Χωρισμός και ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    δεν εχω ξεκατινιασει ποτε κανεναν, και απο τους πρωην μου ευτυχως μονο 2 ηταν κατινες και φερθηκαν ηλιθια. αλλα δεν εδωσα σημασια. απλα μετα το delete εκανα και empty τον recycle bin.

Εγω δεν πιστευω στο κονσεπτ της ανωτεροτητας ετσι οπως τιθεται,δηλαδη να μην κραζεις οσους σε βλαπτουν.Ανωτεροτητα ειναι κατι που εχεις ντε φακτο οταν σεβεσαι τον διπλανο σου,και δεν το χανεις με το να κατακρινεις οσους δεν σε σεβονται.

Για αυτο δεν βρισκω κακο το ''ξεκατινιασμα'',μεσα σε λογικα πλαισια ομως,γιατι οπως ειπωθηκε,απο ενα σημειο και μετα ακυρωνεις τον ιδιο σου τον εαυτο.Επισης,πρακτικα δεν εχω γνωρισει ουτε εναν ανθρωπο που να φερεται με ''ανωτεροτητα'' απεναντι σε ανθρωπους με τους οποιους εχουν διαφορες,ειτε ηταν πρωην ειτε οχι.Ισα ισα εχω δει να εκνευριζονται και να θαβουν κοσμο,ο οποιος δεν τους εκανε τιποτα ή τους εκανε κατι ασημαντο.

Τελος,ειναι πολυ συχνο αυτου του ειδους η ανωτεροτητα να περνιεται για αδυναμια ή βλακεια,οποτε ειναι καλο να μπαινουν καποιοι στην θεση τους,και ας λενε μικροπρεπη.Καλυτερα μικροπρεπης παρα μαλακας.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    πως μπορει κανεις να βρισκει θετικο το ξεκατινιασμα δεν ξερω. και σαν λεξη ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ δε βγαζει το παραμικρο θετικο. Και αυτος που το κανει ειναι ΚΑΤΙΝΑ. παλι το παραμικρο θετικο. Επειδη "εχω παθει" απο 2 αντρες κατινες, εχω να πω οτι για μενα, δειχνει πολυ ασχημα πραγματα για την προσωπικοτητα και τα μυαλα του αλλου. Και για μενα φυσικα που καθισα καποτε και ασχοληθηκα με τετοια ατομα. Αλλα ουδεις ασφαλτος.

Banned
    Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για τον άντρα ή τη γυναίκα οποιουδήποτε επιπέδου, στυλ, γούστου κ προτιμήσεων από το να ξέρει ότι έχει χάσει μια κυρία ή έναν κύριο αντίστοιχα. Γιατί με τα να βγάζεις κατινιά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις ακόμα πιο κάτω στα μάτια κ την εκτίμηση κάποιου, ίσα- ίσα που θα επιβεβαιώσει τον εγωϊσμό του/της γι ατο πόσο αναντικατάστατος/η κ μοναδικός/ή είναι ή κ θα σκεφτεί ότι "α πα πα πα, βρε τί κατίνα είναι αυτή, πάλι καλά που ξέμπλεξα κ μακάρι να το είχα κάνει κ νωρίτερα, κοίτα επίπεδο..."

Βέβαια μια αξιοπρεπής στάση δε συνεπάγεται ότι κ αυτός/ή που την κρατάει είναι κ μαλάκας...... Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κ κόκκαλα τσακίζει, μπορείς κάποιον με 2 λογάκια τα οποία δεν περιέχουν ούτε βρισιές ούτε μικροπρέπειες να τον κάνεις να χάσει τον ύπνο του για πολλά βράδια...... 2 λογάκια μόνο, όχι παραπάνω, λίγα κ "καλά". Για να μην πω ότι κάποιες φορές αυτά τα 2 λογάκια αν βγάζουν κ κάποιου τύπου "καλοσύνη" κ αληθινή ανωτερότητα τη στιγμή που ο άλλος/η κανονικά θα περίμενε να εισπράξει κακία, τον/την στέλνουν αδιάβαστο/η χίλιες φορές περισσότερο.....

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πως μπορει κανεις να βρισκει θετικο το ξεκατινιασμα δεν ξερω. και σαν λεξη ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ δε βγαζει το παραμικρο θετικο. Και αυτος που το κανει ειναι ΚΑΤΙΝΑ. παλι το παραμικρο θετικο. Επειδη "εχω παθει" απο 2 αντρες κατινες, εχω να πω οτι για μενα, δειχνει πολυ ασχημα πραγματα για την προσωπικοτητα και τα μυαλα του αλλου. Και για μενα φυσικα που καθισα καποτε και ασχοληθηκα με τετοια ατομα. Αλλα ουδεις ασφαλτος.
    Το ''ξεκατινιασμα'' το βαλα μεσα σε εισαγωγικα,γιατι το τι μπορει να θεωρει ο καθενας ως ξεκατινιασμα ειναι διαφορετικο.
    Δεν εχω γνωρισει ουτε ενα ατομο που να μην βγαζει το λιγοτερο πικρια απεναντι στο πρωην ετερο ημιση,τουλαχιστον τις πρωτες μερες του χωρισμου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12