Σοβαρό πρόβλημα με τη μάνα μου. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γιατι εισουν μονη μεσα σε ενα πληθος απο κοσμο πιθανον που αλλα σου ελεγαν ενω αλλα σκεφτοσουν

στη προηγουμενη ζωη μου ειμουν μεντιουμ μαλον...
    Ανέβασε κανα ποιηματάκι εσύ από αυτά που γράφεις ή κανα πίνακα που ζωγραφίζεις.
    Χωρίς όνομα εννοείται!

Senior Member
    γιατι εισουν μονη μεσα σε ενα πληθος απο κοσμο πιθανον που αλλα σου ελεγαν ενω αλλα σκεφτοσουν

στη προηγουμενη ζωη μου ειμουν μεντιουμ μαλον...
    Μακάρι να υπήρχε διάλογος τότε θα μπορούσα να εξωτερικεύσω τις σκεψεις μου

Banned
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Μακάρι να υπήρχε διάλογος τότε θα μπορούσα να εξωτερικεύσω τις σκεψεις μου
    μου χε τυχει κατι παρομιο πριν απο αρκετα χρονια οταν εβλεπα μια σελιδα στο ιντερνετ απο το εξωτερικο κ απο ολους αυτους που εβλεπαν τη σελιδα μονο εγω πηρα χαμπαρι τι ακριβως γινοταν αφου χρησιμοποιουσα συνεχως τη φαντασια κ μαντευα τι ακριβως εβλεπα ενω οι αλλοι στηριζοντουσαν μονο σε αυτα που εβλεπαν ετσι εβλεπα συνεχεια ολοι να βρισκονται χιλιομετρα μακρυα απο το τι πραγματικα συνεβαινε...

αυτο πλεον δεν ειναι ζωη ειναι ταινια σκληρου ψυχολογικου θριλερ..

Senior Member
    μου χε τυχει κατι παρομιο πριν απο αρκετα χρονια οταν εβλεπα μια σελιδα στο ιντερνετ απο το εξωτερικο κ απο ολους αυτους που εβλεπαν τη σελιδα μονο εγω πηρα χαμπαρι τι ακριβως γινοταν αφου χρησιμοποιουσα συνεχως τη φαντασια κ μαντευα τι ακριβως εβλεπα ενω οι αλλοι στηριζοντουσαν μονο σε αυτα που εβλεπαν ετσι εβλεπα συνεχεια ολοι να βρισκονται χιλιομετρα μακρυα απο το τι πραγματικα συνεβαινε...

αυτο πλεον δεν ειναι ζωη ειναι ταινια σκληρου ψυχολογικου θριλερ..
    ..επειδή ήμουν από πολύ μικρή μέσα στους ανθρώπους και λόγω των συνθηκών ωρίμασα απότομα...μόλις δω έναν άνθρωπο μπορώ να τον ψυχολογήσω..

Banned
    εσυ μπορεις να τον ψυχολογισεις.. εσενα να δω πιος θα μπορεσει να σε ψυχολογισει....

Senior Member
    εσυ μπορεις να τον ψυχολογισεις.. εσενα να δω πιος θα μπορεσει να σε ψυχολογισει....
    ε,δεν είμαι δύσκολη περίπτωση...απλά ζω σε ένα ροζ κόσμο και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γινω φίλη με τη μάνα μου και όσο το πιστεύω αυτό τόσο με πληγώνει η πραγματικότητα

Banned
    αυτο τι τραγουδι μου το χε υποδειξει ενας φιλος μου που επαιζε ντραμς πριν χρονια που εμιαζε να με γνωριζει καλυτερα απο οτι εγω γνωριζα τον εαυτο μου εκινη την εποχη αφου λοιπον το ακουσα μετα απο χρονια καταλαβα ποσο δικιο ειχε...

https://www.youtube.com/watch?v=qUWLLEHi6WA

Senior Member
    αυτο τι τραγουδι μου το χε υποδειξει ενας φιλος μου που επαιζε ντραμς πριν χρονια που εμιαζε να με γνωριζει καλυτερα απο οτι εγω γνωριζα τον εαυτο μου εκινη την εποχη αφου λοιπον το ακουσα μετα απο χρονια καταλαβα ποσο δικιο ειχε...

https://www.youtube.com/watch?v=qUWLLEHi6WA
    φοβερό και αληθινό στίχο έχει

Banned
    εμ ηταν ο ανθρωπος διανυα μου ελεγε πραγματα που εκανα 10 χρονια να τα εμπεδωσω στη συνεχεια χορισαν οι δρομοι μας επιδη εφταιγα εγω αφου δεν ειμουν καλα εκινη την εποχη κ τον εβρισα κ μετα αυτος τσατιστηκε κ δε μου ξαναμιλησε...

Banned
    στη συνεχεια εγινε αυτο ακριβως...
    https://www.youtube.com/watch?v=lD2ZHANWr5E
    αυτο ακριβως εκανα.. σημειωσα τη μερα που βρηκα τη πορτα κλειστη αφου ηταν αδυνατον να τον ξεχασω αφου απο τα λογια που μου ειπε καθοριστηκε η μετεπιτα ζωη μου
    κ μετα απο χρονια συναντησα τυχαια αυτο το τραγουδι που απο συμπτωση ταυτιζοταν τελεια με οτι ειχα ζησει

αν δε τον γνωριζω αυτον που τραγουδα αυτο το τραγουδι ουτε τον εχω δει ποτε απο κοντα.

Senior Member
    Επειδή είμαστε σε μικρό χωριό, εάν έφευγα από το σπίτι θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα... Απλά την αυτοκτονία την σκεφτόμουν πάντα ως μέσο λύτρωσης...Ήμουν μικρή όταν το έχτιζαν δεν γνωρίζω το παρασκήνιο.. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να σπουδάσω κια να έχω μία δουλειά τιποτα αλλό... Τώρα μου το φόρτωσαν και κάνω 3 δουλειές για να το τελειώσω..Αν φύγω από τη δουλειά τους δεν θα με κατηγορήσουν ότι τους παρατάω τωρα που παντρεύτηκα?
    Μια αγκαλιά μπορεί να φαίνεται ασήμαντο πράγμα..Αλλά εγώ που δεν την είχα ποτέ είναι σημαντική..Έβλεπα τις φίλες μου που τις αγκάλιαζαν οι μανάδες τους και έκλαιγα από μέσα μου
    παντρευτηκες ηδη? με μπερδεψες τωρα.
    ναι, μπορει να σε κατηγορησουν οτι τους 'παρατας" μιας και φαινεται οτι θελουν να σε οριζουν μεχρι τα βαθια γεραματα...
    κι εσυ θα τους απαντησεις, οτι η αγαπη σου γι αυτους δενε χει να κανει με τις επιλογες σου.
    θα εισαι κοντα τους και χωρις να δουλευεις εκει.

καθολου ασημαντο πραγμα δεν ειναι μια αγκαλια και γενικοτερα η τρυφεροτητα της μανας σου.
    γι αυτο το ειπα.
    αυτη προφανως εχει καποιες δυσλειτουργιες.
    ας ελπισουμε οτι δεν ειναι κακια και ζηλια για το ιδιο της το παιδι (μπορει να ειναι κι αυτο), αλλα αλλου ειδους προβληματα συμπεριφορας.
    αυτο που λεω, ειναι οτι η μανα σου ειναι πολυ μεγαλη πλεον.
    γινε εσυ ο οδηγος της σχεσης σας τωρα που μεγαλωσες. αιφνιδιασε την εσυ με την δικη σου αγαπη αν εκεινη κολλαει η δεν μπορει να δειξει την δικη της (σε περιπτωση που την εχει παντα, λεω).
    γινε πιο εκδηλωτικη μαζι της να δεις τι θα κανει? θα σε διωχνει η θα ανταποκριθει?;)

Senior Member
    Κοπελα μου δε χρειαζεται να τραβας τα ακρα. Η μαμα σου δε νομιζω οτι θελει το κακο σου. Ηδη σου χει κανει τοση περιουσια ασχετα αν εσυ δεν εισαι υπερ στα πλουτη για σενα, δε τα τρωει στα μπουζουκια τοσα χρονια. Απλα οι γονεις εχουν αλλο μυαλο, βλεπουν με αλλο πρισμα γι αυτο αναπτυσσονται καποιες μικροσυγκρουσεις. Αν σου συμβει καποιο προβλημα σοβαρο ειτε οικονομικο ειτε υγειας που θα πας? στους γονεις σου θα τρεξεις. Λοιπον εφοσον πας κ για γαμο θα πρεπε να εχεις κ μια διπλωματια γτ δε μπορει να υπαρχει απολυτη ταυτιση με ολους τους ανθρωπους. Μην τραβας τις κοντρες.

Banned
    παντρευτηκες ηδη? με μπερδεψες τωρα.
    ενω εσυ μπερδευτικες αυτο θα ελεγα οτι ειναι το μονο θεμα που το βλεπω πολυ πιο καθαρα απο οπιοδηποτε αλλο.

Senior Member
    το σπιτι ειναι ηδη στο ονομα σου η ειναι των γονιων?

Banned
    εγω σκεφτομαι το αντιθετο βασικα αντι να καταναλωνεις τον εαυτο σου με τη μανα σου μηπως ειναι καλυτερα να κοιταξεις μηπως γυρω σου υπαρχει καπιος που φαινετε να συνενοησαι μαζι του καλυτερα?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast