Τι σκέφτεστε; - Page 1381
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1381 of 1532 FirstFirst ... 38188112811331137113791380138113821383139114311481 ... LastLast
Results 20,701 to 20,715 of 22967
    Senior Member
    Αν θα πάω για μπάνιο ή όχι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι χασαμε και σημερα το μπανιο. καταπληκτικος ο καιρος στο ελλαδισταν, σιγουρα καλοκαιριατικα με τετοια βροχη θα ζηλευουν οι αλλες χωρες. θα προτιμουσα να ημουν και στη Νορβηγια ακομα!
    Σοβαρά προβλήματα!

Banned
    ναι ενω αν εχει ζεστη κ κουνουπια μαζι θα ταν καλυτερα σιγα τη βροχη εβρεξε μια σταγονα κ κατι εγινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σήμερα δεν γίνεται αλλά θα πάω αύριο...εσύ έχεις κάνει;

Ουφ...πάλι ξημερώματα ξύπνησα...
    Ναι έχω κάνει εγώ μένω σε παραθαλάσσια περιοχή και μου είναι εύκολο να πηγαίνω για μπάνιο.
    Σήμερα δεν πήγα,πήγα χθες-προχθές και θα πάω και αύριο-είναι κάτι που με αναζωογωνεί-μέσα στην μαυρίλα των γεγονότων.

Τελικά για να είσαι καλά σε αυτόν τον κόσμο,πρέπει:
    Nα έχεις αρκετά λεφτά
    Μία πολύ καλή οικογένεια
    Μία πολύ καλή υγεία πάντα
    Πολύ καλούς φίλους
    Υπέροχη σχέση
    Υπέροχη δουλειά,που ταιριάζει στα γούστα και στα ωράρια σου
    Να υπάρχει καλή εμφάνιση και αστραφτερό χαμόγελο
    Να είσαι αδιάφορος για την απόλυτη δυστυχία στον κόσμο.!

Βέβαια η άλλη επιλογή είναι να μην έχεις τίπτα από τα ανωτέρω και απλά να προσπαθείς με κάθε ηθικό τρόπο να βοηθήσεις να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος!
    Βέβαια αν δεν υπάρχει υγεία λίγο δυσκολάκι και τα πρώτα και τα δεύτερα,αλλά γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και νομίζω ότι πολύ κοντα είναι και η ανατολή! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τελικά για να είσαι καλά σε αυτόν τον κόσμο,πρέπει:
    Nα έχεις αρκετά λεφτά
    Μία πολύ καλή οικογένεια
    Μία πολύ καλή υγεία πάντα
    Πολύ καλούς φίλους
    Υπέροχη σχέση
    Υπέροχη δουλειά,που ταιριάζει στα γούστα και στα ωράρια σου
    Να υπάρχει καλή εμφάνιση και αστραφτερό χαμόγελο
    Να είσαι αδιάφορος για την απόλυτη δυστυχία στον κόσμο.!
    Για να είσαι καλά σε αυτό τον κόσμο χρειάζεται να έχεις ένα καλό μυαλό, θετική στάση ζωής και νοοτροπία.
    Τα υπόλοιπα τα διαμορφώνεις στα μέτρα σου.

Senior Member
    Σωστή παρατήρηση marian_m...........

Banned
    εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ολοι οσο κλεινονται στον εαυτο τους τοσο χειροτερα θα γινονται κ αν καπιοι προσπαθουν να τους πεισουν να μη με ακουνε ετσι απλα κανουν κακο σ αυτους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ολοι οσο κλεινονται στον εαυτο τους τοσο χειροτερα θα γινονται κ αν καπιοι προσπαθουν να τους πεισουν να μη με ακουνε ετσι απλα κανουν κακο σ αυτους.

Μπράβο βρε Αλεξανδρε είσαι ο θεραπευτής όλου του φόρουμ....
    Αλέξη,προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

Banned
    πιο πολυ με το πιανιστα του φορουμ μου κανει εμενα αυτο.

Ρε Αλεξανδρε,δεν ειμαι πολυ καιρο εδω,αλλα ολο σε βλεπω να λες οτι σε κυνηγανε,σε υπονομευουν,προσπαθουν να σε βλαψουν,να σε μειωσουν κλπ?Γιατι παιδι μου,τοσο κακοι ανθρωποι γραφουν εδω?

Το ξερω οτι θα με παρει και μενα η μπαλα τωρα,αλλα δεν μπορω να κρατηθω αλλο :D

Banned
    Ρε Αλεξανδρε,δεν ειμαι πολυ καιρο εδω,αλλα ολο σε βλεπω να λες οτι σε κυνηγανε,σε υπονομευουν,προσπαθουν να σε βλαψουν,να σε μειωσουν κλπ?Γιατι παιδι μου,τοσο κακοι ανθρωποι γραφουν εδω?
    αυτα δεν ειναι δικα μου λογια

Τι εννοεις?Δε λεω οτι εχεις πει κατα λεξη ''με κυνηγανε'' ομως πολλα ποστ σου βγαζουν μια εχθροτητα,σαν να αμυνεσαι σε κατι.

Αν παρεξηγησα χεστο και μη δινεις σημασια.

Banned
    ναι αλλα δε το ειπα ετσι ομως οπως το εγραψες.

δεν ειμουν ποτε φιλικος σε ανθρωπους που δεν ηταν φιλικοι μαζι μου κ πριν βιαστεις να πεις οτι ετσι ειμαι παντου αυτο δεν ισχυει υπαρχουν κ αυτοι που εχουν γνωρισει κ ενα αλλο μου προσωπο.

πρακτικα αυτο δεν ειναι αμυνα αλλα μαλον ψυχρη σταση γιατι εγω αν θελω κατι θα βρω το δρομο μου απλα απορω ποσο αφελεις ειναι μερικοι κ με αυτα που λενε οτι δε καταλαβαινουν οτι εγω συνηθως λεω στους αλλους τι να κανουν που ανεβαζουν καθε λιγο κ λιγακι θεματα ψαχνοντας το τι να κανουν οπως αυτο

εγω αυτο το ξερω οι αλλοι ομως το ξερουν? αν ναι εχει καλως αν οχι ####### εγω καπως ετσι σκεφτομαι... δε μπορει καπιος να με εκνευρισει οσο μιλω για τους αλλους στη χειροτερη περιπτωση το μονο που θα μπορουσε να πετυχει ειναι τα πω δε ###### ας κανουν οτι νομιζουν.

ΟΚ καταλαβα,ισως φαινεσαι επιθετικος αθελα σου τοτε.

Senior Member
    Ο Αλεξ , μονο επιθετικος δεν ειναι . Εγω τον συμπαθω , γιατι ειναι καλοπροαιρετος , οτιδηποτε αλλο ειναι , ειναι δευτερευον .