Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 222
    ...παιδιά σόρι, αλλά βαριέμαι να διαβάσω τοσες σελίδες.
    Θα πω μονο αυτο: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
    Καλή διατροφή και γυμναστική, κάνουν θαύματα!
    Και το κυριοτερο, να νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας :)

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...παιδιά σόρι, αλλά βαριέμαι να διαβάσω τοσες σελίδες.
    Θα πω μονο αυτο: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
    Καλή διατροφή και γυμναστική, κάνουν θαύματα!
    Και το κυριοτερο, να νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας :)
    Θα συμπληρωσω και σεξ...ο καλυτερος συνδιασμος για γρηγορα αποτλεσματα !!! :)

Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Θα συμπληρωσω και σεξ...ο καλυτερος συνδιασμος για γρηγορα αποτλεσματα !!! :)
    ...τα αυτονόητα δεν τα τονίζουμε!!!
    Εννοείται ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by llatwall View Post
    Δεν με προσέβαλε κανενας σας προς θεου.. Ο καθ ένας τα βλέπει απο τη δική του οπτική γωνία.. Όπως κι εγώ το δικό μου πρόβλημα που για κάποιον άλλο ισως να ειναι πταίσμα..

Δεν ξέρω αν θα φανει η φωτογραγία που θέλω να σας δείξω για να καταλάβετε που ειναι το πρόβλημα μου..
    Και για όσους με παραπέμπουν σε γιατρό να πω πως οι εξετάσεις μου ειναι αριστες... Όπως και οι αντοχές μου στο στάδιο.. 5 φορες την εβδομάδα επι 1 ώρα ασκούμαι.. Τώρα τι φταίει κ εχω κολλήσει τόσο καιρο και δεν ξυπνάει ο μεταβολισμός μου δεν ξέρω....

Κοπελα μου αυτο που βλεπω ειναι αρκετα φυσιολογικο μην πανικοβαλλεσαι κοκαλιαρα δεν εισαι βεβαια δεν εισαι ομως ουτε παχια εισαι κανονικη κ φαινεσαι αρκετα εμφανισιμη απο αυτην την φωτογραφια στο μετρο ειναι καλυτερο βεβαια μην βαζεις φωτογραφιες εδωπερα δεν γνωριζω ποσο ασφαλες ειναι Εγω ειμαι που σου ειπα για τον θυρεοειδη εφοσον δεν εχεις ακομα καλυτερα
    Last edited by Aeon; 10-10-2014 at 18:35.

Junior Member
    5 κιλά α τα μπουτια για την ηρεμία μου παρακαλώ :p

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχαχαχα!
    θα την βρεις την ηρεμια σου κοριτσακι.
    το ενθαρρυντικο ειναι οτι παρα την απελπισια (που δηλωνεις) παιρνεις και δινεις αγαπη :)
    καποιες καλες ισορροπιες υπαρχουν μεσα σου εφοσον εισαι σε μια χαρουμενη σχεση και δεν περιμενεις να αδυνατισεις μηπως και την βρεις. ;)

ενας τροπος να αδυνατισεις κι αλλο ΑΜΕΣΑ, ειναι να μην βγαινεις φωτος με το αγορι σου που ειναι πολυ αδυνατο :p

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αχαχαχαχαχαχαχαχα!
    θα την βρεις την ηρεμια σου κοριτσακι.
    το ενθαρρυντικο ειναι οτι παρα την απελπισια (που δηλωνεις) παιρνεις και δινεις αγαπη :)
    καποιες καλες ισορροπιες υπαρχουν μεσα σου εφοσον εισαι σε μια χαρουμενη σχεση και δεν περιμενεις να αδυνατισεις μηπως και την βρεις. ;)

ενας τροπος να αδυνατισεις κι αλλο ΑΜΕΣΑ, ειναι να μην βγαινεις φωτος με το αγορι σου που ειναι πολυ αδυνατο :p
    και εχει πολυ γουστο στο ντυσιμο πρεπει να σχολιασω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ενα ματσο μαλακιες,λες και σου μιλησα.
    Πολυ απλα εχουμε διαφορετικα γουστα στις γυναικες.Ξεπερασε το.

Συμφωνω με Αλαφρο.... , εχουμε διαφορετικα γουστα στις γυναικες , δεν υπαρχει λογος να αλληλοπροσβαλλομαστε . Και εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες , ε και ?

Επιμένω στην συγκεκριμένη τοποθέτησή μου επί του θέματος αυτού.
    Μια χαρά είναι τα μπούτια. Ειλικρινά τα βρίσκω πολύ ωραία.
    Άφησέ τα στην ησυχία τους!

Να σε χαίρεται το παλικάρι σου, να τον χαίρεσαι και εσύ, και εφ' όσον αρέσεις σε αυτόν, μην ασχολείσαι με τα κακοήθη σχόλια διαφόρων ασχέτων που ξεχειλίζουν από μίσος και υπεροψία και ξερνάνε χολή σε κάθε ευκαιρία.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω με Αλαφρο.... , εχουμε διαφορετικα γουστα στις γυναικες , δεν υπαρχει λογος να αλληλοπροσβαλλομαστε . Και εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες , ε και ?
    κι εμενα μου αρεσουν οι αδυνατοι μαγκ και ο δικος μου ειναι ιδανικων αναλογιων και σε υψος και σε φαρδος, αλλα αν ερχοσουν να μας ρωτησεις πως να χασεις τα περιττα κιλα σου, δεν θα σου ελεγα οτι εμενα δεν μου ρεσουν οι υπερβαροι και οι κοντοι και νομιζω οτι αν δεν χασεις αλλα 17 κιλα και δεν ψηλωσεις, δεν προκειται να βρεις γυναικα, ουτε να ζησεις σαν ανθρωπος... (δεν το πιστευω , ειλικρινα. για καθε ανθρωπο σε φυσιολογικα πλαισια υπαρχει καποιος που τον αρεσει)

αλλο το προσωπικο σου γουστο κι αλλο να προσβαλεις καποιον που ηδη προβληματιζεται
    γιατι τετοια ελεγε ο καλος μας ο αλαφροτετοιος κι ας ειχε ανδρα η κοπελα...

Senior Member
    και τωρα μιας και ειπατε ολοι οι αρρενες με καθε ειλικρινεια την αποψη σας για τα προσωπικα σας γουστα και για την κοπελα, βγαλτε κι εσεις φωτος οπως εκανε η κοπελα, να δουμε αν κι εκεινη θα σας διαλεγε, εφοσον κανουμε καλλιστεια.

spoiler alert: φημολογειται οτι ο λαθρο ειναι παιδαρος :p

Senior Member
    Το βρισκω εντελως αυθαιρετο και πραξικοματικο να προσπαθειτε ( οποιοι ) να πεισετε την κοπελα οτι τα μπουτια ( η ξερω γω τι ) της ειναι ΟΚ . Αφου της εχει κολλησει η συγκεκριμενη ιδεα , το ζητουμενο ειναι πως θα χασει τα ' παραπανω ' κιλα . Αφου αυτο θελει ? σημασια εχει τι θελει η ιδια , οχι ' εμεις ' . Αυτο λεγεται παραβιαση της ελευθερης βουλησης .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το βρισκω εντελως αυθαιρετο και πραξικοματικο να προσπαθειτε ( οποιοι ) να πεισετε την κοπελα οτι τα μπουτια ( η ξερω γω τι ) της ειναι ΟΚ . Αφου της εχει κολλησει η συγκεκριμενη ιδεα , το ζητουμενο ειναι πως θα χασει τα ' παραπανω ' κιλα . Αφου αυτο θελει ? σημασια εχει τι θελει η ιδια , οχι ' εμεις ' . Αυτο λεγεται παραβιαση της ελευθερης βουλησης .
    μα δεν της λες πως να αδυνατισει με το να της λες οτι την θεωρεις χοντρη η χοντρη για σενα, απλα την στεναχωρεις και την προσβαλεις.
    αν εχεις συμβουλες για απωλεια και ειδικα για δυσκολο μεταβολισμο, φυσικα και να τις πεις! αλλα οι γελοιοτητες με τα γουρουνια που ελεγε ο μιςς κοσμος, ειναι για πολυ ξυλο...

Senior Member
    κι εμενα μου αρεσουν οι αδυνατοι μαγκ και ο δικος μου ειναι ιδανικων αναλογιων και σε υψος και σε φαρδος, αλλα αν ερχοσουν να μας ρωτησεις πως να χασεις τα περιττα κιλα σου, δεν θα σου ελεγα οτι εμενα δεν μου ρεσουν οι υπερβαροι και οι κοντοι και νομιζω οτι αν δεν χασεις αλλα 17 κιλα και δεν ψηλωσεις, δεν προκειται να βρεις γυναικα, ουτε να ζησεις σαν ανθρωπος... (δεν το πιστευω , ειλικρινα. για καθε ανθρωπο σε φυσιολογικα πλαισια υπαρχει καποιος που τον αρεσει)

αλλο το προσωπικο σου γουστο κι αλλο να προσβαλεις καποιον που ηδη προβληματιζεται
    γιατι αυτο εκανε ο καλος μας ο αλαφροτετοιος κι ας ειχε ανδρα η κοπελα...
    Ρεμ , εχεις τι εντυπωση οτι μενδιαφερουν οι αποψεις σου ? ουτε προκειται να εμπλακω σε διενεξη μαζι σου !!! βρες αλλον για λογομαχια !

Senior Member
    μα δεν της λες πως να αδυνατισει με το να της λες οτι την θεωρεις χοντρη η χοντρη για σενα, απλα την στεναχωρεις και την προσβαλεις.
    αν εχεις συμβουλες για απωλεια και ειδικα για δυσκολο μεταβολισμο, φυσικα και να τις πεις! αλλα οι γελοιοτητες με τα γουρουνια που ελεγε ο μιςς κοσμος, ειναι για πολυ ξυλο...

Της ειπα της κοπελας απο χθες , αν θελει συμβουλες , να μου στειλει πμ. ,, το γνωριζω το αντικειμενο .

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast