Τι σκέφτεστε; - Page 1454
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1454 of 1532 FirstFirst ... 4549541354140414441452145314541455145614641504 ... LastLast
Results 21,796 to 21,810 of 22967
    Banned
    Ντιανα πανω απο ολα η υγεια μας..

Κηπ στην ιδια κατασταση ειμαστε αλλα μονο που εγω δεν νιωθω αρχοντισσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Πανε αρκετα χρονια , αλλα ας μην μιλαμε για ασθενειες , βασικα ισως και να εκαναν λαθος στην διαγνωση .... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πλεον δυσκολα ξεκοβεις απο την φαρμακευτικη αγωγη... παιρνω μια μινιμουμ δοση απο ενα φαρμακο.
    μέσα στη ζωή είναι όλα κιπ-δεν μας δαγκώνουν οι ασθένειες ίσα ισα που όταν ψάχνεις τότε μαθαίνεις......
    Λάθος διάγνωση να έκαναν δεν το πολυπιστελυω-χωρίς φυσικά να θέλω να σε στριμώξω για περαιτέρω κουβέντα.!

Banned
    k γω ειμαι με 2 λαπτοπ κ ενα κινητο ταυτοχρονα σε ενα γραφω στο αλλο επεξεργαζομαι φωτο κ στο αλλο τηλεφωνουσα πριν κατι 30λεπτα..

Senior Member
    Οσες φορες πηγα να κοψω , δεν πηγε καλα. Το θεμα ειναι οτι ο εγκεφαλος δεν ειναι μηχανη , ισως δεν κανει να υπομενει ολες αυτες τις πιεσεις και τις αλλαγες στην χημεια του , δεν ειναι καθολου καλο. Προς το παρον μια μινιμουμ δοση ειναι περα για περα ικανοποιητικη. Πηγα να κοψω και λιγο προσφατα , αλλα δεν εχω και την καταλληλο περιβαλλον να με στηριξει , οποτε την πατησα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    μέσα στη ζωή είναι όλα κιπ-δεν μας δαγκώνουν οι ασθένειες ίσα ισα που όταν ψάχνεις τότε μαθαίνεις......
    Λάθος διάγνωση να έκαναν δεν το πολυπιστελυω-χωρίς φυσικά να θέλω να σε στριμώξω για περαιτέρω κουβέντα.!
    Λαθος διαγνωση απο την αποψη οτι παλευαν πολυ καιρο να την βγαλουν .... ημουν 1.5 χρονο τρελλος , συνηρθα και μονος (αυτο ειναι σχεδον αδυνατο) οταν εφυγα λιγο απο το περιβαλλον μου και ζητησα βοηθεια. Τοτε ηταν μαστ τα φαρμακα , αλλα ισως να μην επρεπε να τα συνεχισω για μεγαλο διαστημα. Τεσπα , παντως τωρα ειμαι καλα , παρολο που αντιμετωπισα παρανοικες καταστασεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ντιανα πανω απο ολα η υγεια μας..

Κηπ στην ιδια κατασταση ειμαστε αλλα μονο που εγω δεν νιωθω αρχοντισσα.
    Εχεις στραβη οπτικη γωνια , μην κοιτας το δεντρο κοιτα το δασος , οσο υπαρχει πριν το κοψουν για καυσοξυλα γαμω την οικονομικη κριση:P

Ανεβαααααααααααααααααααα.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχεις στραβη οπτικη γωνια , μην κοιτας το δεντρο κοιτα το δασος , οσο υπαρχει πριν το κοψουν για καυσοξυλα γαμω την οικονομικη κριση:P

Ανεβαααααααααααααααααααα.
    χαχαχαχαχα οργιο!!!

Senior Member
    Χαχα να θα σου αφιερωσω και το lemontree τι αλλο θες?

https://www.youtube.com/watch?v=sJQYoGyEtDs

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=X0ESbFwt7hk

Εγω σου αφιερωνω την greek version!!χαχαχα οι παλιοκλεφτες οι fool's garden απο εκει εμπνευστηκαν!

Senior Member
    Ας κρατησουμε ενα επιπεδο:)

https://www.youtube.com/watch?v=v7eh5yiVTwE

...κηπ θες πολυ ξυλο, αλλα ελα που εισαι μακρια και γλιωνεις.... :Ρ

Banned
    Κανενας στο τσατ??Εχουμε και αυπνιες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κανενας στο τσατ??Εχουμε και αυπνιες!!
    the early worm drinks the coffee :p
    αξημερωτα μας θυμηθηκες κοπελια? ελα τωρα. το βραδυ ειχαμε αλλες δραστηριοτητες :P

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    α, αλλο είχα καταλάβει. εγω νομιζα οτι εννοουσες πχ η γυναικα να μαγειρευει για τον αντρα. ενω αυτος να μη ξερει να μαγειρευει καν, δλδ να μη μπορει να συντηρηθει.
    δε ξερω αν ειναι καλο παραδειγμα ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
    τωρα αυτα που λες αν αρρωστησει καποιος ε ναι υποτιθεται οτι ο αλλος ειναι εκει για να σε φροντισει σε τετοιες στιγμες.
    κ το τελευταιο με τον αυνανισμο ίσως κ να συμβαινει σε πολλα ζευγαρια. αλλα προφανως οχι γιατι δε νοιαζεσαι για τον αλλο αλλα για αλλα προβληματα μαλλον.
    εγω παντως μιας κ συζω με τον συντροφο μου εχω ερθει αντιμετωπη με πολλα απο τα παραπανω θεματα, κ ακομη κ η συγκατοικηση δν ειναι κ οτι πιο ευκολο. η ρουτινα πολλες φορες σε φθειρει. εμενα αυτο με απασχολει τελευταια, αλλα ειναι ασχετο με οσα ειπα.
    κι αυτο για φροντιδα δε μετραει ? δε ξερουν να μαγειρευουν ολοι ετσι κι αλλιως. ασε που σημερα δεν υπαρχει και χρονος συνηθως.
    κι οπως η γυναικα θελει ακομα τον αντρα κουβαλητη, προστατη, τζεντλεμαν να της ανοιγει τις πορτες και να της πληρωνει τα παντα κι οποια αλλη κλισε παπαρα τους εχει μεινει απο το παρελθον, ετσι κι ο αντρας τη θελει μαγειρισσα, νοικοκυρα, δουλα, να του πηγαινει τις παντοφλες.
    κι εγω συγκατοικουσα για λιγο με καποια πριν 5 χρονια, αλλα συνηθως παραγγελναμε απ'εξω. παντα αγγαρεια ηταν το θεμα μαγειρεμα, μακαρι να γινοταν αυτοματα.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ πάλι ούτε που σκέφτομαι την ηλικία τη δική σου,γιατί δεν θα με ενδιέφερε ΠΟΤΕ να σε γνωρίσω και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο!
    Εχω πολλούς γνωστους στην ζωή μου και για φίλους και για ερωμένους......εσένα τί να σε κάνω;
    Ντιανα εχεις καποιο προβλημα μηπως κι αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις ? εγραψα απλα οτι ειμαι νεοτερος σου, εκτος του οτι ειμαστε τελειως αγνωστοι δηλαδη, δε ταιριαζουμε ουτε καν ηλικιακα. τι δε καταλαβαινεις ? τι παραπανω απο αυτο βλεπεις ? δε με νοιαζει ουτε ο αριθμος των ερωμενων σου, ουτε αν εχεις παρει ολη τη Σαλονικα, ουτε τιποτα απο τη προσωπικη σου ζωη. κι ο μονος λογος που σου απαντω ειναι επειδη εσυ απαντας πρωτη σε οτι γραφω.

Banned
    σκεφτομαι κι αυτο εδω το βιντεο που παιζει παντου απο χτες:
    https://www.youtube.com/watch?v=8cc1xjpaosA
    αρκει να καταλαβεις λαθος μια λεξη για να γινεις ρεζιλι. κρα κρα!