Πόσοι από σας έχετε ακόμα συμπτώματα παρά τα φάρμακα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    οσο δεν υπερασπιζονται επαρκως τα ανθρωπινα δικαιωματα του ψυχικα ασθενη τοσο αυτη η αρρωστεια θα παραμενει η χειροτερη κ διαφορετικοτατη απο τις αλλες.ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817

Senior Member
    Ωραιο αυτο.. Ειχα διαβασει οτι αμα δινανε επαρκη λεφτα στην ερευνα θα την ειχαν λυσει σε 5 χρονια μεσα.

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    οσο δεν υπερασπιζονται επαρκως τα ανθρωπινα δικαιωματα του ψυχικα ασθενη τοσο αυτη η αρρωστεια θα παραμενει η χειροτερη κ διαφορετικοτατη απο τις αλλες.ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Δημητρη , δεν θελω να σε κοντραρω , αλλα ο καθενας βιωνει την κτθλψη του με τον τροπο του . Συμμεριζομαι την κατασταση σου , αλλα γι αυτο αναφερω οτι η κτθλψη μπορει να παρει ανεξελεγκτες διαστασεις . Η δικη μου κτθλψη , προφανως ειναι πιο ηπια , αλλα δεν παυω να ειμαι κλεισμενος σπιτι μου για πολλα χρονια , να μην εχω διαθεση να κανω οτιδηποτε , να βγω με οποιονδηποτε εστω για εναν καφε , πλην του να ψωνισω τροφιμα , να μην ειμαι λειτουργικος δλδ . Για τον καθενα , η κτθλψη του , ειναι τρομερη . Εχε υπ οψη οτι ειμαι 52 , σιγουρα εισαι μικροτερος μου , κ αλλιως αντιμετωπιζω εγω την ασθενεια μου , αλλιως εσυ ., δεν εχω κ ψυχωση , που εχεις , κ αυτο δεν εχει σχεση με την ηλικια .
    Επειδη γνωριζω τι σημαινει εξωπυραμιδικα συμπτωματα , ειναι κατι τρομερο , που προκαλειται απο τα φαρμακα , κ ου μπλεξεις με γιατρους , στο επιπεδο που εχεις μπλεξει εσυ , ευχομαι να αισθανθεις καλυτερα , να ελαττωθουν τα τοσο ασχημα συμπτωματα που περιγραφεις . Φιλικα . Αγγελος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Ωραιο αυτο.. Ειχα διαβασει οτι αμα δινανε επαρκη λεφτα στην ερευνα θα την ειχαν λυσει σε 5 χρονια μεσα.

maus , αυτο αληθευει , αλλα οι φαρμακευτικες εταιριες , απαιτουν απο τις κυβερνησεις να δωσουν χρηματα για ερευνα , κ μαλιστα η pfizzer , μια φερμακευτικη που βγαζει το ζολοφτ , κ αλλα αντκθλκα , σαμποταρει τις εκστρατειες των εναλλακτικων θεραπειων .
    Πανω απ ολα το χρημα , σε τετοιο κοσμο ζουμε .

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καλημέρα,
    Ήθελα να γράψω εδώ λόγω ότι αντιμετωπίζω ακόμα συμπτώματα, παρά τα φάρμακα που παίρνω.Κάποτε με πιάνανε κατά ένα μεγάλο βαθμό τα φάρμακα, τώρα όμως όχι επειδή 2 χρόνια τα χα μειώσει για να αδυνατίσω και επίσης είχα αλλάξει σε κάποια που δεν με έπιαναν. Τώρα τα παίρνω κανονικά σχεδόν ένα χρόνο, και πραγματικά δεν βλέπω βελτίωση. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία να ακούς φωνές όλη μέρα έντονες, να έχεις ιδέες, να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό, και από πάνω να έχεις και το στίγμα μην σε πούνε τρελή. Τι θα κάνω δεν ξέρω. Εσείς πως το αντιμετωπίζετε και πόσοι από σας είναι ακόμα σε υποτροπή παρά τα φάρμακα; Ευχαριστώ.
    πως και δεν εγραψε ακομα κανεις να πας σε ομοιοπαθητικο και να παρεις βιταμινες και μαντζουνια? α μαλλον το προβλημα σου θα ειναι για πραγματικη ιατρικη.

Δημητρη εχεις μεγαλο δικιο, οι γιατροι στο 99% κανουν πειραματα οπως την εχει δει ο καθενας, δεσιμο ενεσιμο και στο κρεβατι χεσιμο ειναι η χειροτερη ατακα που εχω ακουσει στη ζωη μου. Εξω αν μπεις σε κλινικη εχει ς νοσηλευτες απο διπλα να σε προσεχουν εδω εχει ενα νοσηλευτη για ολους να καθεται και στην ησυχια του να παιζει facebook και να κοιμαται και ολοι δεμενοι και φλομωμενοι στο φαρμακο και αν ο γιατρος που τους βλεπει 2 λεπτα δεν το γραψει στα στανταρ το καρφωνουν αυτοι στα εκτακτα και νανι.

Senior Member
    δεν ξέρω τι είναι τα εξωπυραμιδικά και υποθέτω ότι θα είναι κάτι πιο δύσκολο από την κατάθλιψη. Πιστεύω ότι τα συμπτώματα δεν φεύγουν ποτέ. Απλά ελαττώνονται και περιορίζονται και επίσης μικραίνει η έκταση που παίρνουν. Από τη στιγμή όμως που νοσεί κάποιος, δεν γιατρεύεται ποτέ ολοκληρωτικά. Γνώμη μου.
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by phantasy74 View Post
    πως και δεν εγραψε ακομα κανεις να πας σε ομοιοπαθητικο και να παρεις βιταμινες και μαντζουνια? α μαλλον το προβλημα σου θα ειναι για πραγματικη ιατρικη.
    Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς; Δεν είχες τι να κάνεις και μπήκες εδώ για να βρίσεις και να σχολιάσεις; Τέτοια άτομα σαν εσένα δεν έχουν δουλειά εδώ αλλά έχε χάρη που είναι ανύπαρκτη η διαχείριση, είσαι ένα τίποτα που προσπαθείς να ανέβεις μειώνοντας τους άλλους!!!! Ρε ουστ
    Last edited by Deleted240217a; 21-07-2014 at 20:51.

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς; Δεν είχες τι να κάνεις και μπήκες εδώ για να βρίσεις και να σχολιάσεις; Τέτοια άτομα σαν εσένα δεν έχουν δουλειά εδώ αλλά έχε χάρη που είναι ανύπαρκτη η διαχείριση, είσαι ένα τίποτα που προσπαθείς να ανέβεις μειώνοντας τους άλλους!!!! Ρε ουστ
    ωπ σου πατησα τον καλο αδελφε? ελευθερα, πες μας τις εμπειριες σου να μας φωτισεις και μας τους αδαεις τα μηδενικα τα τιποτα (ποσο αλλο να με μειωσω, δωσε).
    εγώ απλά είπα ότι έχεις πραγματικά προβλήματα και για αυτό δεν σου λέει κανείς να αρχίσεις τα εναλλακτικά και τα ρέστα.
    Last edited by phantasy74; 22-07-2014 at 23:54.

Senior Member
    [QUOTE=ΓΑΤΑ;494280]δεν ξέρω τι είναι τα εξωπυραμιδικά και υποθέτω ότι θα είναι κάτι πιο δύσκολο από την κατάθλιψη.

Επειδη εχω ρωτησει γιατρο , ειναι μια σειρα φρικτων συμπτωματων , παρενεργειες απο τα φαρμακα , τα οποια εχουν εχουν ονομασει ' εξωπυραμιδικα ' ( μια λεξη που δεν σημαινει τιποτα απολυτως , αλλα προκειμενου να γραψουν τα πραγματικα συμπτωματα ......)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Επειδη εχω ρωτησει γιατρο , ειναι μια σειρα φρικτων συμπτωματων , παρενεργειες απο τα φαρμακα , τα οποια εχουν εχουν ονομασει ' εξωπυραμιδικα ' ( μια λεξη που δεν σημαινει τιποτα απολυτως , αλλα προκειμενου να γραψουν τα πραγματικα συμπτωματα ......)
    Βασικα , υπαρχει εξωπυραμιδικο συστημα στον εγκεφαλο αρα απο εκει προερχεται ο ορος εξωπυραμιδικο συμπτωμα.
    Ο γιατρος που ρωτησες , προφανως ειναι απο αυτους τους ηλιθιους που νομιζουν οτι οι ασθενεις ειναι χαζοι ή δεν εχουν γνωσεις και απαντανε βλακειες αντι να εξηγησουν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Βασικα , υπαρχει εξωπυραμιδικο συστημα στον εγκεφαλο αρα απο εκει προερχεται ο ορος εξωπυραμιδικο συμπτωμα.
    Ο γιατρος που ρωτησες , προφανως ειναι απο αυτους τους ηλιθιους που νομιζουν οτι οι ασθενεις ειναι χαζοι ή δεν εχουν γνωσεις και απαντανε βλακειες αντι να εξηγησουν .

Θενκς για την πληροφορηση , μπετελ , μαλλον ο γιατρος , ο πρωην μου , ανηκει στη δευτερη κατηγορια .

Senior Member
    [QUOTE=Macgyver;494374]
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    δεν ξέρω τι είναι τα εξωπυραμιδικά και υποθέτω ότι θα είναι κάτι πιο δύσκολο από την κατάθλιψη.

Ευχαριστώ Άγγελε για την ενημέρωση
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Junior Member
    μια γρηγορη ιστορια...δεν εισαι μονος, ειμαστε και αλλοι πολλοι,,η μανα μου ειναι αρρωστη εγω στα χαμενα απο καταθλιψη...χωρις αδερφια χωρις πατερα..τα χρονια περναν και στο τελος ... μονος και ερημος κλωτσια απο δω κλωτσια απο κει....χαπι το βραδυ , χαπι το πρωι...μου εχει περασει απ το μυαλο....για κανα μοναστηρι.... και οτι βγει... κανε θα υπαρχει ανθρωπος να πεις κουβεντα!!!υπομονη ευχομαι για ολους και βλεπουμε.. σκεψεις πολλες!!! μπουκωνει το κεφαλι μου

Senior Member
    περυσι ειχα πολυ φοβο και η ηλιθιοι μου αυξησαν το ρισπερνταλ αντι να το λυσουμε με ψυχοθεραπεια.εντωμεταξυ μου το αυξησε ενω πλεον δε φοβομουν τοσο πολυ κι ειχα αρχισει να το ξεπερναω

Senior Member
    @ολγουειζ σαντ και γω σκατα είμαι όλοι μου μιλάνε και θέλουν να με ξεκανουν. Έχουν δίκιο που μου λένε να μην τους εμπιστεύομαι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast