Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    απ' οτι εχω καταλαβει,επιμενεις και κολλας σε γυναικες οι οποιες θελουν εναν τελειως διαφορετικο αντρα απο σενα.
    ~~~
    Αν κανουν καλα ή ασχημα ειναι δικο τους προβλημα,εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ή να προσαρμοστεις στα γουστα τους,ή να ψαξεις κατι που σου αντιστοιχει και καπου που θα εισαι επιθυμητος.
    Δεν κυνήγησα ποτέ κουκλάρες. Δεν είναι του στυλ μου. Όμως ποτέ δεν θα κυνηγήσω και κάποια που δεν με ελκύει, γιατί δεν θα είμαι καλά μαζί της και θα κάνω και αυτή (μαζί με εμένα φυσικά) δυστυχισμένη. Γενικά προσαρμόζομαι, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω δεν μπορώ (και δεν ξέρω) να μετατρέψω την κατάσταση από φιλική (δεν εννοώ το είμαστε φίλοι, εννοώ το περνάμε καλά ως παρέα) σε ερωτική.

the only peace you can find...

είπες στην φίλη σου να διαβάσει το βιβλίο που σου είπα για να στο πεί; :p

Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Δεν κυνήγησα ποτέ κουκλάρες. Δεν είναι του στυλ μου. Όμως ποτέ δεν θα κυνηγήσω και κάποια που δεν με ελκύει, γιατί δεν θα είμαι καλά μαζί της και θα κάνω και αυτή (μαζί με εμένα φυσικά) δυστυχισμένη. Γενικά προσαρμόζομαι, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω δεν μπορώ (και δεν ξέρω) να μετατρέψω την κατάσταση από φιλική (δεν εννοώ το είμαστε φίλοι, εννοώ το περνάμε καλά ως παρέα) σε ερωτική.
    Δεν μιλαω τοσο για εμφανιση,αλλα για το τι θελει ο καθενας απο τη ζωη.
    Απο μια γυναικα που θελει εναν τελειως διαφορετικο τυπου αντρα απο σενα,τι ακριβως περιμενεις να κερδισεις,και για ποσο?

Senior Member
    Εννοούσα ερωτισμό από την κοπέλα προς εμένα, ώστε να πάρω ώθηση. Το κλίμα είναι βγαίνουμε για να κάνουμε μία ευχάριστη βόλτα και να γυρίσουμε σπίτι. Αυτό πως δουλεύεται για να αλλάξει;

Οι συμβουλές σου Remedy είναι πολύ εύστοχες. Και του Macgyver επίσης! (Και κάποιων άλλων παιδιών). Καταλήγουμε λοιπόν στο πως ό,τι κάνω πρέπει να το κάνω σαν ήταν η σωστή κίνηση, ακόμη και αν δεν είναι. Μία τέτοια αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μου δημιουργεί θετική εντύπωση στην κοπέλα η οποία, ελλείψει αυτοπεποίθησης, "γοητεύεται" επειδή βρίσκει σε εμένα αυτό που της λείπει. Το εμήνευσα σωστά;
    χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    οκ. δεν ειναι λαθος αυτο που λες.
    προσεξε μονο τι κινησεις θα ειναι αυτες, μην το εκλογικευεις πολυ και κινεισαι σπασμωδικα, φαινονται αυτα.
    το παν ειναι να εισαι η να παριστανεις τον ανετο..

ολα δικα σου, δεν μπορεις να τα εχεις, ειδικα αν οπως μας λες δεν εχεις ουτε τα ελαχιστα, παρα την πιεση που νοιωθεις.
    με αυτο εννοω, οτι σε καποια δεδομενη στιγμη, θα διακινδυνευσεις την Α-Π-Ο-Ρ-Ρ-Ι-Ψ-Η. διαφορετικα δεν γινεται. μην ανησυχεις. και οι μεγαλυτεροι γοητες εχουν φαει τις χιλοπιτες τους, δεν τις τρωνε μονο οι ζορισμενοι...
    εφοσον λοιπον νοιωσεις εσυ ερωτικα για την κοπελα και δεν εχεις δειγματα οτι περναει χαλια, θελει να φυγει, εχει φυγει ηδη, ακομα κι αν δεν εχεις καμια ενδειξη αν πραγματικα γουσταρει, καποια στιγμη θα κανεις μια κινηση που θα ειναι ξεκαθαρη των προθεσεων σου..
    μα θα της προτεινεις να πατε σπιτι σου να συνεχισετε τα ποτα, μα θα της δωσειςε να φιλι, μα θα την στριμωξεις στο αυτοκινητο οταν την πας σπιτι, κατι θα βρεις...
    ε, η θα κατσει, η θα φυγει. το κεφαλι, δεν προκειται να στο παρει...

Banned
    Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    είπες στην φίλη σου να διαβάσει το βιβλίο που σου είπα για να στο πεί; :p
    Έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν μου μιλάει πλέον! Μάλλον θα το διαβάσω μόνος μου!! :P

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν μιλαω τοσο για εμφανιση,αλλα για το τι θελει ο καθενας απο τη ζωη.
    Απο μια γυναικα που θελει εναν τελειως διαφορετικο τυπου αντρα απο σενα,τι ακριβως περιμενεις να κερδισεις,και για ποσο?
    Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πίστευα ότι οι γυναίκες θέλουν πάντα σχέση. Απλώς τη θέλουν με το alpha male, στον οποίο δίνουν .. ότι είναι απαραίτητο, εώς ότου καταλάβουν ότι δεν πρόκειται και προχωρούν στον 2ο, 3ο κοκ της αγέλης, μέχρι να βρεθεί το υπομονετικό θύμα. που περίμενε να έρθει η 78η σειρά του, η οποία συμπίπτει με την ώρα της γυναίκας αυτής να παντρευτει :p Σωστά το θέτεις όμως!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι λαθος αυτο που λες.
    προσεξε μονο τι κινησεις θα ειναι αυτες, μην το εκλογικευεις πολυ και κινεισαι σπασμωδικα, φαινονται αυτα.
    το παν ειναι να εισαι η να παριστανεις τον ανετο..
    Σπασμωδικές κινήσεις όπως; Άνετος, δηλαδή δεν καίγομαι κιόλας για σένα;

εφοσον λοιπον νοιωσεις εσυ ερωτικα για την κοπελα και δεν εχεις δειγματα οτι περναει χαλια, θελει να φυγει, εχει φυγει ηδη, ακομα κι αν δεν εχεις καμια ενδειξη αν πραγματικα γουσταρει, καποια στιγμη θα κανεις μια κινηση που θα ειναι ξεκαθαρη των προθεσεων σου..
    Άρα το πράσινο φως είναι το να μην περνάει χάλια; Δεν είναι λίγο αυτό;

μα θα της προτεινεις να πατε σπιτι σου να συνεχισετε τα ποτα, μα θα της δωσειςε να φιλι, μα θα την στριμωξεις στο αυτοκινητο οταν την πας σπιτι, κατι θα βρεις...
    ε, η θα κατσει, η θα φυγει. το κεφαλι, δεν προκειται να στο παρει...
    Mα ο στόχος είναι το κεφάλι! (μόλις πήρα την πρώτη μου προειδοποίηση :P ) Άρα θα πρέπει να μάθω να κινούμαι, όπως είπε ο Μάνος32. Εκτός αν εκτοξευθώ από το απέναντι κάθισμα της καφετέριας!! Δεν θα την πανικοβάλει όμως μία τέτοια κίνηση αν δεν είναι θετική; Τελικά φοβάμαι πολύ την έκθεση!!

Senior Member
    Ξεκινα να μιλας διαδικτυακα απο εδω οπου δεν υπαρχει τοσο στρες οσο στο δια ζωσης. Εχουνε γινει πολλα ειδυλλια απο δω μεσα. Πιστευω θα σε βοηθησει. Ξυπνιος εισαι, ωραια μιλας, οτι πρεπει για σενα.

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πίστευα ότι οι γυναίκες θέλουν πάντα σχέση. Απλώς τη θέλουν με το alpha male, στον οποίο δίνουν .. ότι είναι απαραίτητο, εώς ότου καταλάβουν ότι δεν πρόκειται και προχωρούν στον 2ο, 3ο κοκ της αγέλης, μέχρι να βρεθεί το υπομονετικό θύμα. που περίμενε να έρθει η 78η σειρά του, η οποία συμπίπτει με την ώρα της γυναίκας αυτής να παντρευτει :p Σωστά το θέτεις όμως!
    Μπα εγω πιστευω ειναι μυθος.Οποιαδηποτε στοιχειωδως εξυπνη γυναικα που θελει σχεση,ψαχνει και το αντιστοιχο ατομο.Αν μπλεκει συνεχεια με ακαταλληλους,τοτε θελει αλλα πραγματα,και ας λεει οτι θελει σχεση.Σαν να λες εσυ ας πουμε,οτι θες σχεση,και να τρως ολα τα λεφτα σου σε στριπτιτζουδες και βιζιτουδες.Αντε να σε πιστεψει καμια.

Εκτός αν εκτοξευθώ από το απέναντι κάθισμα της καφετέριας!! Δεν θα την πανικοβάλει όμως μία τέτοια κίνηση αν δεν είναι θετική; Τελικά φοβάμαι πολύ την έκθεση!!
    Και μενα θα με πανικοβαλλε να πεταγοταν ο συνομιλητης μου απο το καθισμα του σαν πιλοτος :p
    Last edited by Αλαφροίσκιωτος; 18-10-2014 at 16:58.

Senior Member
    μην υπεραναλυεις τα πραγματα..αυτο εκανα κι εγω και δεν βγαζει πουθενα μονο πισω σε κραταει... θελει καλως δεν θελει πας σε αλλη..αλλα μην αλλαζεις για κανεναν(εννοω χαρακτηρα,εμφανισιακα μπορεις να βελτιωθεις οπως ολοι... ) ... δεν θα βγαλεις ποτε ακρη γιατι δε βγηκε μαζι σου κλπ καποια σε θελει

Senior Member
    πάντως παιδιά χτές βγήκα σ ένα νεανικό στέκι με φαγητο,μουσική και κοσμο,και είδα οτι κάθονταν 5 γυναίκες μαζί,και 10 άντρες μαζί σε ξεχωριστά τραπέζια!!οι σχέσεις έγιναν(τις κάναμε μάλλον) πολύ δυσκολες!!
    Αδιανόητο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    πάντως παιδιά χτές βγήκα σ ένα νεανικό στέκι με φαγητο,μουσική και κοσμο,και είδα οτι κάθονταν 5 γυναίκες μαζί,και 10 άντρες μαζί σε ξεχωριστά τραπέζια!!οι σχέσεις έγιναν(τις κάναμε μάλλον) πολύ δυσκολες!!
    Αδιανόητο...
    πηγαινε να τους μιλησεις... μια μπορει να θελει..οι 2 θα ειναι ευγενικες..και οι αλλες 2 ισως να μην σου πουν και το ονομα τους

Ηταν ποτέ εύκολες οι ανθρώπινες σχέσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ηταν ποτέ εύκολες οι ανθρώπινες σχέσεις;
    προηγουμενες δεκαετιες μονο οσοι εζησαν ξερουν

μπορεί να ήταν προηγούμενες δεκαετίες πριν το 1980..την δεκαετία του `80 πήγα δημοτικό,του `90 γυμνάσιο-λύκειο και το 2000 και έπειτα, το ζω ως ενήλικας.Ποτέ δεν ήταν εύκολες οι ανθρώπινες σχέσεις.Η για να μην είμαι άδικος,για κάποιους σαν εμένα ποτέ δεν ήταν εύκολες.. Ισα-ισα που απο το 2003-2004 και έπειτα που άρχισε να μπαίνει το διαδίκτυο πιο ενεργά στη ζωή μας,το να βρεις κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα με σένα και να ανταλλάξεις μια κουβέντα,ξεγελώντας προσωρινά το αίσθημα της μοναξιάς έγινε πιο εύκολο.

Ηταν ''ευκολες'' την εποχη που διαλεγαν οι γονεις μας τον/την συζυγο μας,τον οποιο τον βλεπαμε απο φωτογραφιες και για πρωτη φορα απο κοντα στο γαμο :p

Οταν οι σχεσεις ειναι ελευθερες ειναι λογικο να υπαρχουν δυσκολιες,αλλα δεν πειραζει καλυτερα ετσι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Αδιανόητο...

oι αναμικτες παρεες ειναι οι πιο ομορφες.. προχτες ειχαμε βγει 4 αγορια 3 κοπελες, χτες βγηκα εγω με 4 αντρες, δεν ειναι τοοοσο δυσκολο πια, αρκει να ειναι κανεις λιγο κοινωνικςο και να ψαχνει, να δημιουργει και να αρπαζει ευκαιριες να γνωρισει κοσμο,να βγει εξω, να συναναστραφει... ειναι τοσο ομορφο να επικοινωνεις με ανθρωπους.. ειναι το αγαπημενο μου.. αγαπω πολυ τους ανρθωπους.. η ευτυχια μας περναει μεσα απο αυτους.. :)

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast