Βενσάν Βαν Γκογκ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αστοιχειωτη!!ανιστορητη!!
    χαχαχαχαχαχαχα Με συγχωρείτε-κάπου έγινε λάθος στο αξαντ.......

Senior Member
    χαχαχαχαχα σε συνχωρω αλλα να μην ξαναγινει σε παρακαλω

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    ok, μην ζορίζεστε, μια προσπάθεια έκανα... προφανώς δεν ταιριάζει στο πνεύμα...

Tαιριαζει και παραταιριαζει , ολο κλαψες θα διαβαζουμε ? και ροζ θεματα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    «…Θέλεις λοιπόν αυτά που συμβαίνουν μέσα να φαίνονται απ’ έξω? Έχεις μια μεγάλη φωτιά μέσα στην ψυχή σου και κανένας δεν έρχεται ποτέ να ζεσταθεί σε αυτή τη φωτιά και οι διαβάτες δεν αντιλαμβάνονται παρά λίγο καπνό να βγαίνει ψηλά από την καμινάδα και κατόπιν συνεχίζουν το δρόμο τους…»

(Απόσπασμα από γράμμα του Βενσάν Βαν Γκογκ στον αδελφό του)

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έπασχε από διπολική διαταραχή… σε μια φάση μανίας αυτοακρωτηριάσθηκε, ενώ οι περίοδοι κατάθλιψης δεν ήταν λίγες
    Όχι, γιατί δεν ταιριάζει; Εμένα μου άρεσε το απόσπασμα, έχει κάτι το ποιητικό και ρεαλιστικό συνάμα...Εγώ καταλαβαίνω ότι οι διαβάτες, δηλαδή οι άνθρωποι που περνάν από τη ζωή μας είτε βλέπουν τον καπνό κι αδιαφορούν για την πηγή του τη φωτιά (την ψυχή μας δηλαδή) είτε βλέπουν μόνο το τι φαίνεται, τον καπνό, δηλαδή μας βλέπουν επιφανειακά, βλέπουν μόνο αυτό που βγαίνει προς τα έξω χωρίς να εντρυφήσουν βαθύτερα μέσα στην ψυχή μας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, γιατί δεν ταιριάζει; Εμένα μου άρεσε το απόσπασμα, έχει κάτι το ποιητικό και ρεαλιστικό συνάμα...Εγώ καταλαβαίνω ότι οι διαβάτες, δηλαδή οι άνθρωποι που περνάν από τη ζωή μας είτε βλέπουν τον καπνό κι αδιαφορούν για την πηγή του τη φωτιά (την ψυχή μας δηλαδή) είτε βλέπουν μόνο το τι φαίνεται, τον καπνό, δηλαδή μας βλέπουν επιφανειακά, βλέπουν μόνο αυτό που βγαίνει προς τα έξω χωρίς να εντρυφήσουν βαθύτερα μέσα στην ψυχή μας...
    καμια φορα αυτο που βγαινει προς τα εξω , ο καπνος που λες, ειναι παραπλανητικο , δειχνει αδιαφορο η απωθητικο (εστω κι αν ισως κρυβει κατι ουσιαστικο η σημαντικο) και δεν ενδιαφερονται να εντρυφησουν παραπανω...

Banned
    παντως μετα απο τοσα χρονια οι ζωγραφιες αυτες θα εχουν αλοιοθει λογο της φθορας του χρονου οποτε κανεις δε μπορει να βγαλει συμπερασμα για το τι ακριβως βλεπει κ πως ηταν στην αρχικη του κατασταση
    σε αυτο παιζει κ ρολο κ η εφαρμογη των υλικων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καμια φορα αυτο που βγαινει προς τα εξω , ο καπνος που λες, ειναι παραπλανητικο , δειχνει αδιαφορο η απωθητικο (εστω κι αν ισως κρυβει κατι ουσιαστικο η σημαντικο) και δεν ενδιαφερονται να εντρυφησουν παραπανω...
    Ναι, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ...........

Page 2 of 2 FirstFirst 12