Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 423
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 423 of 837 FirstFirst ... 323373413421422423424425433473523 ... LastLast
Results 6,331 to 6,345 of 12551
    Senior Member

Senior Member
    Θλίψη και μοναξιά...θα πέσω για ύπνο μου φαίνεται για να μην νιώθω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

η ζωή μας πάντα θα έχει θλίψη και μοναξιά αλλά και ευτυχισμένες στιγμές.Ας προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε όσο γίνεται περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές και λιγότερη θλίψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    η ζωή μας πάντα θα έχει θλίψη και μοναξιά αλλά και ευτυχισμένες στιγμές.Ας προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε όσο γίνεται περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές και λιγότερη θλίψη
    Δεν θα διαφωνήσω, καλά τα λες...
    Απλά τις στιγμές που αισθάνεσαι τη θλίψη και τη μοναξιά είναι δύσκολα...γι' αυτό κι εγώ έριξα έναν ύπνο για να κάνω διάλειμμα απ΄αυτά τα συναισθήματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Banned
    Ψοφια απο την ζέστη..

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν θα διαφωνήσω, καλά τα λες...
    Απλά τις στιγμές που αισθάνεσαι τη θλίψη και τη μοναξιά είναι δύσκολα...γι' αυτό κι εγώ έριξα έναν ύπνο για να κάνω διάλειμμα απ΄αυτά τα συναισθήματα...
    Ναι ο ύπνος πολλές φορές βοηθάει.Αρκεί όταν είμαστε ξύπνιοι να μη λέμε "τι ήθελα και ξύπνησα,ας πάω πάλι για ύπνο" και αφήνουμε την ζωή να περνάει απο μπροστά μας και εμείς απλά να είμαστε εκεί και να κοιτάμε...

Senior Member
    Υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα, απο το να ακους απο τη μεγαλη σου αγαπη να σου λεει "θεια μοιαζεις με τη Λαρα!!!" ????
    κροφτ εννοει το παιδακι μου....περασα κ δν ακουμπησα βεβαια!!!
    Αχ!!! χαχαχαχαχαχα
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Ναι ο ύπνος πολλές φορές βοηθάει.Αρκεί όταν είμαστε ξύπνιοι να μη λέμε "τι ήθελα και ξύπνησα,ας πάω πάλι για ύπνο" και αφήνουμε την ζωή να περνάει απο μπροστά μας και εμείς απλά να είμαστε εκεί και να κοιτάμε...
    Όχι εντάξει, ευτυχώς δεν είμαι τόσο χάλια τώρα...Παλιότερα όμως ναι, προσπαθούσα να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορούσα για να μην νιώθω κι υποφέρω...αυτή ήταν εντελώς αρρωστημένη κατάσταση...

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα, απο το να ακους απο τη μεγαλη σου αγαπη να σου λεει "θεια μοιαζεις με τη Λαρα!!!" ????
    κροφτ εννοει το παιδακι μου....περασα κ δν ακουμπησα βεβαια!!!
    Αχ!!! χαχαχαχαχαχα
    νομίζω πως ναι υπάρχει.και αυτό είναι να έχεις κάνει παιδιά,να τα έχεις μεγαλώσει όπως πρέπει και να είναι ευτυχισμένα και να έρχονται να σου λένε "σε ευχαριστώ πατέρα/μάνα για όσα κάνατε για μένα". αυτό νομίζω πως είναι το καλύτερο από όλα για κάποιον άνθρωπο.

Senior Member
    νομίζω πως ναι υπάρχει.και αυτό είναι να έχεις κάνει παιδιά,να τα έχεις μεγαλώσει όπως πρέπει και να είναι ευτυχισμένα και να έρχονται να σου λένε "σε ευχαριστώ πατέρα/μάνα για όσα κάνατε για μένα". αυτό νομίζω πως είναι το καλύτερο από όλα για κάποιον άνθρωπο.
    Εγώ πάλι - άσχετα με το πως με μεγάλωσε - έχω πει στην μαμά μου ότι καλύτερα να μην με είχε γεννήσει...και παραλίγο δεν θα είχαν προλάβει να με βγάλουν ζωντανή αλλά και σ' αυτό άτυχη ήμουν...

Kαι εγώ έχω πει στην μάνα μου να μην με είχε γεννήσει όταν ήθελα να με καταλάβει και ένιωθα πως δεν με καταλαβαίνει.Αλλά στη τελική δε θεωρώ ότι η ζωή δεν είναι ωραία.Προφανώς και εγώ πίστεψα ότι δεν υπάρχει λόγος να ζω κάποιες στιγμές αλλά πραγματικά αν σκεφτώ με καθαρό μυαλό,βλέπω ότι η ζωή είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Και όταν αποτύχει η αυτοκτονία δεν είναι ατυχία,είναι τύχη.Γιατί έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό για σένα.
    Για όλα τα πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας θετικά ή αρνητικά πάντα υπάρχει ένα κίνητρο,μια αιτία που μας έχει οδηγήσει εκεί.Ειδικά όταν η κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί είναι αρνητική,τότε το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε ειναι να φύγουμε.Ειναι το εύκολο.Αυτό που βλέπουμε εκείνη την στιγμή ότι θα μας απαλλάξει από το πρόβλημα.Δε πρέπει όμως να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε θετικά.Πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο.Κανείς δε μας είπε ότι η ζωή είναι εύκολη.Δε χρειάζεται να είναι εύκολα τα πάντα.Απλά πρέπει να προσπαθούμε για ότι καλύτερο μπορούμε.Και ακόμη και εκεί που πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα είναι πολύ απλά γιατί έχουμε θολωμένο μυαλό.Η ελπίδα για κάτι καλύτερο,μπορεί να υπάρχει παντού και πάντοτε.Σε μια μικρή λεπτομέρεια που μας διαφεύγει τη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να κρύβεται μια αχτίδα ελπίδας που θα μας δώσει και πάλι την όρεξη για ζωή.

Senior Member
    Kαι εγώ έχω πει στην μάνα μου να μην με είχε γεννήσει όταν ήθελα να με καταλάβει και ένιωθα πως δεν με καταλαβαίνει.Αλλά στη τελική δε θεωρώ ότι η ζωή δεν είναι ωραία.Προφανώς και εγώ πίστεψα ότι δεν υπάρχει λόγος να ζω κάποιες στιγμές αλλά πραγματικά αν σκεφτώ με καθαρό μυαλό,βλέπω ότι η ζωή είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Και όταν αποτύχει η αυτοκτονία δεν είναι ατυχία,είναι τύχη.Γιατί έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό για σένα.
    Για όλα τα πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας θετικά ή αρνητικά πάντα υπάρχει ένα κίνητρο,μια αιτία που μας έχει οδηγήσει εκεί.Ειδικά όταν η κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί είναι αρνητική,τότε το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε ειναι να φύγουμε.Ειναι το εύκολο.Αυτό που βλέπουμε εκείνη την στιγμή ότι θα μας απαλλάξει από το πρόβλημα.Δε πρέπει όμως να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε θετικά.Πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο.Κανείς δε μας είπε ότι η ζωή είναι εύκολη.Δε χρειάζεται να είναι εύκολα τα πάντα.Απλά πρέπει να προσπαθούμε για ότι καλύτερο μπορούμε.Και ακόμη και εκεί που πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα είναι πολύ απλά γιατί έχουμε θολωμένο μυαλό.Η ελπίδα για κάτι καλύτερο,μπορεί να υπάρχει παντού και πάντοτε.Σε μια μικρή λεπτομέρεια που μας διαφεύγει τη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να κρύβεται μια αχτίδα ελπίδας που θα μας δώσει και πάλι την όρεξη για ζωή.
    Θαυμάζω την αισιοδοξία σου και μερικά απ' αυτά που λες όπως για παράδειγμα ότι η ζωή είναι ότι καλύτερο υπάρχει...δεν μπορώ να τη δω με τόσο ενθουσιασμό δυστυχώς...
    Απλά ίσως να μην την βλέπω τόσο χάλια όσο παλιότερα...όσον αφορά αυτό που λες ότι η αποτυχία της αυτοκτονίας είναι τύχη, ίσως να έχεις δίκιο γιατί αν είχε πετύχει η απόπειρα μου θα είχα χάσει κάποιο όμορφο γεγονός, τη γέννηση ενός παιδιού που πραγματικά εύχομαι να είναι ευτυχισμένο και χωρίς τέτοια προβλήματα (δεν είναι δικό μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων)...και τώρα νιώθω την αχτίδα ελπίδας και την όρεξη για ζωή ως ένα βαθμό τουλάχιστον γιατί μόλις έμαθα ότι μάλλον τα Χριστούγεννα θα δω για πρώτη φορά από κοντά αυτό το πλασματάκι...

Senior Member
    Νιώθω λίγο αναστατωμένη και μελαγχολική αλλά παράλληλα νιώθω σαν να υπάρχει μέσα μου μια μικρή ελπίδα ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα...νιώθω μια μικρή αισιοδοξία...μακάρι να μην είναι κάτι προσωρινό...

Banned
    σαν ενα ακομα βαρετο καλοκαιρι αλλα με λιγοτερη ζεστη κ πολα κουνουπια που μαλον περιμενω να περασει