόνια φάρμακο για να κατέβει. Δηλαδή δύο φάρμακα για να εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Δεν το πήρα και έμεινα στην μικρή ποσότητα solian που είχα συνηθίσει ελπίζοντας να μην συμβεί κάτι. Αλλά δυστυχώς οι ορμονικές αλλαγές φαίνεται ότι προκάλεσαν τον καρκίνο. Τώρα, μετά από όλες τις θεραπείες (εγχείριση, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες) παίρνω ορμονοθεραπεία, χάπι για την μείωση των γυναικείων ορμονών. Το solian δεν το παίρνω γιατί πιστεύω θα συμβούν χειρότερα, αυξάνει τις γυναικείες ορμόνες. Δεν είμαι πολύ άσχημα, είμαι εξαιτίας του καρκίνου βέβαια και φυσικά εξακολουθώ να εργάζομαι εκεί που εργαζόμουν, μετά από αναρρωτική άδεια ενός χρόνου, αφού δεν έχω άλλο εισόδημα.
    Ακόμη όμως ελπίζω να βρω τον τρόπο να μεταναστεύσω.
    Για τα υπόλοιπα τι να σας πω. Μελέτησα και την περίπτωση των "targeted individuals", όπως αυτοαποκαλούνται πάρα πολύ. Δεν έχω σοβαρά συμπτώματα, παίρνω κάποιο ηρεμιστικό βέβαια, είχα μια κρίση για κάποιους μήνες, αλλά έμοιαζε πάρα πολύ με αυτά που περιγράφουν οι "targeted individuals". Αυτό με βοήθησε να την αγνοήσω.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by genesis View Post
    Eγώ που έγραφα το 2014, έπαθα τελικά καρκίνο μαστού το 2018. Ενδιάμεσα έπαιρνα βέβαια μικρή ποσότητα solian και έκανα συνεδρίες με έναν κατά τα άλλα εξαίρετο ιδιώτη ψυχίατρο, αλλά λόγω ανόδου της προλακτίνης, η ενδοκρινολόγος (πάσχω και από υποθυρεοειδισμό), μου έγραψε πριν από χρόνια φάρμακο για να κατέβει. Δηλαδή δύο φάρμακα για να εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Δεν το πήρα και έμεινα στην μικρή ποσότητα solian που είχα συνηθίσει ελπίζοντας να μην συμβεί κάτι. Αλλά δυστυχώς οι ορμονικές αλλαγές φαίνεται ότι προκάλεσαν τον καρκίνο. Τώρα, μετά από όλες τις θεραπείες (εγχείριση, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες) παίρνω ορμονοθεραπεία, χάπι για την μείωση των γυναικείων ορμονών. Το solian δεν το παίρνω γιατί πιστεύω θα συμβούν χειρότερα, αυξάνει τις γυναικείες ορμόνες. Δεν είμαι πολύ άσχημα, είμαι εξαιτίας του καρκίνου βέβαια και φυσικά εξακολουθώ να εργάζομαι εκεί που εργαζόμουν, μετά από αναρρωτική άδεια ενός χρόνου, αφού δεν έχω άλλο εισόδημα.
    Για τα υπόλοιπα τι να σας πω. Μελέτησα και την περίπτωση των "targeted individuals", όπως αυτοαποκαλούνται πάρα πολύ. Δεν έχω σοβαρά συμπτώματα, παίρνω κάποιο ηρεμιστικό βέβαια, είχα μια κρίση για κάποιους μήνες, αλλά έμοιαζε πάρα πολύ με αυτά που περιγράφουν οι "targeted individuals". Αυτό με βοήθησε να την αγνοήσω.
    Περαστικά σου και εύχομαι όλο αυτό να το αφήσεις πίσω σου σαν ένα κακό όνειρο..
    Μετά από χημείο θεραπείες,ακτινοβολίες θέλει καιρο ο οργανισμός να επανέλθει..
    Σαν συμβουλή στο δίνω επειδή ήμουν και εγώ στην θέση σου πριν κάποια χρόνια, βοηθάει πολύ η διατροφή και η γυμναστική. Βοηθάει να επανέλθεις πιο γρήγορα.
    Και συχνές εξετάσεις να παρακολουθείς πως είσαι, φαντάζομαι ότι ήδη τον προκαθορισμενο έλεγχο για 5 χρόνια.
    Άμα χρειαστείς οτιδήποτε μπορείς να μου στείλεις μήνυμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Περαστικά σου και εύχομαι όλο αυτό να το αφήσεις πίσω σου σαν ένα κακό όνειρο..
    Μετά από χημείο θεραπείες,ακτινοβολίες θέλει καιρο ο οργανισμός να επανέλθει..
    Σαν συμβουλή στο δίνω επειδή ήμουν και εγώ στην θέση σου πριν κάποια χρόνια, βοηθάει πολύ η διατροφή και η γυμναστική. Βοηθάει να επανέλθεις πιο γρήγορα.
    Και συχνές εξετάσεις να παρακολουθείς πως είσαι, φαντάζομαι ότι ήδη τον προκαθορισμενο έλεγχο για 5 χρόνια.
    Άμα χρειαστείς οτιδήποτε μπορείς να μου στείλεις μήνυμα!
    Eξετάσεις θα κάνω αρχικά ανά εξάμηνο. Διατροφή έχω ήδη αρχίσει από τότε που έκανα την εγχείριση αλλά βλέπω ότι η πρωτεινική διατροφή με βοηθάει να χάσω βάρος (είμαι κατά 7-8 κιλά υπέρβαρη) με κοτόπουλο, γαλοπούλα και ψάρι και πολύ σπάνια κόκκινο κρέας. Έχω διαβάσει τα σχετικά της αντικαρκινικής διατροφής. Ζάχαρη και γάλα τα έχω κόψει, την ζάχαρη για ευνόητους λόγους, το γάλα επειδή περιέχει πολλές ορμόνες.
    Πάντως όσον αφορά το ψυχιατρικό θέμα, στις ιστοσελίδες των "targeted individuals" βρήκα όλα τα "συμπτώματα" που είχα και εγώ, μάλιστα διάβασα και αυτά που δεν είχα και τα οποία μου συνέβησαν. Γι' αυτό έγραψα ότι με βοήθησε. Βέβαια λένε και πολλά που ίσως δεν έχουν βάση, είναι πολύ τραβηγμένα, αλλά αν υπάρχει τέτοιο πράγμα είναι το απόλυτο κακό. Όχι ότι δεν υπήρξαν τέτοια προγράμματα τόσο στις πρώην κομμουνιστικές χώρες όσο και στις Η.Π.Α. αργότερα. Έχω μελετήσει ενδελεχώς. Πολύ βρωμιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by genesis View Post
    Για ποιο πρόβλημα έπαιρνες τα αντιψυχωσικα???

Senior Member
    Για ψύχωση τι άλλο. Γούγλαρε την φράση gang stalking methods και θα βρεις τα συμπτώματα που είχα και έχω, κατηγοριοποιημένα. Αυτοί βέβαια λένε ότι δεν είναι ψύχωση και οι καταγγελίες έχουν πληθύνει από το 2005-2008 και μετά. Μάλιστα έχουν γραφεί βιβλία και πολλοί υπήρξαν άτομα με καριέρες πριν τους εμφανισθούν όλα αυτά.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast