Οριακή μου αγάπη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 437
    Senior Member
    Μα μιλάμε για μεγάλη ανωμαλία. Συγγνώμη κιόλας που μιλάω έτσι, αλλα είναι μεγάλο μαρτύριο. Σε διώχνει και μόλις πας να φύγεις σέρνεται. Και αν νιώθεις συναισθήματα και δεν είσαι κανένα γομάρι γυρνάς και λες ότι δε μπορείς να αφήσεις αυτό το πλάσμα μόνο του. Κι αν είσαι κανένας χαζός (καλή ώρα) νιώθεις και τύψεις ότι κάτι κακό έχεις κάνει. Μετά σ'αγαπω-σε σιχαίνομαι μέχρι να αποφασίσει να σε αφήσει γιατί είσαι ο χειρότερος του πλανήτη. Να μην αναφέρω τι θα ακούσεις αν τυχόν ξεσπάσεις κιόλας προς το τέλος της όλης ιστορίας.

Member
    Πως γινεται να σου ζηταει βοηθεια οταν λεει πως δεν θελει να ειναι αλλο μαζι σου?

ακριβώς αυτό έχει συμβεί και σε μένα. ζητάει βοήθεια ενώ ταυτόχρονα με μισεί και με απεχθάνεται όπως λέει. πραγματικά πρέπει να είναι κανείς πολύ υποχόνδριος για να αντέξει οριακούς.

Σου ζητάει βοήθεια...Γυρνάς είσαι ο μαλάκας, δεν γυρνάς...πάλι είσαι ο μαλάκας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by galarina View Post
    Πως γινεται να σου ζηταει βοηθεια οταν λεει πως δεν θελει να ειναι αλλο μαζι σου?

ακριβώς αυτό έχει συμβεί και σε μένα. ζητάει βοήθεια ενώ ταυτόχρονα με μισεί και με απεχθάνεται όπως λέει. πραγματικά πρέπει να είναι κανείς πολύ υποχόνδριος για να αντέξει οριακούς.
    κ γιατι σου ζηταει βοηθεια τοτε,εχεις ρωτησει?

Member
    κ γιατι σου ζηταει βοηθεια τοτε,εχεις ρωτησει?

είχε ζητήσει βοήθεια γιατί είχε κόψει τα χάπια που έπαιρνε για την οριακή διαταραχή. ο ψυχοθεραπευτής του του τα έδωσε κατόπιν δικής του θέλησης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την αστάθεια των συναισθημάτων και αποφάσεων. τα έπαιρνε για δύο χρόνια και τώρα ήθελε να τα σταματήσει. φυσικά και έπαθε παρακρουση από την στέρηση. αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια να τα κόψει. τις άλλες φορές τον είχα βοηθήσει. τώρα επειδή έκανε κάτι που με προσέβαλε πάρα πολύ και το έκανε απο εκδίκηση, τον βοήθησα μεν αλλά σε μικρότερο βαθμό δε. έχω κόψει κάθε επαφή μαζί του και τώρα μου λείπει και νιώθω μόνη.

Senior Member
    Δηλαδη σου ζηταει βοηθεια καθε φορα που κοβει τα χαπια?

Αυτο δεν ειναι σαν να σου δειχνει οτι μονο τοτε σε χρειαζεται?

Banned
    Δυστυχώς οι σχέσεις με αυτά τα άτομα είναι σα να κρατάς κάποιον, με βάρος 200 φορές το δικό σου, στην άκρη του γκρεμού κ από κάτω το έδαφος να υποχωρεί διαρκώς. Αυτά τα άτομα "ζυγίζουν" πολύ παραπάνω απ'όσα μπορείς να αντέξεις. Να σωθείτε κ οι 2 δε γίνεται. Ή θα φύγεις κ θα σωθείς εσύ ή θα τον κρατάς τον άλλο μέχρι να πέσετε κ οι 2 στην άβυσσο. Το όλο θέμα είναι κατά πόσο κάποιος αυτό θέλει να το δει ή συνεχίζει να εφευρίσκει δικαιολογίες για να κοροϊδέψει τον εαυτό του ότι στο τέλος, στο βάθος του τούνελ θα προκύψει happy end. Ποτέ δεν προκύπτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δυστυχώς οι σχέσεις με αυτά τα άτομα είναι σα να κρατάς κάποιον, με βάρος 200 φορές το δικό σου, στην άκρη του γκρεμού κ από κάτω το έδαφος να υποχωρεί διαρκώς. Αυτά τα άτομα "ζυγίζουν" πολύ παραπάνω απ'όσα μπορείς να αντέξεις. Να σωθείτε κ οι 2 δε γίνεται. Ή θα φύγεις κ θα σωθείς εσύ ή θα τον κρατάς τον άλλο μέχρι να πέσετε κ οι 2 στην άβυσσο. Το όλο θέμα είναι κατά πόσο κάποιος αυτό θέλει να το δει ή συνεχίζει να εφευρίσκει δικαιολογίες για να κοροϊδέψει τον εαυτό του ότι στο τέλος, στο βάθος του τούνελ θα προκύψει happy end. Ποτέ δεν προκύπτει.
    νομιζω πως εχεις δικιο,εχεις προσωπικη εμπειρια?

Banned
    Αμεσα απο οριακη οχι, απο αλλη διαταραχη ναι. Εμμεσα εμπειρια απο οριακη εχω μεσω ενος φιλου που ειχε οριακη μια πρωην του κ απο ενα πολυ καλο φιλο κ συναδελφο που ηταν παντρεμενος με οριακη, χωρισε βεβαια κ εδω κ πολλα χρονια μεγαλωνει το παιδι του μονος του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αμεσα απο οριακη οχι, απο αλλη διαταραχη ναι. Εμμεσα εμπειρια απο οριακη εχω μεσω ενος φιλου που ειχε οριακη μια πρωην του κ απο ενα πολυ καλο φιλο κ συναδελφο που ηταν παντρεμενος με οριακη, χωρισε βεβαια κ εδω κ πολλα χρονια μεγαλωνει το παιδι του μονος του.
    Εγω εχω προσωπικη εμπειρια κ σχετικα προσφατη.Νομιζω οτι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε αν θελουμε να βοηθησουμε λιγο τον εαυτο μας ειναι μολις σκασει η βομβα,πχ μας πουν να χωρισουμε να φυγουμε χωρις να γυρισουμε να κοιταξουμε πισω στιγμη οσο κ αν αυτο ποναει.

Ποια η γνωμη σου εσενα ως τριτος?

Banned
    Ακριβως αυτο που ειπες.... Κ η διακοπη απο τις "ουσιες" ποναει, αλλα αμα θες να σωθεις πρεπει να γινει.

Senior Member
    Καθε μερα τεινω να πιστευω πιο πολυ αυτη την αποψη αλλα ειναι κατι στιγμες που μου λειπει πολυ γαμωτο.

Καθε μερα τεινω να πιστευω πιο πολυ αυτη την αποψη αλλα ειναι κατι στιγμες που μου λειπει πολυ γαμωτο.

Ναι βρε mnlg, έχεις δίκαιο, μας λείπουν κάποια άτομα. Αλλά και να γυρίσεις(γυρίσουμε), η κατάληξη θα είναι η ίδια.Tόσες μέρες προσπαθώ σε ανάλογη περίπτωση με την δική σου να μην κοιτάξω πίσω, πονάω, ξενερώνω, νιώθω τύψεις που αφήνω έναν άνθρωπο με τόσα προβλήματα μόνο του. Αλλα και να γυρίσω, πάλι εγώ θα προσπαθώ, πάλι εγώ θα πληγώνομαι και πάλι άκρη δεν θα βγάζω ποτέ.

Member
    πάντως εγώ πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους γιατί με βοηθάτε πολύ να δω την πραγματικότητα.και μένα μου λείπει αλλά σκέφτομαι ότι το άτομο αυτό θα με οδηγήσει στην "τρέλα". ο συγκεκριμένος πάσχει και απο χρόνια κατάθλιψη, παθαίνει κρίσεις πανικού, στο μυαλό του επικρατεί μια μόνιμη θολούρα. με έχει εξιδανικεύσει και με έχει απαξιώσει άπειρες φορές. ομολογώ ότι είμαι πολύ αδύναμη αυτή την περίοδο.

κατάθλιψη και κρίσεις πανικού υπάρχει και στην δική μου περίπτωση. Μην ευχαριστείς, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Η πραγματικότητα μοιάζει ακόμα πιο σκληρή απο όσο είχαμε τολμήσει να φανταστούμε όταν μας φανέρωναν την πάθηση. Βρες δύναμη και τρέχα γιατί όπως λέει παραπάνω ο johnT ''Μετά σ'αγαπω-σε σιχαίνομαι μέχρι να αποφασίσει να σε αφήσει γιατί είσαι ο χειρότερος του πλανήτη'' και όπως ορθά αναφέρει η mariposa7, ποτέ δεν προκύπτει happy end...Είναι το πιο επίπονο πράγμα να έχεις αποφασίσει να θυσιάσεις την δική σου ευτυχία για να είναι καλά ο άλλος και εκείνος οχι μόνο να μην το καταλαβαίνει αλλά να υποτιμάει κιόλας αυτή σου την προσπάθεια.

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast