Results 16 to 30 of 107
-
11-07-2014, 17:16 #16
εγω πχ ολα αυτα που περιγραφεις μου το προκαλεσε αυτο πες για παραδειγμα https://www.youtube.com/watch?v=jpjlcQI4Qc4
κ ενω το λεω αυτο ψιλοεκτιθομαι γιατι δεν ειναι προς τιμη μου
βεβαια ειναι αλλο να συμβαινει αυτο μια στιγμη ακ αλλο να συμβαινει χρονια
- 11-07-2014, 17:25 #17
Κατάλαβα τι εννοείς αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Μόνο ένα τεράστιο άγχος για όλα πια. Για τα πάντα που δεν πάνε καλά στη ζωή μου και γενικά είμαι σε απόγνωση. Πέρσι πήγαινα από το μπάνιο στη θάλασσα για καφέ κι από καφέ για ποτό. Φέτος απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά γιατί όσες φορές προσπάθησα ένιωθα χάλια, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι θα πάθω και τι γίνεται τώρα κι άλλα τέτοια. Με αποτέλεσμα να μένω στο σπίτι και να σκέφτομαι με τις ώρες. Τι να πω... Δεν ξέρω. Εσύ είσαι καλύτερα τώρα; Σου πέρασαν αυτά που είχες; Το ξεπέρασες;
11-07-2014, 17:35 #18
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΝΑ ΤΡΦΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΑ
11-07-2014, 17:37 #19
Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που λές. Ναι παίρνω βιταμίνες Β και μαγνήσιο και προσπαθώ να τρωω και καλά. Αλλα δεν μπορώ να πετάξω από πάνω μου αυτό το αηδιαστικό πράγμα που λέγεται άγχος. Γιατί πλεον αγχώνομαι για τα πάντα ακόμα και για πράγματα που δεν έχουν σημασία. Τι να πω.. Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί δε με βλέπω και πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Προσπαθώ να ηρεμήσω με χίλιους τρόπους και δεν τα καταφέρνω. Θα δείξει...
11-07-2014, 17:40 #20
Σου πέρασαν αυτά που είχες; Το ξεπέρασες;
Πέρσι πήγαινα από το μπάνιο στη θάλασσα για καφέ κι από καφέ για ποτό. Φέτος απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα
εγω πχ επαθα ακριβως το ιδιο εξαιτιας της μανας μου που επιδη οταν ειμουν σχεδον νεογενιτος ειχα παθει μια σπανια επιπλοκη κ κοντεψα να παιθανω μετα επαθε φοβια με τις αρρωστιες που στη συνεχεια κολησε κ σε μενα κ εγω τη δικαιολογουσα κ τη καλυπτα κ αυτο εκαν τα πραγματα πολυ χειροτερα.
11-07-2014, 17:40 #21
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΣΠΑΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ
11-07-2014, 17:42 #22
Κατάλαβα. Κάπως έτσι κι εγώ. Είμαι στην αρχή της θεραπείας, θα συνεργαστώ γιατί θέλω πολύ να γίνω όπως ήμουνα, μη σου πω και καλύτερα. Λένε πως όταν καταφέρεις και ξεπεράσεις όλα αυτά τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο δυνατός. Αμήν και πότε. Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή κι εγώ...
11-07-2014, 17:51 #23
εγω επιδη εχω στη φυση μου τη συνεργασια αυτο με βοηθησε πολυ αν κ εγω συνεργαζομαι μονο με ανθρωπους που πιστευω σε αυτους.
11-07-2014, 19:14 #24
Αν συνεχισεις να συζητας με τον Αλεξανδρο θα παθεις και επιληπτικες κρισεις..!
11-07-2014, 19:55 #25
Ο ψυχίατρος παίζει με τη μία να σου γράψει αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά και σε 2-3 βδομάδες να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί ψυχοθεραπευτικά με το πρόβλημα ή απλά θα σε ρωτάει για τα συμπτώματα που έχεις για να σου ρεγουλάρει τα φάρμακα. Γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε ένα ψυχολόγο; Συστηματικά όμως, όχι ένα πέρασμα. Υπάρχουν μέθοδοι με καλά αποτελέσματα που τις εφαρμόζεις και σχετικά σύντομα νιώθεις να φεύγει το άγχος που σε τρώει. Επίσης ο ψυχολόγος πολύ πιθανόν να σου πει αν χρειάζεσαι αγχολυτικά ή άλλου είδους θεραπεία. Πάντως μην κάθεσαι άλλο να τυραννιέσαι και μην αφήνεις άλλο το πρόβλημα να παίρνει διαστάσεις. Κάνε κάτι.
11-07-2014, 20:11 #26
Πηγαίνω σε ψυχολόγο,έχω αρχίσει ήδη τις συνεδρίες 2 φορές την εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι προς το παρών δεν νιώθω αλλαγή ή βελτίωση αν και σίγουρα είναι νωρίς ακόμη. Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, το να παω σε ψυχίατρο το έχω σκεφτεί αλλά είναι αυτό που λες ότι δίνει με τη μια αντικαταθληπτικά. Δεν ξέρω για αυτό είπα να ρωτήσω αν έχει κανεις πείρα από αυτό. Αγχολυτικά έτυχε να πάρω πολύ λίγες φορές και ξέρω πως λειτουργούν. Όντως σε κάνουν να ηρεμήσεις το θέμα είναι οτι φοβάμαι μήπως εθιστώ. Από στην άλλη πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η ψυχολογία μου αν αρχίσω να βγαίνω και να κάνω πράγματα έστω και με τη βοήθεια των χαπιών. Ευχαριστώ πολύ πάνως για την απάντηση σου!
11-07-2014, 20:48 #27
σ εχω στειλει κ στο αλλο θεμα... εγω θα σ προτεινα να πας.. δε χορηγουν ετσι τοσο ευκολα..εξηγησε του οτι δει εισαι των φαρμακων κ δε θεσ να χαπακωνεσαι.. κ να σ πει τη γνωμη του.. εγω προσωπικα θα σ ελεγα να μην παρεισ αγχολυτικα.. εγω δε εχω παρει ΠΟΤΕ. ισωσ μπορει κ ο ψυχολογοσ να σ συστησει καποιον καλο.. μη φοβασαι το ψυχιατρο..ενασ γιατροσ ειναι οπωσ ολεσ οι αλλεσ ειδικοτητεσ.. ζητα τη γνωμη του κ μετα σκεψου τι θα κανεις...
11-07-2014, 21:08 #28
έχεις δίκιο. πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση και να πάω. το θέμα είναι πότε. πιστεύεις οτι τα αγχολυτικά θα κάνουν κακό; έστω και για μικρό χρονικό διάστημα; είχα την ελπίδα πως ίσως βοηθήσουν κατά πολύ την κατάσταση.. τι να πω, δεν ξέρω!
11-07-2014, 21:14 #29
αυτο θα στο πει ο γιατροσ.. προσωπικα το τονιζω αυτο σν μ μ ελεγε ο γιατροσ προτιμας αντικαταθλιπτικα η αγχολυτικα σιγουρα θα επελεγα αντικαταθλιπτικα.. μη με ρωτησεισ γιατι.. δε ξερω.. βεβαια εχει να κανει κ με τη εμπιστοσυνη που εχεισ.. αμα πασ σε καποιον πολυ καλο κ δεισ οτι δε ειναι μαλ..κας κ ειναι σωστοσ τοτε θα ακουσεισ αυτο που ακριβωσ σ πει..και του ξεκαθαριζεισ απο την αρχη οτι τα φαρμακα ειναι η τελευταια λυση..οτι δε εισαι υπερ... να πας.. να μην φοβασαι.. ειναι σα να πασ σε παθολογο..
σου χω στειλει κ στο αλλο.. στο ''πανικοσ..πανικος..πανικοσ.. ''
11-07-2014, 21:17 #30
Nαι μόλις το είδα αλλά είπα να απαντήσω από εδώ, μη τα πω 2 φορές! :) Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Να σου πω την αλήθεια πάντα με τρόμαζε η σκέψη του ψυχίατρου. Δεν είχα θέμα με την έννοια ότι δεν πάω σε έτσι γιατρό, δεν είμαι τρελή και τέτοια. Απλά αυτό με τα χάπια και τον εθισμό με προβλημάτιζε πάντα. Αν μου πει καποιος πως θα παρω για ένα διάστημα κάποια φάρμακα και θα γίνω καλά και δεν θα τα θέλω μια ζωή, δεν θα έχω κανέναν πρόβλημα, θα τα πάρω. Ξεκίνησα με τον ψυχολόγο αλλά έχω απελπιστεί που νομίζω μόνο αυτό δεν θα βοηθήσει εδώ που έφτασα. Ίσως να βοηθούσε αν το προλάβαινα στην αρχή του, αλλά το άφησα να φτάσει εδώ και είναι δύσκολα τα πράγματα. Άσε δεν παλέυεται! Θα πάρω τη μεγάλη απόφαση και θα πάω! Και βλέπουμε..