ο συντροφος μου υποτροπιασε και εγω ειμαι εγκυος!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    εχω θυμώσει με αυτά που διαβάζω. ΄΄κοίτα τον εαυτό σου΄΄ , ΄΄το δικό σου καλό και τίποτα άλλο΄΄ και όλες τις σχετικές συμβουλές......
    τον ευατό σου κοίταζες όλο αυτό τον καιρό και έκανες τηνεπιλογή σου όταν έμεινες έγκυος. Τώρα θα κοιτάξεις πάλι τον εαυτό σου και θα σκοτώσεις το μωρό σαν να ήταν ένας λεκές από κάποιο ρούχο που προσπαθείς να αφαιρέσεις; Ποιός σου είπε ότι είσαι καλύτερη από την πεθερά σου; Εκείνη λες ότι κατέστρεψε τρία παιδιά και εσύ καταστρέφεις ένα πριν καν ανοίξει τα μάτια του σε αυτό τον κόσμο. Ναι, κοίτα τον εαυτό σου καιπως θα περάσεις εσύ καλύτερα σε αυτή τη ζωή χωρίς τον καρπό του έρωτά σου με τον άντρα σου, γιατί θες να είσαι καλά, ξένοιαστη χωρίς να έχεις την ευθύνη ενός παιδιού και την ωριμότητα που πρέπει να έχει μια μητέρα. Με αυτή τη λογική λοιπόν κάνε έκτρωση γιατί καλύτερα αυτό το παιδάκι να μην έχει αυτή τη μητέρα. Ο άντρας σου έκανε τις επιλογές του κι εσύ τις δικές σου. ΑΥτό το μωρό δεν έφταιξε σε κάτι και με το να μην το φέρεις στον κόσμο δεν το απαλάσσεις από τα χειρότερα. Τα χειρότερα είναι αυτά που του κάνεις. Που το στερείς το δικαίωμα στη ζωή.
    Εναλλακτικές υπάρχουν. Να βρεις μια δουλειά, να αγαπήσεις με τους δικούς σου (αλλά γιατί να το κάνεις; είναι τόσο μεγάλος ο εγωισμός σου που δεν σε αφήνει), να βρεις ανθρώπους να σε στηρίξουν (και θα βρεις γιατί αυτή σου η πράξη θα είναι άξια θαυμασμού).
    Καταλαβαίνω ότι αγαπάς τον άντρα σου και θες να είσαι δίπλα του, αλλά τώρα έχεις μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στο παιδί. εξάλλου είναι αυτό που θα σου δώσει χαρές και θα σε ξεκουράσει από την ψυχική κούραση που έχεις τόσο καιρό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Και ίσως όντως ο σύντροφός σου γλυκαθεί από την ύπαρξη του παιδιού και βοηθήσει τον εαυτό του και γίνει ένας οικογενειάρχης σαν αυτούς που είναι στο κέντρο (όπως είπες μόνη σου).
    η τελική απόφαση, δική σου.
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,λατρευω τα παιδια κ πραγματικα νιωθω τρομερη οργη κ μονο στην ιδεα της εκτρωσης διοτι αποτελει φονο!Η μητερα οφειλει να προστατευει τα παιδια της κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες κ δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια να να σκοτωσεις ενα παιδι!Οφειλεις να γεννησεις αυτο το παιδι κ μακαρι ο ανθρωπος σου καποτε να συνελθει κ να επιστρεψει,Προσωπικα εαν ημουν ο ανθρωπος σου σ αυτην την κατασταση κ μου σκοτωνες κ το παιδι μου δεν θα ηθελα πλεον να ζω ουτε εγω επομενως οπως πας θα καταστρεψεις 3 ανθρωπους εσενα αυτον κ το παιδι,Προτεινω να δεις αυτο που σου στελνω κ μακαρι να βοηθησα να σωθει αυτο το παιδι!http://antiparakmi.blogspot.com/2013...g-post_18.html

Senior Member
    Δεν διαβασα ολο το νημα , αλλα πραγματι εκνευριστηκα απο τις υποθεσεις που κανουν ορισμενα ατομα. Οτι εισαι σκατοχαρακτηρας με λιγα λογια αν θες να κανεις εκτρωση . Κατι που φυσικα ειναι απαραδεκτο. Δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις , αποφασισε οτι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για ολους.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Γατα και μυσπ , το να φερεις στη ζωη ενα παιδι χωρις να το θελεις και να του καταστρεψεις τη ζωη επειδη δεν εισαι ικανος ή ετοιμος να γινεις γονιος , δεν ειναι εγκλημα?
    Και τι γινεται με ολους αυτους τους γονεις που κακοποιουν τα παιδια τους σωματικα , συναισθηματικα και σεξουαλικα? Μηπως θα ηταν καλυτερα να εκαναν μια εκτρωση αντι να τα γεννησουν για να τα διαλυσουν?

Kαι για να τελειωνουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Γατα και μυσπ , το να φερεις στη ζωη ενα παιδι χωρις να το θελεις και να του καταστρεψεις τη ζωη επειδη δεν εισαι ικανος ή ετοιμος να γινεις γονιος , δεν ειναι εγκλημα?

ενώ αν δεν το φέρεις καν στη ζωή δεν του την καταστρέφεις...........

Και τι γινεται με ολους αυτους τους γονεις που κακοποιουν τα παιδια τους σωματικα , συναισθηματικα και σεξουαλικα? Μηπως θα ηταν καλυτερα να εκαναν μια εκτρωση αντι να τα γεννησουν για να τα διαλυσουν?

τουλάχιστον αυτά τα παιδιά έχουν μια ευκαιρία να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τη ζωή τους. ένα μωρό που είναι στην κοιλιά, δεν έχει δικαιώματα επιλογής και ευκαιριών;;;;;

Kαι για να τελειωνουμε
    και για να τελειώνουμε: ναι στο σώμα της μια γυναίκα έχει δικαίωμα και της ανήκει. αλλά στο σώμα που έχει μέσα της και είναι ανεξάρτητο, δεν έχει.
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Banned
    Συμφωνω απολυτα με την ΓΑΤΑ.
    Μπορει να ακουγεται σκληρη και απολυτη αλλα αλλο τοσο απολυτη και σκληρη ειναι με το θεμα του παιδιου ειναι και η θεματοθετρια..Δεν εχω κεφια για αντιπαραθεσεις εδω ο καθενας λεει απλα την γνωμη του , απλα εμενα ως γυναικα και ως ανθρωπο με αγγιξε και με καλυψε η απαντηση της γατας.

Senior Member
    Γατα , οταν γινεται η εκτρωση το εμβρυο δεν εχει ακομα σχηματιστει πληρως και δεν θα μπορουσε να επιβιωσει εκτος του σωματος της μητρας , για αυτο και οι εκτρωσεις επιτρεπονται μεχρι μια συγκεκριμενη εβδομαδα της κυησης . Δεν μιλαμε δηλαδη για αυτονομο ον .
    Προσωπικα πιστευω πως ειναι πιο σημαντικο η γυναικα να ειναι ωριμη και να εχει αποφασισει συνειδητα οτι θελει να γινει μητερα και να μπορει ναι προσφερει στο παιδι τα απαραιτητα. Στην περιπτωση για την οποια μιλαμε δεν υπαρχουν αυτες οι συνθηκες αρα ναι καλυτερα εκτρωση .Επισης θεωρω μεγαλυτερο εγκλημα το να να υποφερει ενα παιδι απο το να το ριξεις .

Και θα μου πεις ας το σκεφτοταν πριν μεινει εγκυος . Ναι εδω θα με βρεις συμφωνη , υπαρχουν τοσα μετρα ωστε να μπορεις να προλαβεις μια εγκυμοσυνη ακομα και αν συμβει ατυχημα , κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχουν ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες αλλα τι κανουμε απο την στιγμη που εχει ηδη συμβει? Να την αφησουμε να αναλαβει ευθυνες στις οποιες δεν θα μπορει να ανταπεξελθει ? Απο που θα βρει στηριξη? Ποιος θα ειναι υπευθυνος για οτι συμβει στην ζωη αυτου του παιδιου ?
    Aφου το ξερουμε καλα οτι η ανατροφη ενος παιδιου βαρυνει σχεδον αποκλειστικα την μητερα , αυτη θα πρεπει να εχει τον κυριο λογο στο τι θα κανει .

Banned
    Ναι πραγματι το εχει κανει σαφες η κοπελα οτι δεν ειναι ετοιμη για ενα παιδι και βαζει ως καλυψη τον χρηστη συντροφο της..Τουλαχιστον αυτος εχει ενα προβλημα εξαρτησης που τον καθιστα (μεχρι να καθαρισει) συναισθηματικα αναπηρο!Η κοπελα που ειναι υγιης γιατι δεν φροντισε να προφυλακτει?
    Μην πω αλλα πιο σκληρα ας μεινει εκει αλλα μου την δινει γιατι αλλες γυναικες πουλανε ολοκληρες περιουσιες ακομα και την ψυχη τους στον διαβολο για να αποκτησουν ενα παιδι και αλλες κανουν σπαγγατο με τον συντροφο και οτι βγει μωρε!!Η επιστημη πια τα λυνει ολα!
    Και τελος για ενα τοσο σοβαρο θεμα δεν ζητας την γνωμη αγνωστων!!Αλλα της οικογενειας σου ή απο καλους φιλους!!Θα αποφασισει το e psy για την τυχη αυτου του παιδιου!

Junior Member
    δεν σας ζητησα να μου πειτε τι να κανω ουτε σας ζητησα να με κατηγορειτε για τις επιλογες μου και τις αποφασεις μου. λοιπον για να σας κανω να το βουλωσετε και για να δειτε τι περναω αυτη τη στιγμη που γραφω θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι πριν μια ωρα ειχα φριχτους πονους στην κοιλια.
    και για ολα αυτα ευθυνετε η ******* η μανα και η αδερφη του. τολμισαν να πατησουν στο σπιτι μου μεσα και να απαιτουν τεστ dna για το οτι το παιδι δεν ειναι του γιου της. επισης φωναζαν οτι θα καταστρεψουν αυτη τη σχεση και οτι δεν προκειτε να με αφησουν σε
    ησυχια.επισης μου ζητησαν οτι πραγματα εχει εδω μεσα στο σπιτι εκεινος και τα πακεταρησαν και εφυγαν βριζοντας με. επισης μου λεγανε οτι εγω φταιω για ολα και οτι ειμαι ψευτρα και υποκριτρια,οτι το παιδι το εκανα επιτηδες για να τον τυλιξω.
    ειμαι σε αθλια κατασταση και εχω και εσας τους εξυπνους να μου λετε τις μαλακιες σας και να με κραζετε για την αποφαση που εχω παρει.δεν εχω να παρω ενα ψωμι να φαω και μου λετε παπαριες για το παιδι? ακομα και τωρα που σας γραφω μπαινω απο αλλον υπολογιστη.
    το ψυγειο μου ειναι αδειο και ειμαι 2μιση χρονια ανεργη.αν δεν ξερετε τι γινετε τοτε να το βουλωνετε και να μην με κρινετε γιατι ο θεος ειναι μεγαλος και θα ερθουν και σε σας αυτα που κοροιδευετε τωρα. σημερα λυποθυμησα στο δρομο απο εξαντληση και απο ταλαιπωρια ψυχικη και δεν ειχα κανεναν διπλα μου. ο αντρας που αγαπω ειναι αρρωστος και δεν προκειτε να τον αφησω επειδη μου το ειπαν αυτες για μενα ειναι ηδη νεκρες.ειμαι εδω για τον ανθρωπο που αγαπω και παλευω και για τους δυο μας. δεν προκειτε να φερω στον κοσμο ενα
    παιδι που ξερω οτι θα δυστηχισει... αν λοιπον ολοι εσεις λυσατε τα προβληματα σας και ετοιμαζεστε να γινετε ψυχολογοι τοτε μπραβο σας. εγω αυτη τη στιγμη ειμαι σε τασης αυτοκτονιας και εσεις καντε τους κριτες....

Banned
    Quote Originally Posted by mata86 View Post
    καλημερα ξεκινω ετσι γιατι ουτε και εγω ξερω πως να ξεκινησω.θα σας πω πανω κατω αυτο το τεραστιο θεμα που αντιμετωπιζω και την απογνωση μου
    ειμαι 29 χρονων και εχω σχεση 2 χρονια με ενα εθισμενο. ο συντροφος μου αποφασησε πριν 9 μηνες να μπει σε κεντρο να απεξαρτηθει οπως και εκανε
    ηταν μεγαλη ευτυχια για μενα αυτο και μεχρι σημερα τον στιριζω.στις 17 του ιουνιου γυρισε πισω τελειωνοντας το προγραμμα του και εγω ημου ευτυχισμενη.
    αφεθηκα και τελικα ειμαι εγκυος...
    . ο συντροφος μου μολις το εμαθε την ιδια μερα κιολας εκανε υποτροπη.πηγε και ηπιε οτι δεν ειχε πιει 9 μηνες τωρα.
    αποτελεσμα εγω να ειμαι σε απελπιστηκη κατασταση,τον εδιωξα απο το σπιτι αμεσως πλακωθηκα με την οικογενεια του,με την οικογενεια μου και γενικα
    τρελαθηκα.αφησα να περασει μια μερα για να ειναι καθαρο το κεφαλι του και να μπορεσουμε να μιλησουμε.πηγα τον βρηκα και ηταν πολυ χαλια ψυχολογικα
    μετανιωμενος για οτι εκανε και εξουθενομενος.το μονο που θυμοταν ηταν οτι ειμαι εγκυος και ηταν τοσο χαρουμενος για αυτο.απο την αλλη εγω ουτε καν το ηθελα μεσα μου
    συζητησαμε και μου ειπε οτι το παιδι το θελει και οτι αυτο θα ηταν το λιμανι του και ειναι ενας λογος που θα τον κανει να προσπαθησει να μεινει καθαρος για αυτο το παιδι.
    εφυγε την επομενη μερα στο κεντρο μεσα να κανει ενα προγραμμα υποτροπης για κανα μηνα και κατι.
    αυτη τη στιγμη εχω μεινει πισω εγω,χωρις στηριξη απο γονεις(δεν μιλαω ουτε με τους δικους μου ουτε με τους δικους του) εμαθα οτι η μανα του ειπε οτι το παιδι δεν ειναι δικο του
    (του το ειπε την μερα που πετουσε)τοσο σκατανθρωπος η μητερα του. τελος παντον ειμαι μονη,ψυχολογικα ρακος,με ενα παιδι που δεν ξερω τι θα το κανω,χωρις βοηθεια,χωρις χρηματα,χωρις
    στηριξη,χωρις τιποτα απολυτος.....
    δεν μπορω πραγματικα να τον πιστεψω σε οσα λεει για το παιδι(οτι το θελει) γιατι με εχει πληγωσει και με εχει προδωσει πολλες φορες στο παρελθον και ιδικα μετα το κεντρο οταν εκανε χρηση
    εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.του πα οτι το παιδι μαλλον θα το ριξω γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι να γινουμε γονεις. κανεις μας δεν ειναι καλα.εγω ψυχολογικα χαλια και εκεινος μεσα στο κεντρο ξανα.
    του ειπα οτι αν μαγαπαει καλο θα ηταν να με στηριξει σε οτι αποφαση και αν παρω γιατι ενα παιδι εχει ευθυνες και δεν ειναι σε φαση εκεινος να αναλαβει της ευθηνες του. ειμαι πολυ κουρασμενη.
    συμφωνησαμε απο κοινου να μην ξαναγυρισει πισω εδω που μεναμε και καλο θα ηταν να καθισει στην πολη που ειναι που θα εχει στιρηξη απο δωματια Ν.Α και απο παιδια με το ιδιο προβλημα και οταν νιωσει ετοιμος
    να παω να μεινω και εγω εκει..... κατασταση απελπισιας.
    Μερικες επισημανσεις..

Banned
    Αυτα και αποχωρω απο το θεμα σου γιατι ειλικρινα σε κοβω πολυ χειριστικο ανθρωπο..Ριχνεις στους παντες τις ευθυνες εκτος απο τον εαυτο σου!Ειπες εξ'αρχης οτι δεν ηθελες αυτο το παιδι μεσα σου!!Δεκτο κοριτσι μου δεκτο!!Παρε προφυλαξεις ομως και μην λες με ελαφροτητα "αφεθηκα" και ας μην εχει σχηματιστει παιδι οπως λεει παραπανω η μπετελ!Και εμεις σαν μια κουκιδα αιμα ξεκινησαμε και γιναμε ολοκληροι ανθρωποι επειδη μας εδωσαν αυτη την ευκαιρια!
    Λοιπον κανε οτι γουσταρεις καταλαβαινω την φαση που διανυεις..Αλλα μην ριχνεις την ευθυνη σε ΑΛΛΟΥΣ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αυτα και αποχωρω απο το θεμα σου γιατι ειλικρινα σε κοβω πολυ χειριστικο ανθρωπο..Ριχνεις στους παντες τις ευθυνες εκτος απο τον εαυτο σου!Ειπες εξ'αρχης οτι δεν ηθελες αυτο το παιδι μεσα σου!!Δεκτο κοριτσι μου δεκτο!!Παρε προφυλαξεις ομως και μην λες με ελαφροτητα "αφεθηκα" και ας μην εχει σχηματιστει παιδι οπως λεει παραπανω η μπετελ!Και εμεις σαν μια κουκιδα αιμα ξεκινησαμε και γιναμε ολοκληροι ανθρωποι επειδη μας εδωσαν αυτη την ευκαιρια!
    Λοιπον κανε οτι γουσταρεις καταλαβαινω την φαση που διανυεις..Αλλα μην ριχνεις την ευθυνη σε ΑΛΛΟΥΣ!
    Συμφωνω με το μνημονιο,Εγω θα εδινα τα παντα να εχω ενα παιδι κ δεν εχω λυσει κανενα προβλημα μου ειμαι κ εγω ανεργη κ ανασφαλιστη ομως η εκτρωση ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια που υπαρχει κ το παιδι ειναι ευλογια κ οχι προβλημα!Κ ας μην το αγαπουσε κανεις αλλος αυτο το παιδι εγω θα το εκανα κ θα στεκομουν κ στον ανθρωπο μου οσο ειναι εφικτο κιολας,Ο,τιδηποτε αλλο ειναι εγωισμος!Αποχωρω απο το θεμα!

Senior Member
    Απλά παιδιά μην κάνετε το λάθος να είστε επιθετικοί απέναντι στα άτομα του φόρουμ...το καταλαβαίνω απόλυτα ότι διατυπώνετε γνώμες και μερικές φορές εξοργίζεστε,αλλά αυτή τη στιγμή η κοπέλα είτε έκανε λάθος είτε όχι βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση.

Κατα τα άλλα νομίζω ότι όταν ένα παιδί δεν έχει γεννηθεί είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει....
    Θεωρώ πιο έντιμη την πράξη της έκτρωσης,παρά να γεννηθεί ένα παιδί που θα δυστυχήσει...και ίσως να κουβαλάει και ψυχολογικά στο μέλλον.

Οταν η κοπέλα δεν έχειι η ίδια να ζήσει ,το μωρό τί ακριβώς να το κάνει,απλά για να της περνάει η ώρα;
    Μπορεί να πάρει και ένα σκυλάκι να της περνάει η ώρα.....

Κατα τα άλλα φιλενάδα,κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός-ζύγιασε καλά τις καταστάσεις χέσε και πεθερικά και γονείς δικούς σου και αποφάσισε τί θα είναι καλύτερο για σένα και το παιδί.!
    Τον φίλο σου μην τον συνυπολογίζεις ιδιαίτερα σε όλο αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Κατα τα άλλα νομίζω ότι όταν ένα παιδί δεν έχει γεννηθεί είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει....

Τοτε και εσυ καποτε ησουν ανυπαρκτη , οπως και εγω και ολοι μας!Δεχομαι την εκτρωση υπο καποιων συνθηκων..Βεβαια ολο αυτο ειναι η ηλιθια γνωμη μου!Το να ριχνεις ομως ολη την ευθυνη στην πεθερα σου , στον χρηστη συντροφο σου ,στην ******* την κενωνια κτλ ενω εσυ αφεθηκες απλα οπως ειπε η θεματοθετρια και μιλας λες και ησουν θεατης σε ολα αυτα ή λες και σε βιασαν ε καπου λες και ενα αει σιχτιρ!!
    Και φυσικα μου φαινεται αδιανοητο το να αποφασιστει το αν θα ερθει στην ζωη ή οχι ενα παιδι απο ενα φορουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τοτε και εσυ καποτε ησουν ανυπαρκτη , οπως και εγω και ολοι μας!Δεχομαι την εκτρωση υπο καποιων συνθηκων..Βεβαια ολο αυτο ειναι η ηλιθια γνωμη μου!Το να ριχνεις ομως ολη την ευθυνη στην πεθερα σου , στον χρηστη συντροφο σου ,στην ******* την κενωνια κτλ ενω εσυ αφεθηκες απλα οπως ειπε η θεματοθετρια και μιλας λες και ησουν θεατης σε ολα αυτα ή λες και σε βιασαν ε καπου λες και ενα αει σιχτιρ!!
    Και φυσικα μου φαινεται αδιανοητο το να αποφασιστει το αν θα ερθει στην ζωη ή οχι ενα παιδι απο ενα φορουμ.
    Κανεις δεν εχει δικαιωμα να αποφασιζει για ενα παιδι,το παιδι ανηκει στον εαυτο του ουτε καν στην μητερα του κ καθενας που θα το βλαψει ειναι εγκληματιας κ στην τελικη το γεννας κ το δινεις για υιοθεσια εαν δεν το θελεις δεν το σκοτωνεις ομως!Οταν θα μετανιωσεις δεν θα μπορεις να επανορθωσεις θα ειναι μη αναστρεψιμη ενεργεια

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast