Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 286
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αλαφροισκιωτε απλα εισαι λιγο μισογυνης, δεν συμβαινει κατι αλλο. Ο καθενας βλεπει εκει που κοιταει, εκει που θελει. Ειναι σαν να ρωτησεις μια μυγα τι βρηκε σε ενα χωραφι, θα σου πει σκατα. Ενω μια πεταλουδα, για το ιδιο χωραφι, θα σου πει α βρηκα μια βιολετα εκει δεξια, μια μαργαριτα παρα περα. Διαλεγεις τι θες να εισαι σε αυτη τη ζωη, μυγα ή πεταλουδα. Με τον ιδιο τροπο μπορω εγω να λεω ανετα σαν κι εσενα οτι ολοι οι αντρες γυρω μου ειναι για τα μπαζα, και θα ηταν αληθεια, αν εκει εστιαζα την προσοχη μου, ή αν εκανα με αυτους παρεα, αυτους θα εβλεπα μοναχα. Ευτυχως βλεπω καλους αντρες και γυναικες γυρω μου και αυτους επιλεγω για παρεα μου. Οποιος δδε μου κανει απλα δεν ασχολουμαι, δεν καθομαι να τον θαβω.
    Ελα ρε,μην γινεσαι προβλεψιμη.Ο μισογυνισμος ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο,οχι η αρνητικη κριτικη σε γυναικες.Μην πετατε το μ-word αδιακριτως.
    Το οτι βαριεμαι τις γυναικες περισσοτερο απο τους αντρες,δε σημαινει οτι τις μισω,αλλα δε μπορω να σε πεισω για το αντιθετο αν αυτο πιστευεις για μενα.

Και εχε υπ' οψιν,οτι ως γυναικα βλεπεις τις αλλες γυναικες με αλλα ματια απ'οτι οι αντρες,για αυτο βλεπεις περισσοτερες 'πεταλουδες' απο μενα.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γι' αυτό σου λέω ότι κινούμαστε σε παράλληλα σύμπαντα. Γιατί εγώ, αν κρίνω από τις δικές μου παρέες και φίλες, η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτό που εσύ συναντάς σπάνια. Πνευματώδεις, έξυπνες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.
    Βεβαίως παίζει ρόλο και τι επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας.
    Ναι, υπάρχουν κι αυτές που νιαουρίζουν και νομίζουν ότι είναι χαριτωμένες, όπως υπάρχουν και πάρα πολλοί ανεγκέφαλοι άντρες που θεωρούν ότι είναι πανέξυπνοι.
    Συνήθως, αυτές οι δύο κατηγορίες τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους.
    Δεν ειπα οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο εξυπνες απο τους αντρες,ειπα οτι ειναι λιγοτερο ενδιαφερουσες.Το ποσο ενδιαφερον ειναι καποιο ατομο,ειναι κυριως θεμα επιλογων,οριζοντων,καλλιερ γειας κλπ και λιγοτερο εξυπναδας.Ειναι πως επιλεγει ο καθενας να διευρυνει τους οριζοντες του και να περασει τον χρονο του.

Οσο για το τι επιλεγω,οπως ειπα και πριν η εμφανιση ειναι βασικο,και απο κει και περα αμα τα βρισκουν οι χαρακτηρες μας και εχει μια μεση ευφυια,δεν θα τα χαλασουμε επειδη ειναι ασχετη απο μουσικη ή πολιτικη,αλλιως θα ημουν ακομα παρθενος.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ελα ρε,μην γινεσαι προβλεψιμη.Ο μισογυνισμος ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο,οχι η αρνητικη κριτικη σε γυναικες.Μην πετατε το μ-word αδιακριτως.
    Το οτι βαριεμαι τις γυναικες περισσοτερο απο τους αντρες,δε σημαινει οτι τις μισω,αλλα δε μπορω να σε πεισω για το αντιθετο αν αυτο πιστευεις για μενα.

Και εχε υπ' οψιν,οτι ως γυναικα βλεπεις τις αλλες γυναικες με αλλα ματια απ'οτι οι αντρες,για αυτο βλεπεις περισσοτερες 'πεταλουδες' απο μενα.
    εχεισ μια σεξιστικη ματια υπερ των αντρων και εναντιον των γυναικων, σε επιπεδο προσωπικοτητας. αν αυτο δεν ειναι μισογυνισμος, εγω ειμαι μια ωραια γαλαζια πεταλουδα!!!!! Ακομα και αν δεν εισαι τελικα μισογυνης, δε με χαλαει να ειμαι μια ωραια γαλαζια πεταλουδα!!!! χαχαχχαχα

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εχεισ μια σεξιστικη ματια υπερ των αντρων και εναντιον των γυναικων, σε επιπεδο προσωπικοτητας. αν αυτο δεν ειναι μισογυνισμος, εγω ειμαι μια ωραια γαλαζια πεταλουδα!!!!! Ακομα και αν δεν εισαι τελικα μισογυνης, δε με χαλαει να ειμαι μια ωραια γαλαζια πεταλουδα!!!! χαχαχχαχα
    Αυθαιρετο συμπερασμα,καθως δε με γνωριζεις.
    Μισογυνισμος ειναι κυριως πραξεις οχι λογια.Οπως και αντιστροφα αγαπη προς τις γυναικες (και τον ανθρωπο) ειναι κυριως πραξεις,οχι χαιδεμα αυτιων.

Junior Member
    Αρχικά καταχωρημένο από λιλιουμ
    https://www.youtube.com/watch?v=BfUZecJ0XmU

1:41

https://www.youtube.com/watch?v=scEPIUennEY

:-P

Senior Member
    Δεν ειπα οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο εξυπνες απο τους αντρες,ειπα οτι ειναι λιγοτερο ενδιαφερουσες.Το ποσο ενδιαφερον ειναι καποιο ατομο,ειναι κυριως θεμα επιλογων,οριζοντων,καλλιερ γειας κλπ και λιγοτερο εξυπναδας.Ειναι πως επιλεγει ο καθενας να διευρυνει τους οριζοντες του και να περασει τον χρονο του.
    Το πόσο ενδιαφέρων μας φαίνεται κάποιος έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντά μας. Αν είναι κοινά ή αν έχει γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο το οποίο μας γοητεύει αλλά δεν γνωρίζουμε αρκετά, τον βρίσκουμε ενδιαφέροντα.
    Υποθέτω ότι κάποιοι άντρες που το βασικό τους ενδιαφέρον είναι το ποδόσφαιρο, οι μεταγραφές και το στοίχημα, θα βρούνε πολύ βαρετή μια γυναίκα που τα ενδιαφέροντά της είναι οι τέχνες, η φιλοσοφία και η ψυχολογία.

Senior Member
    Το πόσο ενδιαφέρων μας φαίνεται κάποιος έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντά μας. Αν είναι κοινά ή αν έχει γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο το οποίο μας γοητεύει αλλά δεν γνωρίζουμε αρκετά, τον βρίσκουμε ενδιαφέροντα.
    Υποθέτω ότι κάποιοι άντρες που το βασικό τους ενδιαφέρον είναι το ποδόσφαιρο, οι μεταγραφές και το στοίχημα, θα βρούνε πολύ βαρετή μια γυναίκα που τα ενδιαφέροντά της είναι οι τέχνες, η φιλοσοφία και η ψυχολογία.
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχ αχαχα
    αμαν βρε μαριον. την πρωτη σου φραση σκεφτομουν οταν διαβαζα την απαντηση του αλαφροισιωτου...
    ετσι ακριβως... μεγαλη πληγη η μπαλα btw ...

Senior Member
    Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι σημαντικο για να μας φαινεται ενδιαφερων καποιος-α , μετραει ποσο ενδιαφερεται για μας , μας υπολογιζει , μας αποδεχεται , δεν μας διορθωνει , και ειναι καλος ακροατης ???
    Καμμια σχεση με το ποσο ενδιαφεροντα πραματα λεει και ποσες γνωσεις εχει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι σημαντικο για να μας φαινεται ενδιαφερων καποιος-α , μετραει ποσο ενδιαφερεται για μας , μας υπολογιζει , μας αποδεχεται , δεν μας διορθωνει , και ειναι καλος ακροατης ???
    Καμμια σχεση με το ποσο ενδιαφεροντα πραματα λεει και ποσες γνωσεις εχει .
    Εγώ διαχωρίζω το ποιος μου φαίνεται ενδιαφέρων άνθρωπος και ποιος μου ταιριάζει ή ακόμη καλύτερα μου αρέσει.
    Αυτόν που περιγράφεις εσύ εγώ θα τον πω συμπαθή. Τώρα, αν κάποιος μου είναι συμπαθής και είναι και ενδιαφέρων άνθρωπος ακόμη καλύτερα.
    Πιθανόν να γίνει και φίλος μου.

Σωστο,αλλα γυναικες που να εχουν τα ενδιαφεροντα που λες,ειναι μετρημενες στα δακτυλα του χεριου.

Senior Member
    Σωστο,αλλα γυναικες που να εχουν τα ενδιαφεροντα που λες,ειναι μετρημενες στα δακτυλα του χεριου.
    Είπαμε, στο δικό σου σύμπαν. Γιατί στο δικό μου είναι οι πλειοψηφία. Και αν τόσο σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου πω και πού θα τις συναντήσεις.
    Πάντως σίγουρα, δεν είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα που ανέφερα. Μάλλον το αντίθετο.

Είπαμε, στο δικό σου σύμπαν. Γιατί στο δικό μου είναι οι πλειοψηφία. Και αν τόσο σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου πω και πού θα τις συναντήσεις.
    Πάντως σίγουρα, δεν είναι περισσότεροι οι άντρες που έχουν τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα που ανέφερα. Μάλλον το αντίθετο.
    Καλα στο δικο σου συμπαν ολες ειναι θυληκοι Βολταιροι δεν το συζητω.
    Οχι ουτε στους αντρες ειναι πλειοψηφια,αλλα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες και μπορεις να κανεις εστω μια κουβεντα σε επιπεδο χαβαλε πιο ευκολα.

Senior Member
    Εγώ διαχωρίζω το ποιος μου φαίνεται ενδιαφέρων άνθρωπος και ποιος μου ταιριάζει ή ακόμη καλύτερα μου αρέσει.
    Αυτόν που περιγράφεις εσύ εγώ θα τον πω συμπαθή. Τώρα, αν κάποιος μου είναι συμπαθής και είναι και ενδιαφέρων άνθρωπος ακόμη καλύτερα.
    Πιθανόν να γίνει και φίλος μου.

Συμφωνω μαριαν , σωστος ο χαρακτηρισμος συμπαθης , αλλο το ερωτευσιμος . Οντως για να ερωτευθης καποιον δεν πρεπει να εχετε διαμετρικα αντιθετα ενδιαφεροντα , αλλα σημαντικοτατη η υπαρξη χημειας , αλλα αυτα ειναι αυτονοητα , ε ?
    Βρε φιλε Αλαφροισκιωτε , δεν ειναι οι γυναικες πιο βαρετες απο μας , και υπαρχουν πολλες που εχουν τα ενδιαφεροντα που αναφερει η Μαριαν , και το λεω τελειως καλοπροαιρετα .

Senior Member
    Καλα στο δικο σου συμπαν ολες ειναι θυληκοι Βολταιροι δεν το συζητω.
    Οχι ουτε στους αντρες ειναι πλειοψηφια,αλλα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες και μπορεις να κανεις εστω μια κουβεντα σε επιπεδο χαβαλε πιο ευκολα.
    Καλά, καλά πετάει ο γάιδαρος!
    Κοίτα, αν τόση ώρα μιλάμε για χαβαλέ, ε δεν είναι ανάγκη κάποιος-α να είναι διδάκτορας της φιλοσοφίας, ούτε να έχει προταθεί για το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας για να τα καταφέρει! (Αν τέτοια άτομα θεωρούνται θηλυκοί Βολταίροι δεν το ξέρω, πάντως είναι φίλες μου). Ξέρω εγώ κάτι μπετατζήδες που μια χαρά χαβαλέ κάνεις μαζί τους! Εγώ νόμιζα ότι μιλάμε για κάποιους που εκτός από το χαβαλέ μπορείς να πεις και καμιά πιο σοβαρή κουβέντα.

Καλά, καλά πετάει ο γάιδαρος!
    Κοίτα, αν τόση ώρα μιλάμε για χαβαλέ, ε δεν είναι ανάγκη κάποιος-α να είναι διδάκτορας της φιλοσοφίας, ούτε να έχει προταθεί για το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας για να τα καταφέρει! (Αν τέτοια άτομα θεωρούνται θηλυκοί Βολταίροι δεν το ξέρω, πάντως είναι φίλες μου). Ξέρω εγώ κάτι μπετατζήδες που μια χαρά χαβαλέ κάνεις μαζί τους! Εγώ νόμιζα ότι μιλάμε για κάποιους που εκτός από το χαβαλέ μπορείς να πεις και καμιά πιο σοβαρή κουβέντα.
    Μα δε μιλησα για καλλιεργημενες/ους συγκεκριμενα,ειπα γενικα για ενδιαφεροντα ατομα αν δεις τα πρωτα ποστ της κουβεντας.Ο χαβαλες ειναι βασικο,αλλα αν μπορεις να πεις και κατι πιο σοβαρο ειναι ακομα καλυτερο.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω μαριαν , σωστος ο χαρακτηρισμος συμπαθης , αλλο το ερωτευσιμος . Οντως για να ερωτευθης καποιον δεν πρεπει να εχετε διαμετρικα αντιθετα ενδιαφεροντα , αλλα σημαντικοτατη η υπαρξη χημειας , αλλα αυτα ειναι αυτονοητα , ε ?
    Βρε φιλε Αλαφροισκιωτε , δεν ειναι οι γυναικες πιο βαρετες απο μας , και υπαρχουν πολλες που εχουν τα ενδιαφεροντα που αναφερει η Μαριαν , και το λεω τελειως καλοπροαιρετα .
    Η ολη κουβεντα ξεκινησε επειδη μια φιλη πιο πανω ρωτησε αν οι αντρες θα απερριπταν μια ενδιαφερουσα γυναικα επειδη δεν θα τους αρεσε εμφανισιακα.Εγω της απαντησα οτι η εμφανιση ειναι βασικο,και χωρις αυτο δεν πας παρακατω,και απο την αλλη,οσο ενδιαφερουσα και αν ειναι,το πιθανοτερο ειναι οτι δυσκολα θα μπορεσει να ειναι πιο ενδιαφερουσα απο τους φιλους του χ,ψ αντρα,οποτε ας μην πονταρει εκει πολυ.

Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast