Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Από τη στιγμή που πουθενά δεν αναφέρεις τον παράγοντα ικανοποίηση για τις ήδη επαφές σου με άντρες
    δεν έχεις πρόβλημα και ίσως με τη βοήθεια ειδικού να μπορούσες να κατανοήσεις και τους λόγους που
    σ' ανάγκασαν να νιώσεις έλξη για άτομα του φύλου σου. Μπορεί πχ να ευθύνεται ο τρόπος ανατροφής ή η σχέση
    με τη μητέρα... Πάντως, δεν πρόκειται για ασθένεια, ώστε να χρειάζεται θεραπεία.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Γιατι πιεζεις τον ευατο σου να θελει τις γυναικες αφου δε σου βγαινει που ειναι το κακο?εγω πιστευω οτι εισαι ομοφυλοφιλος απλα δν θες να το παραδεχτεις ! Καταλαβαινω υπαρχει ρατσισμος αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλα σε σχεση με παλαιοτερα . Προς θεου,δεν εισαι αρρωστος η μονη θεραπεια ειναι να ακολουθησεις τα ενστικτα σου και να αποδε τεις τον ευατο σου ! Απο τη στιγμη που δεν σε ελκυουν οι γυναικες τι το ψαχνεις ? Αυτα ειναι στη φυση μας δεν αλλαζουν.

Junior Member
    Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να ορίσεις τώρα και καλά άμεσα την σεξουαλική ταυτότητα σου..

Για ποιο λόγο να βάλεις ταμπέλα, κοίτα να βρείς κοπέλα/άντρα που θα σε ελκύει όμως..
    Και το τι σου αρέσει θα σου βγεί αργότερα.. Απλά πρέπει να είσαι απελευθερωθείς από τα "κοινωνικά πρότυπα". Να μην νιώθεις άσχημα για καμιά επιλογή. Ταμπέλα δεν χρειάζεται να βάλεις και ποτέ. Δε σημαίνει τίποτα αυτό.

Κοίτα να περνάς καλά , με ότι σου βγαίνει. Οι σκέψεις γυρίζουν, φεύγουν, ξαναγυρίζουν, και πάει λέγοντας.
    Εχω πάει με κοπέλες παρόλα αυτά θεωρώ πως είμαι ομοφυλόφυλος. Πλέον έχω σχέση με αντρα, παλιότερα είχα σχέση με κοπέλα διοτι μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, και πιο πριν πάλι με άντρα και αρκετά παλιά με κοπέλες. Μου βγήκε, απλά πρέπει να βρεις τον/την κατάλληλη/ο για να σε ενθουσιάσει, και να νιώθεις ότι σε ελκύει.

Απλα να μην αφήσεις κανέναν να σου πει το τι να κάνεις. Εσύ το αποφασίζεις. :)

Καταλαβαίνω ότι επειδή έχεις πάει με άντρες, νιώθεις πιο οικείος με άντρες, και βλέπεις τις κοπέλες σαν κάτι το διαφορετικό. Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως μια κοπέλα είναι ένας άνθρωπος με απλά συναισθήματα όπως και ο άντρας. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, και μην τις βλέπεις σαν κάτι το τρομερό, γιατί έτσι αγχώνεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2014 View Post
    μυσπ σ' ευχαριστώ φίλε.. βασικά εγώ δεν νοιώθω ομοφυλόφιλος, ούτε κάνω τη ζωή των ομοφυλόφιλων... απλά με τις γυναίκες ήμουν πολύ άτυχος... δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή αλλά φίλε mnimonio δεν υπάρχει λόγος να με ρίχνεις τόσο...δεν υπάρχει τίποτα να αποδεχτώ σχετικά με μένα... ξέρω τον εαυτό μου. απλά εγώ φταίω για ότι παθαίνω.
    Κουραγιο φιλε μου,Ειμαι κοπελα καταρχας,Πιστευω η ανασφαλεια σου σε εφτασε σε αυτο το σημειο μην κατηγορεις τον εαυτο σου κ μαραζωνεις αλλα κανε κατι αμεσα,Ασφαλως κ υπαρχει επιστροφη αρκει να το πιστεψεις,Δεν φανταζεσαι ποσο χαμηλα εχω φτασει εγω εχω κακοποιηθει απο συγγενικο μου προσωπο αντρα κ τοτε ενιωσα οτι η ζωη μου καταστραφηκε αυτο που με βοηθησε οσο τιποτα στον κοσμο ειναι οταν παρακινηθηκα να επισκεφτω πνευματικο εκκλησια κ γνωρισα κ το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια,Δεν ημουν ποτε της εκκλησιας ομως μετα την επισκεψη ενιωσα τρομερη γαληνη,Ο καθε ανθρωπος μπορει να πεσει χαμηλα κ να σηκωθει,Καλο κουραγιο σου ευχομαι κ τα καλυτερα ερχονται εαν το προσπαθησεις!

Junior Member
    σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας:)

Senior Member
    Καλησπέρα είμαι 24 ετών και θα ήθελα την άποψή σας για την περίπτωσή μου... Από μικρός ένιωθα έλξη για τις γυναίκες και μου άρεσαν αρκετά. Δυστηχώς ένιωθα και μία μικρότερη έλξη για τους άντρες η οποία με οδήγησε στο λάθος να δοκιμάσω σε ηλικία 17 ετών να κάνω πρώτη φορά σεξ με άντρα, και όχι με γυναίκα. Έπειτα συνέχισα να έχω ερωτικές επαφές με άντρες όχι όμως σε πολύ συχνά διαστήματα.. Δεν είμαι θηλυπρεπείς και επίσης σεξ με άντρα μπορεί να κάνω 2-3 φορές το χρόνο, παρόλο που μου είναι αρκετά εύκολο εξαιτίας του διαδυκτίου. Σεξ με γυναίκα δεν έκανα ποτέ και απ' όταν δοκίμασα με άντρα και μετά η έλξη για τις γυναίκες άρχισε να μειώνεται μέχρι που σήμερα δεν με ελκύουν σχεδόν καθόλου. Μέσα μου ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι γκέι, πάντα έλεγα ότι αμφιφυλοφιλος. Πιστεύω ότι δεν θέλω να συνεχίσω έτσι, θέλω να δοκιμάσω και με γυναίκες, όμως πια δεν με ελκύουν. Δεν ξέρω τι να κάνω, υπάρχει θεραπεία ή κάποιο φάρμακο που θα βοηθήσει τη διάθεσή μου όπως ήταν παλιά;;; Γενικά είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος και μόνο στην ιδέα ότι πλησιάζω μια γυναίκα με πιάνει ιδρώτας..
    δεν υπάρχει λόγος να "δοκιμάσεις" κάτι που δεν σου αρέσει... στο συναισθηματικό τομέα δεν κάνει να καταπιεζόμαστε... το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι ασθένεια απλά είναι ιδιαιτερότητα και επειδή την έχουν οι λιγότεροι είναι φυσικό να δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο... το ότι σου αρέσουν οι άντρες σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άντρας κι εσύ... μην τα μπλέκεις... έχω φίλους γκέι που ζουν μια χαρά (έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους, έχουν κοινωνική αποδοχή και -το σημαντικότερο, χαχα- οικονομική άνεση)... σου εύχομαι να τα βρεις με τον εαυτό σου και με όποιον άλλο επιθυμείς

Junior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    δεν υπάρχει λόγος να "δοκιμάσεις" κάτι που δεν σου αρέσει... στο συναισθηματικό τομέα δεν κάνει να καταπιεζόμαστε... το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι ασθένεια απλά είναι ιδιαιτερότητα και επειδή την έχουν οι λιγότεροι είναι φυσικό να δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο... το ότι σου αρέσουν οι άντρες σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άντρας κι εσύ... μην τα μπλέκεις... έχω φίλους γκέι που ζουν μια χαρά (έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους, έχουν κοινωνική αποδοχή και -το σημαντικότερο, χαχα- οικονομική άνεση)... σου εύχομαι να τα βρεις με τον εαυτό σου και με όποιον άλλο επιθυμείς
    Δεν καταπιέζομαι το ξαναλέω. Δεν νοιώθω ομοφυλόφιλος. Το να βρω άντρα σύντροφο πίστεψέ με είναι πιο εύκολο από το να βρω γυναίκα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου όμως.

Banned
    μου φαινετε οτι αυτο το ποιημα που ειχα γραψει καποτε θα σε εκφραζει απολυτα...

αφου με τοσο μπερδεμα θα ξεχασεις στο τελος κ οσα ηξερες

λοιπον ας θυμιθουμε τα λογια του ποιητη.. :D:D:D:D

μεσα στου μυαλο μου το στραβοπατημα
    ειμαι μπλεγμενος σε ενα αλυτο κουβαρι
    που ειναι μιας παρορμησης το παραστρατημα
    ενος συναισθηματος απομειναρι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μου φαινετε οτι αυτο το ποιημα που ειχα γραψει καποτε θα σε εκφραζει απολυτα...

αφου με τοσο μπερδεμα θα ξεχασεις στο τελος κ οσα ηξερες

λοιπον ας θυμιθουμε τα λογια του ποιητη..

μεσα στου μυαλο μου το στραβοπατημα
    ειμαι μπλεγμενος σε ενα αλυτο κουβαρι
    που ειναι μιας παρορμησης το παραστρατημα
    ενος συναισθηματος απομειναρι.
    καλό όντως :D

Senior Member
    Δεν καταπιέζομαι το ξαναλέω. Δεν νοιώθω ομοφυλόφιλος. Το να βρω άντρα σύντροφο πίστεψέ με είναι πιο εύκολο από το να βρω γυναίκα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου όμως.
    για ποιό λόγο τότε σου προκύπτει η ανάγκη να "θεραπευτείς" έστω και με φάρμακα (!?) από τι να θεραπευτείς?... από μια ομοφυλοφιλία που -εκτός που δεν είναι αρρώστια- δεν υπάρχει κιόλας?
    από την άλλη λες ότι πας με άντρα επειδή είναι πιο εύκολο?
    υπάρχει μια ανακολουθία σε αυτά...

Junior Member
    δεν θεραπεύονται μόνο οι ασθένειες, αλλά και οι ιδιαιτερότητες.... και έχω πει ότι δεν πάω τώρα με άντρα, αλλά έχω πάει στο παρελθόν... δεν ξαναπάω όμως, δεν το έχω ανάγκη..... δεν έχω ανάγκη το σεξ για να νιώσω όμορφα... εξαρχής ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να νιώσω έλξη προς το γυναικείο φύλο, όπως ένιωθα πριν κάνω κάτι με άντρα... τεσπα, μην το συνεχίζουμε.. έχω καλυφθεί από αρκετές απαντήσεις.

Banned
    δεν θεραπεύονται μόνο οι ασθένειες, αλλά και οι ιδιαιτερότητες....
    εγω πιστευω οτι ετσι δε προκειτε να πετυχεις τιποτα αν πλησιασεις γυναικα ειμαι βεβαιος οτι ξερω πως θα ειναι οσο κ αν καθεσε κ το παλευεις η φυση θα σε σπρωξει εκει που νομιζει αυτη η πρεπει να πας.

Senior Member
    Αλεξ , εισαι θεος . Σε λατρευω.

Banned

Banned
    χχαχαχαχχαχαχαχαχαχ τι ειπε ο ανθρωπος.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast