Η θεικη αντρικη σκεψη!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Λιλ , καταλαβα , ψαχνεις για τον αντρα που ειναι πολυ καλος συντροφος , ειναι τελειος στο κρεββατι , ειναι τελειος μαγειρας , ειναι πολυ αρσενικο , ειναι καλος συζητητης , ειναι ωραιος , ειναι καλο παιδι , ειναι φιλος , ειναι πολυ συγκαταβατικος , ειναι κουβαλητης , ειναι εργατικος , ειναι τρυφερος κ σκληρος μαζι ,ειναι σεξυ , ειναι γοητευτικος , ειναι πολυ τακτικος , ειναι ευγενης , ειναι πιστος , ειναι χιουμοριστας , ειναι κουλ , ειναι ειλικρινης , ειναι ομως ανυπαρκτος ..............

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Οχι ρε μονο αυτα, εχει και αλλα κριτηρια!!! Απαραιτητα ψηλος ανω του 1.90, γυμνασμενος, μελαχροινος, αρρενωπος, με καταπληκτικα πρασινα ματια, να κανει σκι και αλλα σπορ, να εχει ωραια φωνη, ωραια χερια, να ειναι γενναιοδωρος, χαλαρος, με αυτοπεποιθηση, να ειναι υπομονετικος, διακριτικος, με κατανοηση, αυθορμητος, δοτικος, να εχει μηχανη, να εχει τζηπ, να ζει διπλα στη θαλασσα, να αγαπαει τα ζωακια, να μην ειναι μαμοθρεφτος, τσιγκουνης, κομπλεξικος, ανασφαλης, ζηλιαρης, ελεγκτικος, γκρινιαρης, παραπονιαρης, τεμπελης, αποτομος, μουρλος, εθισμενος, αλκοολικος, καταθλιπτικος, να μην ειναι "τυφλος", να με αγαπαει, να μου ειναι πιστος εχει και αλλα να συνεχισω?? :p

Senior Member
    Διαβασα ολα τα σχολια που προφανως εχεις διαβασει κ εσυ κ οπως θα εχεις καταλαβει ολοι σου λενε ενα πραγμα σε γενικες γραμμες..

Θα στο πω κ εγω (αντρας ειμαι επειδη,στο λέω μιας κ δεν φαινεται απο το ονομα μου εδω) :

Δυστυχως ΔΕΝ καταλαβες τους αντρες.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    Διαβασα ολα τα σχολια που προφανως εχεις διαβασει κ εσυ κ οπως θα εχεις καταλαβει ολοι σου λενε ενα πραγμα σε γενικες γραμμες..

Θα στο πω κ εγω (αντρας ειμαι επειδη,στο λέω μιας κ δεν φαινεται απο το ονομα μου εδω) :

Δυστυχως ΔΕΝ καταλαβες τους αντρες.....
    κι εσυ δεν καταλαβες εμενα, αλλα μην το κανουμε θεμα!!!

Senior Member
    Και ποιος θα μας κανονίσει βρε λίλιουμ πώς θα ζήσουμε, είτε είμαστε γυναίκες είτε άντρες;
    Όπως θέλουμε μπορούμε να ζήσουμε, να μαγειρεύουμε ή να μη μαγειρεύουμε, να παντρευτούμε ή να μην παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά ή να μην κάνουμε.
    Αν όμως θέλουμε να ζήσουμε με κάποιον άλλον, θα πρέπει να ταιριάζουμε στον τρόπο ζωής και να μοιραζόμαστε τις δουλειές.
    Αν ψάχνουμε για τη δούλα ή τον δούλο, που θα τα κάνει όλα αυτός κι εμείς θ' αράζουμε, θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις αλλού. Γιατί δε νομίζω ότι κάποιος έξυπνος άνθρωπος, με προσωπικότητα, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση και πέντε-δέκα προσόντα, θα κάτσει να κάνει τον δούλο κανενός. Μιλάω και για άντρες και για γυναίκες.
    Έχω ζήσει με άντρα που μαγείρευε πολύ καλά και είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου αυτή τη δουλειά, όπως εγώ έκανα άλλα. Δεν είναι κάτι σπάνιο.
    Αλλά, το να περιμένουμε από κάποιον τα πάντα, ενώ εμείς δεν κουνάμε το χεράκι μας, είναι πολύ παιδιάστικο.
    Κατά τη γνώμη μου, ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται ανεξάρτητος και αυτόνομος, πρέπει να μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του αν χρειαστεί.
    Το βρίσκω θλιβερό, στην ηλικία των 30, άντρες ή γυναίκες να είναι ανίκανοι να ζήσουν μόνοι τους και να φροντίσουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει.
    Που σημαίνει να ζουν αξιοπρεπώς και όχι μέσα στη βρώμα, παραγγέλνοντας απέξω φαγητό καθημερινά.
    Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι είναι αντρικός τρόπος σκέψης και αντρικό προνόμιο να ζει κανείς όπως θέλει και όπως του ταιριάζει;
    Ποιος είναι αυτός που μας επιβάλλει τι θα κάνουμε εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό;
    Προσωπικά, δεν μου επέβαλε καμία κοινωνία, κανένας γονιός και κανένας περίγυρος τίποτα. Ζω όπως επέλεξα, χωρίς γάμο και χωρίς παιδιά, γιατί ποτέ δεν θέλησα κάτι τέτοιο και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι αυτό με κάνει λιγότερο γυναίκα ή ότι σκέφτομαι αντρικά.
    Έτσι κι αλλιώς, απεχθάνομαι τις ταμπέλες.
    Θέμα επιλογής είναι όλα, όσο πιο γρήγορα να συνειδητοποιήσει κανείς, τόσο καλύτερα θα ζήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχεις γνωρισει τους λαθος ανδρες αλαφροισκιωτε. αυτο εχω να σου πω....
    Και τις λάθος γυναίκες απ' ότι φαίνεται. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λιλ , καταλαβα , ψαχνεις για τον αντρα που ειναι πολυ καλος συντροφος , ειναι τελειος στο κρεββατι , ειναι τελειος μαγειρας , ειναι πολυ αρσενικο , ειναι καλος συζητητης , ειναι ωραιος , ειναι καλο παιδι , ειναι φιλος , ειναι πολυ συγκαταβατικος , ειναι κουβαλητης , ειναι εργατικος , ειναι τρυφερος κ σκληρος μαζι ,ειναι σεξυ , ειναι γοητευτικος , ειναι πολυ τακτικος , ειναι ευγενης , ειναι πιστος , ειναι χιουμοριστας , ειναι κουλ , ειναι ειλικρινης , ειναι ομως ανυπαρκτος ..............
    Αν τα ψάχνεις όλα αυτά σε έναν, ναι θα απογοητευτείς. Αν τα ψάχνεις σε πολλούς, τότε τα βρίσκεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κι εσυ δεν καταλαβες εμενα, αλλα μην το κανουμε θεμα!!!
    εγω καταλαβα αυτα που εγραψες,αν εννοεις αλλα απο αυτα που γραφεις τοτε ναι,δεν σε καταλαβα!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και τις λάθος γυναίκες απ' ότι φαίνεται. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Ειναι ακομα που δεν μου εχεις γνωρισει τις Αναγεννησιακου τυπου υπεργκομενες,aka τις φιλες σου.

Senior Member
    εκανα κι εγω ενα πειραμα!! το συμπαν λεει ακουει τι ευχεσαι και ειναι σα παραγγελια, μετα στο φερνει!! να δω τι θα μου φερει, θα σας πω τα αποτελεσματα σε λιγο καιρο ελιπζω :p :p

Και ποιος θα μας κανονίσει βρε λίλιουμ πώς θα ζήσουμε, είτε είμαστε γυναίκες είτε άντρες;
    Όπως θέλουμε μπορούμε να ζήσουμε, να μαγειρεύουμε ή να μη μαγειρεύουμε, να παντρευτούμε ή να μην παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά ή να μην κάνουμε.

Mα συμφωνω!!!

Αν όμως θέλουμε να ζήσουμε με κάποιον άλλον, θα πρέπει να ταιριάζουμε στον τρόπο ζωής και να μοιραζόμαστε τις δουλειές.

Εδω σε θελω καβουρα!!!

Αν ψάχνουμε για τη δούλα ή τον δούλο, που θα τα κάνει όλα αυτός κι εμείς θ' αράζουμε, θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις αλλού. Γιατί δε νομίζω ότι κάποιος έξυπνος άνθρωπος, με προσωπικότητα, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση και πέντε-δέκα προσόντα, θα κάτσει να κάνει τον δούλο κανενός. Μιλάω και για άντρες και για γυναίκες.

Χμ.. ποτε δεν ξερεις, εχω ενα γειτονα απεναντι, πλενει σκουπιζει σιδερωνει, καθαριζει ψαρια στη βεραντα και η γυναικα του πινει τονκαφε της, τωρα που υστερει δεν ξερω :p

Έχω ζήσει με άντρα που μαγείρευε πολύ καλά και είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου αυτή τη δουλειά, όπως εγώ έκανα άλλα. Δεν είναι κάτι σπάνιο.

E και μενα μου εχει τυχει αυτο, γιατι αν περιμενουμε απο μενα καηκαμε!! Ειμαι αχρηστη στη μαγειρικη, με την ζαχαροπλαστικη και οοοολες τις αλλες τις δουλειες τις νοικοκυροσυνης δεν εχω προβλημα, στην μαγειρικη ομως, ο Μαμαλακης σηκωνει τις κουταλες ψηλα!!! Οποτε πρεπει να βρω εναν να μαγειρευει για να μην τρωμε απεξω :p τα δικα μου φαγητα και αστεγοι μπορει να μην καταδεχονταν να τα φανε...!! Μονο εγω τα τρωω.. χαχαχαχα Το ξερεις οτι πολλοι θα μου εριχναν χι μονο και μονο για αυτο?? ναι συμφωνω αυτους δεν θα τους ηθελα ουτε εγω για γκομενους, οι νοοτροπιες ομως αυτες υπαρχουν γυρω μας!!

Αλλά, το να περιμένουμε από κάποιον τα πάντα, ενώ εμείς δεν κουνάμε το χεράκι μας, είναι πολύ παιδιάστικο.
    Κατά τη γνώμη μου, ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται ανεξάρτητος και αυτόνομος, πρέπει να μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του αν χρειαστεί.
    Το βρίσκω θλιβερό, στην ηλικία των 30, άντρες ή γυναίκες να είναι ανίκανοι να ζήσουν μόνοι τους και να φροντίσουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει.
    Που σημαίνει να ζουν αξιοπρεπώς και όχι μέσα στη βρώμα, παραγγέλνοντας απέξω φαγητό καθημερινά.

Υπαρχουν ομως αρκετοι τετοιοι, που τους εχει κακομαθει η ελληνιδα μανα... και λεω τετοιοι γιατι συνηθως ειναι αντρες...

Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι είναι αντρικός τρόπος σκέψης και αντρικό προνόμιο να ζει κανείς όπως θέλει και όπως του ταιριάζει;

Οχι δεν ειπα πουθενα οτι ειναι αντρικο προνομιο να ζει κανεις οπως θελει, ειπα οτι στην ελληνικη κοινωνια ειναι ακομα αντρικο προνομιο η γυναικα να μεγαλωνει τα παιδια, να κανει τις δουλειες του σπιτιου, να πρεπει να ειναι καλη και στο κρεβατι, παντα εμφανισιμη για να την βλεπει ο κοινωνικος περιγυρος και ο αντρας να βλεπει ποδοσφαιρο πινωντας μπυρες, και μην ξεχανμε οτι η μπυροκοιλια, η καραφλα και οι γκριζοι κροταφοι ειναι γοητεια!! χαχαχαχα!!! Ναι δεν ειναι οοοοοολοι ετσι, αλλα ειναι πολλοι ακομα. Και οφειλεται σε αυτο που ειπα παραπανω, στην αθανατη ελληνιδα μανα.

Ποιος είναι αυτός που μας επιβάλλει τι θα κάνουμε εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό;
    Προσωπικά, δεν μου επέβαλε καμία κοινωνία, κανένας γονιός και κανένας περίγυρος τίποτα. Ζω όπως επέλεξα, χωρίς γάμο και χωρίς παιδιά, γιατί ποτέ δεν θέλησα κάτι τέτοιο και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι αυτό με κάνει λιγότερο γυναίκα ή ότι σκέφτομαι αντρικά.
    Έτσι κι αλλιώς, απεχθάνομαι τις ταμπέλες.
    Θέμα επιλογής είναι όλα, όσο πιο γρήγορα να συνειδητοποιήσει κανείς, τόσο καλύτερα θα ζήσει.
    Μα αυτο λεω κι εγω πανω κατω σατιριζοντας την κατασταση, οτι εχουμε πολυ περισσοτερες επιλογες απο οτι πιστευουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειναι ακομα που δεν μου εχεις γνωρισει τις Αναγεννησιακου τυπου υπεργκομενες,aka τις φιλες σου.
    Από πού κι ως πού αναγεννησιακού τύπου; Εκείνες ήταν θεόχοντρες και μέσα στην κυτταρίτιδα! Καμία σχέση οι φίλες μου.
    Και για να λέμε την αλήθεια, δε νομίζω να είχαν τη διάθεση να σε γνωρίσουν, φοβάμαι πως δεν θα έβρισκαν την παρέα σου ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα...

Senior Member
    Αν τα ψάχνεις όλα αυτά σε έναν, ναι θα απογοητευτείς. Αν τα ψάχνεις σε πολλούς, τότε τα βρίσκεις!

Εσεις οι γυναικες ζητατε πολλα απο εναν αντρα , εμεις ενα , αλλα απο διαφορετικες γυναικες ...........ετσι νομιζα μεχρι τωρα , αλλα μαλλον το ιδιο ειμαστε .
    Last edited by Macgyver; 05-09-2014 at 21:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Οχι ρε μονο αυτα, εχει και αλλα κριτηρια!!! Απαραιτητα ψηλος ανω του 1.90, γυμνασμενος, μελαχροινος, αρρενωπος, με καταπληκτικα πρασινα ματια, να κανει σκι και αλλα σπορ, να εχει ωραια φωνη, ωραια χερια, να ειναι γενναιοδωρος, χαλαρος, με αυτοπεποιθηση, να ειναι υπομονετικος, διακριτικος, με κατανοηση, αυθορμητος, δοτικος, να εχει μηχανη, να εχει τζηπ, να ζει διπλα στη θαλασσα, να αγαπαει τα ζωακια, να μην ειναι μαμοθρεφτος, τσιγκουνης, κομπλεξικος, ανασφαλης, ζηλιαρης, ελεγκτικος, γκρινιαρης, παραπονιαρης, τεμπελης, αποτομος, μουρλος, εθισμενος, αλκοολικος, καταθλιπτικος, να μην ειναι "τυφλος", να με αγαπαει, να μου ειναι πιστος εχει και αλλα να συνεχισω?? :p

Οχι αλλο , μην συνεχισεις , μεχει ηδη πιασει παροξυσμος συμπλεγματος κατωτεροτητας .........

Από πού κι ως πού αναγεννησιακού τύπου; Εκείνες ήταν θεόχοντρες και μέσα στην κυτταρίτιδα! Καμία σχέση οι φίλες μου.
    Οχι βρε,εννοω οτι ειναι πολυπλευρες και εχουν γνωσεις πανω σε ολα τα θεματα,οπως ηταν ο ανθρωπος-προτυπο της Αναγεννησης.

Και για να λέμε την αλήθεια, δε νομίζω να είχαν τη διάθεση να σε γνωρίσουν, φοβάμαι πως δεν θα έβρισκαν την παρέα σου ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα...
    Εχεις δικιο.Ασε που εγω εχω εφεση στις λαικες γκομενες.Μενιδι,Λιοσια,Περ
    στερι.Αποφοιτες λυκειου κατα προτιμηση.Με τειτζου μονο αν ειναι πολυ ομορφη.

Banned
    αφου σε εναν θα ναι πενιχρο για αυτο καλυτερα να το πας σε τριο κ εισαι κομπλε αχαχχαχαχα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast