Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 442
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 442 of 837 FirstFirst ... 342392432440441442443444452492542 ... LastLast
Results 6,616 to 6,630 of 12551
    Banned
    δε πειραζει... ο ποιητης λεει..
    αυτο που η σκεψη δε θα αντεξει
    καποτε μας κολλησε στο τοιχο
    κ οταν τα χειλη δε βγαζουν λεξη
    θα εκφραστουν πιο ευκολα με στιχο..

(ουτε σε ταινιες με σκληρα ψυχολογικα θριλερ δε θα τα ακουσεις αυτα)

Senior Member
    Πολύ κουρασμένη κι ανασφαλής...θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Υποχρεωτικο οικογενειακο τραπεζι..Αν επαιρνα χαπια θα ειχα κατεβασει 5 καρτελες.

Senior Member
    Μετα απο πολυ καιρο απουσιας μου απτο φορουμ...Ξαφνικα επεστρεψα παλι...Ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος...
    Πας να υψωσεις λιγο αναστημα και κατρακυλας ξανα..
    Προσπαθησα,προσπαθησα παρα πολυ..Τοσο πολυ που πραγματικα νομιζα οτι ειναι πανω απτις δυναμεις μου...Τελικα κυλισα ξανα...
    Τοσα ονειρα εχω...Τοσα θελω να κανω...Τοσα θελω να ζησω..
    Ο καιρος περναει προσπαθωντας...Εχω ηδη ξεπερασει κατα πολυ τον χρονο που ειχα δωσει εξαρχης στον εαυτο μου μηπως αλλαξω κατι...Εστω και κατι ελαχιστο...Τιποτα δεν καταφερα ομως..
    Ολα πανε προς το χειροτερο..
    Προσπαθησα τα παντα..
    Βραδυνες "περιπολιες" ξοδευοντας 100-200 ευρω μεσα σε 3-4 ωρες...
    Καινουριες παρεες...
    Ψυχρο αιμα και αναισθησια...
    Προσπαθησα να "την" δω με αλλο ματι τη ζωη...
    Ονειρα και επιθυμιες καθε βραδυ που ξαπλωνω και ελπιδα..."Ολα θα γινουν" ψιθυριζα στον εαυτο μου ξαπλωμενος αργα το βραδυ ολομοναχος στο σπιτι...

Τιποτα ομως δεν καλυπτει το κενο αυτο που εχω μεσα μου...Τιποτα δεν δειχνει να "θεραπευει" αυτη τη ξεθωριασμενη οραση...Τιποτα δεν διωχνει αυτο το πεπλο μπροστα απτο οπτικο μου πεδιο...
    Τιποτα δεν διωχνει τις σκεψεις απτο μυαλο μου....

Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειμαι σε απογνωση...Ειμαι τοσο χαλια που αισθανομαι οτι θελω πραγματικα να πεθανω αυτη τη στιγμη αλλα δεν νομιζω οτι ειμαι αρκετα γεναιος να κανω κατι τετοιο... :-(

Senior Member
    nocash ακου λιγο τζονι κας να σου φτιαξει τη διαθεση!

Nocash, κουράγιο, ξέρω πώς είναι αυτές οι σκέψεις του θανάτου... Βλέπεις κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο;

Εγώ αισθάνομαι σκουπίδι. Κάθε βράδυ, που δε σκέφτομαι άλλα πράγματα, σκέφτομαι ότι είμαι σκουπίδι και το νιώθω σε όλο του το μεγαλείο

Banned
    Εγώ αισθάνομαι σκουπίδι. Κάθε βράδυ, που δε σκέφτομαι άλλα πράγματα, σκέφτομαι ότι είμαι σκουπίδι και το νιώθω σε όλο του το μεγαλείο
    πες μας τι σκεφτεσαι.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πες μας τι σκεφτεσαι.
    Χμ, ντρέπομαι να γράψω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι, πάντως το συμπέρασμα είναι ότι είμαι άχρηστη και απαίσια και κανονικά θα έπρεπε να βρω τα κότσια να αυτοκτονήσω και να πάψω να κλαίγομαι... Ακόμα και ο ψυχολόγος τελευταία μου είπε ότι κλαίγομαι!!! (Άσχετο αλλά έχει πελάτες που δεν κλαίγονται; Έτσι μου 'ρχεται να τον ρωτήσω!!)

Banned
    ισως πιστευεις οτι γυρω σου υπαρχουν ανθρωποι που δε σε καταλαβαινουν κ αυτο σε φρικαρει θα μπορουσες να σκεφτεις ενα τροπο να αλαξει αυτο?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ισως πιστευεις οτι γυρω σου υπαρχουν ανθρωποι που δε σε καταλαβαινουν κ αυτο σε φρικαρει θα μπορουσες να σκεφτεις ενα τροπο να αλαξει αυτο?
    Ισχύει, και μάλλον ούτε εγώ τους καταλαβαίνω... Ακόμα και ο ψυχ μερικές φορές που βρισκόμαστε (όχι πολλές ευτυχώς!) αισθάνομαι ότι είναι τελείως εκτός της ψυχολογίας μου... Γενικά αυτή η αίσθηση της απόσυρσης από το περιβάλλον και κυρίως από τους ανθρώπους είναι απελπιστική...... Φοβάμαι να πλησιάσω τους άλλους, κάτι με απομακρύνει πολύ έντονα και γι' αυτό τα τελευταία χρόνια δεν έχω φίλους... Δεν ξέρω πώς θα το αλλάξω αυτό...

Banned
    δεν ειναι τοσο οτι φοβασαι να πλησιασεις τους αλλους αλλα οτι δεν εχεις διακρινει το τι ειναι καταληλο για σενα αυτη η λεξη που με απασχολισε μια ζωη ετσι οπως σε ακουω τωρα δυσκολευομαι να το προσδιορισω αλλα αν τυχει κατι να ξερω απο την ιστορια σου επιδη ετυχε να το ζησω κ γω θα σου πω...

Senior Member
    οργισμένη με τον εαυτό μου,γιατί ενώ ξέρω τί πρέπει να κάνω...κάτι με τραβάει πίσω και δεν το κάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαράλ View Post
    Nocash, κουράγιο, ξέρω πώς είναι αυτές οι σκέψεις του θανάτου... Βλέπεις κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο;

Οχι τα σταματησα ολα και ψυχολογους και ψυχιατρους και φαρμακα...
    Βαρεθηκα πραγματικα...

Banned
    Quote Originally Posted by kria View Post
    οργισμένη με τον εαυτό μου,γιατί ενώ ξέρω τί πρέπει να κάνω...κάτι με τραβάει πίσω και δεν το κάνω...
    δε πειραζει ολοι οι ανθρωποι καπια στιγμη στη ζωη τους χρειαζονται καπιον να τους δωσει θαρρος κ να τους πει συνεχισε.

Senior Member
    Πολύ αγχωμένη...αλλά προσπαθώ να παρηγορηθώ με τη σκέψη ότι δεν χρειάζεται να βγω έξω σήμερα άρα είμαι ασφαλής εδώ κι ας είναι σκοτεινά έξω...όμως παρόλα αυτά φοβάμαι...ας ελπίσω να μην κρατήσει για πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...