Τι σκέφτεστε; - Page 1380
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1380 of 1532 FirstFirst ... 38088012801330137013781379138013811382139014301480 ... LastLast
Results 20,686 to 20,700 of 22967
    Senior Member
    ελπιζω αυτη τη βδομαδα που ερχεται να εχει καλο καιρο να κανω και κανενα μπανιο να παρω και λιγο χρωμα!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Κυκνε το καλυτερο θα κανεις..
    Όντως το καλύτερο έκανα...μου είπε η μαμά μου τώρα που γύρισαν ότι πρώτα ανοίγουν τον λάκκο και μετά γίνεται το τρισάγιο...δεν θα άντεχα να δω τα κόκαλα και να πήγαινα μόλις τελείωνε το τρισάγιο θα απομακρυνόμουν για να μην δω...πάντως στεναχωρέθηκα...τους νεκρούς θα έπρεπε να τους αφήνουν στην ησυχία τους, είναι ασέβεια αυτό εσύ τί γνώμη έχεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δυστυχως το θεμα ειναι καθαρα χωροταξικο...
    Αν δεν γινοντουσαν εκταφες τα νεκροταφεια θα επρεπε να ειχαν τεραστιες εκτασεις...

Στα χωρια νομιζω παντως οτι δεν γινονται εκταφες. Εκει νομιζω υπαρχουν και οικογενειακοι ταφοι..

Για την αποτεφρωση ποια η γνωμη σας?
    11/12/2006

Senior Member
    Δυστυχως το θεμα ειναι καθαρα χωροταξικο...
    Αν δεν γινοντουσαν εκταφες τα νεκροταφεια θα επρεπε να ειχαν τεραστιες εκτασεις...

Στα χωρια νομιζω παντως οτι δεν γινονται εκταφες. Εκει νομιζω υπαρχουν και οικογενειακοι ταφοι..

Για την αποτεφρωση ποια η γνωμη σας?
    Σ' αυτό έχεις δίκιο, είναι ήδη τεράστια έκταση οπότε φαντάσου πόσο μεγαλύτερη θα έπρεπε να είναι αν δεν γίνονταν εκταφές...
    Στα χωριά όντως δεν γίνονται, η άλλη μου γιαγιά είναι θαμμένη εκεί...ακόμα κι ο προπάππους κι η προγιαγιά μου και δεν τους έχουν βγάλει...
    Για την αποτέφρωση ως συγγενής νεκρού δεν συμφωνώ γιατί θέλω να υπάρχει ένα μνημείο να μπορώ να πηγαίνω να "επισκέπτομαι" τον άνθρωπο μου, να ανάβω το καντήλι κλπ κι όχι να έχω απλά την τεφροδόχο στο σπίτι...τώρα όσον αφορά εμένα όταν πεθάνω δεν έχω πολυσκεφτεί τι θέλω να με κάνουν, μάλλον να με θάψουν όπως συνηθίζεται στη χριστιανική θρησκεία...ας μας συγχωρεθούν οι αμαρτίες αφού θα έχουμε "φύγει"...να πάμε διαβασμένοι τουλάχιστον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    [QUOTE=Κύκνος;493987][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLO..τώρα όσον αφορά εμένα όταν πεθάνω δεν έχω πολυσκεφτεί τι θέλω να με κάνουν, μάλλον να με θάψουν όπως συνηθίζεται στη χριστιανική θρησκεία...

Κυκνε , ας μου επιτρεψεις αλλη μια γνωμη ,
    κανεις αρνητικες σκεψεις ? αν κανεις ( που κανεις ) , μην προσπαθησεις να τις σταματησεις . Το να προσπαθεις να μην σκεφτεις κατι , απλως σε κανει να σκεφτεσαι πρισσοτερο . Αντ αυτου , απαλλαξου απ την σκεψη οτι δεν πρεπει να κανεις τετοιες σκεψεις κι αυτες θα φυγουν απο μονες τους . Δοκιμασε το .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνε , ας μου επιτρεψεις αλλη μια γνωμη ,
    κανεις αρνητικες σκεψεις ? αν κανεις ( που κανεις ) , μην προσπαθησεις να τις σταματησεις . Το να προσπαθεις να μην σκεφτεις κατι , απλως σε κανει να σκεφτεσαι πρισσοτερο . Αντ αυτου , απαλλαξου απ την σκεψη οτι δεν πρεπει να κανεις τετοιες σκεψεις κι αυτες θα φυγουν απο μονες τους . Δοκιμασε το .
    Η αλήθεια είναι πως κάνω και πως με βασανίζουν...όμως δεν έχει τύχει να προσπαθώ να τις σταματήσω γιατί με κατακλύζουν οπότε ούτε που μου περνάει αυτό από το μυαλό...
    Ελπίζω κάποια στιγμή ν' αρχίσουν να ελαττώνονται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η αλήθεια είναι πως κάνω και πως με βασανίζουν...όμως δεν έχει τύχει να προσπαθώ να τις σταματήσω γιατί με κατακλύζουν οπότε ούτε που μου περνάει αυτό από το μυαλό...

Ενταξει τοτε , δεν θελω να σε πιεσω , εχω περασει ( σχεδον) απ την φαση αυτη , κ καταλαβαινω οτι η πιεση μονο σε κακο βγαινει . Παντως πιστευω οτι επειδη εχεις πιασει πατο , η μοναδικη κινηση που απομενει , ειναι προς τα πανω , οπως συνεβη μεμενα . Μην πιεζεις τον εαυτο σου για τιποτα , οτι κανεις , καντο χαλαρα ( μιλαω εξ ιδιας πειρας ) . Μην χανεις την ελπιδα σου . Σημαντικοτατο .

Senior Member
    Εχει ωραια ταινια στο Σταρ!! Στανταρ θα την εχουμε δει αλλα βλεπεται ανετα ξανα και ξανα!!!

The prestige
    11/12/2006

Banned
    Εχει ωραια ταινια στο Σταρ!! Στανταρ θα την εχουμε δει αλλα βλεπεται ανετα ξανα και ξανα!!!

The prestige
    ελα ομως που αυτη η τηλεωραση ειναι για τα μπαζα εδω καναλια εκει καναλια που πηγαν τα καναλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    κύκνε να πας για μπανάκι αύριο.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    κύκνε να πας για μπανάκι αύριο.............
    Σήμερα δεν γίνεται αλλά θα πάω αύριο...εσύ έχεις κάνει;

Ουφ...πάλι ξημερώματα ξύπνησα...

Senior Member
    παλι συννεφια!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    στα ## μου δε μπα να βρεχει... https://www.youtube.com/watch?v=EOof3SLIrSc

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στα ## μου δε μπα να βρεχει... https://www.youtube.com/watch?v=EOof3SLIrSc
    τι λε ρε παιδι μου!!!!!

Banned
    σκεφτομαι οτι χασαμε και σημερα το μπανιο. καταπληκτικος ο καιρος στο ελλαδισταν, σιγουρα καλοκαιριατικα με τετοια βροχη θα ζηλευουν οι αλλες χωρες. θα προτιμουσα να ημουν και στη Νορβηγια ακομα!