Results 31 to 45 of 58
-
12-07-2014, 16:21 #31
δες τη θετική πλευρά !
ηρθε η στιγμη που η μοίρα -αν και με σκληρο τρόπο- σε απάλαξε απο εναν παρτάκια εγωιστή που φοβάται και τη σκιά του !!!
βραχυπρόθεσμα ίσως πονέσεις , αλλά να σκεφτεσαι οτι μεσομακροπρόθεσμα εσ'υ είσαι η κερδισμένη καθως σου ανοιξε το δρόμο για νέες ευκαιρίες και γιατί όχι να βρείς πραγματικά το ταίρι σου και καποιον ανθρωπο να σε σέβεται !!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙς !!!!!!
Καλή τύχη !!!!!!!
- 12-07-2014, 20:30 #32
κοιτα το ετσι. αμα εσυ δεν ειχες αρρωστησει ή πριν εσυ αρρωστησεις πως εβλεπες τους σχιζο ; το ιδιο με αυτους.
δυστυχως πολυ ζημια κανει το holywood και η τηλεοραση.
ενω οι στατιστικες λενε οτι οι σχιζο δεν ειναι πιο βιαιοι απο τους κανονικους ή απλως λιγο παραπανω και οταν παιρνουν ναρκωτικα η κοινη γνωμη εχει αλλη αποψη λογω της προβολης στα μμε διαφορων ακραιων εγκληματων που ειναι "εντυπωσιακα" λογω της ψυχωσης.
αλλα μη το βαζεις κατω, υπαρχουν συλλογοι για ψυχικα ασθενεις κλπ. οπου θα βρεις ομοιους και στηριξη.
επισης η επιστημη προχωραει συνεχεια αλματοδως ποιος το αποκλειει οτι σε 5-10 χρονια το προβλημα μας δεν θα εχει λυθει οριστικα ; δεν ειναι κριμα να στεναχωριεσαι για κατι που υπαρχει ελπιδα να λυθει τα επομενα χρονια ;Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
13-07-2014, 01:12 #33
μπορεις maus να μου στειλεις τους συλλογους(ειτε δημοσια ειτε σε μυνημα) που στηριζουν ατομα με προβληματα σε ψυχικης υγειας
13-07-2014, 12:46 #34
13-07-2014, 20:10 #35
Έχω μπει κι εγώ με τη θέληση μου σε ψυχιατρείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας αφού ήμουν έτοιμη για να πάρω εξιτήριο από την παθολογική κλινική...όπως έγραψε και κάποιος άλλος εδώ υπέγραψα κι έφυγα μετά από μιάμιση ημέρα...κι αυτό γιατί η συμπεριφορά κάποιου από τους γιατρούς που με είδαν ήταν απαίσια κι όταν αντέδρασα με απείλησε με εισαγγελική εντολή αλλά δε μάσησα καθώς και γιατί η συμπεριφορά ενός νοσηλευτή ήταν επίσης χάλια, μέχρι που με έβρισε και τέλος γιατί δεν επιτρεπόταν τα κινητά...
Δεν ξέρω αν είναι παντού τόσο χάλια, μη σε αποτρέψω άδικα αλλά σου λέω τη δική μου εμπειρία...με καμία δύναμη στον κόσμο δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε ψυχιατρείο!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-07-2014, 22:16 #36
κάποιου από τους γιατρούς που με είδαν ήταν απαίσια
15-07-2014, 17:38 #37
16-07-2014, 00:40 #38
Ειδα το ντοκυμαντερ Δημητρη. Πολυ καλο. Απλως δεν πολυκαταλαβα αυτοι οι πρωην χρηστες ψυχοφαρμακων, ηταν ολοι ψυχωσικοι?.. μαλλον οχι ολοι.
Τελοσπαντων μακαρι να ρθει η στιγμη (αν ερθει ποτε) να κοψουμε και μεις τα χαπια, ισως οταν φτασουμε και μεις 50 και ανω οπως ηταν και οι περισσοτεροι στο βιντεακι, που αναγκαστικα μαλλον τα κοψανε λογω παρεμφερη προβληματων υγειας.
Δεν ξερω και σε τι επιπεδα ειναι στον καθενα η αρρωστεια. Οταν εισαι εν δυναμει ψυχωσικος με παραισθησεις - ψευδαισθησεις κι ολα τα καλα ειναι αδιανοητο να μην παρεις φαρμακευτικη αγωγη.
16-07-2014, 01:27 #39
16-07-2014, 05:19 #40
ΡΕΣΥ ΦΙΛΕ σακη γτ να τα κοψουμε καποτε?υπαρχουν κ οι πολυ μικρες δοσεις(να τονισω ομως το οχι αμελητεες)...ΥΓ αυτα τα φαρμακα κ ενας φυσιολογικος να τα παρει για αρκετο διαστημα λογω το οτι επιρεαζουν τους υποδοχεις ντοπας(ντοπαμινης) μετα δεν θα μπορει να τα κοψει.σκεψου μαλλον ποσο εμεις που καλως ηή κακως τα χρειαζομαστε κιολας.
δεν ειναι θεμα θελησης να κοπουν(δεν ειναι σαν το τσιγαρο κ τα ναρκωτικα) ειναι αδιανοητο να κοπουν εστω κ αν οι συνεπιες ρθουν μετα απο χρονια.παντως ειναι φοβερο που λεει καποιος στο ντοκυμαντερ οτι κοβουν 10-15 χρονια ζωης μεσο ορο(το ακουσα πολλες φορες κ απο αλλου αυτο).λογικα ομως μια μικρη δοση δεν βλαπτει πια τοσο
16-07-2014, 05:39 #41
τα φαρμακα θελουν λελογισμενη χρηση(με μετρο κ για παντα) οπωσδηποτε.γτ επιρεαζουν τους υποδοχεις ντοπαμινης με αρνητικο εντος εισαγωγικων τροπο.τι κανουν λοιπον?εμεις οι ψυχωσικοι εχουμε παραπανω ροη της ντοπαμινης.αυτη την προσλαβανουν καποιοι υποδοχεις(που βρισκονται απο 'κατω' ενω αυτη σταζει μεσα σε αυτους).τα φαρμακα κλεινουν αυτους τους υποδοχεις με αποτελεσμα ο οργανισμος να αντιδραει ομως μετα απο πολυ καιρο δημιουργουντας παραπανω σε νουμερο τετοιους υποδοχεις,οι οποιοι ολοι λογω φαρμακων υπολειτουργουν.αν καποιος τοτε κοψει φαρμακα σιγα σιγα επανανεργοποιουνται ολοι οι υποδοχεις κ λειτουργουν σωστα.μονο που τωρα ειναι περισσοτεροι κ 'ρουφουν' πολυ περισσοτερη ντοπαμινη απο πριν με αποτελεσμα αυτος που τα κοβει να ειναι 'σαν' τρελος.κατα την γνωμη μ δλδ(κ αντικειμενικα πιστευω) οποιος τα αρχισε(τα αντιψυχωσικα οχι τα αντικαταθλιπτικα) δεν πρεπει να τα κοψει ποτε.να αναρωτιεται αν εκανε εντελως καλα που τα αρχισε αλλα ποτε να μην τα κοψει τελειως.εγω προσωπικα κ γιατρος να με πει να κοψω δεν θα του κανω την χαρη γτ δεν σκοπευω να ξαναμπω για 5η φορα ψυχιατρειο.βεβαιως πιστευω οσο αφορα την ποσοτητα φαρμακων στο μετρο κ κανεις δεν μπορει να με κανει να αλλαξω γνωμη.
Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 16-07-2014 at 06:13.
16-07-2014, 10:26 #42
Δημητρη εσυ εχεις υπνηλια ; Γενικα καλα τα φαρμακα αλλα εμενα μου αλλαζουν το χαρακτηρα, με κανουν πιο νευριασμενο και σαν να κοιμαμαι ακομα και στον ξυπνιο μου.
Risperdal παιρνω και Akineton.Χωρις τα φαρμακα ειχα πολυ καλη εγρηγορση , οσο μπορω να θυμηθω, τωρα με τα φαρμακα ειμαι συνεχεια σε υπνηλια και σαν να μην ειμαι ο εαυτος μου.Ουτε μπορω να σκεφτω τοσο καλα με τα φαρμακα. Βεβαια υπαρχουν και χειροτερα φαρμακα , ενα διαστημα επαιρνα βαλπροϊκο και αυτο μου μειωνε τη νοημοσυνη μου κατακορυφα. Με ποση ευκολια δινουν χαπια οι ελληνες γιατροι, οταν εχουν τοσες παρενεργειες ...!!
Για τα μειωμενα χρονια ζωης εχω ρωτησει το γιατρο μου και μου εχει πει οτι κυριως αυτο συμβαινει γιατι οι ασθενεις δεν προσεχουν την υγεια τους. Δηλαδη εχουν καρδια και
δεν παιρνουν καταλληλη αγωγη κλπ. ή παιρνουν ναρκωτικα, αλκοολ κλπ.
Μακαρι να μπορουσα να γινω οπως πριν παρω τα φαρμακα, αν και τοτε θα ειχα περισσοτερη καταθλιψη και αγχος , ωστοσο καλυτερα ετσι παρα αυτο το πραγμα.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
16-07-2014, 11:42 #43
16-07-2014, 11:43 #44
16-07-2014, 13:32 #45