Τι σκέφτεστε; - Page 1425
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1425 of 1532 FirstFirst ... 42592513251375141514231424142514261427143514751525 ... LastLast
Results 21,361 to 21,375 of 22967
    Banned
    αν κ δε καταβαινω γρι απο οσα λες το μονο που ξερω ειναι οτι τα παντα πατανε πανω στη θεωρια των δυο ακρων κ αν κ ειμαι απολυτα ικανος να σου κολησω στη μυτη τρομερα επιχειρηματα πανω σε αυτο βαριεμαι να μπω σε τοσο κοπο....

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι την "ειδικο" με τα μεγαλα προβληματα και τα 16 προφιλ.
    τα τελευταια 3 χρονια, τα εμφανιζει 2-2 , να κανουν διαλογο με τον εαυτο τους και να αλληλοσυγχαιρονται... :)
    Αυτήν την καταγγελία την έχω διαβάσει αρκετές φορές στο forum, αλλά όλως τυχαίως μόνο από εσένα.....
    Όσο καιρό είμαι εδωμέσα έχω εντοπίσει αρκετά μέλη με τόσο χαρακτηριστικό ύφος κ τρόπο γραφής, που δεν είναι ανάγκη να κοιτάξω καν δίπλα στο nickname να δω ποιός γράφει. Οπωσδήποτε όμως σε ένα τέτοιο χώρο κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει εγγυημένα με ποιόν/ποιάν μιλάει κ ποιός στην πραγματικότητα γράφει τί. Επειδή όμως έχω προσέξει ότι το έχεις αναφέρει πολλές φορές, κ επειδή από τη μια δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά ούτε θεωρώ κ σωστό να χτυπάει ανελλιπώς το "καμπανάκι" του κινδύνου παραπλάνησης στο forum, καλό θα ήταν ό,τι πληροφορίες κ αποδείξεις έχεις να τις διαβιβάσεις στη διαχείριση.
    Σε ό,τι αφορά πολλά μέλη μπορώ να είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αδύνατον να έχουν πολλά προφίλ γιατί, όπως προανέφερα, έχουν πολύ χαρακτηριστικό ύφος ή/κ χιούμορ, που τα εξατομικεύει.
    Σε ό,τι αφορά πάλι τον εαυτό μου, έχουν συμφωνήσει ή διαφωνήσει μαζί μου (ευπρόσδεκτα κ τα 2) πολλά μέλη, με συχνότατη παρουσία στο forum, κ πoλύ παλαιότερα από εμένα. Σχετικά τέλος με την εγγραφή μου, αυτή έγινε όχι αυτόματα, αλλά χειροκίνητα από την ίδια τη διαχείριση.
    Μήπως τελικά, αντί αυτό το "καμπανάκι" να χτύπαγε συνέχεια, να έκανες μια προσπάθεια να το διαλευκάνεις? Πιστεύω ότι κ εσύ θα ήθελες να συμβάλλεις στην εύρυθμη κ έντιμη λειτουργία του forum.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αυτήν την καταγγελία την έχω διαβάσει αρκετές φορές στο forum, αλλά όλως τυχαίως μόνο από εσένα.....
    Όσο καιρό είμαι εδωμέσα έχω εντοπίσει αρκετά μέλη με τόσο χαρακτηριστικό ύφος κ τρόπο γραφής, που δεν είναι ανάγκη να κοιτάξω καν δίπλα στο nickname να δω ποιός γράφει. Οπωσδήποτε όμως σε ένα τέτοιο χώρο κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει εγγυημένα με ποιόν/ποιάν μιλάει κ ποιός στην πραγματικότητα γράφει τί. Επειδή όμως έχω προσέξει ότι το έχεις αναφέρει πολλές φορές, κ επειδή από τη μια δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά ούτε θεωρώ κ σωστό να χτυπάει ανελλιπώς το "καμπανάκι" του κινδύνου παραπλάνησης στο forum, καλό θα ήταν ό,τι πληροφορίες κ αποδείξεις έχεις να τις διαβιβάσεις στη διαχείριση.
    Σε ό,τι αφορά πολλά μέλη μπορώ να είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αδύνατον να έχουν πολλά προφίλ γιατί, όπως προανέφερα, έχουν πολύ χαρακτηριστικό ύφος ή/κ χιούμορ, που τα εξατομικεύει.
    Σε ό,τι αφορά πάλι τον εαυτό μου, έχουν συμφωνήσει ή διαφωνήσει μαζί μου (ευπρόσδεκτα κ τα 2) πολλά μέλη, με συχνότατη παρουσία στο forum, κ πoλύ παλαιότερα από εμένα. Σχετικά τέλος με την εγγραφή μου, αυτή έγινε όχι αυτόματα, αλλά χειροκίνητα από την ίδια τη διαχείριση.
    Μήπως τελικά, αντί αυτό το "καμπανάκι" να χτύπαγε συνέχεια, να έκανες μια προσπάθεια να το διαλευκάνεις? Πιστεύω ότι κ εσύ θα ήθελες να συμβάλλεις στην εύρυθμη κ έντιμη λειτουργία του forum.......
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!

βρε συ, μην κρινεις εξ ιδιων...
    εσυ εισαι ΠΟΛΥ λιγο καιρο.. που να ξερεις απο αυτα... (λιγο δεν εισαι? ναι ε? το φανταστηκα..) μην ορκιζεσαι παντως, η δικη σου "βεβαιοτητα" δεν πειθει οσους πραγματικα ξερουν περι τινος προκειται..

μην ανησυχεις, οτι χρειαζεται να διαβιβαστει, διαβιβαζεται και γελαει και το παρδαλο κατσικι ...

υ.γ., οποιος εχει τη μυγα, καρφωνεται...
    Last edited by Remedy; 17-09-2014 at 15:48.

Banned
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!

βρε συ, μην κρινεις εξ ιδιων...
    εσυ εισαι ΠΟΛΥ λιγο καιρο.. που να ξερεις απο αυτα... μην ορκιζεσαι παντως, η δικη σου "βεβαιοτητα" δεν πειθει οσους πραγματικα ξερουν περι τινος προκειται..

μην ανησυχεις, οτι χρειαζεται να διαβιβαστει, διαβιβαζεται και γελαει και το παρδαλο κατσικι ...

υ.γ., οποιος εχει τη μυγα, καρφωνεται...
    Σίγουρα δεν είμαι τόσο παλιά όσο εσύ, κ όσο να'ναι ο παλιός είναι αλλιώς κ τα κόλπα τα ξέρει καλύτερα.
    Παρ'όλα αυτά, αν κ 3 περίπου μήνες εδωμέσα, μπορώ να πω ότι το ποιός/ά έχει τη μύγα, ποιός/ά καρφώνεται κ ποιός/ά καρφώνει βγάζει μάτι...............

Senior Member
    In this old house where every door is open

Senior Member
    Σίγουρα δεν είμαι τόσο παλιά όσο εσύ, κ όσο να'ναι ο παλιός είναι αλλιώς κ τα κόλπα τα ξέρει καλύτερα.
    Παρ'όλα αυτά, αν κ 3 περίπου μήνες εδωμέσα, μπορώ να πω ότι το ποιός/ά έχει τη μύγα, ποιός/ά καρφώνεται κ ποιός/ά καρφώνει βγάζει μάτι...............
    σε αυτο συμφωνω απολυτως...
    εγω και πολλοι αλλοι..

οχι απλα δεν εισαι τοσο παλια οσο εγωωωωωω, εισαι 2 μηνων μελος. υποθετω... ελπιζω...

fyi
    το ατομο στο οποιο αναφερθηκα δεν το προλαβες καν, ουτε εισαι σε θεση να ξερεις πως γραφει.. η μηπως οχι? η ναι?
    το γεγονος οτι αισθανθηκες την αναγκη να απολογηθεις, να το κοιταξεις την επομενη φορα... κανει ΜΠΑΜ

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Μετα απο χρονια αμετρητα, αναμονες , διακοπες και αλλαγες ειδικων επιτελους ξεκινησα πριν λιγους μηνες ΓΣΘ . Την δευτερα ηταν η 9η συνεδρια αλλα ουσιαστικα η 2η συνεδρια ΓΣΘ απο τις 45 που θα γινουν συνολικα.
    Σκεφτομουν να ανοιξω ενα θεμα σαν ημερολογιο ψυχοθεραπειας και να γραφω τι γινεται σε καθε συνεδρια . Εσεις τι λετε? Nα το ανοιξω?

Banned
    σε αυτο συμφωνω απολυτως...
    εγω και πολλοι αλλοι..

οχι απλα δεν εισαι τοσο παλια οσο εγωωωωωω, εισαι 2 μηνων μελος. υποθετω... ελπιζω...

fyi
    το ατομο στο οποιο αναφερθηκα δεν το προλαβες καν, ουτε εισαι σε θεση να ξερεις πως γραφει.. η μηπως οχι? η ναι?
    το γεγονος οτι αισθανθηκες την αναγκη να απολογηθεις, να το κοιταξεις την επομενη φορα... κανει ΜΠΑΜ
    Δεν έγραψα πουθενά καμία απολογία, εκτός αν η ανάγκη σου να εισπράττεις απολογίες είναι τόσο μεγάλη, όπου τα πάντα τα εκλαμβάνεις ως τέτοια.
    Σε πρώτη φάση αναρωτήθηκα γιατί επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι υπάρχει άτομο με πολλαπλά προφίλ, που γράφει κ συγχαίρει τον εαυτό του, χωρίς να έχεις προβεί σε κάποια κίνηση για αυτό. Θα μπορούσες να απευθυνθείς στη διαχείριση κ να τους προσκομίσεις τα όποια στοιχεία έχεις, αντί να ανησυχείς συνέχεια τους πάντες, όχι φυσικά ότι θεωρώ απίθανο να έχουν σημειωθεί κ τέτοιου είδους κρούσματα ας πούμε "πλαστοπροσωπείας nickname".
    Σε δεύτερη φάση έκανα λόγο για κάποια μέλη που έχουν τόσο ιδιαίτερο ύφος γραφής κ ροή σκέψεων κ λόγου, ώστε να μου φαίνεται τελείως απίθανο να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν.
    Σε τρίτη φάση έκανα μια απλή αναφορά στον εαυτό μου, γιατί μόνο για μένα στην τελική μπορώ να είμαι σίγουρη, κ επειδή όλως τυχαίως, πέφτω συνέχεια μπροστά στην εν λόγω καταγγελία- κινδυνολογία.
    Τώρα το πού βρίσκεται μέσα σε όλο αυτό η απολογία....... καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις ή διαβάζεις ό,τι καταλαβαίνεις......?
    Κ άμα το πάρουμε κ αντίστροφα, αν κ ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχω δείξει δείγματα κακής διάθεσης, αν τα γραφόμενά μου σου θυμίζουν περισσότερο απολογία παρά απορία γιατί κυκλοφορείς διαρκώς αυτή τη φήμη, τότε γιατί να μην θεωρήσει κανείς ότι οι φήμες ξεκινούν ως είθισται από τους ενόχους.......?
    Προτείνω να το αφήσουμε εδώ, εκτός κ αν έχεις να προσθέσεις κάτι επιπλέον........ εποικοδομητικό αυτή τη φορά.

Senior Member
    ......
    εμενα αυτο, σαν απολογια μου κανει, εκτος αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις...
    ακουσες πουθενα το ονομα σου?

φυσικα και το εχω διαλευκανει.. το καμπανακι ειναι για να γλυτωσει κανενα μελος, δεν το χτυπαω απο απορια...

Δεν έγραψα πουθενά καμία απολογία, εκτός αν η ανάγκη σου να εισπράττεις απολογίες είναι τόσο μεγάλη, όπου τα πάντα τα εκλαμβάνεις ως τέτοια.
    Σε πρώτη φάση αναρωτήθηκα γιατί επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι υπάρχει άτομο με πολλαπλά προφίλ, που γράφει κ συγχαίρει τον εαυτό του, χωρίς να έχεις προβεί σε κάποια κίνηση για αυτό. Θα μπορούσες να απευθυνθείς στη διαχείριση κ να τους προσκομίσεις τα όποια στοιχεία έχεις, αντί να ανησυχείς συνέχεια τους πάντες, όχι φυσικά ότι θεωρώ απίθανο να έχουν σημειωθεί κ τέτοιου είδους κρούσματα ας πούμε "πλαστοπροσωπείας nickname".
    Σε δεύτερη φάση έκανα λόγο για κάποια μέλη που έχουν τόσο ιδιαίτερο ύφος γραφής κ ροή σκέψεων κ λόγου, ώστε να μου φαίνεται τελείως απίθανο να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν.
    .......Τώρα το πού βρίσκεται μέσα σε όλο αυτό η απολογία....
    φήμες ξεκινούν ως είθισται από τους ενόχους.......?
    Προτείνω να το αφήσουμε εδώ, εκτός κ αν έχεις να προσθέσεις κάτι επιπλέον........ εποικοδομητικό αυτή τη φορά.
    ε οχι και συνεχεια βρε μαριποζαααααα. οχι και συνεχειααααα
    απο τους 3 μηνες που εισαι εδω, τους δυο ελειπα διακοπες.
    οποτε η δεν το λεω συνεχεια, η εισαι παλιο μελος και το εχεις ξαναδιαβασει....
    τριτη περιπτωση, ειναι να μελετας εντατικα φορουμ για να παρεις την πιστοποιηση....
    σε αυτη την τελευταια περιπτωση, να ευχηθω περαστικα..

κρουσματα "πλαστοπροσωπειας νικνειμ" υπαρχουν εκατονταδες, οχι ενα και δυο , κι αυτο κατα δηλωση της ιδιας της διαχειρισης, οποτε εχω αυταποδεικτα δικιο ως προς τα πολλαπλα προφιλ..
    το οτι εχω αναφερθει στην 'ειδικο". δεν ειναι τυχαιο.
    οταν ενας "ειδικος" καταφευγει σε πολλαπλα προφιλ και ψαρεμα πελατων η δραστηριοτητα εχει εντελως αλλη επικινδυνοτητα απο το να κανει προφιλ καποια που πλακωνεται με ολους και θελει να κανει μια καινουρια καριερα, η καποιος που ψαχνει γκομενα και εχουν μαθει ολες οτι την πεφτει παντου...
    ελπιζω να καταλαβαινεις το πως και το γιατι...

και βεβαιως οι φημες ξεκινουν απο τους ενοχους. γιατι οι μαλακιες που κανουν επαναλαμβανονται και μετα γινονται γνωστες απο οσους βρεθουν στον δρομο τους, οπως εγινε και στην συγκεκριμενη περιπτωση. βεβαιως με στοιχεια...
    οσο για τα καμπανακια.
    ειμαι βεβαιη οτι τα καμπανακια ειναι πολυ πιο χρησιμα απο τις εκ των υστερων καταγγελιες των "θυματων" και οι δευτερες ειναι αναποφευκτες και βεβαιως εχουν γινει, αλλα σημασια εχει η προληψη...

προτεινω να το αφησεις οπου θελεις και οποτε θελεις.
    εγω αυτο θα κανω ,παντως ;)
    Last edited by Remedy; 17-09-2014 at 18:45.

Banned
    μεχρι τωρα εχω ακουσει τοσες πολες φορες "την κασετα" με τα πολα προφιλ που την εχω μαθει απ εξω κ σκεφτομαι οτι αντι να κανουν ολοι τους κλουζω γιατι δε σκεφτονται οτι : θε μπορουσε το φορουμ να ταν καλυτερο αν αντι για τον αμανε με τα προφιλ να μπορουσε ο καθε ενας να ανεβαζε φωτογραφιες στο προφιλ του να το εκανε πιο δικο του αντι να βλεπουμε αυτο το απροσωπο ανθρωπακι κατω απο το προφιλ καπιου ενω αρκετες φορες δεν υπαρχει καν εικονιδιο για να βλεπουμε αν ειναι αντρας η γυναικα αφου ετσι οπως φαινονται ολα απροσωπα ειναι σα να προτρεπουν αυτους που μπαινουν να ανεβαζουν ενα θεμα κ μετα να αποχωρουν οταν δεν υπαρχει σχεδον καμια πληροφορια για αυτον που γραφει.κ μετα τι καμπανακια κ κοδονοκρουστες μου λες τζαμπα κοπος

Banned
    Δεν κρατάω ημερολόγιο, αλλά ήδη θυμάμαι μια τεράστια συζήτηση που είχες ξεκινήσει όταν μια κοπέλα, η Oidipus είχε αναρτήσει ένα θέμα, κ έβαλες άπειρα ποστ επί του θέματος πλαστοπροσωπίας, αν κ δε λέγεται έτσι αυτό το φαινόμενο, αλλά τέσπα, χάριν συνεννόησης ας το ονομάσουμε έτσι. Αλλά το έχω δει κ αλλού, χωρίς να θυμάμαι φυσικά. Τώρα αν πιστεύεις ότι μελετάω κ το forum, τότε οι διακοπές προφανώς δε σου έφτασαν......... έχω μια χαρά ζωή κ έξω από το forum, αν κ πολύ στο τρέξιμο (καλύτερα τρέξιμο παρά απραξία) όμως έχω.
    Στον εαυτό μου αναφέρθηκα γιατί φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη εδωμέσα που η ενεργοποίηση λογαριασμού έγινε από τη διαχείριση, λογικά αυτό θα συνέβη κ σε πολλούς ακόμα. Δηλ. υπάρχουν διάφοροι τρόποι να καταλάβεις αν πιθανόν παίζει κάτι. Κ ο τρόπος γραφής είναι επίσης ένας από αυτούς, γιαυτό κ τον ανέφερα άλλωστε.
    Τώρα σαφώς αν ξέρεις τέτοιες περιπτώσεις, είσαι πολύ πιο παλιά, άρα κάτι γνωρίζεις παραπάνω. Αν όμως κυκλοφορεί ελεύθερα στο forum κάποιος που ψαρεύει πελατεία για συνεδρείες ψυχοθεραπείας, ή ακόμα χειρότερα, αν τέτοια άτομα υπάρχουν πολλά, θα μπορούσες απλά να ειδοποιήσεις, να εξηγήσεις την κατάσταση κ να εφιστήσεις (αν το γράφω σωστά, δεν είμαι κ ιδιαίτερα των θεωρητικών σπουδών......) την προσοχή στα άλλα μέλη, ιδίως στα νεότερα. Η αόριστη κινδυνολογία δε βοήθησε ποτέ κανέναν, ιδίως αυτόν από τον οποίο εκκινεί η κινδυνολογία αυτή. Ίσα- ίσα το μόνο που μπορεί να πυροδοτήσει είναι απορίες, σαν κ τη δικιά μου......
    Όσο για τις ειρωνείες κ τις μπηχτές, αυτές απλά επιβαρύνουν τη θέση κ μόνο αυτού που τις εκτοξεύει. Ο καθένας το επίπεδο, την ανατροφή, τις αντιλήψεις κ τις προθέσεις του αποδεικνύει, κ ο καθένας νομίζω πως έχει αποδείξει τον εαυτό του ήδη αρκετά........ Αυτά.

Banned
    χάριν συνεννόησης ας το ονομάσουμε έτσι.
    αληθεια τη συνενοηση που ακριβως την ειδες? οταν μπαινουν 500 μελη συγχρονως κ δε μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους?
    συνέβη κ σε πολλούς ακόμα. Δηλ. υπάρχουν διάφοροι τρόποι να καταλάβεις αν πιθανόν παίζει κάτι.
    τι να καταλαβεις? ο καθε ενας μπαινει οποτε βρει ανεβαζει οτι βρει κ λεει οτι βρει πως λεμε ειδα φως κ μπηκα ενα τετιο πραγμα.
    η ενεργοποίηση λογαριασμού έγινε από τη διαχείριση,
    α καλα τωρα παιζουμε προπο με τις ενεργοποιησεις
    την προσοχή στα άλλα μέλη, ιδίως στα νεότερα.
    καντε στην ακρη ερχετε ο secyrity για τα αλλα μελη χαχα κ αλλα μελη τι ειναι ανιλικοι η μειωμενου καταλογισμου για να χρειαζονται προστασια? αν οι ιδιοι δε ξερουν πως να προστατευτουν θα τους προστατεψουν οι αλλοι δηλαδη σα να περνας ενα δρομο κ λες τα αμαξια δε θα με πατησουν αλλα καπιος θα τα σταματησει για να περασω.

Senior Member
    Δεν κρατάω ημερολόγιο, αλλά ήδη θυμάμαι μια τεράστια συζήτηση που είχες ξεκινήσει όταν μια κοπέλα, η Oidipus είχε αναρτήσει ένα θέμα, κ έβαλες άπειρα ποστ επί του θέματος πλαστοπροσωπίας, αν κ δε λέγεται έτσι αυτό το φαινόμενο, αλλά τέσπα, χάριν συνεννόησης ας το ονομάσουμε έτσι. Αλλά το έχω δει κ αλλού, χωρίς να θυμάμαι φυσικά. Τώρα αν πιστεύεις ότι μελετάω κ το forum, τότε οι διακοπές προφανώς δε σου έφτασαν......... έχω μια χαρά ζωή κ έξω από το forum, αν κ πολύ στο τρέξιμο (καλύτερα τρέξιμο παρά απραξία) όμως έχω.
    Στον εαυτό μου αναφέρθηκα γιατί φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη εδωμέσα που η ενεργοποίηση λογαριασμού έγινε από τη διαχείριση, λογικά αυτό θα συνέβη κ σε πολλούς ακόμα. Δηλ. υπάρχουν διάφοροι τρόποι να καταλάβεις αν πιθανόν παίζει κάτι. Κ ο τρόπος γραφής είναι επίσης ένας από αυτούς, γιαυτό κ τον ανέφερα άλλωστε.
    Τώρα σαφώς αν ξέρεις τέτοιες περιπτώσεις, είσαι πολύ πιο παλιά, άρα κάτι γνωρίζεις παραπάνω. Αν όμως κυκλοφορεί ελεύθερα στο forum κάποιος που ψαρεύει πελατεία για συνεδρείες ψυχοθεραπείας, ή ακόμα χειρότερα, αν τέτοια άτομα υπάρχουν πολλά, θα μπορούσες απλά να ειδοποιήσεις, να εξηγήσεις την κατάσταση κ να εφιστήσεις (αν το γράφω σωστά, δεν είμαι κ ιδιαίτερα των θεωρητικών σπουδών......) την προσοχή στα άλλα μέλη, ιδίως στα νεότερα. Η αόριστη κινδυνολογία δε βοήθησε ποτέ κανέναν, ιδίως αυτόν από τον οποίο εκκινεί η κινδυνολογία αυτή. Ίσα- ίσα το μόνο που μπορεί να πυροδοτήσει είναι απορίες, σαν κ τη δικιά μου......
    Όσο για τις ειρωνείες κ τις μπηχτές, αυτές απλά επιβαρύνουν τη θέση κ μόνο αυτού που τις εκτοξεύει. Ο καθένας το επίπεδο, την ανατροφή, τις αντιλήψεις κ τις προθέσεις του αποδεικνύει, κ ο καθένας νομίζω πως έχει αποδείξει τον εαυτό του ήδη αρκετά........ Αυτά.
    αααχ οι διακοπες ποτε δεν μου φτανουν και ηδη προγραμματιζω κι αλλες!!!
    το θεμα της πλαστοπροσωπειας " η τελος παντων οπως λεγεται' εχει απασχολησει πολλους και επι μακρον.
    δεν θυμαμαι τα ποστ που αναφερεις να ειναι του τελευταιου διμηνου, αλλα δεν εχει και τοση σημασια.
    για εναν περιεργο λογο αυτοι που ενοχλουνται με τετοιες συζητησεις, ειναι μονιμως οσοι συνηθιζουν το σπορ, γιατι πραγματικα αυτος ο χωρος ειναι διαβρωμενος απο την συγκεκριμενη "συνηθεια" και οσοι δεν το κανουν ενοχλουνται...
    αν σου φαινεται ΚΑΙ αυτο για μπηχτη, σωστα σου φαινεται..

σε πληροφορω λοιπον, οτι η αοριστη κινδυνολογια την οποια κατακρινεις, ειναι αυτη που εδωσε το κουραγιο και το εναυσμα σε μελη που νομιζαν οτι ειναι τα μονα θυματα, να μιλησουν συγκεκριμενα και να καταγγειλουν αυτο που τους συνεβη με ονοματα και διευθυνσεις..
    οι αποριες δεν ειναι κακο πραγμα μαριποζα, η εξαπατηση, ειναι..

σε αφηνω τωρα να μελετησεις ...

Banned
    Όντως εσένα σου χρειάζονται διακοπές κ μάλιστα διαρκείας......
    Αλλά παρ'όλα αυτά, ειλικρινά κολακεύομαι που έχεις αυτήν την άποψη για εμένα. Οκ, είναι καλό πράγμα να μας συμπαθούν οι άνθρωποι, αλλά αν ορισμένοι έχουν θετική άποψη για εσένα, τότε καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ανησυχείς, έτσι λέει μια σοφή κουβέντα......
    Τα ποστ σου αυτά δεν είναι καθόλου παλιά, γιατί είχα απαντήσει κ εγώ σε ορισμένα από τα θέματα της κοπέλας αυτής. Επιλεκτική μνήμη έχεις.
    Βέβαια αν είχα μελετήσει καλά όπως γράφεις, δεν θα είχα κ απορίες, σωστά........?
    Όπως κ αν είχα μελετήσει καλά θα ήξερα κ τα θύματα που βρήκαν το κουράγιο να πατήσουν σε υπαινιγμούς κ να αντιληφθούν την εξαπάτηση........
    Δε λέω, μπορεί να συνέβη, αλλά βλέπεις εκ φύσεως προτιμώ τις καθαρές εξηγήσεις κ τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους παρά τους γενικόλογους υπαινιγμούς. Αν αυτό είχε όντως βοηθήσει, φαντάσου μόνο πόσοι περισσότεροι δεν θα είχαν πιαστεί θύματα αν η κατάσταση είχε εξηγηθεί ως έχει........

Σου εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές, τις χρειάζεσαι επειγόντως....... τουλάχιστον κάπου να εκτονωθείς κ εσύ. Από εκεί κ πέρα η συζήτηση πλέον έχει εκτραχυνθεί, δε θα ρίξω το επίπεδό μου στο δικό σου. Αν θες να τσακωθείς κ να πετάς συνέχεια υπαινιγμούς συνέχισέ το μόνη σου. Έχεις το ελεύθερο.........