Τι σκέφτεστε; - Page 1457
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1457 of 1532 FirstFirst ... 4579571357140714471455145614571458145914671507 ... LastLast
Results 21,841 to 21,855 of 22967
    Senior Member
    Δεν αντέχω τη μάνα μου...δεν μου φτάνουν τα προβλήματα μου έχω κι αυτή πάνω απ΄το κεφάλι μου πρωί πρωί...ε, άντε παράτα με!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Το ειχα παιξει και εγω το τραπεζακι ως παιδι..Οχι με τον πινακα ομως , μια αυτοσχεδια μαλακια!Τελικα επειδη δεν ηρθε πνευμα , για να περασει η ωρα μας ριχναμε νερο απο τον δευτερο οροφο σε περαστικους!!
    Γι'αυτό δεν ήρθε γλυκιά μου το πνεύμα.........που να έρθει με την αυτοσχέδια μαλακία;;;;;;;;;;;
    Πέρα όμως από την πλάκα....γενικά πνεύματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι και καλά και κακά!

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων για κάτι τέτοιο....εξάλλου αυτοί που πιστεύουν στο Θεό εξ'ορισμού πιστεύουν και στον διάβολο-με όλα τα παρελκόμενα.......και ο νοων νοείτω

Αυτό με το Η20 και τους περαστικούς το έχω κάνει και εγώ...βέβαια σε ηλικία δημοτικού-α'γυμνασίου!

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εσύ μη μιλάς....και μόνο από το όνομα καταλαβαίνει κανείς τι παίζει με την πάρτη σου....
    Αυτό είναι το τραπεζάκι για να εμφανιστείς μπούουουουουουουουου!!!!!

http://iprofess.gr/ioannidis/wp-cont...lis-Tsamis.jpg

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κατσε να παρω αυτο το ουιτζα μπορντ να δω τι μου λεει το πνευμα....

Ωπα για δες μετακινειται το ποτηρι...

Σχηματιζεται μια φραση...

Τ
    O
    N

H
    P
    I
    A
    M
    E

Daaaaaam....ειχα μια ελπιδα

Senior Member
    Δεν μπορεις να χρησιμοποιεις αυτοσχεδια πραγματα, μονο αυτα που προερχονται κατευθειαν απο το εργοστασιο περιχυμενα με μαγεια και τοτε τα πνευματα συσσωρευονται , εγω δεν θελω πολλα αν μπορουν να προβλεψουν το μελλον καλα θα ΄ταν να μου πουν μερικους αριθμους τζοκερ να βγαλω χρημα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Βεβαια μπορει να μη θελουν και να μιλησουν , εξαρταται απο το ποιος χειριζεται το board , μπορει να ειναι μαλακας και να μην εμφανιζονται και σε αλλους τυπους να ειναι πολυ ομιλητικα ... εχουν συμπαθειες και αντιπαθειες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εμενα δεν μου μιλανε , χμ εαν φτιαξω ενα ουιτζα software αραγε λες να επικοινωνησουν με τον υπολογιστη μου... οχι τιποτα αλλο ταλαιπωρια να κουνας το ποτηρι περα-δωθε ,γραμμα-γραμμα , ειμαστε στον 21ο αιωνα.

Senior Member
    Πνευμα , θα βγει η Ελλαδα απο την οικονομικη κριση?

(πλακα κανω βασικα , δεν θελω να φανω ειρωνικος , απλως ολα αυτα ειναι λιγο ... παραλογα).

Senior Member
    Αραγε τα πνευματα ξερουν ορθογραφια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν αντέχω τη μάνα μου...δεν μου φτάνουν τα προβλήματα μου έχω κι αυτή πάνω απ΄το κεφάλι μου πρωί πρωί...ε, άντε παράτα με!
    Τί σου έκανε καλή μου?

Senior Member
    Παντως ειναι ενα ενδιαφερον πειραμα. Καθεται ο μαστερ χειριστης του ουιτζα board (πες οτι ειναι ενηλικες) και πες μιλαει με τον Νοστραδαμο. Σκεφτεται αυτος που χειριζεται το board ... μαλακα με πιστευουν ειναι ηλιθιοι ( αν πιστευει οντως αυτο που κανει και οτι δεν προερχεται απο μεσα του τοτε μαλλον υπαρχει σοβαρο προβλημα). Οι αλλοι γυρω ... μαλακα νομιζει οτι τον πιστευουμε ειναι ηλιθιος κατσε να κανουμε την παπια. Βεβαια μερικοι μπορει και να πιστευουν, μερικοι απλως περνανε την ωρα τους , μερικοι μπορει να ειναι απελπισμενοι να μιλησουν με τον ταδε , γενικα υπαρχει μια αξιολογη χημεια:)

Και εδω κολλαει ο καθενας στην κοσμαρα του .... μαλλον , ακομα και κατι τοσο απλο ειναι πολυπλοκο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Τί σου έκανε καλή μου?
    Έφτιαξα καινούριο βιογραφικό και δεν της άρεσε κι άνοιξε το συρτάρι μου για να βρει το πτυχίο μου -πρώτο φάουλ η έλλειψη διακριτικότητας, ξέρει ότι δεν θέλω να ψάχνει τα πράγματα μου- κι άρχισε να το ανακατεύει και να πετάει χαρτιά έξω και να ψαχουλεύει ενώ ξέρει επίσης ότι δεν θέλω να με ενοχλούν πρωί πρωί ακόμα δεν έχω ανοίξει το μάτι μου...με σύγχυσε κι έκανε πόση ώρα μετά να σταματήσει η ταχυπαλμία...αν ξεκινάει έτσι η μέρα άστα να πάνε! Ευτυχώς είχε δουλειά μετά κι έφυγε κι ησύχασε λίγο το κεφάλι μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Εδώ για θεο μιλάμε και γελατε ..δεν θα γελασετε με τον ουιτζα; βασικά αν κάποιος ψάξει στο ίντερνετ θα δει πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που την πάτησαν με το ''παιχνιδακι'' αυτό.
    Αν είναι αληθινά όλα αυτά δεν το ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι οτι οποίος παιζει με την φωτιά καίγεται κιόλας! Δεν είναι το ηλίθιο το πινακακι το θέμα αλλά ένας άνθρωπος που κάνει επίκληση πνευμάτων έχει κανει βουτιά στην μαύρη μαγεία.. Αν αυτά τα θεωρειται τρελά ο Ασημάκης Κατσούλας σας στέλνει τα φιλιά του.

O Kατσουλας στεκει καλα δλδ?

Banned
    Ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων όποιος ασχολείται με αυτές τις μαλακιες όχι δεν στέκει καλά.

100% εκει ηθελα να καταληξω