Πότε συνίσταται η διακοπή λήψης φαρμακευτικής αγωγής? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 103
    Senior Member
    κανεις πολύ μεγάλο λάθος Δημήτρη μας,εάν θέλεις να τρως νιασίνη από μόνος σου καλή όρεξη...δεν σου απαγόρευσε κανείς,εσύ ο ίδιος είπες ότι σου έκανε κακό γι αυτό και εγώ προτείνω τρόπους που είναι πιο αποτελεσματικοί από το να τρώω νιασίνη επειδή το είπε κάποιος από το ίντερνετ.

Επειδη δεν έχω ψύχωση δεν σημαίνει ότι δεν έχω πρόβλημα υγείας το οποίο με ταλαιπωρεί και προφανώς γι αυτό ψάχνομαι.
    Παρ'όλα αυτά είπαμε νιασίνη;
    Νιασίνη

παντα εριστικη μπραβο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    παντα εριστικη μπραβο
    ερεθιστική είμαι,όχι ερειστική......................:p χαχαχαχαχαχα!

ΔΗΛΩΝΩ προς αποφυγη τυχων παρεξηγησεων οτι δεν καταδεχομαι να αναγνωσκω ΓΕΝΙΚΩς μηνυματα της ντιανα και να της απανταω αφου αυτη αποδειξε κακιστο χαρακτηρα αδιαλειπτως.-
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 29-07-2014 at 19:42.

Senior Member
    Και γιατί μας το δηλώνεις για να στεναχωρηθούμε;;;
    Ο κάκιστος χαρακτήρας ποιός είναι;
    ότι προσπαθώ να συμμετέχω στο φόρουμ και να βοηθάω τους συμμετέχοντες;

μην καταδέχεσαι....

Senior Member
    Παντως Diana, ο Δημητρης εχει ενα δικιο που ειναι επιφυλακτικος και οργισμενος μιας και ακουσε τις συμβουλες διαφορων βιταμινολογων-ματζουνολογων
    και επαθε υποτροπη. Δε ξερεις σε τι δυσκολη κατασταση βρεθηκε. Καμια σχεση η ψυχωση-τρελα με αλλες αρρωστιες. Να μη τυχει ουτε στο χειροτερο εχθρο μου οτι περναμε εμεις στις κρισεις μας. Δε ξερεις τι ειναι. Βεβαια εδω στην Ελλαδα ολοι ειναι ανευθυνοι και δεν υπαρχει κρατος ετσι δεν εχουν καμια επιπτωση οσοι τα προτεινουν αυτα αλογιστα.
    Στις κρισεις κινδυνευει ακομα και η ιδια η ζωη μας απο το αγχος οποτε δε παιζουμε με τετοια πραγματα.

Τωρα για τις εταιρειες συμπληρωματων στην Ελλαδα εχω να πω οτι ειναι απατεωνες και μπορεις να τα βρεις στην υποτριπλασια τιμη στο ιντερνετ.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Και γιατί μας το δηλώνεις για να στεναχωρηθούμε;;;
    Ο κάκιστος χαρακτήρας ποιός είναι;
    ότι προσπαθώ να συμμετέχω στο φόρουμ και να βοηθάω τους συμμετέχοντες;

μην καταδέχεσαι....
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    maus μάλλον δεν διάβασες όλα τα ποστ....
    εκείνος είπε ότι πήρε κάτι που άκουσε από το ίντερνετ και που του έφερε αρνητικά αποτελέσματα....εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω προτεινει τίποτα συγκεκριμένο σε κανέναν,εκτός από το γεγονός ότι συμφώνησα με το λάθος του να εμπιστεύεται κάποιος "κάτι" από "κάποιον".

Δε συμφωνώ ότι έχω κάκιστο χαρακτήρα-τουναντίον προσπαθώ να είμαι χρήσιμη στο φόρουμ....

Σε παρακαλώ αν δεν έχεις πλήρη εικόνα της κουβέντας μην λειτουργείς σαν χαλασμένο τηλέφωνο!

Quote Originally Posted by maus View Post
    Παντως Diana, ο Δημητρης εχει ενα δικιο που ειναι επιφυλακτικος και οργισμενος μιας και ακουσε τις συμβουλες διαφορων βιταμινολογων-ματζουνολογων
    και επαθε υποτροπη. Δε ξερεις σε τι δυσκολη κατασταση βρεθηκε. Καμια σχεση η ψυχωση-τρελα με αλλες αρρωστιες. Να μη τυχει ουτε στο χειροτερο εχθρο μου οτι περναμε εμεις στις κρισεις μας. Δε ξερεις τι ειναι. Βεβαια εδω στην Ελλαδα ολοι ειναι ανευθυνοι και δεν υπαρχει κρατος ετσι δεν εχουν καμια επιπτωση οσοι τα προτεινουν αυτα αλογιστα.
    Στις κρισεις κινδυνευει ακομα και η ιδια η ζωη μας απο το αγχος οποτε δε παιζουμε με τετοια πραγματα.

Τωρα για τις εταιρειες συμπληρωματων στην Ελλαδα εχω να πω οτι ειναι απατεωνες και μπορεις να τα βρεις στην υποτριπλασια τιμη στο ιντερνετ.
    RESY ΜΑΟΥς ΕΚΤΟς αυτου δεν την τροω την νιασινη ωστε να μου ευχηθουν κ καλη ορεξη ατομα που δεν εχουν ιδεα απο την αρρωστεια μας κ που κοντραρονται με το παραμικρο.ουτε δεχομαι οπως παλιοτερα τετοια ατομα να μου πουν ευκολα οτι δεν επιασα το ποιντ με την ψυχωση χωρις να εχουν τπτ απο ψυχωση κ αρα χαμπαρι.κ φυσικα μερικα ατομα'' παλιοτερα ειχαν χρεισιμοποιησει την εκφραση για μενα οτι την πινω την ντρογκα(το ειδαν κ οι θειοι μου...),εξεφτελιζοντας ετσι κ υποτιμοντας το προβλημα μου με κατι που καταρχην δεν υφισταται.κ οποια μορτισα χρεισιμοποιησε τον ορο ντρογκα καταλαβαινω τι υπερβολες εχει ριξει στο πιωμα χασισιου(ταιριαζει η εκφραση ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα)...κ.α. Αλλα να λεω εγω οτι φταιει για το προβλημα μου οτι πεθαναν οι γονεις μου και να ειρωνευεται παλιοτερα αυτο πια τι να πω... ΥΓ να ειρωνευονται τετοια ατομα που λεει ο λογος αλλα οχι χωρις να εχουν ιδιο προβλημα και χωρις καθολου εξυπναδα δλδ να λενε(λεει) την μαλακια-ειρωνια νομιζει οτι ειπε κατι πολυ εξυπνο ενω ειναι και κουτο εκτος απο εριστικο προσπαθοντας να σπασει τα νευρα του αλλου.πιο το οφελος ετσι?ευχαριστω μαους

Senior Member
    δημητρη χαλάρωσε λίγο, συνεχεια πετάς το ότι οποιος δεν έχει ψύχωση απαγορεύεται να μιλάει για ψύχωση.και ο ιατρός σου δεν έχει ψύχωση αλλα παίρνεις τα φάρμακα που σου δίνει....:cool:

Senior Member
    Δημήτρη λυπάμαι πολύ αν ήμουν ερειστική απέναντί σου και ειρωνική...
    Δε θυμάμαι όλα αυτά που αναφέρεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμουν σε προσωπικά στοιχεία (όπως αναφέρεις) για τους γονείς σου ή κάτι τέτοιο.
    Οχι εγώ δεν κάνω ούτε έκανα χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας,αλλά δεν είμαι πιτσιρίκα και ξέρω κάποια πράγματα-εξού και οι εκφράσεις.

Και επειδή όντως μπορεί να έχω γίνει απέναντί σου δηκτική, ζητάω συγνώμη αν σε πρόσβαλα ή σε έκανα να αισθανθείς άσχημα,αλλά η πρόθεσή μου είναι τελείως διαφορετική-όλα αυτά που έχω απαντήσει σε αυτό το θρεντ είναι καθαρά για να βοηθήσω και να αφυπνίσω,(αν μου επιτρέπεται η έκφραση) ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και τίποτα άλλο.

Δεν κοντράρομαι μαζί σου και με κανέναν,απλά λέω τη γνώμη μου για να βοηθήσω βάσει αυτών που γνωρίζω,ίσως και να είμαι λάθος,αλλά ΝΑΙ πιστεύω μεγάλη αυθαιρεσία κάποιος να πάρει κάτι που το άκουσε στο ίντερνετ.
    Δημήτρη σε παραπέμπω να ξαναδιαβάσεις τα μηνύματα-έχεις παρερμηνεύσει....δεν έπιασες το πόιντ των γραφομένων μου είπα-δε σε πρόσβαλλα πουθενά-ίσως να εκλαμβάνεις πράγματα που δεν υφίστανται..

Διάβαζε με προσοχή τί γράφουν οι συμμετέχοντες και μην κρίνεις πριν πιάσεις το πόιντ!

Senior Member
    Δημητρη αυτα τα ατομα θα τιμωρηθουν πολυ αυστηρα απο το Θεο μετα θανατον. Τοσο αυστηρα οσο δεν παει. Ο Θεος μαζευει καρβουνα πανω απο τα κεφαλια τους οταν λενε τετοια πραγματα. Ας ειμαστε εμεις προσεκτικοι και να κανουμε το σωστο και να μη το βαζουμε κατω.

Αλλα να λεω εγω οτι φταιει για το προβλημα μου οτι πεθαναν οι γονεις μου και να ειρωνευεται παλιοτερα αυτο πια τι να πω... ΥΓ να ειρωνευονται τετοια ατομα που λεει ο λογος αλλα οχι χωρις να εχουν ιδιο προβλημα και χωρις καθολου εξυπναδα δλδ να λενε(λεει) την μαλακια-ειρωνια νομιζει οτι ειπε κατι πολυ εξυπνο ενω ειναι και κουτο εκτος απο εριστικο προσπαθοντας να σπασει τα νευρα του αλλου.πιο το οφελος ετσι?ευχαριστω μαους
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Δημητρη αυτα τα ατομα θα τιμωρηθουν πολυ αυστηρα απο το Θεο μετα θανατον. Τοσο αυστηρα οσο δεν παει. Ο Θεος μαζευει καρβουνα πανω απο τα κεφαλια τους οταν λενε τετοια πραγματα. Ας ειμαστε εμεις προσεκτικοι και να κανουμε το σωστο και να μη το βαζουμε κατω.
    maus ελπίζω να μην εννοείς εμένα γτ εγώ ουδέποτε έχω ειρωνευτεί αυτό που υποστηρίζει ο Δημήτρης και παρ'όλα αυτά έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη,οπότε σε παρακαλώ για 2η φορά,μην κάνεις το χαλασμένο τηλέφωνο.

Senior Member
    Ναι Diana αλλα μιλουσαμε για βιταμινες / ρεφλεξολογια / βελονισμος λες και ειναι η πανακεια. Κανουν καλο δε λεω, αλλα ηθελα να δειξω το ευλογο της οργης του Δημητρη που ακουσε καποιον βιταμινολογο που τα πουλουσε και επαθε υποτροπη. Και δεν εχουμε ευκολη αρρωστεια. Δεν εχουμε κατι το "ψυχολογικο" αλλα νοητικο. Και εγω ακουγα εναν βιταμινολογο-διατροφολογο που ελεγε για βιταμινες κλπ. με ορθομοριακη ιατρικη και επαθα υποτροπη. Εχασα δουλεια κλπ. , εκανα κακο στο σωμα μου παιρνοντας παραπανω δοση φαρμακων και αλλα πολλα ενω παλι καλα που εχω τα λογικα μου και ζω μετα απο αυτην την περιπετεια. Το αγχος που βιωσα απιστευτο.

Αμα παρεις αντιψυχωτικα ή εχεις προβλημα δε λειτουργει ο πυρηνας του εαυτου σου σωστα. Μιλαμε για βαρεια αρρωστεια. Ειναι απο τις χειροτερες αναπηριες.

Το τι δεν εχω ακουσει σε αυτη τη χωρα το πως θα λυθει το προβλημα μου. Αλλος λεει φταιει το σεξ, αλλος λεει η επικοινωνια, αλλος λεει φταιει η βιοενεργεια.

Δεν απευθυνομαι σε εσενα γιατι νομιζω οτι οντως θελεις να προσφερεις αλλα για τους αλλους.

Αλλα εσεις οι υγιεις "Ελληνες" εχετε καθολου μυαλο περισσοτερο απο εμας ή ειστε ολοι επιπεδου κουτσομπολιου και αμορφωτοι ;

Ελεος δηλαδη. Η ανευθυνοτητα σε αυτη τη χωρα ειναι κατι το απιστευτο και το ποσο ευκολα μιλανε καποιοι σαν τις κοτες.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    maus μάλλον δεν διάβασες όλα τα ποστ....
    εκείνος είπε ότι πήρε κάτι που άκουσε από το ίντερνετ και που του έφερε αρνητικά αποτελέσματα....εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω προτεινει τίποτα συγκεκριμένο σε κανέναν,εκτός από το γεγονός ότι συμφώνησα με το λάθος του να εμπιστεύεται κάποιος "κάτι" από "κάποιον".

Δε συμφωνώ ότι έχω κάκιστο χαρακτήρα-τουναντίον προσπαθώ να είμαι χρήσιμη στο φόρουμ....

Σε παρακαλώ αν δεν έχεις πλήρη εικόνα της κουβέντας μην λειτουργείς σαν χαλασμένο τηλέφωνο!

Senior Member
    maus για να βοηθήσεις τον εαυτό σου,γιατι και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα,είναι καλό να ακούς τί σου λένε οι άλλοι και ακόμα καλύτερο να ψάχνεις από μόνος σου.
    Ειδα σε αυτό το θρεντ να ρωτάς κάποιους και "τί να κάνουμε";

Καταλαβαίνω την επιθυμία του καθένα να νιώσει υγιής,αλλά θα πρέπει πάνω απ'όλα να κάνεις την δικιά σου έρευνα και να δεις στο τέλος που θα καταλήξεις και αν όντως υπάρχει κάτι που θα σε βοηθήσει.Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα το λάθος να σου υποδείξω τι να κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος για τόν απλό λόγο ότι κάτι που εμένα με κάνει καλά κάποιον άλλο μπορεί να τον αρρωστήσει.

Ο καθένας μας που είναι εδώ μέσα έχει μπει ως επί το πλείστον για να βοηθήθεί σε κάποιο/α προβλήματα που έχει....
    Ιδέες ρίχνουμε και πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει πάρα πολύ να πετύχει κάτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το πετυχει ότι και αν είναι αυτό.

Η μαρκέλλα επίσης έχει δώσει πολύ ωραίες προσεγγίσεις στο θέμα.
    Μη θυμώνεις οι γνώμες δεν είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όπως υπογράφεις-αλλά σίγουρα ο καθένας έχει από μία!!!

Εσύ άκου τες όλες και στο τέλος να είσαι σίγουρος ότι θα φθάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Senior Member
    μπορει να ειναι απερισκεψια να παρεις οπως ειπε αυτος ο ντοκτορ 3000 βαθμους νιασινης κ αντιστοιχης βιταμινης c οπως ειπε αυτος ο ντοκτορ ενω η νιασινη που χρειαζεται ο οργανισμος ειναι μονο 200 βαθμοι...

Δημήτρη, εσύ δεν κατάλαβες ότι ο ντόκτορ... ήταν άσχετος όταν σου λέει νιασίνη σε βαθμούς(!)... ή
    και βιταμίνη C σε βαθμούς επίσης? Δεν έψαξες περισσότερο... όταν σου αναφέρει βαθμούς για βιταμίνες?
    Ο όρος δηλαδή, είναι λάθος και μπορεί νάναι λεπτομέρεια, αλλά κι από αυτό που ίσως θεωρείς ασήμαντο
    αρχίζεις να υποψιάζεσαι κατά πόσο ο άλλος γνωρίζει κι έχει εμπειρία των όσων προτείνει.
    Η διασταύρωση στοιχείων είναι απαραίτητη και για να μη πετάς λεφτά και για να μη κάνεις
    προσπάθειες που είναι άστοχες. Γιατί έτσι τελικά καταλήγεις ότι "οι πάντες είναι αγύρτες και κομπογιαννίτες!"
    κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Απλά όπως υπάρχουν και γιατροί "φακελάρηδες" υπάρχουν κι οι τσαρλατάνοι...
    Βέβαια οι πρώτοι είναι οι επίσημοι απατεώνες, που μακάρι στην ανάγκη σου
    να μην πέσεις στα χέρια τους. Τους άλλους όμως εσύ τους επιλέγεις και σύμφωνα με τα κριτήρια που έχεις...

ΥΓ Πάντως ούτε η βιταμίνη C βλάπτει το συκώτι, γιατί κι αυτή είναι υδατοδιαλυτή κι η περιττή
    αποβάλλεται με τα ούρα.
    Last edited by μαρκελα; 30-07-2014 at 00:59.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast