Σωματική άσκηση και καλύτερη ψυχική υγεία? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    Ευχαριστώ για τις σκέψεις σας παιδιά!
    Macgyver καλή δύναμη, νομίζω ότι αφού ασκείσαι επί καθημερινής βάσεως, θα 'χεις δει αυτή τη βελτίωση στο θυμικό για την οποία μιλάω.
    Μάνο, η αγοραφοβία ναι, είναι ειδική περίπτωση, αλλά ίσως μια άσκηση στο σπίτι μπορεί να γίνει, έτσι δεν είναι? και σιγά-σιγά με κάποιο άλλο άτομο λίγο περπάτημα έξω μέχρι να μετριαστεί το άγχος. Θέλει να πάμε και λίγο κόντρα στους φόβους μας. Εγώ καμιά φορά που νοιώθω λίγο άγχος αν βγω έξω, προσπαθώ να μην του δίνω σημασία και υποχωρεί σιγά-σιγά, ιδιαίτερα με αυτήν την άσκηση. Ίσως πρέπει να σβήσεις το όνομα του ψυχιάτρου μήπως θεωρηθεί παραβίαση των κανόνων του φόρουμ, δεν ξέρω...
    Για τη διατροφή, ναι, βοηθάνε μπανάνες, μαύρη σοκολάτα και επίσης ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα και καρύδια. (ειδικά τα δεύτερα δεν είναι τυχαίο που μοιάζουν με εγκέφαλο! η φύση μας τα έχει δώσει όλα, αρκεί να το καταλάβουμε...)
    Gothly, pngts ό,τι άσκηση κάνεις καλό είναι και δεν χρειάζονται υψηλοί στόχοι, εννοείται, βήμα-βήμα, αρκεί να μη μείνεις αδρανής. Ούτε η γυμναστική μπορεί να λύσει όλα μας τα προβλήματα, απλά συζητάμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και να είναι ένα καλό "φάρμακο".
    Αλέξανδρε δεν πειράζει και ο αέρας καλό κάνει, ξελαμπικάρει το μυαλό...
    Καληνύχτα σε όλους :D

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ολα τα θεματα αεραλογιας εχουν ανεβει.
    Πριν να κρίνεις κάποιον για το θέμα που ανέβασε, κάθισε και σκέψου τι είδους θέματα έχεις ανεβάσει εσύ και μετά να απαντήσεις.. Και μην ξεχνάς δεν υπάρχεις μόνο εσύ σε αυτό το φόρουμ, όπως επίσης το ότι δεν μπορούν όλοι οι υπόλοιποι να έχουν τις ίδιες απορίες με εσένα.

Banned
    ακου πιος μιλαει αυτος που ανεβασε τα πιο ακυρα θεματα απο ολους κ τωρα κανει τη παπια

...δεν ξερω αν βοηθά σε ασθένειες,, αλλά την ψυχολογία μας γενικότερα την απογειώνει.
    Ειδικά όταν πάει κάποιος συστηματικά και βλέπει το σώμα του να αλλάζει.
    εγώ που το σιχαινόμουν, αν δεν πάω κάποια μέρα λόγω τρελλής δουλειάς, μου λείπει και νευριάζω που δεν κατάφερα να το βάλω στο προγραμα μου.

Banned
    Γεια σας, με αφορμή τα σχόλια περί άκυρων θεμάτων κλπ, ήθελα να πω ότι εδώ είναι όπως έχω καταλάβει, γιατί είμαι καινούρια, ένα μεγάλο Φόρουμ Υποστηρίξης ψυχολογικής, όπου γράφεσαι για να πάρεις ή να δώσεις υποστήριξη σε άλλους ανθρώπους μέσα από την εμπειρία σου. Αυτό ίσως ας το θυμούνται μέλη που το έχουν ξεχάσει μετά από καιρό παραμονής εδώ. Είναι ανοιχτό για όλους... Άκυρο για μένα είναι κάθε είδους σχόλιο επιθετικό, ειρωνικό κλπ. Κανείς δεν γράφτηκε εδώ για κάτι τέτοιο νομίζω. Αν ένα θέμα δεν σου αρέσει απλά δεν το διαβάζεις και προσπερνάς. Αν είναι τόσο άκυρο φαντάζομαι η διαχείριση του φόρουμ θα ξέρει να το διαχειριστεί... Και κάτι τελευταίο σαν πρόταση ένα χώρος στο φόρουμ όπου αν θέλει κάποιο καινούριο μέλος μπορεί να μπει και να χαιρετήσει αρχικά την κοινότητα και όποιος θέλει να τον καλοσωρίσει δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, έτσι για να αισθανθεί πιο φιλόξενα.

Θεοφανία, ναι δεν ξέρω αν απογειώνει σε όλους την ψυχολογία, αλλά σίγουρα τη βελτιώνει πολύ! όπως και το σώμα επίσης! Και πάλι καλή δύναμη σε όλους στον αγώνα που κάνετε!

Banned
    εκτος απο φορουμ υποστηριξης καπιες φορες ειναι κ φορουμ εξυβρισης φορουμ παιδιου μαχης παιδιου βολης κ οτιδηποτε σχετικο :)

έτσι για να αισθανθεί πιο φιλόξενα.
    φιλοξενα θα αισθανθεις αν κανεις φιλιες εδω.

Senior Member
    Σορι παιδιά,και ποιος είναι αυτός που θα πεί αερολογίες,την καλή διατροφή και την άσκηση,οταν υπάρχουν ερευνες κορυφαίων επιστημόνων που αποδεικνύουν οτι παιζουν σημαντικότατο ρόλο?
    Τι "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" είναι αερολογία δηλαδή?
    Οτι να ναι πραγματικά..

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ακου πιος μιλαει αυτος που ανεβασε τα πιο ακυρα θεματα απο ολους κ τωρα κανει τη παπια
    Για δείξε τα άκυρα μου θέματα δόκτορ τραχανοπλαγιά

Banned
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Σορι παιδιά,και ποιος είναι αυτός που θα πεί αερολογίες,την καλή διατροφή και την άσκηση,οταν υπάρχουν ερευνες κορυφαίων επιστημόνων που αποδεικνύουν οτι παιζουν σημαντικότατο ρόλο?
    Τι "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" είναι αερολογία δηλαδή?
    Οτι να ναι πραγματικά..
    Ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να στο πει είδες ποιος είναι.... Ο πρόεδρος-Ψυχολόγος-Δόκτορ τα ξέρω όλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να στο πει είδες ποιος είναι.... Ο πρόεδρος-Ψυχολόγος-Δόκτορ τα ξέρω όλα
    Απλά πρόκειται για έναν απελπισμένο που έχει βρει καταφύγιο εδώ μέσα προκειμένου να βρει άνθρωπο να μιλήσει και να ξεγελάσει καμιά γκόμενα για να τσιλιμπουρδίσει (έτσι κι αλλιώς δεν είναι για περισσότερα). Γιατί στην πραγματική ζωή αυτό είναι πολύ δύσκολο και νομίζω είναι προφανές γιατί.
    Οπότε, όταν δεν μπορεί να την πέσει σε κάποιο νέο μέλος, που ακόμα αγνοεί περί τίνος πρόκειται, ζητώντας μέχρι και e-mail εφόσον υπάρχει το όριο των 50 μηνυμάτων πλέον, εκνευρίζεται.
    Το θέμα είναι ότι γίνεται άκρως ενοχλητικός σπαμάροντας ασταμάτητα και αδιακρίτως.
    Αν δε συνέβαινε αυτό και αν δεν παραπληροφορούσε, παρουσιάζοντας τον εαυτό του όπως λες ως ειδικό στην ψυχολογία σε νέα μέλη, δε νομίζω ότι θα ασχολούμουν εγώ και οποιοσδήποτε άλλος μαζί του.

Quote Originally Posted by Breath View Post

Θεοφανία, ναι δεν ξέρω αν απογειώνει σε όλους την ψυχολογία, αλλά σίγουρα τη βελτιώνει πολύ! όπως και το σώμα επίσης! Και πάλι καλή δύναμη σε όλους στον αγώνα που κάνετε!
    ...αν πας συστηματικά, μετά από 2-3 μήνες παθαίνεις σοκ, (ευχάριστο) με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και την ψυχολογία σου,(εμένα προσωπικά ξεκινά τέλεια η μέρα μου μετα από γυμναστική), οπότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
    Απλά θέλει επιμονή.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Απλά πρόκειται για έναν απελπισμένο που έχει βρει καταφύγιο εδώ μέσα προκειμένου να βρει άνθρωπο να μιλήσει και να ξεγελάσει καμιά γκόμενα για να τσιλιμπουρδίσει (έτσι κι αλλιώς δεν είναι για περισσότερα). Γιατί στην πραγματική ζωή αυτό είναι πολύ δύσκολο και νομίζω είναι προφανές γιατί.
    Οπότε, όταν δεν μπορεί να την πέσει σε κάποιο νέο μέλος, που ακόμα αγνοεί περί τίνος πρόκειται, ζητώντας μέχρι και e-mail εφόσον υπάρχει το όριο των 50 μηνυμάτων πλέον, εκνευρίζεται.
    Το θέμα είναι ότι γίνεται άκρως ενοχλητικός σπαμάροντας ασταμάτητα και αδιακρίτως.
    Αν δε συνέβαινε αυτό και αν δεν παραπληροφορούσε, παρουσιάζοντας τον εαυτό του όπως λες ως ειδικό στην ψυχολογία σε νέα μέλη, δε νομίζω ότι θα ασχολούμουν εγώ και οποιοσδήποτε άλλος μαζί του.
    H υπεροψία του τον έχει κάνει έτσι . Εγώ προσωπικά εκνευρίζομαι στο κομμάτι που νομίζει ότι τα ξέρει όλα από εκεί και πέρα τον λόγο που κάνει σπαμ και αν ψάχνεται να βρει γκόμενα , είναι δικό του θέμα και δεν με νοιάζει κιόλας.

Banned
    Πολυ φοβαμαι οτι ο Δοκτορ θα απαντησει με μηνυσεις...

Senior Member
    Αλεξ , κρατα τουλαχιστον στατιστικα . Θελω να δω ποσες γκομενες σου καθονται με αυτη τη μεθοδο. btw , ο αλλος δοκτορας του φορουμ , ο dr Love , που χαθηκε ?

...αλεξ εγώ είμαι μαζί σου! Για πάντα φαν!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast