Με το πρώτο ραντεβού σεξ και μετά..γεια σας; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 98
    Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Να σου πω κατι,πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο.Αν δεν εφευγε αυτος πρωτος,θα βγαινατε 2-3 φορες ακομα,και μετα θα τον παραταγες εσυ.Ή αντε να χατε τιποτα χλιαρο για κανενα 2μηνο και τελος.

Και απ' την αλλη,πιστευω πιο πολυ abuse μπορει να χεις φαει απο ''κανονικη'' σχεση που υπαρχει αγαπη και αλληλοσεβασμος (αρχιδια) παρα απο αυτον τον τυπακο.Οποτε μην το παιρνεις τοσο βαρια,ουτε σημαινει οτι εισαι κατι κακο επειδη εγινε ολο αυτο,προς θεου.
    Εντάξει,με πείραξε η όλη φάση και μάλλον αισθάνθηκα κάπως άσχημα για τον εαυτό μου,αλλά όχι δε θα πω οτι αισθάνομαι και η μεγαλύτερη π... που υπάρχει.
    Τώρα mariposa7,σε βρίσκω σε όλα σου κάπως υπερβολική,αλλα οκ σε ευχαριστώ,που μπήκες στη διαδικασία και ασχολήθηκες μαζί μου.Όσο για το τελευταίο σκέλος,που είναι κ το πιο σωστό,όχι δεν ήταν διαδικτυακή φίλη,είναι ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου,γνωρίζονται καιρό,απο εκεί κ πέρα όμως σαφώς κ δεν ήξερε φαντάζομαι τα πάντα γι αυτόν, ή μπορούσε να αποτελέσει εγγύηση αυτό με κάποιο τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post

Εν πάσει περιτπώσει, ο λόγος για τον οποίο σου γράφω δεν είναι αυτός, αλλά άλλος, γιατί ορισμένα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κ επικίνδυνα για να παίζουμε μαζί τους. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι «βρήκατε κοινούς γνωστούς» κ ότι «τον γνώρισες μέσω μιας φίλης»: Η φίλη σου είναι στενή σου φίλη κ τον γνωρίζει καλά (όχι πως αυτό συνιστά κ την απόλυτη εγγύηση) ή πρόκειται για κοινούς virtual φίλους του fb από αυτούς που δεν έχεις δει ποτέ/έχεις δει 2 φορές στη ζωή σου/έχεις να τους δεις 10 κ βάλε χρόνια………..? Κορίτσι μου ΠΡΟΣΕΧΕ όταν γνωρίζεις κόσμο μέσω διαδικτύου, ιδίως αν περνάς αμέσως κ «στο ψητό» μαζί τους, γιατί το ότι ο τύπος αποδείχτηκε ένας μ@λ@κ@ς που διάλεξε τον ευκολότερο κ οικονομικότερο τρόπο να πηδήξει είναι το λιγότερο κακό από τα σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να παίξουν. Πρόσεχε μην, την επόμενη φορά, το κεφάλι σου βρεθεί στη Βαρυμπόμπη, τα χέρια σου στο Φάληρο, τα πόδια σου στην Πετρούπολη κ τα υπόλοιπα δε βρεθούν ποτέ, γιατί θα τα έχουν φάει τα ψάρια κάπου στον πάτο του Σαρωνικού. Δυστυχώς συμβαίνουν κ αυτά……..
    αν κ σε γενικες γραμμες σε οσα ειπες συμφωνω, αλλα τι να προσεχει?
    εκτος αν ειναι 15χρ (που κ παλι....) κ δε ξερει που της πανε τα 4.
    δε τη βιασε κιολας! ηθελαν κ οι δυο να κανουν σεξ κ το εκαναν.
    Δε νομιζω οτι επειδη η κοπελα νιωθει ασχημα πρεπει ο αντρας να βγει ο μαλακας.
    ενηλικοι ειναι, αρα κ υπευθυνοι για το τι κανουν στο κρεβατι τους απο τη στιγμη που κ οι 2 ηθελαν σεξ.

τωρα αν υπαρχουν αλλα θεματακια ψυχολογικα απο πισω (που πολλοι εχουμε) για το οτι εκανε σεξ μαζι του αλλα μετα το μετανιωσε ή δε ξερω κ γω τι (ενας αχταρμας γενικα) ειναι αλλο θεμα κ ασχετο με τον τυπο.

παντως εγω λεω απλα ξεχνα τον, στη καλυτερη να σε ξαναπαρει τηλ για σεξ τπτ αλλο. αλλα αφου στι τελικη δε σου αρεσε προχωρα αλλου.
    κ μη κανεις σεξ αν δεν εισαι σιγουρη!

Senior Member
    γκοθ, στα περι σεξ εχεις σε ολα απολυτα δικιο.
    κι εκεινος μπορει να νομισε οτι με το ιδιο σκεπτικο (της ξεπετας) προχωρουν στο σεξ και οι δυο.
    κι ενας λογος παραπανω να το νομιζει εφοσον το μελος τον εψαχνε περισσοτερο απ οτι εκεινος και επεδιωξε την γνωριμια ενω αυτος ηταν χλιαρος.
    στα περι ασφαλειας ομως, καθολου.
    μονο τα 15χρονα βρισκονται στα χαντακια? που ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο εναν απολυτως αγνωστο που γνωριζεις στο ιντερνετ και κλεινεσαι μαζι του σε ενα δωματιο την πρωτη μερα της γνωριμιας χωρις να σιγουρευτεις και να νοιωσεις ασφαλης?
    οσο για την γνωριμια "μεσω φιλης", καθολου μεσω φιλης δεν εγινε.
    η κοπελα ειπε οτι γνωριστηκαν ΤΥΧΑΙΑ στο νετ και στην πορεια προεκυψε οτι ειχαν κοινους γνωστους/κοινη γνωστη (τρεχα- γυρευε δηλαδη....) καμια εξασφαλιση what so ever...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Μη στεναχωριέσαι πάντως...:)
    Στους περισσότερους δεν πάει το just sex απλώς δεν το παραδεχόμαστε :)
    εγω το παραδεχομαι μια χαρα, παντως.
    ουτε μου παει, ουτε το κανω, ουτε ντρεπομαι γι αυτο. λειτουργω μονο μεσα σε προχωρημενη γνωριμια , γιατι ετσι μ αρεσει.

Member
    Οχι,το θέμα έχει τελειώσει,είναι βέβαιο πως δε θα ξανασχοληθώ μαζί του.Και πράγματι τυχαία γνωριστήκαμε,μέσω φίλων στο fb,αλλά πράγματι υπήρξαν κοινοί γνωστοι,εκ των οποίων κ μια φίλη μου.Αυτό,όπως ξανάπα χωρίς να σημαίνει πως έδινε κάποια ιδιαίτερη εγγύηση,απλά έμαθα κ για κάποιες παλιές σχέσεις,με άτομα,που γνώριζα,γενικά δεν αισθάνθηκα για να είμαι ειλικρινής κάποια ανασφάλεια.
    Απο εκεί κ πέρα δεν έριξα σε κανέναν την ευθύνη,δεν το είχα σχεδιάσει κ όλας,έτυχε,προφανώς δεν πέτυχε κ το αν είναι μαλάκας δεν έχει να κάνει με το σεξ ή με τη μη επικοινωνία μετά,αλλά με τη συμπεριφορά του ακριβώς μετά. Ισως κ αυτό να ήταν,που με στεναχώρησε κ με έκανε να το μετανιώσω τόσο πολύ.Σαφώς δικά μου θέματα αυτά,αλλά αφου υπάρχουν,δε μπορώ κ να τα πνίξω,προσπαθώ να τα διαχειριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by merlia View Post
    Οχι,το θέμα έχει τελειώσει,είναι βέβαιο πως δε θα ξανασχοληθώ μαζί του.Και πράγματι τυχαία γνωριστήκαμε,μέσω φίλων στο fb,αλλά πράγματι υπήρξαν κοινοί γνωστοι,εκ των οποίων κ μια φίλη μου.Αυτό,όπως ξανάπα χωρίς να σημαίνει πως έδινε κάποια ιδιαίτερη εγγύηση,απλά έμαθα κ για κάποιες παλιές σχέσεις,με άτομα,που γνώριζα,γενικά δεν αισθάνθηκα για να είμαι ειλικρινής κάποια ανασφάλεια.
    Απο εκεί κ πέρα δεν έριξα σε κανέναν την ευθύνη,δεν το είχα σχεδιάσει κ όλας,έτυχε,προφανώς δεν πέτυχε κ το αν είναι μαλάκας δεν έχει να κάνει με το σεξ ή με τη μη επικοινωνία μετά,αλλά με τη συμπεριφορά του ακριβώς μετά. Ισως κ αυτό να ήταν,που με στεναχώρησε κ με έκανε να το μετανιώσω τόσο πολύ.Σαφώς δικά μου θέματα αυτά,αλλά αφου υπάρχουν,δε μπορώ κ να τα πνίξω,προσπαθώ να τα διαχειριστώ.
    αν σκεφτεις και την δικη σου συμπεριφορα αμεσως μετα, ηταν αναλογη.
    δεν ηταν προσβλητικη οπως η δικη του, σε καμια περιπτωση. ηταν ομως χλιαρη , ανεκφραστη, αδιαφορη.
    αν ενοιωθες πραγματα αλλα δεν σου εβγαιναν γιατι εβλεπες "τοιχο", ειναι η μια περιπτωση.
    εγω νομιζω ομως οτι αυτο που συνεβη κι αυτο που στην ουσια σε ενοχλησε, ειναι το οτι προχωρησες ΕΣΥ, ενω δεν ενοιωσες τπτ ιδιατερο για τον τυπο και ουτε και περασες καλα στην πορεια.
    ο δικος του αποχαιρετισμος, ηταν το κερασακι σε ολη αυτη την τουρτα.
    θα προτιμουσες λοιπον αν και δεν ενοιωθες τπτ, να ηταν αυτος θερμος, να επεδιωκε αυτος μια συνεχεια, ωστε να μοιαζει η ολη φαση με προσπαθεια 'σχεσης" και να δικαιολογησεις ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ την γρηγορη εξελιξη... κανω λαθος?

Member
    Κοίτα σίγουρα,μου δημιούργησε ερωτηματικά,γιατί "τσίγκλισα" εγώ όλη την ιστορία,είναι γεγονός.Στο να βγούμε βέβαια ήμουν πολύ καιρό αρνητική,εκείνος διαρκώς το πίεζε κ τώρα αντιλαμβάνομαι κ το γιατί.Η δική μου συμπεριφορά ήταν ανέκφραστη,γιατί πραγματικά δεν ένιωθα τίποτα,ένα κενό.Απλά ο αποχαιρετισμός,με έκανε να πω μα καλά είσαι τόσο μαλάκας(για τον εαυτό μου,όχι για εκείνον).Όσο περνανε οι μέρες αντιλαμβάνομαιπως αυτά τα χάνομαι,επιστρέφω,θέλω να σε δω,μετά αδιαφορώ,όλα οδηγούσαν στο οτι απλά ήθελε συνάντηση κ σεξ.Του το έδωσα,δεν ήταν κ τόσο επιτυχημένο(για μένα σίγουρα,προφανώς κ για κείνον) κ αφου δεν υπήρχε κ χημεία,δε βρήκε το λόγο γιατί να συνεχίσει.Ίσως αυτό,που λες,να έχει λογική,νομίζω με τις μέρες θα καταφέρω σιγα-σιγά να καταλάβω τι με στεναχώρησε τόσο

Senior Member
    Κοίτα σίγουρα,μου δημιούργησε ερωτηματικά,γιατί "τσίγκλισα" εγώ όλη την ιστορία,είναι γεγονός.Στο να βγούμε βέβαια ήμουν πολύ καιρό αρνητική,εκείνος διαρκώς το πίεζε κ τώρα αντιλαμβάνομαι κ το γιατί.Η δική μου συμπεριφορά ήταν ανέκφραστη,γιατί πραγματικά δεν ένιωθα τίποτα,ένα κενό.Απλά ο αποχαιρετισμός,με έκανε να πω μα καλά είσαι τόσο μαλάκας(για τον εαυτό μου,όχι για εκείνον).Όσο περνανε οι μέρες αντιλαμβάνομαιπως αυτά τα χάνομαι,επιστρέφω,θέλω να σε δω,μετά αδιαφορώ,όλα οδηγούσαν στο οτι απλά ήθελε συνάντηση κ σεξ.Του το έδωσα,δεν ήταν κ τόσο επιτυχημένο(για μένα σίγουρα,προφανώς κ για κείνον) κ αφου δεν υπήρχε κ χημεία,δε βρήκε το λόγο γιατί να συνεχίσει.Ίσως αυτό,που λες,να έχει λογική,νομίζω με τις μέρες θα καταφέρω σιγα-σιγά να καταλάβω τι με στεναχώρησε τόσο
    βλεπεις, ενω δεν σου αρεσε ιδιαιτερα η γνωριμια, ασχετως αν εσυ επεμεινες περισσοτερο στην επικοινωνια, εισαι παλι προσανατολισμενη σε ΕΚΕΙΝΟΝ. εκεινος προσπαθησε κατι να παρει (το σκετο σεξ), το καταφερε. εκεινος δεν ενοιωσε κατι παραπανω και αρα δεν επεδιωξε και συνεχεια.
    εσυ που εισαι σε ολα αυτα???
    εσυ απλα ανταποκριθηκες? μηπως εκανες κατι που δεν ηθελες γιατι σκεφτηκες "φαινεται ετσι πρεπει να γινονται τα πραγματα"????
    και στην συνεχεια, ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ????
    αναρωτηθηκες αν θελεις κατι απο αυτον η απλα εισαι απογοητευμενη επειδη δεν θελει αυτος?
    η δικη σου επιθυμια εξαρταται απο την δικη του αποδοχη?

Member
    [B]εσυ απλα ανταποκριθηκες? μηπως εκανες κατι που δεν ηθελες γιατι σκεφτηκες "φαινεται ετσι πρεπει να γινονται τα πραγματα"???

Αυτό νομίζω μου συνέβη.Είπα,δεν είναι πως με παρέσυρε το πάθος τόσο κ έκανα σεξ.Μάλλον σκέφτηκα,αφού ήρθα τώρα,αυτό πρέπει να συμβει.Πράγμα,που δε δικαιολογείται με την ηλικία μου,αλλά κάπως έτσι το σκέφτηκα.Δε σκέφτηκα μετά τι αντίκτυπο μπορεί να έχει σε μένα μια στάση του άλλου τύπου "ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου,αντίο".Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη επιθυμία μετά,έφυγα κενή και ξενερωμένη,απλά δε θα πω ψέματα πως ήθελα να έχει επικοινωνήσει.Θα μου πεις βέβαια γιατί κ τι να μου πει κ τι να γίνει.Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.Μάλλον ήθελα να νιώσω οτι δεν ήμουν τόσο στεγνά,αυτό,που πραγματικά ήμουν δηλ. μια ξεπέτα.

Senior Member
    [B]εσυ απλα ανταποκριθηκες? μηπως εκανες κατι που δεν ηθελες γιατι σκεφτηκες "φαινεται ετσι πρεπει να γινονται τα πραγματα"???

Αυτό νομίζω μου συνέβη.Είπα,δεν είναι πως με παρέσυρε το πάθος τόσο κ έκανα σεξ.Μάλλον σκέφτηκα,αφού ήρθα τώρα,αυτό πρέπει να συμβει.Πράγμα,που δε δικαιολογείται με την ηλικία μου,αλλά κάπως έτσι το σκέφτηκα.Δε σκέφτηκα μετά τι αντίκτυπο μπορεί να έχει σε μένα μια στάση του άλλου τύπου "ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου,αντίο".Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη επιθυμία μετά,έφυγα κενή και ξενερωμένη,απλά δε θα πω ψέματα πως ήθελα να έχει επικοινωνήσει.Θα μου πεις βέβαια γιατί κ τι να μου πει κ τι να γίνει.Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.Μάλλον ήθελα να νιώσω οτι δεν ήμουν τόσο στεγνά,αυτό,που πραγματικά ήμουν δηλ. μια ξεπέτα.
    ε... ναι...
    καπως ετσι εχει το πραγμα.
    γι αυτο και σου ειχα πει, οτι δεν εχει νοημα να επιμεινεις σε μια τοσο χλιαρη ιστορια, γιατι οτι εγινε δεν ξεγινεται, ουτε μπορεις να ανατρεψεις κατι δινοντας μια συνεχεια που ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ!
    το χρησιμο ειναι να συνειδητοποιησεις το ποτε θελεις να κανεις κατι με καποιον.
    το οτι δεν εχεις καμια υποχρεωση να προχωρησεις σε τιποτε με τον οποιονδηποτε, ειτε κυνηγησες εσυ, ειτε οχι!!! δεν πληρωσε!!! δεν πληρωνεσαι!!!!αν εχασε τον χρονο του χωρις σεξ, ειναι προβλημα του, ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ;)
    προχωρας μονο οταν το θελεις εσυ, για σενα, και οταν δεν σε επηρρεαζει το αν θα υπαρξει συνεχεια η οχι.

Member
    Ναι δεν ξέρω,το είδα τόσο λάθος..Οτι θα με πει έτσι,αλλιώς,στεναχωριέμαι γιατί ακόμη θυμάμαι κ εκεινη τη στιγμή,οτι σκεφτόμουνα πως δεν πολυθέλω.Μάλλον κάπως σαν να πούλησα εγώ τον εαυτό μου κ μάλιστα πολύ φτηνα και μάλιστα σε κάποιον που δεν είναι πως καιγότανε κ όλας για μένα.Τώρα,που τα σκέφτομαι,νομίζω πως ίσως απο την αρχή περίμενε να δει κάτι διαφορετικό κ απογοητεύτηκε,ίσως η έκφρασή του ήταν κάπως,αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω κ με σιγουριά ή μου φαίνονται όλα κάπως τώρα.Και αν δεν είχε γίνει κάτι,πάλι δε θα ξαναβρισκόμασταν ,πάλι θα στεναχωριόμουνα για άλλους λόγους,όμως με τον εαυτό μου θα ένιωθα οκ τουλάχιστον(εντάξει κ με τον εγωισμό μου)

Senior Member
    Ναι δεν ξέρω,το είδα τόσο λάθος..Οτι θα με πει έτσι,αλλιώς,στεναχωριέμαι γιατί ακόμη θυμάμαι κ εκεινη τη στιγμή,οτι σκεφτόμουνα πως δεν πολυθέλω.Μάλλον κάπως σαν να πούλησα εγώ τον εαυτό μου κ μάλιστα πολύ φτηνα και μάλιστα σε κάποιον που δεν είναι πως καιγότανε κ όλας για μένα.Τώρα,που τα σκέφτομαι,νομίζω πως ίσως απο την αρχή περίμενε να δει κάτι διαφορετικό κ απογοητεύτηκε,ίσως η έκφρασή του ήταν κάπως,αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω κ με σιγουριά ή μου φαίνονται όλα κάπως τώρα.Και αν δεν είχε γίνει κάτι,πάλι δε θα ξαναβρισκόμασταν ,πάλι θα στεναχωριόμουνα για άλλους λόγους,όμως με τον εαυτό μου θα ένιωθα οκ τουλάχιστον(εντάξει κ με τον εγωισμό μου)
    για το τι θα πει και θα σκεφτει για εσενα, να μην στεναχωριεσαι καθολου.
    κι αυτος, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εκανε. οτι χαρακτηρισμους σκεφτεται για σενα (αν σκεφτεται), ισχυουν και για τον ιδιο.
    κι αν δεν το ξερει αυτος, το ξερεις εσυ και αρκει... δεν εβλαψες, δεν δολοπλοκησες, δεν εξαπατησες κανεναν για να επωφεληθεις.
    τον εαυτο σου ταλαιπωρησες..

αφου συνειδητοποιεις οτι δεν πολυηθελες, απλα δεν το ξανακανεις με αυτον τον τροπο, αλλα ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.
    δεν εκανες κανενα εγκλημα, εκανες ενα λαθος.
    και δεν πουλησες τιποτε, εφοσον δεν πληρωνεσαι!!! δεν εισαι μιας χρησης, δεν "χαλασες" επειδη εκανες ενα λαθος, η εστω μια γνωριμια που απετυχε.
    χρησιμοποιησε το για να οριζεις εσυ τον εαυτο σου.

Member
    Ναι,δίκιο έχεις,ήταν ένα λάθος.Ταλαιπωρήθηκα ψυχολογικά κυρίως κ χωρίς λόγο.Επειδή δε μου έχει τύχει να κάνω κάτι με κάποιον σε αυτό το στυλ,δε μπορούσα και απο πριν να αντιληφθώ αυτό,που λένε,πως ένας άντρας συνεχίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα κ ίσως κ εκεί να στεναχωρήθηκα πιο πολύ.Γιατί παρότι δε μου άρεσε,προβλημάτισε τη σκέψη μου,ενω τη δική του καθόλου.Θα σκέφτομαι απλά πως ήταν ένα μάθημα,να μη μπαίνεις σε χωράφια,που δε γνωρίζεις κ δεν ξέρεις αν μπορείς να αντέξεις.Και νομίζω πως σε λίγες μέρες θα είμαι και καλύτερα.

Senior Member
    Ναι,δίκιο έχεις,ήταν ένα λάθος.Ταλαιπωρήθηκα ψυχολογικά κυρίως κ χωρίς λόγο.Επειδή δε μου έχει τύχει να κάνω κάτι με κάποιον σε αυτό το στυλ,δε μπορούσα και απο πριν να αντιληφθώ αυτό,που λένε,πως ένας άντρας συνεχίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα κ ίσως κ εκεί να στεναχωρήθηκα πιο πολύ.Γιατί παρότι δε μου άρεσε,προβλημάτισε τη σκέψη μου,ενω τη δική του καθόλου.Θα σκέφτομαι απλά πως ήταν ένα μάθημα,να μη μπαίνεις σε χωράφια,που δε γνωρίζεις κ δεν ξέρεις αν μπορείς να αντέξεις.Και νομίζω πως σε λίγες μέρες θα είμαι και καλύτερα.
    δεν φανταζεσαι ΠΟΣΟ σαν να μην εχει συμβει τιποτε, οταν δεν τους λεει κατι η γνωριμια...
    το συζητουσα παλια με εναν φιλο για μια υποθεση του που γνωριζα και αντιδρουσε σαν να μην εχει συμβει καν. προσπαθουσε να μου εξηγησει ποσο ανωδυνο και επιδερμικο ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις για εναν ανδρα και ποσο αμεσα το αφηνουν πισω τους..
    αστο, δεν θα το καταλαβουμε ποτε... απο αλλον πλανητη...

Member
    Ναι,τώρα το κατάλαβα καλά αυτό.Απλά ξέρεις,πού την πάτησα;Επειδή μιλούσαμε αρκετό καιρό πριν συναντηθούμε κ μιλήσαμε κ για άσχετα πράγματα(εκτός φλερτ εννοώ),δε μπορούσα να αντιληφθώ αυτό το τίποτα απο κοντά.Δηλαδή θεωρούσα πως υπάρχει βρε παιδί μου μια..συμπάθεια,πώς να το πω..Δεν αξιολόγησα καθόλου σωστά τη στάση του εξ αρχής,παρασύρθηκα απο το καινούριο της εμπειρίας μάλλον κ τα έκανα σκατά

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast