Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 114
    Senior Member
    πιστευω οτι της αρεσεις, αλλα δεν εχει τρελλαθει κιολας.
    αν δεν της αρεσες, δεν θα επεδιωκε να σε βλεπει, να σουσ τελνει μηνυματα κλπ.
    πιθανοτατα να παιζει και με αλλους η αλλον, η να εχει καποιο ερωτικο απωθημενο με καποιον αλλον και στα κενα να ασχολειται με αλλους για να "ανεβαινει".
    προτεινω να της δειξεις οτι δεν εισαι χαζος, ουτε παιχνιδακι.
    πες της ξεκαθαρα οτι ξερεις οτι βγηκε την μερα απου ανεβαλε το ραντεβου σας και μην πεις τπτ αλλο.
    ασε εκεινην ειτε να δικαιολογηθει, ειτε να εξηγηθει ειλικρινα.
    μην βγαλεις θυμο, ουτε να πεις τελεσιγραφα.
    απλα αδειασε την στο παιχνιδακι που σου επαιξε κι αστην μετα να δεις τι θα πει και τι θα κανει.
    παραλληλα, ασχολησου με καμια αλλη. δεν αξιζει να κολλας σε κοπελες με τετοιες συμπεριφορες, μπορεις καλυτερα..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μην ασχολεισαι φτυστην. Μιας και ηθελες απαντηση απο γυναικα. Βρες μια αλλη στο gym.

Banned
    σαν αυτη που ηξερα ακριβως μου τηλεφωνουσε μεν αλλα δεν ηθελε να τη πλησιασω παραπανω αλλα αυτη η μετριοτητα αρχισε καπια στιγμη να με εκνευριζει αφου ουτε κ μενα μου αρεσε πολυ αλλα λιγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν της αρεσες, δεν θα επεδιωκε να σε βλεπει, να σουσ τελνει μηνυματα κλπ.
    πιθανοτατα να παιζει και με αλλους η αλλον, η να εχει καποιο ερωτικο απωθημενο με καποιον αλλον και στα κενα να ασχολειται με αλλους για να "ανεβαινει".
    προτεινω να της δειξεις οτι δεν εισαι χαζος, ουτε παιχνιδακι.
    πες της ξεκαθαρα οτι ξερεις οτι βγηκε την μερα απου ανεβαλε το ραντεβου σας και μην πεις τπτ αλλο.
    ασε εκεινην ειτε να δικαιολογηθει, ειτε να εξηγηθει ειλικρινα.
    μην βγαλεις θυμο, ουτε να πεις τελεσιγραφα.
    απλα αδειασε την στο παιχνιδακι που σου επαιξε κι αστην μετα να δεις τι θα πει και τι θα κανει.
    παραλληλα, ασχολησου με καμια αλλη. δεν αξιζει να κολλας σε κοπελες με τετοιες συμπεριφορες, μπορεις καλυτερα..
    Θα συμφωνήσω.
    Δείξε μεγαλύτερη σοβαρότητα και ωριμότητα από αυτήν και αν σου δοθεί ευκαιρία κάνε της ξεκάθαρο ότι δεν συνηθίζεις τέτοια εφηβικά παιχνιδάκια. Ίσως είναι μικρή για σένα, εσύ έχεις συνηθίσει σε πιο ώριμες συμπεριφορές! (τουλάχιστον αυτό να αφήσεις να εννοηθεί).
    Βγες από πάνω δηλαδή!
    Και αν εξηγηθεί σωστά, δώσ' της μια τελευταία ευκαιρία. Μη δείξεις ότι κρέμεσαι από πάνω της και ότι θα συνεχίσεις να την κυνηγάς ό,τι και να κάνει. Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις!
    Αν το κάνει για επιβεβαίωση και μόνο, πιθανόν να τα βρει σκούρα και να λακίσει (και πάλι δεν είναι σίγουρο, μπορεί να πεισμώσει). Δεν έχασες και τίποτα!
    Αν γουστάρει, μετά ίσως γουστάρει παραπάνω!
    Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι άντρες που δείχνουν ενδιαφέρον, αλλά καθόλου αυτοί που τρέχουν ξοπίσω τους και γίνονται το παιχνιδάκι τους.

Παιδιά η κοπέλα ήρθε gym και με το που μπήκα μεσα ήρθε να μου πει γεια οταν ήμουν έτοιμος να αλλάξω. Δεν της μίλησα καθόλου. 5 λεπτά πιο μετα μίλησε με τον γυμναστή και τον ρώτησε αν μου εχει πει τίποτα για την ημέρα που βγήκε ( της απάντησε οχι) Και του ριπε να μην πει τιποτα.Μετα στο τέλος ήρθε και με χαιρέτησε. Ειναι τόσο χαζη που νομίζει οτι δεν το ξέρω; Τι να κάνω; Να της το πω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos23 View Post
    Παιδιά η κοπέλα ήρθε gym και με το που μπήκα μεσα ήρθε να μου πει γεια οταν ήμουν έτοιμος να αλλάξω. Δεν της μίλησα καθόλου. 5 λεπτά πιο μετα μίλησε με τον γυμναστή και τον ρώτησε αν μου εχει πει τίποτα για την ημέρα που βγήκε ( της απάντησε οχι) Και του ριπε να μην πει τιποτα.Μετα στο τέλος ήρθε και με χαιρέτησε. Ειναι τόσο χαζη που νομίζει οτι δεν το ξέρω; Τι να κάνω; Να της το πω;
    δεν ειναι χαζη, απλα πιστεψε την διαβεβαιωση του γυμναστη και στην δικη σου αφελεια.
    εγω σου ειπα ηδη , ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ.

Απλά ήθελα να δώ αν θα μου το πει αυτή.

Banned
    αυτο συμβαινει...

https://www.youtube.com/watch?v=GsaAFkVVFvw

............ edit
    Last edited by giorgos23; 07-12-2014 at 14:48.

............ edit
    Ρε παιδια μια βοηθεια ,δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε,πραγματικα,πρωτη φορα παιζει αυτο το πραγμα.
    Προχθες στο gym μου λεει γιατι δεν μου μιλας,της λεω οτι σου μιλαω και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου.Της κανω προταση να βγουμε το Σαββατο,μου λεει οκ θα βγουμε,και της λεω μετα εχω να σου πω κατι μετα το gym ,μην φυγεις τρεχοντας.Οκ μου λεει.Μετα απο μια ωρα ερχετε και μου λεει φευγω.Της λεω ,εχω ενα σετ και φευγουμε μαζι,ντυθηκε και εφυγε κατευθειαν,μετα απο 1 λεπτο στελνει μυνημα οτι θα με παρει τηλ και οτι εχει κατι.1 ωρα μετα με παιρνει και την ξεχεζω γιατι κανει μαλακιες,μου λεει συγνωμη και μετα με ρωταει τι ηθελα να της πω[απο το τηλ].Μου ειπε οτι ερχετε απο εκει[απο το gym ]για να μαθει τι εχω να της πω.Της λεω τα παντα για την ημερα που με εγραψε,την αλλη μερα βγαινουμε[σαββατο]και επιτελους της λεω οτι μαρεσεις,και μου απανταει και αυτη το ιδιο.Χωρις πολλα λογια ,με το που σηκωνομαι για να φυγω με παιρνει αλαμπρατσετα και με φιλαει στο στομα.Πηγαμε για φαι,ποτο και ολη την ωρα ειμασταν μεσα στα γλωσσοφιλα.
    Και παμε παλι την επομενη.Μου στελνει 50 μηνυματα το τι κανω και αν θα βγουμε.Τις στελνμω οτι δεν ξερω αν θα προλαβω και εχω μονο ενα 2ωρακι ελευθερο[ειχε και αυτη δουλεια και εμενε μονο ενα 2ωρο],οποτε της λεω μαλλον δεν θα σε δω σημερα.Μου λεει πως δεν θα με δεις,εχουμε ενα 2ωρο.Ωραια της λεω ,αφου μπορεις παμε.Μετα απο 1 ωρα μου στελνει οτι εχει περιοδο.:(.Οκ λεω ενταξει ,γινετε.Την δευτερα τα ιδια ,εγω δουθλεια το πρωι,αυτη ειχε και αυτη δουλεια,και μονη της μου κανει προταση για 7-9 ωρα να βγουμε που προλαβαινει.Εχω τελειωσει ολες τις δουλεις μου για να βγω με αυτην και μου στελνει μυνημα στις 6 οτι τελικα πηγε σε μια φιλη της που ηταν κοντα στην δουλεια της για καφε και με εκλασε.
    Μου εχει στειλει 200 μυνηματα ,κανονιζει μονη της να βγουμε και μετα το ακυρωνει για οποιον λογο γουσταρει,κανει οτι γουσταρει.Τι παιζει ,δεν καταλαβαινω,εχω ξενερωσει,εχω κουραστει 3 εβδομαδες τωρα να δω τι θελει απο εμενα.Πραγματικα,αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν ξερει τι θελει,και με το βρισιμο στρωνει.

Πρότεινε της μια φορά ακόμα να βγήκε και αν σου κάνει τα ίδια και εσύ τη θέλεις όντως πιαστην μίλα της. Όχι πολύ στο σοβαρό ρε παιδί μου, λιγο στην πλάκα, θα καταλάβεις δε νομίζω να μην είναι ξεκάθαρη.
    Απλά πράγματα, σ' αρέσει κινήγα το, δε ξέρεις και σε ταλαιπωρεί περισσότερο απ' ότι τη θέλεις άστην
    Λέω απλά τη γνώμη μου..

Quote Originally Posted by marilena97 View Post
    Πρότεινε της μια φορά ακόμα να βγήκε και αν σου κάνει τα ίδια και εσύ τη θέλεις όντως πιαστην μίλα της. Όχι πολύ στο σοβαρό ρε παιδί μου, λιγο στην πλάκα, θα καταλάβεις δε νομίζω να μην είναι ξεκάθαρη.
    Απλά πράγματα, σ' αρέσει κινήγα το, δε ξέρεις και σε ταλαιπωρεί περισσότερο απ' ότι τη θέλεις άστην
    Αφου της τα ειπα ηδη οτι με ενοχλουν καποια πραγματα,συνεχιζει και τα κανει.Και να ελεγα οτι δεν γουσταρε,αλλα γουσταρει,τι ειναι ολα αυτα με τα μυνηματα και μετα κλασιμο.Δεν ξερω κουραστηκα,τωρα αν δεν καταλαβαινει και κανει τα ιδια τι να πω .

Senior Member
    Τι να θέλει ρε τύπε...
    Να κανεις κωλοτούμπες θέλει...
    Και το κανεις...
    Eίναι γατάκι που παίζει...
    Απλό...
    Όσο για το βρίσιμο,και το στρώσιμο είναι σαν να λέει το ποντίκι ότι,ναι μωρέ με την γάτα το πάμε για ισοπαλία...
    XA00XA0XA0X0XA0XA0
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Ωραια και τι να κανω,να της το πω?Να την χεσω ?Τωρα αν φασωνετε ετσι ,σου λεει οτι σε γουσταρει και μετα κωλοτουμπες ,χεσε με.

Senior Member
    Μήπως είναι παρθένα και ντρέπεται να το πει γι'αυτό κοροϊδεύει και αποφεύγει τα αυτονόητα

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast