Δεν είμαι καλά .. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Quote Originally Posted by Peaceful View Post
    Το ξέρω. Νιώθω ότι είμαι πολύ κακομαθημένη που αντιδράω τόσο άσχημα από μία ερωτική απογοήτευση ενώ υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα. Αλλά έτσι αισθάνομαι, τι να κάνω :( ? Ας ελπίσουμε ο χρόνος να κάνει την δουλειά του.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την συμβουλή σου :)
    Δεν εισαι κακομαθημενη μια φαση περνας.Μαλλον τον εξιδανικευεις επειδη δεν εχεις αλλες εμπειριες απ' οτι διαβαζω παρακατω.
    Ειχε δικιο που σου λεγε για την αποσταση,ειναι πολυ δυσκολο να διατηρηθει σχεση ετσι,ακομα και οταν το ζευγαρι ηταν μαζι καιρο πριν μπει αποσταση μεταξυ τους.
    Ποσο μαλλον οταν ξεκινας με το καλημερα με την μιση Ελλαδα αναμεσα σας.

Κρατα το οτι ξεκινησες την ερωτικη σου ζωη,που ειναι το θετικο (και καλυτερα που δεν ολοκληρωσατε,γιατι θα ησουν ακομα χειροτερα),και χρησιμοποιησε το ως εφοδιο για μετα.

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν εισαι κακομαθημενη μια φαση περνας.Μαλλον τον εξιδανικευεις επειδη δεν εχεις αλλες εμπειριες απ' οτι διαβαζω παρακατω.
    Ειχε δικιο που σου λεγε για την αποσταση,ειναι πολυ δυσκολο να διατηρηθει σχεση ετσι,ακομα και οταν το ζευγαρι ηταν μαζι καιρο πριν μπει αποσταση μεταξυ τους.
    Ποσο μαλλον οταν ξεκινας με το καλημερα με την μιση Ελλαδα αναμεσα σας.

Κρατα το οτι ξεκινησες την ερωτικη σου ζωη,που ειναι το θετικο (και καλυτερα που δεν ολοκληρωσατε,γιατι θα ησουν ακομα χειροτερα),και χρησιμοποιησε το ως εφοδιο για μετα.
    Συμφωνώ με την παραπάνω γνώμη...!!!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Με βοηθήσατε αρκετά.
    Θα τις εφαρμόσω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
    Να είστε καλά :)!

Senior Member
    Δεν ειπες τελικα μονο στην αποσταση κολλαει ή ειναι κι αλλοι λογοι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by νανα3 View Post
    Ξέρεις μου συνέβη και εμένα κάτι ίδιο μόνο που εμείς δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα αλλά σκοπεύω εγώ να πάω εκεί που μένει με την πρόφαση να πάω να δω κάτι συγγενείς ....είναι πολύ δύσκολο και σε καταλαβαίνω απόλυτα ....μόνο που εγώ έχω θέμα με την μάνα μου δηλαδή με ρωτάει ποιος είναι και δεν θέλω να της πω διότι δεν θα συμφωνήσει με το γεγονός ότι τον γνώρισα μέσα από το ιντερνετ .... και με πιέζει απίστευτα πολύ ....
    Νανά απ' ότι είδα και διάβασα από το μήνυμά σου, είσαι πολύ μικρή. Πιστεύω ότι μία τέτοια κίνηση θα σε έβαζε σε μπελάδες. Οι γνωριμίες από το ίντερνετ δεν είναι πάντα αξιόπιστες. Γιατί δεν λες στον φίλο σου να έρθει να σε γνωρίσει αυτός; Θα καταλάβεις καλύτερα και τι προθέσεις έχει απέναντί σου. Η μητέρα σου ίσως το κάνει επειδή θέλει να σε προφυλάξει, ίσως επειδή είναι υπερπροστατευτική. Όπως και να έχει, το κάνει για το καλό σου. Σκέψου το!

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δεν ειπες τελικα μονο στην αποσταση κολλαει ή ειναι κι αλλοι λογοι?
    Κεράσι, αυτό είναι που με πληγώνει τόσο πολύ. Το γεγονός ότι προβάλλει το πρόβλημα της απόστασης πεισματικά ενώ λέω ότι για μένα δεν υφίσταται και μπορώ να το ξεπεράσω και να τον βλέπω εγώ. Εγώ νομίζω ότι υπεκφεύγει και ότι απλά δεν του άρεσα τόσο ώστε να θέλει να το συνεχίσει.

Senior Member
    Koιταξε οταν καποιος σου λεει οτι κολλαει στην αποσταση τοτε για τεστ του λες οτι θα πας εσυ στο μερος του, το λες εστω και αν δε γινεται για να δεις αντιδρασεις. Εσυ βεβαια δεν ειπες αυτο για να καταλαβεις, ειπες οτι μπορεις να ερχεσαι πιο συχνα. Επρεπε να πεις οτι πας μονιμα. Εγω απ οτι καταλαβα δε σου ειπε αλλο λογο και εκει επρεπε να τεσταρεις με αυτο που σου λεω. Και τωρα μπορεις να το κανεις ξεκινοντας σιγα σιγα μια επαφη. Οτι δε του αρεσεις τοσο δε νομιζω να ισχυει γιατι τοσο καιρο πως τα χατε δηλαδη? χαρη σου κανε? ειναι σωστο αυτο για την αποσταση παντως.

Senior Member
    Να χαίρεσαι που δεν ολοκληρώσατε. Θα ήταν πιο δύσκολα για σένα

Page 2 of 2 FirstFirst 12