Τρίτος χρόνος χωρίς φάρμακα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Quote Originally Posted by donald_girl View Post
    @ kozhr
    "Η μόνη λύση τελικά είναι να μην πάθεις αυτή την κωλοαρρώστεια που σου γυρνάει το μυαλό και χάνεις τα πάντα.Λυπάμαι που το λέω,αλλά όποιος το πάθει αυτό δεν έχει επιστροφή.Η τουλάχιστον για την πλειοψηφία θεωρώ ότι δεν έχει επιστροφή."
    Έχει... Μακάρι να μπορούσα να το αποδείξω πιο χειροπιαστά, αλλά θα το αντιληφθείς μονάχα όταν το ζήσεις και το εύχομαι ολόψυχα
    Εχω διαβάσει όλο το θέμα σου με τίτλο "που είναι η ελπίδα οεο?" και δεν είδα κάποιον άνθρωπο που έχει πείσει τον ευατό του ότι ειναι άχρηστος.Μπορεί να κάνω και λάθος στην εκτίμησή μου αλλά το βασικότερο θέμα σου εσένα ήταν πρώτιστα το πως θα βρεις μια εργασία για να μπορέσεις να επιβιώσεις.Κάτι που το περνάνε πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι σήμερα.Τα προβλήματα στα ερωτικά σου ήταν επίσης λόγω λάθους επιλογής συντρόφου είτε γιατί δεν συμβάζιδαν με τα δικά σου θέλω και ανάγκες,είτε γιατί ήταν αυτοί μη ικανοί να συνάψουν μια σωστή σχέση.Πράγματα που επίσης τα έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι και συνεχίζουν να περνούν αλλά δε κατέληξαν στα ψυχοφάρμακα.Εσένα προσπάθησαν να σε πείσουν ότι επειδή είσαι ευαίσθητος χαρακτήρας και είχες κάποια όνειρα,ότι εισαι τρελή.
    Εγώ όμως μιλώ για την κατάσταση που αυτές οι ασθένειες του μυαλού σε καθηλώνουν.Σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι ο πιο άχρηστος άνθρωπος στον πλανήτη.Οτι δεν είσαι ικανός ούτε να δέσεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου.Και όλα αυτά όχι γιατί κάποιος σε πλήγωσε και σε έκανε να νιώθεις σκουπίδι αλλά γιατί εσύ ο ίδιος χωρις κανένας να σου το πεί,θεωρείς τον ευατό σου σκουπίδι.Απο την μια στιγμή στην άλλη.Πράγματα που όποιος τα περνάει και τον βλέπουν οι υπόλοιποι "φυσιολογικοί" άνθρωποι τον λένε αυτόματα τεμπέλη,βολεμένο κτλ.Αυτους τους ανθρώπους όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να τους πείσει ότι δεν ειναι άρρωστοι,δε πείθονται με τίποτε.Κολλάει εκει το μυαλό και δε γυρνάει με τίποτε.Γιαυτό λέω ότι είναι απλά να μη σου τύχει.
    Και αυτό εγώ βλέπω ότι δεν περνάει με μαγικά χάπια ή με κάποια άλλη μαγική συνταγή.Που κάποιος έχει αλλάξει δεκάδες φαρμακευτικές αγωγές και γιατρούς και μετά από τόσα χρόνια καταλήγει να σου λέει "καλύτερα να είχα καρκίνο"

Υ.Γ. Δε πιστεύω αυτός ο Χρήστος να έφερε και την μάνα του στη Ρόδο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    ντοναλντ-γκριρλ σορρυ!
    οντως πολυ ελπιδοφορο και ευχαριστο το μνμ σου κοριτσι μου!
    την καλημερα μου
    Δεν πειράζει, αφού κατάλαβες its ok
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Εγώ όμως μιλώ για την κατάσταση που αυτές οι ασθένειες του μυαλού σε καθηλώνουν.Σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι ο πιο άχρηστος άνθρωπος στον πλανήτη.Οτι δεν είσαι ικανός ούτε να δέσεις τα κορδόνια των παπουτσιών σου.Και όλα αυτά όχι γιατί κάποιος σε πλήγωσε και σε έκανε να νιώθεις σκουπίδι αλλά γιατί εσύ ο ίδιος χωρις κανένας να σου το πεί,θεωρείς τον ευατό σου σκουπίδι.Απο την μια στιγμή στην άλλη.Πράγματα που όποιος τα περνάει και τον βλέπουν οι υπόλοιποι "φυσιολογικοί" άνθρωποι τον λένε αυτόματα τεμπέλη,βολεμένο κτλ.Αυτους τους ανθρώπους όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να τους πείσει ότι δεν ειναι άρρωστοι,δε πείθονται με τίποτε.Κολλάει εκει το μυαλό και δε γυρνάει με τίποτε.Γιαυτό λέω ότι είναι απλά να μη σου τύχει.
    Και αυτό εγώ βλέπω ότι δεν περνάει με μαγικά χάπια ή με κάποια άλλη μαγική συνταγή.Που κάποιος έχει αλλάξει δεκάδες φαρμακευτικές αγωγές και γιατρούς και μετά από τόσα χρόνια καταλήγει να σου λέει "καλύτερα να είχα καρκίνο"
    Διάβασε πιο παλιά μου θέματα και θα δεις αυτό που γράφεις κάποτε πως ήταν υπαρκτό...

Senior Member
    donald_girl που μπορουμε να διαβασουμε την ιστορια σου,απο τι επασχες στην περιπτωση που δεν θες να τα ξαναγραψεις?

Senior Member
    Εδώ είναι όλα τα θέματα που άνοιξα από το 2008 http://www.e-psychology.gr/forum/search.php?searchid=555419

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnlg View Post
    donald_girl που μπορουμε να διαβασουμε την ιστορια σου,απο τι επασχες στην περιπτωση που δεν θες να τα ξαναγραψεις?
    Πάντως με λίγα λόγια έλεγαν πως είχα οριακή διαταραχή, κοινωνική φοβία και κατάθλιψη. Και άλλα που δεν τα θυμάμαι

Senior Member
    Συγχαρητήρια κι από μένα που τα κατάφερες να ξεφύγεις απ' αυτό το φαύλο κύκλο...
    Δεν ξέρεις πόση χαρά ένιωσα που διάβασα τις νέες αλλαγές κι ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σου.
    Πίστευα ειλικρινά κι εγώ ότι θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο και να δώσεις λύσεις, γιατί έχεις δύναμη!

Καλή συνέχεια σου εύχομαι ολόψυχα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Συγχαρητήρια κι από μένα που τα κατάφερες να ξεφύγεις απ' αυτό το φαύλο κύκλο...
    Δεν ξέρεις πόση χαρά ένιωσα που διάβασα τις νέες αλλαγές κι ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σου.
    Πίστευα ειλικρινά κι εγώ ότι θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο και να δώσεις λύσεις, γιατί έχεις δύναμη!

Καλή συνέχεια σου εύχομαι ολόψυχα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Διάβασα και άλλα σου θέματα και πράγματι έχεις και εσύ περάσει πάρα πολλά.Και είναι αξιοθαύμαστο που τα κατάφερες να ξεφύγεις.Η ιστορία σου θύμισε πιο πολύ εμένα και κάποιες καταστάσεις που πέρασα,παρά για το άτομο που αναφέρθηκα στα προηγούμενα μηνύματα στο θέμα σου.Γιατί εκείνος δε δέχτηκε πίεση και κακοποίηση απο τους γονείς του (είχε προλάβει άλλος να τα περάσει αυτά) και δεν είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τον απασχολεί και παρόλα αυτά κάποια στιγμή η συμπεριφορά του άλλαξε και καταστράφηκε τελείως η ζωή του.

Senior Member
    Σήμερα έμαθα για έναν άνθρωπο που γνώριζα- φατσικά μονο- από τη δουλειά μου πως αυτοκτόνησε. 33 χρονών έπεσε από ένα μπαλκόνι. Είναι τραγικό να το βλέπεις να συμβαίνει γύρω σου. Στη γειτονιά σου, σε φίλους φίλων, στη δουλειά σου και πως κάποτε θα μπορούσες να ήσουν εσύ. Κάθε τέτοια φορά μου έρχονται δάκρυα :'( RIP...
    Σας παρακαλώ όλους... Μη το κάνετε ποτέ πράξη! Και σας το λέω εγώ που δεν ξέρω πόσες εκατομύρια φορές το έχω σκεφτεί και πόσες άλλες προσπάθησα να το κάνω. Πάντα κάτι με κρατούσε όμως. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

καλησπέρα σου κοπελιά μου!! η ιστορία σου θα μπορούσα να πω πως κι εμένα μου δίνει ελπίδα αν και στα θαύματα δεν πιστεύω. αν θες βοήθησε κι εμάς όμως λίγο λέγοντας πως τα κατάφερες... έτσι απλά ξύπνησες μια μέρα και σου γυρισε το μυαλό και πήρες μπρος? συγνώμη αν γίνομαι πιεστική αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβει μπας και βοηθηθώ κι εγώ απο την εμπειρία σου. εγώ αν και έχω σταματήσει "αναγκαστικα" την φαρμακευτική μου αγωγή εδώ και καιρό και πνίγομαι... βέβαια δεν φταίει μόνο αυτό... εσύ τι πρόβλημα είχες?

Καθρεύτης
    Last edited by καθρεπτης; 25-09-2014 at 05:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    καλησπέρα σου κοπελιά μου!! η ιστορία σου θα μπορούσα να πω πως κι εμένα μου δίνει ελπίδα αν και στα θαύματα δεν πιστεύω. αν θες βοήθησε κι εμάς όμως λίγο λέγοντας πως τα κατάφερες... έτσι απλά ξύπνησες μια μέρα και σου γυρισε το μυαλό και πήρες μπρος? συγνώμη αν γίνομαι πιεστική αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβει μπας και βοηθηθώ κι εγώ απο την εμπειρία σου. εγώ αν και έχω σταματήσει "αναγκαστικα" την φαρμακευτική μου αγωγή εδώ και καιρό και πνίγομαι... βέβαια δεν φταίει μόνο αυτό... εσύ τι πρόβλημα είχες?

Καθρεύτης
    Μυστική συνταγή δυστυχώς δεν υπάρχει. Ίσως αυτό που βοηθάει είναι να εκθέτουμε τον εαυτό μας όλο και πιο πολύ σ αυτά που μας τρομάζουν. Δλδ φοβασαι πολύ κατι; Κάντο! Είσαι ντροπαλός; Βγες από το καβουκι. Και μετά καταλαβαίνεις πως αυτό που σε φόβιζε ήταν πολύ μικρό στη πραγματικότητα.
    Οριακή διαταραχη και καταθλιψη ελεγαν

Senior Member
    Μυστική συνταγή δυστυχώς δεν υπάρχει. Ίσως αυτό που βοηθάει είναι να εκθέτουμε τον εαυτό μας όλο και πιο πολύ σ αυτά που μας τρομάζουν. Δλδ φοβασαι πολύ κατι; Κάντο! Είσαι ντροπαλός; Βγες από το καβουκι. Και μετά καταλαβαίνεις πως αυτό που σε φόβιζε ήταν πολύ μικρό στη πραγματικότητα.
    Καλη συμβουλη αυτη .... δυσκολα εφαρμοσιμη αλλα ναι εχει σοφια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ξερω ατομα με οριακη διαταραχη και με καταθλιψη που δεν πηραν ποτε φαρμακα.
    αυτο δεν σημαινει οτι ηταν ολα καλα στην ζωη τους. ζουσαν τις δυσκολιες και τις δυσλειτουργιες τους ετσι, σαν να ηταν θεματα του χαρακτηρα τους. υποθετω με μεγαλη ταλαιπωρια.
    το αν εκαναν καλα η ασχημα δεν το ξερω, γιατι δεν τους ειδα ποτε σε θεραπεια. παντως ηταν μονοι και με ασχημες σχεσεις με τους γυρω τους.
    αν εσυ εχεις μια ομορφη ζωη χωρις φαρμακα, καλα κανεις.
    καλα κανεις επισης που αναφερεις την διαγνωση σου, γιατι δεν ειναι ολες οι ασθενεις το ιδιο, χωρις φαρμακα..

Μπράβο Remedy συμφωνώ μαζί σου! Συνέχισε την προσπάθεια γιατί δίνεις κουράγιο και σε άλλα άτομα... φιλιά.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast