Ρομαντισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Γυναίκα είμαι και είμαι 27 χρόνων. Γνώρισα αρκετούς όμως ο πρώτος μου που είχα 5 χρόνια. Σχέση δεν ήθελε. Στην αρχή δεν μου είπε ότι δεν θέλει σχέση κι ότι θέλει να περνά την ώρα του κι έτσι πάντα ένιωθα ότι έφταιγα εγώ που είναι απόμακρος. Ήθελε μόνο σεξ. Κόλλησα και τον περίμενα γιατί με έκανε να πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Απέφευγε την οποία επικοινωνία μαζί μου κι εγώ ήμουν μια ξένη περισσότερο από τους ξένους. Με κρατούσε έξω από την ζωή του και με φόβιζε με τον τρόπο του. Αυτό προσπαθώ να ξεπεράσω τον φόβο μου και την ντροπή μου ώστε να γίνω αρκετή για τους άλλους. Επίσης με κακοποιούσε

Banned
    Αν κατάλαβα καλά, γνώρισες κάποιο παληκάρι το οποίο θέλει να του λες γλυκόλογα, όμως εσένα, γενικότερα, δεν σου βγαίνουν. Σωστά;

Για κάποιους ανθρώπους ορισμένες μορφές λεκτικής επικοινωνίας είναι δύσκολες. Ισχύει και για εμένα και το καταλαβαίνω. Θα σου πρότεινα να του εξηγήσεις ότι νιώθεις άβολα να λες γλυκόλογα, όχι επειδή δεν σου το βγάζει, αλλά επειδή έως τώρα δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να εξοικειωθείς με τέτοιου είδους κουβέντες.
    Ίσως να πεις ότι έχεις αποθαρρυνθεί στο παρελθόν; Δεν θα σ' το συνιστούσα αυτό βέβαια.

Θα συμφωνήσω με τον Μάνο, ένα κτητικό "μου" είναι ότι πρέπει. Πες και κανένα "γλυκέ μου", σε χρόνο ανύποπτο, συνδυασμένο με βαθύ βλέμμα και καλά είναι για αρχή! Φείδου λέξεων :p

Καλησπέρα κιόλας!

Senior Member
    Ναι δεν θέλω να πω τίποτα ιδιαίτερο για το παρελθόν μου και δεν του είπα. Σήμερα μου είπε ότι αισθάνεται ότι θα είμαστε πιο πολλά χρόνια μαζί από την προηγούμενη σχέση που είχα 5 χρόνια.

Senior Member
    Εκείνος που είχα έτυχε κάποιες φορές να μου ανάβει κεριά η να με αγκαλιάζει όμως ήταν κάπως επιθετικός μετά κάτι τον έπιανε και μου έλεγε δεν θέλει σχέση και να βρω άλλον γι'αυτό και νιώθω λίγο κάπως με αυτα και δεν μπορώ να εμπιστευτώ εύκολα. Πότε δεν ένιωσα καλά με τα κεριά και με τις αγκαλιές του γιατί δεν ήταν αληθινά και δυστυχώς ήταν και ο πρώτος μου. Είχα πάθει κατάθλιψη κι έπαιρνα χάπια για να το ξεπεράσω

Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Ναι έχεις δίκιο δεν είπα ότι με αγάπησε η ότι τον αγάπησα. Μου άρεσε ναι αλλά ως εκεί. Πρέπει να βρεθούμε κι από κοντά για να είμαστε σίγουροι και εγώ και αυτός. Κι εκείνος το λέει αλλά κι εγώ και αυτός θέλουμε κάτι σοβαρό. Όχι ότι με αγάπησα και τον αγάπησα ξαφνικά σε τρεις μέρες.

Χαχαχα!! Σορρυ αν γελαω, αλλα ρε συ κοπελια ανοιγεις θρεντακι για καποιον τον οποιον δεν εχεις αγγιξει, δεν εχεις καν δει απο κοντα κ απλα μιλατε;;
    Μηπως και οι 2 ειστε "απογοητευμενοι" απο το παρελθον κ το παρον κ εχετε μπει στο τρυπακι θελω να αγαπησω κ να αγαπηθω, να παντρευτω, να γινω μανα κ να κανω σονι κ καλα εγγονια;
    Κ σου ειπε κιολας πως αισθανεται οτι θα ειστε μαζι περισσοτερο καιρο απο την προηγουμενη "σχεση" σου, δηλ πανω απο 5 χρονια;
    Και ολα αυτα χωρις καν να τον εχεις δει απο κοντα κ χωρις να εχετε περασει ουτε μια στιγμη μαζι;

Senior Member
    Κι εγώ γελάω είναι αλλιώς να είσαι από κοντά

Senior Member
    Του το εχω αναφέρει ότι δεν έχουμε συναντηθεί και μου λέει ότι πιστεύει ότι θα τα πάμε πολύ καλά

Banned
    Ώπα, κοπέλα, περίμενε! 27 χρονών και πιστεύεις τύπους από ίντερνετ; Δεν το είχα προσέξει αυτό. Στο ίντερνετ προβάλλονται προσωπεία. Δεν στηρίζω τέτοιες επιλογές και δεδομένου μίας ήδη τραυματικής εμπειρίας, μην "ψάχνεσαι" για δεύτερη. Με όλο το θάρρος...

Senior Member
    Καμιά φορά μπορεί να τύχει να βρεις εκεί πιο αξιόλογους ανθρώπους σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν εκεί έξω

Senior Member
    Εκείνον που είχα 5 χρόνια τον είχα γνωρίσει έξω όχι στο ίντερνετ. Έχει τύχει να γνωρίσω και άλλους που απλά ήθελαν μόνο σεξ αλλά είναι φορές που το ήθελα και το επιδίωκα κι εγώ. Αλλά εχω βρει και μορφωμένους ανθρώπους. Σίγουρα πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος κι αν είναι επικίνδυνος. Αλλά μήπως αυτοί που γνωρίζουμε μόνοι μπορούμε να λέμε ότι θα είναι καλοί η ότι δεν θα θέλουν απλά και μόνο σεξ; Ξέρω δύο κοντινές μου περιπτώσεις που παντρεύτηκαν

Member
    Κι εγω ξερω αλλες 10.000 κοντινες περιπτωσεις που δεν ξαναβρεθηκαν μετα την πρωτη συναντηση.
    Τεσπα ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο. Ζηστο. Αλλα τουλαχιστον δες τον πρωτα. Βασικη προυποθεση αυτη.
    Κ μην εξαφανιστεις, να μας ενημερωνεις εδω μεσα πως παει.

Senior Member
    Ξέρω δεν ενθουσιάζομαι. Μου είπε όμως ότι είναι πολύ εντάξει άτομο. Είπε ότι θα ήθελε να γνωρίσει και τους δικούς μου κάποια στιγμή

Μην το σκεφτεσαι πολυ,αμα δε το νιωθεις θα πεις καμια μαλακια και θα ναι χειροτερα.

Senior Member
    Σιγά σιγά μου βγαίνουν τα λόγια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Καμιά φορά μπορεί να τύχει να βρεις εκεί πιο αξιόλογους ανθρώπους σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν εκεί έξω
    βρε παιδιά... το "εκεί έξω" δεν είναι παρά η πραγματικότητα... και ζούμε "μέσα" της, είτε το συνειδητοποιούμε είτε οχι...
    στον υπολογιστή καθόμαστε απλά απέναντι...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast