Με το πρώτο ραντεβού σεξ και μετά..γεια σας; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 98
    Senior Member
    δλδ εσενα τωρα σε νοιαζει η γνωμη του τυπου και οχι για τον εαυτο σου;μπραβο στη νεολαια μας που νοιαζετε για τουσ αλλουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Μα και η γνώμη του για τον εαυτό μου με νοιάζει,όχι γενικά.Εντάξει,είναι προφανές οτι με νοιάζει περισσότερο απο όσο θα έπρεπε και σίγουρα απο όσο υπολόγιζα.Σαφώς και με νοιάζει ο εαυτός μου,και δεν θα κάνω τίποτα(έτσι λέω τώρα τουλάχιστον),παρόλαυτα αυτό δε σημαίνει πως δε με πειράζει κ όλας.Το όλο θέμα όπως εξελίχθηκε και για όλους τους λόγους,που οι περισσότεροι απο εδώ,πολύ εύστοχα είπατε,με έχει στεναχωρήσει αρκετα.Αυτή είναι η αλήθεια

Senior Member
    να σου πω και τι εγινε για να τελειωνουμε θεσ ολα να τα ελεγχεισ μαλλον γτ τιποτα δεν πηγε οπωσ τα κανονισεσ
    λοιπον ξεκαβαλα η ζωη δεν ελεγχεται και ζησε μια αλλη στη θεση σου θα αναρωτιοταν αφου μου αρεσε το αγορι γτ δε το ευχαριστηθηκα;
    και μετα βρεσ την ακρη μονη σου με τον εαυτο σου ο αλλοσ το πολυ πολυ να ειναι μαλακασ ουτε ο πρωτοσ ειναι ουτε ο τελευταιοσ που θα συναντησεισ
    το θεμα ειναι εσυ πωσ το διαχειριζεσαι και το κανεισ προβλημα
    φιλικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    elis σε παρακολουθω χρονια..θελω να σου κανω μια ερωτηση και να με συγχωρεσει η θεματοθετρια για το οφτοπικ..Το σιγμα το τελικο δεν σου δουλευει ή δεν το εχεις ανακαλυψει ακομα?

Banned
    τιποτα πιο ακυρο απο αυτο δε θα μπορουσες να γραψεις υπαρχουν πολες γλαστρες αν θες να βρεις για να τις θαυμασεις αρκει φυσικα να μη γνωριστεις καλυτερα μαζι τους.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τιποτα πιο ακυρο απο αυτο δε θα μπορουσες να γραψεις υπαρχουν πολες γλαστρες αν θες να βρεις για να τις θαυμασεις αρκει φυσικα να μη γνωριστεις καλυτερα μαζι τους.
    Τι εννοείς;

Banned
    εγω αυτο που εχω καταλαβει οτι αν καπιος ειναι σαν γλαστρα με περιεχομενο κανενα που αδιαφορει για τα παντα κ δεν εχει συναισθηματα για τιποτα αλλα τηρει κατα γραμμα ολους τους τυπους θα κερδισει την αποδοχη τον παντων

για αυτο λενε

μη τα βαζεις ποτε με ανοητο θα σε ριξει στο επιπεδο του κ θα σε νικησει

Member
    Ναι καλέ και μίλησα εγώ για γλάστρα;Η κατάλαβες πως αδιαφορώ για τα πάντα; sorry,αν καταλαβαίνω λάθος αλλά απο τι ορμώμενος το γράφεις αυτό;

Banned
    απο το θειο μου που ειναι σα κ αυτον που μας λες μια ζωη τον ακουγα να λεει το ποιημα στις γκομενες για να κανει σεξ μαζι τους κ πισω τους μου ελεγε κ ποια ειναι αυτη που θα ασχοληθω εγω για πολυ μαζι της τα κουβαδακια μου κ σε αλλη παραλια.. βλακας μανεκεν κ περιζητιτος.

Banned
    Ναι καλέ και μίλησα εγώ για γλάστρα;
    σιγα το δυσκολο συνηθως σεξ της μιας βραδιας τα φωτομοντελα κανουν τι θα ηταν κανενας μπαμπουινος κουασιμοδος? χωρις εμφανιση πως θα πετυχει το ποιημα....

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν πληγωθηκε μονο ο εγωισμος της..Πιστευω οτι νιωθει ασχημα γιατι δοθηκε αμεσα στο πρωτο ραντεβου σε συνδυασμο και με την συμπεριφορα του ενιωσε λιγο "φτηνη" να μου επιτραπει η εκφραση..Προφανως merlia δεν ταιριαζουν στην ιδιοσυγκρασια σου οι "σχεσεις" τυπου one night stand οποτε ολο αυτο χρησιμοποιησε το σαν μαθημα και μην το ξανακανεις.
    Η ταπεινη αποψη μου :)
    Το συνδρομο της κ. Κοκοβικου,οκ και αυτο παιζει.
    If you can't stand the heat,stay out of the kitchen κοριτσια.

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το συνδρομο της κ. Κοκοβικου,οκ και αυτο παιζει.
    If you can't stand the heat,stay out of the kitchen κοριτσια.
    Καταρχήν καλημέρα:)

Ok,όλα παίζουν δεν είναι θέμα.Δεν μπορώ να αναλύσω ή μάλλον να καταλάβω επακριβώς ποιό είναι το θέμα,που με κάνει να το έχω πάρει κάπως πιο βαριά,απο όσο θα έπρεπε.Και απο την άλλη σωστό αυτό,που λες,αλλά ούτε το είχα προγραμματίσει να συμβεί,ούτε και φανταζόμουν πώς θα ένιωθα μετά.

Και Αλέξανδρε,sorry,αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου,όσο κι αν προσπαθώ.Θεωρείς πως πήγα με έναν άνθρωπο κενό αλλά πολύ όμορφο;Πώς μπορώ να εκφράσω γνώμη για το περιεχόμενό του,χωρίς να τον ξέρω;εκ του αποτελέσματος;Και εκείνος το ίδιο μπορεί να λέει για εμένα,αλλά εγώ όπως βλέπεις απο την κουβέντα,είναι κάτι,που με έχει απασχολήσει.Μπορεί να μην είναι κ αυτός έτσι συνήθως,μπορεί να του το έβγαλα εγώ,μπορεί και να είναι,πολλά μπορεί.Όσο για το όμορφος,είναι αλλά οκ,μοντέλο δεν τον λες.Και επισης δε νομίζω πια μόνο τα μοντέλα να κάνουν one night stand,υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων.

Banned
    Τι εννοείς όταν λες πως ήσουν «μαζεμένη» για 1η φορά…….? Ότι δεν του πρότεινες να φέρει κ 3-4 φίλους του μαζί κ να το βιντεοσκοπήσετε?

Τι εννοείς όταν λες πως «έδωσες λάθος εντύπωση» για τον εαυτό σου……..? Την ακριβώς σωστή έδωσες, πως είσαι μια κοπέλα που δε δίνει απολύτως καμία αξία στον εαυτό της, απόδειξη πως ακόμα κ μετά από αυτό ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ (!) αν θα του τηλεφωνήσεις. Εξ αρχής εσύ τον κυνήγαγες, αυτός εμφανιζόταν κ εξαφανιζόταν όποτε κ όπως τον βόλευε. Οι γύρω μας θα βλέπουν πάντα σε εμάς αυτό που βλέπουμε κ εμείς στον εαυτό μας, γιαυτό κ ποτέ κανένας δεν θα σε προσβάλλει αν εσύ η ίδια δεν του το επιτρέψεις κ ποτέ κανένας δε θα σε υποβιβάσει αν 1η εσύ δεν υποβιβάσεις τον εαυτό σου με τις επιλογές κ τις κινήσεις σου.

Τι εννοείς όταν λες πως αν σε φίλαγε κανονικά αυτό θα σήμαινε πως «το πάει για σχέση» ……….? Δηλ. αναλογικά το πήδημα που προηγήθηκε ισοδυναμούσε με πρόταση γάμου?

Τί εννοείς όταν λες «δεν σου άρεσε»……..? Ότι τα «προσόντα» κ η τεχνική του ήταν για τα μπάζα ή ότι αν υπήρχε ένα πιο ας πούμε συναισθηματικό- επικοινωνιακό περιτύλιγμα (πχ προηγουμένως να σε είχε ρωτήσει πράγματα για εσένα, να είχε δείξει ενδιαφέρον κλπ κλπ) κ δεν ήταν σερβιρισμένο ξεροσφύρι θα το είχες ευχαριστηθεί καλύτερα?

Δεν έχω τίποτα εναντίον των one-night-stands, (το αντίθετο μάλιστα) αλλά εδώ βλέπω πως άλλο θέλεις, άλλο ψάχνεις, άλλο ζητάς, άλλο νομίζεις ότι ζήτησες, άλλο παίρνεις κ άλλο κατάλαβες πως πήρες στο τέλος, μύλος δηλ…….

Εν πάσει περιτπώσει, ο λόγος για τον οποίο σου γράφω δεν είναι αυτός, αλλά άλλος, γιατί ορισμένα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κ επικίνδυνα για να παίζουμε μαζί τους. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι «βρήκατε κοινούς γνωστούς» κ ότι «τον γνώρισες μέσω μιας φίλης»: Η φίλη σου είναι στενή σου φίλη κ τον γνωρίζει καλά (όχι πως αυτό συνιστά κ την απόλυτη εγγύηση) ή πρόκειται για κοινούς virtual φίλους του fb από αυτούς που δεν έχεις δει ποτέ/έχεις δει 2 φορές στη ζωή σου/έχεις να τους δεις 10 κ βάλε χρόνια………..? Κορίτσι μου ΠΡΟΣΕΧΕ όταν γνωρίζεις κόσμο μέσω διαδικτύου, ιδίως αν περνάς αμέσως κ «στο ψητό» μαζί τους, γιατί το ότι ο τύπος αποδείχτηκε ένας μ@λ@κ@ς που διάλεξε τον ευκολότερο κ οικονομικότερο τρόπο να πηδήξει είναι το λιγότερο κακό από τα σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να παίξουν. Πρόσεχε μην, την επόμενη φορά, το κεφάλι σου βρεθεί στη Βαρυμπόμπη, τα χέρια σου στο Φάληρο, τα πόδια σου στην Πετρούπολη κ τα υπόλοιπα δε βρεθούν ποτέ, γιατί θα τα έχουν φάει τα ψάρια κάπου στον πάτο του Σαρωνικού. Δυστυχώς συμβαίνουν κ αυτά……..

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post

Εν πάσει περιτπώσει, ο λόγος για τον οποίο σου γράφω δεν είναι αυτός, αλλά άλλος, γιατί ορισμένα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κ επικίνδυνα για να παίζουμε μαζί τους. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι «βρήκατε κοινούς γνωστούς» κ ότι «τον γνώρισες μέσω μιας φίλης»: Η φίλη σου είναι στενή σου φίλη κ τον γνωρίζει καλά (όχι πως αυτό συνιστά κ την απόλυτη εγγύηση) ή πρόκειται για κοινούς virtual φίλους του fb από αυτούς που δεν έχεις δει ποτέ/έχεις δει 2 φορές στη ζωή σου/έχεις να τους δεις 10 κ βάλε χρόνια………..? Κορίτσι μου ΠΡΟΣΕΧΕ όταν γνωρίζεις κόσμο μέσω διαδικτύου, ιδίως αν περνάς αμέσως κ «στο ψητό» μαζί τους, γιατί το ότι ο τύπος αποδείχτηκε ένας μ@λ@κ@ς που διάλεξε τον ευκολότερο κ οικονομικότερο τρόπο να πηδήξει είναι το λιγότερο κακό από τα σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να παίξουν. Πρόσεχε μην, την επόμενη φορά, το κεφάλι σου βρεθεί στη Βαρυμπόμπη, τα χέρια σου στο Φάληρο, τα πόδια σου στην Πετρούπολη κ τα υπόλοιπα δε βρεθούν ποτέ, γιατί θα τα έχουν φάει τα ψάρια κάπου στον πάτο του Σαρωνικού. Δυστυχώς συμβαίνουν κ αυτά……..
    χαχαχαχα ελιωσα!!Πραγματι απορω και με εμενα και με οσους απαντησαμε εδω πως δεν σταθηκαμε σε αυτο το κομματι..!! Beware!!!!!!

Quote Originally Posted by merlia View Post
    Καταρχήν καλημέρα:)

Ok,όλα παίζουν δεν είναι θέμα.Δεν μπορώ να αναλύσω ή μάλλον να καταλάβω επακριβώς ποιό είναι το θέμα,που με κάνει να το έχω πάρει κάπως πιο βαριά,απο όσο θα έπρεπε.Και απο την άλλη σωστό αυτό,που λες,αλλά ούτε το είχα προγραμματίσει να συμβεί,ούτε και φανταζόμουν πώς θα ένιωθα μετά.
    Να σου πω κατι,πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο.Αν δεν εφευγε αυτος πρωτος,θα βγαινατε 2-3 φορες ακομα,και μετα θα τον παραταγες εσυ.Ή αντε να χατε τιποτα χλιαρο για κανενα 2μηνο και τελος.

Και απ' την αλλη,πιστευω πιο πολυ abuse μπορει να χεις φαει απο ''κανονικη'' σχεση που υπαρχει αγαπη και αλληλοσεβασμος (αρχιδια) παρα απο αυτον τον τυπακο.Οποτε μην το παιρνεις τοσο βαρια,ουτε σημαινει οτι εισαι κατι κακο επειδη εγινε ολο αυτο,προς θεου.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast