Θα θελατε να κανετε παρεα με καποια που ντυνεται προκλητικα ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μα καλα ολες οι φιλες σου παχουλες ειναι/ηταν???
    Όταν μιλαμε για την πολη που σπουδαζω εκει ναι η παρεα που ειχα μπλεξει για 2 χρονια ηταν και οι 4 τους πανω από 90 κιλα + ... τι να κανω ετυχε ! Η κοπελια που γνωρισα μετα δεν ηταν αλλα ειχε ένα σωρο αλλα ψυχολογικα θεματα και δεν συναπτε ουσιωδης σχεσεις οποτε δεν τις επιρριπτω τιποτα...

Senior Member
    Οταν καποια/ος ενδιαφερεται για τη φιλια του,δεν ασχολειται με τετοια θεματα.Χαιρεται για σενα που αδυνατισες..κι εσυ φυσικα δε το παιζεις υπερανω τωρα που εισαι κουκλακι ενω εκεινη ειναι ακομα χοντρουλα.Ειστε φιλες κοριτσι μου ή οχι...
    Παλιοτερα ειχα "φιλη" που αποδειχτηκε οτι εκανε το αντιθετο..εβγαινε μαζι μου γτ δεν μπορουσε να βρει γκομενο μονη της.Με χρησιμοποιουσε κανονικα κι εγω βοδι κανονικο,ουτε που το ειχα φανταστει.
    Υπαρχουν απειρα κομπλεξ σε ολους μας,ομως στις φιλιες βρισκουμε τροπους να τα αντιμετωπιζουμε.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Αναθεωρηση .................................................. .

Κατσε οιδιποκοπελλα να ξεκαθαρισω . Αν δεν ντυθεις σχετικα προκλητικα τωρα που εισαι 22 ( μετα το ειδα ) κ μπορει το σωμα σου ναναδειξει ενα τετοιο ντυσιμο , ποτε θα το κανεις . Μιλουσα για μακραν μεγαλυτερες κοπελες . Κ μια διαπιστωση , οι προκλητικα ( σχετικα ) ντυμενες κοπελες , απο την πειρα των 52 χρονων μου , ειναι πιο αθωες κ οχι πονηρες , παραδοξο κ ομως διαπιστωμενο . Οποιοδηποτε ακρο παραυτα , ειναι υποπτο ( σεμνοτυφες vs προκλητικες ) .
    Εγκρινω κ επαυξανω λοιπον !!!!! ( το ντυσιμο σου ) . Φιλικα[/QUOTE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Οταν καποια/ος ενδιαφερεται για τη φιλια του,δεν ασχολειται με τετοια θεματα.Χαιρεται για σενα που αδυνατισες..κι εσυ φυσικα δε το παιζεις υπερανω τωρα που εισαι κουκλακι ενω εκεινη ειναι ακομα χοντρουλα.Ειστε φιλες κοριτσι μου ή οχι....
    Αυτό που αναφερεις είναι το ιδανικο σε μια φιλια. Εμενα προσωπικα σπανια μου εχει τυχει να εχω απέναντι μου έναν ενταξει ανθρωπο που θα μου βγαζει να είμαι και εγω ενταξει απέναντι του. Συνηθως υπαρχουν γυναικειες αντιζηλίες, κουτσομπολια πισω απτην πλατη, κοροιδια κλπ κλπ. Αυτό είναι πιο συχνο από το άλλο που λες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αναθεωρηση .................................................. .

Κατσε οιδιποκοπελλα να ξεκαθαρισω . Αν δεν ντυθεις σχετικα προκλητικα τωρα που εισαι 22 ( μετα το ειδα ) κ μπορει το σωμα σου ναναδειξει ενα τετοιο ντυσιμο , ποτε θα το κανεις . Μιλουσα για μακραν μεγαλυτερες κοπελες . Κ μια διαπιστωση , οι προκλητικα ( σχετικα ) ντυμενες κοπελες , απο την πειρα των 52 χρονων μου , ειναι πιο αθωες κ οχι πονηρες , παραδοξο κ ομως διαπιστωμενο . Οποιοδηποτε ακρο παραυτα , ειναι υποπτο ( σεμνοτυφες vs προκλητικες ) .
    Εγκρινω κ επαυξανω λοιπον !!!!! ( το ντυσιμο σου ) . Φιλικα
    [/QUOTE]

Και εγω αυτό λεω..αν δεν το κανω τωρα που είμαι 20 κατι ποτε θα το κανω ? Και ας λενε ότι θελουν οι άλλες !

Senior Member
    Και εγω αυτό λεω..αν δεν το κανω τωρα που είμαι 20 κατι ποτε θα το κανω ? Και ας λενε ότι θελουν οι άλλες ![/QUOTE]

Ετσι σε θελω , οιδιποκοκοπελα , ορμα κ μην υπολογιζεις κανεναν ( αληθεια λεω )

Junior Member
    Όταν λες προκλητικά πόσο προκλητικά εννοείς; :P

Ναι φυσικά θα ήθελα. Και ίσως θα μου έκανε καλό για να χαλαρώσω λίγο και να αρχίσω και εγώ να γίνομαι πιο άνετος. Πιστεύω θα μου έκανε καλό στην ψυχολογία αν μία γυναίκα που είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της και την εμφάνιση της ώστε να ντύνεται προκλητικά έκανε παρέα με εμένα τον βαρετό.

Φυσικά μπορεί στο μέλλον να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί μάλλον θα πάψεις να την βλέπεις φιλικά και μετά θα στην ρίξει την χυλόπιτα οπότε η αυτοπεποίθηση θα καταλήξει πιο χαμηλή από ότι ξεκίνησε! :P

Πάντως αφού είσαι νέα και ωραία ντύσου όπως εσύ αισθάνεσαι άνετα!
    Μία φορά είμαστε νέοι και δεν πρέπει να χάνουμε τα νιάτα με άγχος, με τον φόβο τι θα πουν οι άλλοι, κτλ. Πάντα σε κάποια λογικά πλαίσια φυσικά! :)

Senior Member
    Ειδικα σημερα που ειμαι καλοδιαθετος , η απαντηση ειναι ΝΑΙ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειδικα σημερα που ειμαι καλοδιαθετος , η απαντηση ειναι ΝΑΙ .
    Αυριο μεθαύριο που δεν θα σαι τοσο καλοδιάθετος ποια θα είναι η απαντηση..? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Αυριο μεθαύριο που δεν θα σαι τοσο καλοδιάθετος ποια θα είναι η απαντηση..? :p

Οιδιποκοπελα , εχεις χιουμορ , αυτο στο αναγνωριζω !!!!! εισαι κ εξυπνη , τι καθεσαι κ ρωτας αν το προκλητικο ντυσιμο ειναι πρεπον η οχι , αφου ξερεις την απαντηση .
    Στο ερωτημα σου τωρα , σκεφτομαι , σκεφτομαι , ε λοιπον και παλι ΝΑΙΙΙΙΙΙ θα ηταν !! Ας αφησω τους συντηρητισμους κατα μερος , η ηθικη μιας κοπελας ουδεμια σχεση εχει με το ντυσιμο της . Ε , αμα πια .......

A ρε Ο/Κ,ζεις ενα δραμα.

Εισαι τοσο ομορφη που δεν αντεχουν οι αλλες να σε κανουν παρεα.

Εχεις ενα τοσο καλο συντροφο και παραλληλα σε κυνηγανε να σε βατεψουν καθηγηταδες,πρυτανεις και αντιπρυτανεις.

Ουτε ψυλλος στον κορφο σου κακομοιρα μου!!

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    A ρε Ο/Κ,ζεις ενα δραμα.

Εχεις ενα τοσο καλο συντροφο και παραλληλα σε κυνηγανε να σε βατεψουν καθηγηταδες,πρυτανεις και αντιπρυτανεις.

Tι τραβαμε οι χορευτριες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    A ρε Ο/Κ,ζεις ενα δραμα.

Κακομοιρα εισαι και φαινεσαι.
    Και κοιταμε πρωτα την καμπουρα μας και μετα κρινουμε τους αλλους φιλε Αλαφροισκιωτε.
    Αν θεωρεις το πρόβλημα μου οτι δεν είναι αρκετα σοβαρο για σενα απλα μην απαντας.
    Τοσο απλο κ προτιμοτερο απτο να το παιζεις εξυπνος και να πετας ειρωνικα σχολια.

To ''προβλημα'' σου - στο εχω ξαναπει - ειναι οτι δεν εχεις βρει μεχρι τωρα καποιον να σε κανει να νιωσεις γυναικα και αναλωνεσαι σε διαφορα τα οποια δε θα σου δωσουν λυση.

Βρες ενα αγορι της προκοπης* και θα δεις πως θα εισαι καλα με τον εαυτο σου μετα.

*οχι απο εδω απο μεσα,γιατι τοτε θα αποκτησεις οντως προβλημα :P

Junior Member
    Ευχαριστούμε Αλαφροίσκιωτε που μας φτιάχνεις το ηθικό και μας βεβαιώνεις ότι εμείς δεν είμαστε αγόρια της προκοπής και αν κάποια γυναίκα κάνει το λάθος και τα φτιάξει μαζί μας θα αποκτήσει όντως πρόβλημα! Βάζεις και τον εαυτό σου στην κατηγορία των αγοριών που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες;

Δεν είναι επιθετική η απάντηση μου, είναι πραγματική απορία μου.

Είμαστε τελικά τόσο "προβληματικοί" όσοι μπαίνουμε εδώ που δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε παρέες και σχέση με μία γυναίκα όπως έχουν τόσοι άλλοι; Πρέπει να τιμωρηθούμε και άλλο και να ζήσουμε για πάντα μόνοι επειδή κάποια στιγμή στην ζωή μας κάναμε κάποιο λάθος και βρεθήκαμε να έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση; Είναι μάταιο να προσπαθούμε ή να ονειρευόμαστε ότι κάποτε θα αλλάξουμε και πρέπει να δεχθούμε ότι αυτή είναι η ζωή που μας αξίζει και ποτέ δεν θα αποκτήσουμε και εμείς σχέση; Ή μήπως πρέπει οι ίδιοι να αποφεύγουμε να κάνουμε παρέες και να μιλάμε με γυναίκες γιατί μπορεί τελικά να κάνουν αυτές το λάθος και μας συμπαθήσουν και να τους δημιουργήσουμε πραγματικό πρόβλημα. Να μην έχουμε και τύψεις...

Συγγνώμη από την νηματοθέτρια που βγαίνω εκτός θέματος αλλά ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την παρατήρηση με τις σκέψεις μου.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όσο έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση καμία δεν θα θέλει να σου μιλήσει και κανένας να σε κάνει παρέα. Και όσο οι άλλοι σε αποφεύγουν τόσο πέφτει η ιδέα για τον εαυτό σου και συνεχίζεις να απομονώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Υπάρχει τρόπος να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος;

Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε ότι κάποτε θα καταφέρουμε να γλιτώσουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο; Έχουμε δικαίωμα να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αν και μου φαίνεται ακατόρθωτο αυτό θέλω να πιστεύω. Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την άποψη του Αλαφροίσκιωτου ότι αυτοί ήμαστε, και έτσι θα είμαστε για πάντα και όποια κάνει το λάθος να μας μιλήσει θα της δημιουργήσουμε πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι σκοπός της ψυχολογίας, της ψυχιατρικής και αυτού του φόρουμ είναι να συμβιβαστούμε με την κατάσταση μας και να παραδεχτούμε ότι ποτέ δεν θα αλλάξουμε και θα είμαστε πάντα δυστυχισμένοι. Αν είναι έτσι τελικά δεν θέλω να συμμετέχω...

Και μία ερώτηση προς την νηματοθέτρια. Ως γυναίκα, είναι τόσο τραγικό ένας άντρας να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση; Είναι τόσο αστείο ένας άντρας με χαμηλή αυτοπεποίθηση να σου μιλήσει; Να σου ζητήσει να βγείτε έξω; Αν σου συνέβαινε αυτό, εσύ ως γυναίκα, θα έβαζες τα γέλια ότι κάποιος σαν εμένα βρήκε λίγο θάρρος να σου μιλήσει; Σαν γυναίκα συμφωνείς με την άποψη του Αλαφροίσκιωτου ότι πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε και να μάθουμε την θέση μας; Ή είσαι πιο αισιόδοξη και πιστεύεις ότι ακόμα και εμείς οι "προβληματικοί" έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία και μπορούμε και πρέπει να προσπαθούμε;

Συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος.
    Και συγγνώμη για την φορτισμένη απάντηση.
    Μπορεί να φαίνεται επιθετική αλλά δεν είναι.
    Είναι πράγματα που με απασχολούν και τα σκέφτομαι πολύ καιρό.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast