Με το πρώτο ραντεβού σεξ και μετά..γεια σας; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by merlia View Post
    Ναι,τώρα το κατάλαβα καλά αυτό.Απλά ξέρεις,πού την πάτησα;Επειδή μιλούσαμε αρκετό καιρό πριν συναντηθούμε κ μιλήσαμε κ για άσχετα πράγματα(εκτός φλερτ εννοώ),δε μπορούσα να αντιληφθώ αυτό το τίποτα απο κοντά.Δηλαδή θεωρούσα πως υπάρχει βρε παιδί μου μια..συμπάθεια,πώς να το πω..Δεν αξιολόγησα καθόλου σωστά τη στάση του εξ αρχής,παρασύρθηκα απο το καινούριο της εμπειρίας μάλλον κ τα έκανα σκατά
    ποτε μην ακους αυτα που σου λενε ΠΡΙΝ.
    αν ενας ανδρας εχει στο μυαλο του μια ξεπετα και ειναι παραμυθας, μπορει να σου πει απιστευτες υπερβολες που δεν νοιωθει και δεν εννοει, ΠΡΙΝ.
    και να τα λεει παραλληλα σε αλλες δεκα βεβαια και να ειναι και παντρεμενος (αν μιλαμε για ιντερνετ).
    δεν εκανες τιποτε "σκατα". πας παρακατω με το κεφαλι ψηλα.
    δεν εκανες καμια αλητεια, για να ντρεπεσαι για τον εαυτο σου.;)

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποτε μην ακους αυτα που σου λενε ΠΡΙΝ.
    αν ενας ανδρας εχει στο μυαλο του μια ξεπετα και ειναι παραμυθας, μπορει να σου πει απιστευτες υπερβολες που δεν νοιωθει και δεν εννοει, ΠΡΙΝ.
    και να τα λεει παραλληλα σε αλλες δεκα βεβαια και να ειναι και παντρεμενος (αν μιλαμε για ιντερνετ).
    δεν εκανες τιποτε "σκατα". πας παρακατω με το κεφαλι ψηλα.
    δεν εκανες καμια αλητεια, για να ντρεπεσαι για τον εαυτο σου.;)
    Να σαι καλά,με κάνεις κ νιώθω λίγο καλύτερα:) Όταν λέω μιλούσαμε πριν δεν εννοώ για μεγάλα λόγια ,παραμύθια κτλ,τέτοια πράγματα,ούτε τα θέλω,ούτε τα πιστευω.Απλές ανθρώπινες κουβέντες κάναμε,απλά εγώ λανθασμένα,έμεινα κάπως παραπάνω στο ανθρώπινο της υπόθεσης.Γι αυτό κ αναφέρθηκα σε μια κάποια συμπάθεια,που πίστευα πως θα έδινε μια καλύτερη συμπεριφορά μετά,ασχέτως αποτελέσματος της σεξουαλικής πράξης.
    Όλα αυτά τώρα βασικά είναι να χαμε να λέγαμε.Τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλουστευμένα απο ότι εγώ τα είχα στο μυαλό μου,έκανα μέσα μου το τίποτα κάτι ,αλλά όλα για να μαθαίνουμε είναι φαντάζομαι.

Banned
    Να σαι καλά,με κάνεις κ νιώθω λίγο καλύτερα
    επιδη τεριαζετε γι αυτο.. παντα ετσι γινετε σε ολα τα επεισοδεια.. στο επομενο επεισοδειο θα γνωρισεις κ ενα σα το θειο μου αλλα μπορει ως τοτε να χεις βελτιωσει τη τεχνικη :)

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επιδη τεριαζετε γι αυτο.. παντα ετσι γινετε σε ολα τα επεισοδεια.. στο επομενο επεισοδειο θα γνωρισεις κ ενα σα το θειο μου αλλα μπορει ως τοτε να χεις βελτιωσει τη τεχνικη :)
    Νομίζω σου το ξανάπα,όσο και να έχω προσπαθήσει,δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου.Και sorry,αλλά δεν καταλαβαίνω τι στα κομμάτια παίζει με το θείο σου κ μου τον αναφέρεις συνέχεια.

Banned
    δε πειραζει σε λιγο θα σου πιασει τη κουβεντα η ρεμ κ θα καταλαβεις πολυ περισσοτερα. το ιδιο μου χε πει κ αυτη. :)

Member
    Τι να πω,ελπίζω να μου δώσει να καταλάβω εκείνη,αν εσύ δεν μπορείς,γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω ,τι μου λες

Banned
    μη προσπαθεις να με καταλαβεις θα τριξει ο εγκεφαλος σου οπως μου λεγε περιπου κ η ρεμ :D

Member
    :) οκ,είμαι που είμαι,μην απογίνω κ όλας:p

Senior Member
    Νομίζω σου το ξανάπα,όσο και να έχω προσπαθήσει,δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου.Και sorry,αλλά δεν καταλαβαίνω τι στα κομμάτια παίζει με το θείο σου κ μου τον αναφέρεις συνέχεια.
    http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
    Μην την ψάχνεις με τον θείο και μην το παίρνεις προσωπικά!
    Σε ένα από τα δύο ποστ του αλέξανδρου, είναι κι ο θείος μέσα! Τον έχει σημαδέψει ο άτιμος!

Banned
    μπα δε το πιασες καθε φορα που μιλω για το θειο μου ενοω οτι το θεμα δεν με αγγιζει

Senior Member
    Να σαι καλά,με κάνεις κ νιώθω λίγο καλύτερα:) Όταν λέω μιλούσαμε πριν δεν εννοώ για μεγάλα λόγια ,παραμύθια κτλ,τέτοια πράγματα,ούτε τα θέλω,ούτε τα πιστευω.Απλές ανθρώπινες κουβέντες κάναμε,απλά εγώ λανθασμένα,έμεινα κάπως παραπάνω στο ανθρώπινο της υπόθεσης.Γι αυτό κ αναφέρθηκα σε μια κάποια συμπάθεια,που πίστευα πως θα έδινε μια καλύτερη συμπεριφορά μετά,ασχέτως αποτελέσματος της σεξουαλικής πράξης.
    Όλα αυτά τώρα βασικά είναι να χαμε να λέγαμε.Τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλουστευμένα απο ότι εγώ τα είχα στο μυαλό μου,έκανα μέσα μου το τίποτα κάτι ,αλλά όλα για να μαθαίνουμε είναι φαντάζομαι.
    https://www.youtube.com/watch?v=ij_0p_6qTss
    ;)

Member
    Ελα μου ντε,πολύ σωστό:)
    Βεβαια,αν ήμουν σαν αυτή δε θα το έπαιρνα κ τόσο βαριά νομίζω:)

Ελα μου ντε,πολύ σωστό:)
    Βεβαια,αν ήμουν σαν αυτή δε θα το έπαιρνα κ τόσο βαριά νομίζω:)
    Μα τι να παρεις βαρια,σιγα το βιασμο κιολας :p
    Αυτα ειναι απο τα ευχαριστα της ζωης,μπροστα σε θεματα υγειας,οικογενειας,επαγγελ ματικα.

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μα τι να παρεις βαρια,σιγα το βιασμο κιολας :p
    Αυτα ειναι απο τα ευχαριστα της ζωης,μπροστα σε θεματα υγειας,οικογενειας,επαγγελ ματικα.
    Δεν το συζητώ,μιλώ πάντα αναλογικά της κατάστασης.Πίστεψε με,για όλα αυτά,που αναφέρεις,έχω ζήσει τόσο έντονες καταστάσεις..Απλά κάθε φορά,που προκύπτει ένα θέμα,στο μυαλό του καθενός μας είναι μεγάλο,ασχέτως αν σε κάποιον άλλο φαίνεται μικρό κ ασήμαντο.

Senior Member
    Όλες από κάπου ξεκινάμε κορίτσι μου μετά συνηθίζουμε αλλά από το να είμαστε πρόβατα καλύτερα. Τώρα έμαθες και την άλλη φορά να έχεις ξεκαθαρίσει πρώτα μέσα σου κι ύστερα απ'έξω σου για να το εμπεδώσει κι ο άλλος τι θέλεις από τον καθένα που γνωρίζεις.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast