Να ρισκάρω ή όχι? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 136
    Senior Member
    ελα θα κανω λιγο χιουμορ τωρα..μη θυμωνεις..
    αλλα εχεις βρει γυναικα τοσο κουκλα! την ξερεις τοσο καλα, μαγειρευει κιολας κεφτεδακια και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?
    καλε αυτη ειναι το ονειρο του καθε αντρα! !!!
    λοιπον ..ας μιλησουμε λιγο σοβαρα..απο την τελευταια σου απαντηση καταλαβαινω οτι εχεις ηδη παρει την αποφαση να δοκιμασεις παραλληλα κ με την μικρη.
    θελω να σου θεσω ομως κ αλλο νενα προβληματισμο..
    εισαι 35 χρονων, αυτη ειναι 24----> δεν ειναι λιγο μικρη?θελω να πω οτι ρε παιδι μου εγω στα 24 ημουν λιγο ο.τι να ναι, ηθελα να εχω εμπειριες κ να γνωρισω κ αλλους, μπορει να δεσμευομουν αλλα βαριομουν πολυ ευκολα διοτι ενιωθα "μικρη"...ηθελα να ζησω την ζωη μου.
    αν εσυ δαγκωσεις την λαμαρινα κ μετα σου πει το μικρο "γεια χαρα νταν , παω μυκονο με τις φιλες μου..." εσυ τοτε τι θα πεις ρε παιδι μου?
    εχεις το ιδιο μυαλο εσυ που εισαι 35 με μια κοπελα στα 24?οχι πες μου τωρα!! περιμενω! κ κανε κ γρηγορα γιατι σε λιγο σχολαω!χοχοχοχο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει άντρας που δεν ξενοκοιτάει, και τρελά ερωτευμένος να είσαι, ένα βλέφαρο θα το ρίξεις ( κατ εμέ )
    Τώρα, για τον άν αποτελεί θέμα του φόρουμ αντάξια, πιστεύω πως ναί γιατί όλα τα προβλήματα προκαλούν άγχος, στρές και στεναχώρια, οπότε είναι όλα θέμα ψυχολογίας ( εξάλλου η ενότητα απο μόνη της λέει πόστ για σχέσεις )
    Δεν κυνηγάω μικρές, είμαι αρκετά ανασφαλής στο να βρώ μια 10 χρόνια μικρότερη, και ειδικά όμορφη σαν αυτή, μπορεί να "πετάξει" μέσα σε μια μέρα μακριά σου... το όλο θέμα μου είναι το άν πρέπει να χωρίσω με την νύν για κάτι νέο και ενθουσιώδες ή
    να το πάω λίγο παράλληλα με τη μικρή μέχρι να δώ τι θέλω πραγματικά, αυτό δεν είναι το ποιό ασφαλές? Αν και ανήθικο αλλα κανείς δεν είναι τέλειος...
    Απλά σκέφτομαι οτι άν χωρίσω και το μετανιώσω, και δεν μας βγεί με την μικρή, θα καταρρακωθω... ίσως την παρα έχω σίγουρη την νύν και αν τη χάσω, χάσω τη γή κάτω απο τα πόδια μου... αλλα η μικρή μου έχει κλέψει τη καρδιά... είναι αλήθεια οτι τη σκέφτομαι συνεχώς... τί να κάνω? Να μετακομίσω στα Αραβικά εμιράτα, να ασπαστώ τον Ισλαμισμό και να κρατήσω και τις δυό???
    Αχ ρε Κωνσταντίνε, τέτοιες απόψεις ακούω, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, και φρικάρω πραγματικά..
    Καταρχάς, λες ότι θες να νιώσεις τον απόλυτο έρωτα..σωστά; παράλληλα θεωρείς ότι είναι πιο ασφαλές εντέλει να "έχεις" και τις δύο για τους λόγους που εξηγείς. Ε λοιπόν αυτό δε γίνεται..και ξέρεις γιατί; διότι έρωτας και ασφάλεια δεν προχωράνε μαζί, δεν ταυτίζονται πουθενά. Εάν θέλεις όντως να ερωτευτείς τρελά όπως λες -και δε σε ενδιαφέρει μόνο το σεξ με την κοπέλα - το πρώτο πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τα ρίσκα σου, να εκτεθείς...πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσεις με την τωρινή σου σχέση, με όποιο κόστος μπορεί αυτό να σου προκαλέσει, δλδ "να καταρρακωθείς", και να διεκδικήσεις την κοπέλα με την πιθανότητα φυσικά να μη προκύψει ποτέ τίποτα ανάμεσα σας και να μείνεις τελείως μόνος. Το θέμα είναι, έχεις τα κότσια να το κάνεις;;
    Με βάση τα λεγόμενά σου και μόνο, θεωρώ πως δεν τα έχεις...όχι μόνο γιατί είσαι ανασφαλής όπως και ο ίδιος υποστηρίζεις,αλλά γιατί βασικά δεν είσαι ικανός να ερωτευτείς. Και δεν είσαι ικανός να ερωτευτείς επειδή τα πάντα κινούνται - πάντα σύμφωνα με αυτά που λες - γύρω από το άτομό σου...ψάχνεις την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Αδιαφορείς για όλα τα υπόλοιπα. Έρωτας σημαίνει πρώτα απ'όλα να είσαι εύαλωτος και όχι βολεψάκιας.
    Η κοπέλα που γνώρισες απλά αναδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί η τωρινή σου σχέση...όσο γι'αυτό το γνωστό που το λένε όλοι και όλες, "δε θέλω να την/τον πληγώσω γι'αυτό δεν χωρίζω" είναι τουλάχιστον αστείο.
    Δε θέλεις να πληγώσεις ως "φυσικός αυτουργός", άμεσα δηλαδή, διότι αυτό αυτομάτως φέρει και ευθύνες και οι ευθύνες των πράξεων μας απαιτούν κότσια όπως προανέφερα.
    Ένας άνθρωπος που όντως ενδιαφέρεται να μην πληγώσει τον σύντροφό του και τον σέβεται, είναι αληθινός και επικοινωνεί τα ειλικρινή του αισθήματα.. και δεν αποποιείται των ευθυνών του με ένα τυχάρπαστο "αν και ανήθικο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος"..
    Η ηθικότητα δηλαδή είναι το θέμα; πως θα φανείς προς τα έξω; λες να σε τιμωρήσει και ο θεός αν κάνεις σεξ με κάποια γυναίκα ενώ είσαι σε σχέση;
    Αυτό σε νοιάζει εσένα;Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί δεν είναι ο βαθμός ηθικότητάς σου αλλά το συναισθηματικό σου βάθος.
    Δε σου ζήτησε κανείς να είσαι τέλειος, ούτε υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Οι σχέσεις δε βασίζονται στην αμοιβαία τελειότητα αλλά στη δυνατότητα που έχουμε εμείς να αντιλαμβανόμαστε αυτά που νιώθουμε και φυσικά να τα επικοινωνούμε μετά και στο άλλον.
    Παραδέξου καλύτερα ότι βαρέθηκες στη σχέση που είσαι για τους χ λόγους. Επίσης παραδέξου ότι το πρωταρχικό σου μέλημα από την έκβαση και των δύο καταστάσεων, σταθερή σχέση και σχέση με καινούρια κοπέλα, είναι βασικά να μην πληγωθείς, να μη σε ρίξει, γι'αυτό και θες να πας εκ του ασφαλούς. Παραδέξου επίσης ότι ενώ μπορεί σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου να είσαι τέλειος και υπερ-γαμάτος, η συναισθηματική σου ευφυία είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο..
    Για να το κλείσω εδώ, η άποψή μου είναι ότι το θέμα της σχέσης σου το αντιμετωπίζεις πολύ επιφανειακά...επιλέγεις έναν τρόπο σκέψης και αντίδρασης που με μαθηματική ακρίβεια δεν πρόκειται να σε οδηγήσει σε μια ουσιαστική σχέση, όσο και αν μεγαλώσεις ηλικιακά.
    Η συμβουλή μου είναι να μείνεις μόνος τελείως, δε θα πάθεις τίποτα..έχεις ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει άντρας που δεν ξενοκοιτάει, και τρελά ερωτευμένος να είσαι, ένα βλέφαρο θα το ρίξεις ( κατ εμέ )
    .........
    Δεν κυνηγάω μικρές, είμαι αρκετά ανασφαλής στο να βρώ μια 10 χρόνια μικρότερη, και ειδικά όμορφη σαν αυτή, μπορεί να "πετάξει" μέσα σε μια μέρα μακριά σου... το όλο θέμα μου είναι το άν πρέπει να χωρίσω με την νύν για κάτι νέο και ενθουσιώδες ή
    να το πάω λίγο παράλληλα με τη μικρή μέχρι να δώ τι θέλω πραγματικά, αυτό δεν είναι το ποιό ασφαλές? Αν και ανήθικο αλλα κανείς δεν είναι τέλειος...
    Απλά σκέφτομαι οτι άν χωρίσω και το μετανιώσω, και δεν μας βγεί με την μικρή, θα καταρρακωθω... ίσως την παρα έχω σίγουρη την νύν και αν τη χάσω, χάσω τη γή κάτω απο τα πόδια μου... αλλα η μικρή μου έχει κλέψει τη καρδιά... είναι αλήθεια οτι τη σκέφτομαι συνεχώς... τί να κάνω? Να μετακομίσω στα Αραβικά εμιράτα, να ασπαστώ τον Ισλαμισμό και να κρατήσω και τις δυό???
    Συγκατοικώ ήδη, απλά αυτό που λές με τα παιδιά, πιστεύω πώς η γυναίκα που θα κάνει το παιδί μου θα ξυπνήσει πολλά συναισθήματα μέσα μου για αυτή, θα είναι η μητέρα του παιδιού μου και θα πολλαπλασιάσει την εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό μου προς αυτή, έτσι πιστεύω τουλάχιστον... εγώ λειτουργώ έτσι, αν δεν είμαι έστω και λίγο ερωτευμένος, δέν, δέν κρατάει το ερωτικό, εκτός αν ταιριάζουμε ερωτικά φοβερά. Επίσης κάτι τελευταίο ρε παιδιά, για να δείτε ότι οι άνθρωποι είμαστε αχάριστοι και δεν ξέρουμε τι θέλουμε, και αν σας προσβάλλω, συγνώμη να μιλήσω για μένα συγκεκριμένα, η νύν μου είναι κοπελάρα, με όλη τη σημασία, την κολλάνε συνεχώς, θα ήθελε πολύς κόσμος να ήταν μαζί της... απλά ειναι πολύ "παθητικός" χαρακτήρας, δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες κλπ., είναι στρατιωτάκι.
    παρένθεση αυτό, να συνεχίσω με την αχαριστία, στην ουσία τα έχω όλα, το σπίτι μου, την όμορφη κοπέλα μου που ταιριάζουμε σε όλα ( πλύν του ερωτικού ) αλλα ψάνχω το τέλειο, τον τρελό έρωτα που θα κρατήσει χρόνια, το καλύτερο για μένα... είναι εγωϊστικό αλλα παράλληλα και επίφοβο.. σκέφτομαι, άν ερωτευτώ, πές τη μικρή, και φάω καψούρα, μετά θα αρχίσει ο γολγοθάς μου, ανασφάλειες, γκρίνια, ζήλια, κλπ. κλπ., θα χάσω όλο αυτο το "ήσυχο" περιβάλλον που μου προσφέρει η νύν, μια σταδιοδρομημένη σχέση που έχει πάρει
    το καλουπάκι της και προχωράει κούτσα κούτσα, απο την άλλη... όλα τα προηγούμενα περι της μικρής... δεν ξέρω είμαι ψυχοπαθής?
    Λυπάμαι αλλα άν ήθελα να πηδήξω τη μικρούλα δεν θα το συζητούσα σε ένα forum, θα ήταν ένα-2-3 πηδήματα απλά και θα τελείωνε εκεί το θέμα... δεν πιάνεις το βασικό, μου λείπει ο έρωτας στη σχέση μου, την μικρούλα άν την είχα θα την πρόσεχα σαν κόρη οφθαλμού,
    ότι έκανα και στην νύν, δέν είμαι ο τύπος που απλά θέλει να πηδήξει και το ξέρω
    mnimonιο δέν με πιάνεις κούκλα μου... ο όρος να ρίξω έναν στη μικρή συνεπάγεται τη γνωριμία μας, το να τη ζήσω, να τη νοιώσω, ΙΣΩΣ και να την ερωτευτώ, ίσως να βρώ αυτό που έψαχνα, γιατί εμφανισιακά τουλάχιστον και απο όσο την ξέρω, δείχνει να είναι αυτο...
    δεν γνώρισα μια όμορφη κοπελίτσα, με μεγάλο στήθος και κώλο και σκέφτηκα να χωρίσω, η μικρή έχει όλα τα προσόντα που αναζητώ ( επιφανειακά τουλάχιστον ), οπότε αν δεν την "γνωρίσω" δεν μπορώ να ξέρω, και μή μου πείς να το πάιζουμε φιλενάδες κάνα χρόνο...
    mnimonio καλή ξεκούραση, ακόμα ένα θέμα που δεν ανέφερα... είναι ότι ΔΕΝ μιλάει!!! Ω ναί! όλα τα κρατά μέσα της και δεν συζητά για τίποτα, παρα μόνο για το τί κεφτεδάκια να κάνει, πράσινα ή μπλέ
    κωνσταντινε, προκειται να σου κανω μια μεγαλη αποκαλυψη.
    οι γυναικες το ξερουν, αλλα σπανια το συζητουν, καθως υπαρχει μια ομερτα σιωπης, για να δουλευουν οσες θελουν, αυτους που νομιζουν οτι τις δουλευουν.
    η γυναικα που δεν πηδιεται αρκετα με τον ανδρα της, η εχει παραπονα παραμελησης, ξενοκοιταγματος κλπ, πηδιεται με αλλους, και ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθεις, οσο δεν φανταζεσαι, γιατι οι γυναικες σπανια την πατανε με τα ψεματα, οπως οι ανδρες.
    σε αυτο συνηγορει τα μεγιστα το οτι η γυναικα σου ειναι σιωπηλη. οι σιωπηλες γυναικες δεν ειναι χαζες, ουτε παθητικες. ειναι κρυψινοες...
    προσωπικα, δεν εχω γνωρισει νεα γυναικα που δεν ενδιαφερεται και πολυ για το σεξ. φανταζομαι οτι θα υπαρχουν, αλλα εγω δεν εχω γνωρισει καμια...
    οταν λοιπον φαντασιωνεσαι τον εαυτο σου με μικρουλες, σου συνιστω να φαντασιωνεσαι και την γυναικα σου με μικρουληδες, γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα των ανικανοποιητων γυναικων...
    μετα την πληροφορια αυτη, σου ευχομαι σε καλη μερια και καλη χωνευση :)

στο δια ταυτα τωρα.
    αν μας ελεγες οτι εισαι τρελα ερωτευμενος με την γυναικα σου αλλα σου εχει καρφωθει να πηδηξεις μια ******* που εχει παει με χιλιους ανδρες, να κανεις μια παρτουζα, να δοκιμασεις με μια αλλη που γνωρισες τυχαια, οπως με αυτη που συζητας, ετσι για να σου φυγει η ιδεα, θα σου ελεγα ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, αν δεν εισαι ετοιμος να χασεις την γυναικα που ποθεις για μια παρτουζα...
    μην βαζεις μυστικα αναμεσα σας, αν εισαι ερωτευμενος.

αλλα εσυ, οχι μονο δεν εισαι, αλλα την βλεπεις ηδη φιλικα.
    να ξερεςι οτι αυτα ειναι αμοιβαια.οταν εσυ εισαι τοσο ξενερωμενος,αποκλειεται αυτη να τρελαινεται για σενα και να καθεται να κανει σεξ 1 φορα τον μηνα (για τα υπολοιπα σε παραπεμπω στην παρ.1)
    οποτε λοιπον συμπεριφερεσαι οπως τωρα, σαν να σε ξαμολυσανε σε λουνα παρκ με μνια που σε παρακαλανε να τα πηδηξεις, να θυμασαι τα λογια μου και να τσεκαρεις τις πορτες οταν περνας απο κατω;)

τρια χρονια ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ για να περασει το παθος και μαλιστα σε βαθμο που να γινετε φιλαρακια και να κανετε σεξ 1 φορα τον μηνα!!!!
    ειμαι τελειως αντιθετη στο να προχωραει καποιος σε γαμο, ηδη ξενερωμενος. τι θα πει "καποτε θα γινοταν'??? το ιδιο ειναι να γινει σε 20 χρονια και το ιδιο σε 3???
    αν και, προσωπικα γνωριζω ζευγαρια που ειναι μαζι 20 χρονια και ποθουν ο ενας τον αλλον. εσεις σε λιγο θα κοψετε εντελως το σεξ.
    οσο για τα παιδακια, να ξερεις οτι πολυ ερωτευμενα ζευγαρια κοβουν το σεξ τελειως μετα το πρωτο παιδι, λογω των αγιων συναισθηματων που περιεγραψεςς κι εσυ... εσεις που ξεκινατε χωρις σεξ, αναρωτιεμαι αν θα μπορεσετε να κανετε αρκετες φορες σεξ για να το αποκτησετε, καν!!

η γνωμη μου ειναι, οτι ουτε την θελεις πολυ την γυναικα σου, ουτε τπτ..
    εισαι τραγικα ανασφαλης και φοβασαι να μην μεινεις μονος.
    αν καποιος σε διαβεβαιωνε οτι η αλλη κοπελα σε θελει και δεν θα φυγει, την αφηνες ανετα την γυναικα σου.
    τραγικη αφετηρια για εναν γαμο.
    καλυτερα να χωρισεις και να πας οχι μονο με την μικρη αλλα και με αλλες 20-30 μικρες και μεγαλες μεχρι να βρεις τι σου γινεται, διοτι τωρα δεν εχεις ιδεα...
    Last edited by Remedy; 22-10-2014 at 16:58.

Senior Member
    "κωνσταντινε, προκειται να σου κανω μια μεγαλη αποκαλυψη.
    οι γυναικες το ξερουν, αλλα σπανια το συζητουν, καθως υπαρχει μια ομερτα σιωπης, για να δουλευουν οσες θελουν, αυτους που νομιζουν οτι τις δουλευουν.
    η γυναικα που δεν πηδιεται αρκετα με τον ανδρα της, η εχει παραπονα παραμελησης, ξενοκοιταγματος κλπ, πηδιεται με αλλους, και ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθεις, οσο δεν φανταζεσαι, γιατι οι γυναικες σπανια την πατανε με τα ψεματα, οπως οι ανδρες.
    "

REMEDY! ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.σιγα μη κατσει μια παραμελλημενη γυναικα ετσι μονη της στο σπιτι...εννοειται οτι θα πηδηχτει με αλλον..μη σου πω με αλλους.
    πολλες φορες οι γυναικα απιστει απο εκδικηση..επειδη ο αντρας της δεν την ποθει.
    κοριτσια σπασαμε ομως την ομερτα...θα διαρρευσει κ την κατσαμε την βαρκα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    "κωνσταντινε, προκειται να σου κανω μια μεγαλη αποκαλυψη.
    "

REMEDY! ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.σιγα μη κατσει μια παραμελλημενη γυναικα ετσι μονη της στο σπιτι...εννοειται οτι θα πηδηχτει με αλλον..μη σου πω με αλλους.
    πολλες φορες οι γυναικα απιστει απο εκδικηση..επειδη ο αντρας της δεν την ποθει.
    κοριτσια σπασαμε ομως την ομερτα...θα διαρρευσει κ την κατσαμε την βαρκα...
    μην ανησυχεις ΒΟΟΜ.
    ο καλος μαλακας, και παλι θα σκεφτει "ναι αλλα ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ!αφου την βλεπω, ειναι σουζα !!!"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην ανησυχεις ΒΟΟΜ.
    ο καλος μαλακας, και παλι θα σκεφτει "ναι αλλα ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ!αφου την βλεπω, ειναι σουζα !!!"
    Ποσο μα ποσο σε παω ρε REMEDY!!

Senior Member
    ΑΠΟΧΩΡΩ..σχολασα..παω να δειρω τον αντρα μου! καποια μαλακια θα σκεφτεται να κανει το καθικι!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ΑΠΟΧΩΡΩ..σχολασα..παω να δειρω τον αντρα μου! καποια μαλακια θα σκεφτεται να κανει το καθικι!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μην την πληρωσουν οι αθωοι βρε μπουμ :p

Senior Member
    Void respect....

Λοιπόν λεβέντη Κωνσταντίνε, άκου. Η προβληματική μας έχει κάποια δεδομένα.
    1ον Αγάπες, ασφάλειες και τα τοιαύτα. Ωραία είναι αυτά. Το μεσημέρι πήγα για καφέ με τη μάνα μου. Και δίπλα της τα ένιωθα και θα τα νιώθω όλα αυτά. Δε μπορώ όμως να την παντρευτώ, έτσι; Αν με το κορίτσι σου, που είναι και κουκλαρα, όταν την έχεις από πάνω σου/ από κάτω σου/ στα τέσσερα/ κουταλατο/ όπως αλλιώς θες κάνε το, επί τρία χρόνια και σκέφτεσαι την 24άρα/τη δουλειά σου/ το αμάξι σου/ την προηγουμενη σχέση σου/ το Μέσι τότε ας τη να πάει στο καλό. Είσαι ακόμη νέος, μη σε πιάνουν οι ανασφάλειες, θα καταρρακωθείς ναι, θα περάσεις δύσκολα αλλά αν μετρας κ πιστεύεις στον εαυτό σου θα υπάρξει κι άλλη/ άλλες. Δε μένουμε σε σχέση γιατί "είναι καλό παιδί, με αγαπάει". Ξαναλέω, κι η μάνα μου με αγαπάει, δεν την παντρεύομαι.

2ον η σχέση θέλει δουλειά. Και κουβέντα. Κι ας μην περνάτε καλά ερωτικά. Δε μπορεί να ήταν πάντα έτσι. Εσείς το αφήσατε και διογκώθηκε. Τι πάει να πει δεν μιλάει αυτή; Ήταν πάντα έτσι; Κι αν ήταν πάντα έτσι, τι σκατα χημεία είχατε; Τι σόι επικοινωνία αποκτήσατε; Μήπως αυτά περί χημείας και συμβατότητας είναι μια μεγάλη φούσκα μέσα στο μυαλό σου; Αν υπάρχουν αληθινά πράγματα που σας κράτησαν μαζί 3 χρόνια, τώρα είναι η ώρα να βγουν στην επιφάνεια. Αν ντρεπόσουνα να την κυκλοφορησεις γιατί στις παρεεες είναι σαν τη Χολυ Χάντερ στο "Πιάνο", δεν τη θαυμάζεις και δεν υπάρχει χημεία. Κουβεντιάστε. Αν είναι άνθρωπος άβουλος και αχρωμος δεν θα σε διεκδικήσει.

3ον Λες ότι έχεις ανάγκη να ερωτευτείς. Σε νιώθω. Κι εγώ πέρσι ερωτεύτηκα, μετά από, παρά πολλά χρόνια. Το είχα αναγκη. Το έζησα έντονα, με πάθος. Κάποια στιγμή ένιωσα να μου ξεφουσκώνει. Και δεν δούλεψα για να το σώσω. Ενώ η γυναίκα αυτή με νοιαζόταν, τη γούσταρα, με γούσταρε, επικοινωνούσαμε βαθια. Ξέρεις τι είπα σε όλους; Ότι της φερθηκα τίμια, τη σεβαστηκα και της είπα την αλήθεια. Κι όμως δεν με ένοιαξε καν να καταρριψω τον ισχυρισμό της ότι σκέφτομαι άλλη, την ώρα που της έλεγα να χωρίσουμε. Ξέρεις πού καταλήγω τώρα; Μήπως σκέφτηκα με το "κάτω κεφάλι"; Μήπως επειδη περάσαμε μια κοιλιά κι επαψα να καυλωνω μαζί της όπως τον πρώτο καιρό, σημαίνει ότι έπρεπε να φερθω "σαν γελοίος παρλαπιπας κοκοράκος" και να τη σουταρω; Να της δείξω ότι εγώ είμαι το Αφεντικό; Μετά όπως από την απομάκρυνση εκ του Ταμείου.....
    Μήπως κι εσύ τώρα σκέφτεσαι με το "χαμηλό εγκέφαλο" και παραβλεπεις αλλά πράγματα; Κι οσο για τη μικρή, ένα σημαδι είναι ότι ενθουσιαστηκες μαζί της. Σημάδι που μπορεί να σε οδηγήσει να ξαναφτιάξεις τη σχέση σου με έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει ή να σου δείξει την αγουσα προς τα αποδυτήρια και να σε ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ. Σκέψου καλά.

Senior Member
    συμφωνω με την βοιντ σε ολα.

Senior Member
    Ρέμεντυ!!!τι κάνεις;; :)

ΥΓ: προς silencer...όλα καλά και όλα ωραία με την τοποθέτησή σου..μια απορία μόνο: το κουταλάτο πως ακριβώς;;;;;χαχαχαχα
    (προσπαθώ να το κάνω εικόνα αλλά δεν...)

..συμφωνώ με όλους σε όλα.
    Ο Κωνσταντίνος δεν βλέπω να ξανα μπαίνει στο φόρουμ για πολυυυυυυ καιρό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ρέμεντυ!!!τι κάνεις;; :)

ΥΓ: προς silencer...όλα καλά και όλα ωραία με την τοποθέτησή σου..μια απορία μόνο: το κουταλάτο πως ακριβώς;;;;;χαχαχαχα
    (προσπαθώ να το κάνω εικόνα αλλά δεν...)
    μια χαρουλα, βοιντουλα! που χαθηκες??:o

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..συμφωνώ με όλους σε όλα.
    Ο Κωνσταντίνος δεν βλέπω να ξανα μπαίνει στο φόρουμ για πολυυυυυυ καιρό.
    Ναι ήταν καταιγιστικές οι απαντήσεις!!
    Γεια Στεφανία :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια χαρουλα, βοιντουλα! που χαθηκες??:o
    Ήταν κάπως δύσκολα τον τελευταίο διάστημα...και στα δύσκολα συνήθως χάνομαι :)
    Αλλά έχω μπει σε τροχιά ανάπτυξης πάλι!!!χαχαχα

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast