θλιψη, κατάθλιψη, σύνθλιψη... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 85
    όχι γιώργο δεν θα πάω αύριο για να πιάσω δουλειά... αλλά για να με δούνε... αυτό που λέμε "συνέντευξη"... πολύ θέμα το έκανα σκέφτομαι για μία συνέντευξη που δεν ξέρω που θα βγάλει... αλλά έχω στείλει τόσα πολλά βιογραφικά.. και με πήρανε μόνο αυτό το τηλέφωνο... ενθουσιάστηκα τόσο πολυ όταν με πήραν τηλέφωνο... τώρα μου έχει περάσει ο πολύς ενθουσιασμός... τόσο άγχος αυτές τις μέρες... σήμερα πήγε να με πιάσει κρίση πανικού στο μετρού...ξώφαλτσα τελείως μου πέρασε... πιστεύω πως αυτή η κατάθλιψη με έχει κάνει τόσο "αναίσθητη" που ούτε να αγχωθώ δεν μπορώ... νιώθω πολύ κουρασμένη... μακάρι να γίνει κάτι αύριο και να με πάρουνε στην δουλειά... να ξεφύγω από δω μέσα.. είμαι πάλι στα όρια του να πω "δεν αντέχω άλλο"... μακάρι να με πάρουν στην δουλειά...

μυσπούλα μου σ' ευχαριστώ που ρωτάς αλλά αν έχω κάτι σημαντικό θα το γράφω... αν δεν συμβαίνει και τίποτα με ουσία τι να πω? εχθές πάντως ήμουν τόσο πεσμένη που ούτε να γράψω δεν ήθελα.. μπήκα ελάχιστα... ίσα ίσα που διάβασα λίγο και αυτό ήταν... φοβάμαι πως έχω αρχίσει να ξαναπέφτω επικύνδινα... και το ραντεβού με τον γιατρό αργει...

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,πιστευω δεν ειναι αναγκη να γινει κατι τρομερο για να σου στειλω εισαι ανθρωπος που εχεις στερηθει πολυ στοργη κατανοηση φιλιες κ τα λοιπα κ σου χρειαζεται να επικοινωνεις με μας,Ευελπιστω σε επεισα οτι η εμφανιση κ τα ρουχα δεν μετρανε καθαρη περιποιημενη γελαστη να εισαι κ αρκει κ εστω κ με καταθλιψη θα τα καταφερεις σε αυτην την δουλεια αν σε παρουν κ εγω εκανα ενα καρο πραγματα με καταθλιψη εμεις πηγαιναμε βολτα μαζι με το αγορι μου κ την ξαδερφη μου βοηθησα στην μετακομιση του αδερφου μου εκανα ολες τις δουλειες σπιτι φιλοξενουσαμε κ κοσμο κ τους πηγαμε εκδρομη ολα αυτα με βοηθησαν να δω συντομοτερα αποτελεσμα,Κινητοποιησου μην επειδεινωνεται η καταθλιψη κ αυριο περιμενω νεα οπωσδηποτε!

Senior Member
    Μακάρι να σε πάρουν

σ' ευχαριστώ νικη... αύριο θα δούμε.. πάω να την πέσω τώρα για να σηκώνομαι το πρωι...

σκατά ρε παιδιά.. σκατά...
    απογοητεύτηκα όσο είχα ενθουσιαστεί... είχα ενθουσιαστεί τόοοσοοο πολύ...
    στην πραγματικότητα δεν έχω προσόντα... ούτε παρουσιαστικό... και δεν εννοώ πως είμαι άσχημη...
    διαβάζω συνέχεια αγγελίες... πολλές αγγελίες... από τις 100 που θα διαβάσω μόνο για τις 10 το πόλυ είμαι ικανή, δυστυχώς πώληση μέσω τηλεφώνου δεν μπορώ να κάνω... το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ, δεν μπορώ να πουλήσω κάτι που δεν θα αγοράζα... το νιώθω σαν να πρέπει να κοροιδέψω τον άλλον και δεν μπορώ..
    από τις 10 που θα στείλω λοιπόν βιογραφικό. είχαν μαζευτεί κάμποσες, δεν ήταν μόνο 10 χτύπησε ένα τηλέφωνο για συνέντευξη... και ενθουσιάστηκα... γιατί ακόμα και να με πάρουν τηλέφωνο είναι δύσκολο...
    ο ανταγωνισμός τεράστιος... ήμασταν καμιά 30αριά άτομα, δεν ξέρω για πόσες θέσεις, δίπλα σε 25αρες όμορφες κοπελίτσες (γιατί κακά τα ψέματα μετράει ΚΑΙ η εμφανίση)και ίσως με ανάλογη προυπηρεσία στην θέση δεν ένιωθα να έχω και πολλές πιθανότητες...
    μπήκα και βγήκα στην κυριολεξία... ούτε δύο λεπτά δεν έκατσα μέσά.. "απ' όσα έχετε κάνει πιο νιώθετε να είναι το δυνατό σας κομμάτι? αυτό που κάνετε καλά?" και "έχετε αυτοκίνητο?" μόνο αυτά τα δύο με ρώτησε μόνο και έφυγα... αν είναι την Τρίτη θα με ειδοποιήσουν...
    δυστυχώς δεν έχω και πολύ αγωνία... χλωμό το βλέπω... χλωμότατο...
    άντε πάλι τώρα να περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο... ήταν και φουλ ταιμ αυτή η δουλειά... ήταν ιδανική περίπτωση

Senior Member
    Αν και παθουσα να ξερεις οτι δεν ήρθε το τέλος του κοσμου. Πολύς κοσμος ειναι άνεργος. Το γεγονός οτι χάρηκες που πηγες στη συνέντευξη και για το τηλεφώνημα, ειναι πολυ θετικό. Θελεις να εργαστεις και νιώθεις την ανάγκη να διοχετευσεις την ενέργεια σου κάπου και βεβαια να κερδίζεις χρηματα. Πολυ θετικό!!! Συνέχισε ετσι.

Kαλά εμένα αν με ρωτούσαν σε συνέντευξη για δουλειά "απ' όσα έχετε κάνει πιο νιώθετε να είναι το δυνατό σας κομμάτι? αυτό που κάνετε καλά?" θα τους έλεγα "δε ξέρω.Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και αφού δοκιμάσω,θα δείτε αν τα καταφέρνω." Μιας και ως άτομο δε θεωρώ πως έχω κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα.

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Kαλά εμένα αν με ρωτούσαν σε συνέντευξη για δουλειά "απ' όσα έχετε κάνει πιο νιώθετε να είναι το δυνατό σας κομμάτι? αυτό που κάνετε καλά?" θα τους έλεγα "δε ξέρω.Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και αφού δοκιμάσω,θα δείτε αν τα καταφέρνω." Μιας και ως άτομο δε θεωρώ πως έχω κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα.
    Σοβαρά........? Λοιπόν, I 've got u news: Έχεις μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα. Τα λένε προσαρμοστικότητα, δεκτικότητα, ανοικτό μυαλό κ προθυμία. Κ μπορούν να σε πάνε πολύ μπροστά.

Senior Member
    Ωραία απάντηση Μαριπόζα στην ερώτηση αυτή

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου μπηκα ειδικα για να μαθω νεα σου,Καλα εφοσον μιλαμε για σαντουιτσαδικο που κολλαει η εμφανιση κ το αυτοκινητο?Λογικα στο σαντουιτσαδικο το μονο που κανεις ειναι να κανεις σαντουιτσ,κ που κολλαει η πωληση μεσω τηλεφωνου?Μην πανικοβαλλεσαι φιλη μου προπαντος μην βουλιαζεις παλι σε θελουμε οσο το δυνατον καλυτερα με τον καιρο,Μην σταματας να προσπαθεις εισαι απο τους ανθρωπους που εχουν περασει τοσα δυσκολα πραγματα στην ζωη σου εχεις μαθει να επιβιωνεις στα δυσκολα τωρα το οτι θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα ειναι δεδεομενο μεχρι να σταθεις στα ποδια σου,Περιμενε να ερθει η Τριτη κ παραλληλα ψαχνε κ για κατι παρεμφερες,Μπαινε στο φορουμ να μας λες πως εισαι σε νοιαζομαστε εδωπερα

To κυριότερο είναι ότι ακόμη και αν δε σε προσλάβουν,να μην απογοητευτείς και να συνεχίσεις να ψάχνεις.Αν επιμείνεις, πιστεύω ότι κάτι θα βρεις.Και το τι είσαι ικανή να κάνεις και τι όχι,μόνο αν δοκιμάσεις θα ξέρεις.Και εγώ στη δουλειά που "ρίζωσα" όπως μου είπε χαρακτηριστικά κάποιος γνωστός μου προχθές,ήρθα χωρίς να έχω ιδέα τι παίζει. Απλά σκέφτηκα "τι άλλο έχω να κάνω; ας πάω και ότι γίνει.Απο το να έχω τη μάνα μου όλη μέρα πάνω απο το κεφάλι μου να γκρινιάζει και να μου λέει τι στο καλό θα κάνω στη ζωή μου,ας πάω και ότι βγει"
    Εφαγα τρελό άγχος και πανικό μέχρι να συνηθίσω και να μάθω πως δουλεύει το όλο σύστημα αλλά συνήθισα.
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Σοβαρά........? Λοιπόν, I 've got u news: Έχεις μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα. Τα λένε προσαρμοστικότητα, δεκτικότητα, ανοικτό μυαλό κ προθυμία. Κ μπορούν να σε πάνε πολύ μπροστά.
    Τα έχω όλα αυτά;

Banned

Τα έχω όλα αυτά;
    Αμέ...... απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει γιατί πάσχεις από αυτοπεποίθηση, κ πιθανόν να έχεις κ πολύ περισσότερα κ να μην το γνωρίζεις. Τα πάντα είναι θέμα marketing κ πώς λανσάρεις τον εαυτό σου. Πολύ καλύτερα θα εκτιμήσει ένας εργοδότης/ Διευθυντής Προσωπικού κάποιον που θα του πει "κατέχω αυτά, έχω εμπειρία σε αυτά κ εκείνα, αλλά θα με ενδιέφερε να δοκίμαζα κ ........... , γιατί πολλές φορές στην πορεία, καλλιεργώντας την επαφή μου με ένα νέο αντικείμενο, ανακαλύπτω κ εγώ δεξιότητες που δεν γνώριζα ότι είχα, ενώ επιπλέον πάντα επιδιώκω να διευρύνω κ τις γνώσεις μου....." παρά κάποιον που θα του πει "έχω τα χ πτυχία κ τα ψ μεταπτυχιακά, έχω εμπειρία στο ............ , κ γνωρίζω άριστα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αντικείμενο". Για να στο λέω, κάτι ξέρω, trust me in that....... Στο κάτω- κάτω, να υποθέσω σε ελληνική μικρομεσαία απευθύνεσαι, όχι στα κεντρικά της Google, όπου απαιτείται η απόλυτη εξειδίκευση..... Στην ελληνική μικρομεσαία χρειάζεται να μπορείς να τα καταφέρεις σε πολλούς τομείς σε ικανοποιητικό επίπεδο (όχι οπωσδήποτε σε άριστο), άρα άμα σε καταλάβουν για προσαρμοστικό κ έξυπνο είσαι αστέρι.

Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Αν και παθουσα να ξερεις οτι δεν ήρθε το τέλος του κοσμου. Πολύς κοσμος ειναι άνεργος. Το γεγονός οτι χάρηκες που πηγες στη συνέντευξη και για το τηλεφώνημα, ειναι πολυ θετικό. Θελεις να εργαστεις και νιώθεις την ανάγκη να διοχετευσεις την ενέργεια σου κάπου και βεβαια να κερδίζεις χρηματα. Πολυ θετικό!!! Συνέχισε ετσι.
    ωχ βρε κορίτσι μόνο για να βγάζω χρήματα θέλω να εργαστώ, πιστεψε με αν τα είχα θα έβρισκα να διοχετεύσω αλλού την ενέργεια μου... ήταν και φουλ ταιμ αυτή η δουλειά.. και απ' ότι κατάλαβες δεν χτυπάει και πολυ συχνά το τηλέφωνο μου... έχω στείλει τόσα βιογραφικά... ούτε που ξέρω πόσα... έχω διαβάσει τόσες αγγελίες... δεν φαντάζεσαι πόσες...

εγώ τους είπα πως αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο άρα θα το κάνω και καλύτερα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, δεν ξέρω και αν ήταν καλή η απάντηση μου... αλλά τι να της έλεγα.. "είμαι καλή στο να φουρνίζω το ψωμί"? μου φαίνεται πολύ εύκολη αυτή η δουλειά ώστε να μην είναι σε κάτι κάποιος καλός απ' τα πρακτικά.. αλλά αυτό δεν της το είπα

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    καλύτερα όμως κορζ πες το όπως η μαριποζα γιατί αν έπεφτες σε "αρνητικό" άνθρωπο όπως εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω πως πίσω από την πρόταση σου κρύβονται αυτά (που όντως στέκουν) και θα σε απέρριπτα, παρόλο που ξέρω πως η πρόταση αυτή λέγεται λόγο έλλειψης αυτοπεποιθήσης και μπορεί να κρύβει ικανότατα άτομα... έχει πολυ μεγάλη σημασία το πως "πουλάμε" τον εαυτό μας... και εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα σε αυτό... φαντάζομαι κι εσύ έχεις θέμα με αυτό ε?

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κουραγιο φιλη μου μπηκα ειδικα για να μαθω νεα σου,Καλα εφοσον μιλαμε για σαντουιτσαδικο που κολλαει η εμφανιση κ το αυτοκινητο?Λογικα στο σαντουιτσαδικο το μονο που κανεις ειναι να κανεις σαντουιτσ,κ που κολλαει η πωληση μεσω τηλεφωνου?Μην πανικοβαλλεσαι φιλη μου προπαντος μην βουλιαζεις παλι σε θελουμε οσο το δυνατον καλυτερα με τον καιρο,Μην σταματας να προσπαθεις εισαι απο τους ανθρωπους που εχουν περασει τοσα δυσκολα πραγματα στην ζωη σου εχεις μαθει να επιβιωνεις στα δυσκολα τωρα το οτι θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα ειναι δεδεομενο μεχρι να σταθεις στα ποδια σου,Περιμενε να ερθει η Τριτη κ παραλληλα ψαχνε κ για κατι παρεμφερες,Μπαινε στο φορουμ να μας λες πως εισαι σε νοιαζομαστε εδωπερα
    Η εμφάνιση μετράει παντού μυσπ... και ένα δίκιο έχει αυτή η λογική... μιας και η καλή εμφάνιση δείχνει χοντρικά καλή υγεία... και δεν μιλαω για πεντάμορφους και τέρατα... δεν πιστεύω άλλωστε πως είμαι άσχημη, το έχω ξαναπεί αυτό... είμαι σε φάση όμως που δεν είμαι καθόλου ελκυστική, για διάφορους λόγους... και προφανώς δεν μιλάω ερωτικά... αλλά ανθρώπινα.. και αυτοκίνητο στην Αθήνα σε ότι δουλειά και να πας όλοι σχεδόν ρωτάνε αν έχεις, προφανώς για τις απεργίες και τις διαδηλώσεις, αν δεν έχεις μέσω μεταφορικό είναι πολλές οι μέρες που η πρόσβαση στο κέντρο είναι δύσκολη και κάποιες λίγες που είναι αδύνατη.. εγώ πάντως λέω πάντα ψέματα πως έχω... μερικοί ρωτάνε και αν καπνίζεις, γιατί αν καπνίζεις θες διάλλειμα.. και σ' αυτό απαντάω ψέματα... αλλά είναι και ερωτήσεις αυτές που δεν έχουν δικαίωμα να στις κάνουν... η πώληση μεσω τηλεφώνου δεν κολλάει με το συγκεκριμένο... γκρίνιαζα εγώ γενικά για την ανικανότητα μου στο να βρω δουλειά...

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας... μου δίνετε κάποιο κουράγιο μέσα σε όλη την απαισιοδοξία που με τρώει...
    το είχα δέσει τόσο πολύ ρε γαμώτο... είχα σχεδιάσει κι όλας πως Απρίλη ή το πολυ Μαη θα μετακόμοιζα... ήταν φουλ ταιμ βλέπεις και μου έδινε δικαίωμα για τέτοιο όνειρο... άντε να δω τώρα πότε θα ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο...
    αν ξέρει κανένας από σας κάποιο σαι που να έχει εργασιακές αγγελίες πολυ θα με βοηθούσε...
    μνημόνιο αυτό που μου έδωσες εσύ νομίζω σε άλλο μου θέμα από φβ πολύ με βοήθησε... σ' ευχαριστώ γι αυτό

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Πως εισαι σημερα?Χθες ανησυχησα λιγακι ομως τα σκαμπανεβασματα να ξερεις ειναι μεσα στο προγραμμα σιγουρα θα νιωθεις ειτε αθλια ειτε λιγο καλυτερα μεχρι να σταθεις για τα καλα στα ποδια σου,Περιμενε να ερθει η Τριτη μακαρι να σε παρουν αν οχι τοτε συνεχιζεις την προσπαθεια σου,Παντως με χαροποιησε που νιωθεις την αναγκη να κινητοποιηθεις κ να πηγαινεις στην δουλεια αυτο ειναι ενθαρυντικο στοιχειο η κινητοποιηση ειναι το παν για την θεραπεια σου,Περιμενω νεα σου!

μα δεν έχω σταματήσει και να κοιτάω καθόλου.. μονο την μέρα που με πήραν τηλέφωνο δεν κοίταξα καθόλου.. αλλά και πάλι δεν βρίσκω και κάθε μερα κάτι που να μου κάνει... που να του κάνω δηλαδή... δεν ξέρω αν έχω ανάγκη να κινητοποιηθώ κι όλας η αν το κάνω και μηχανικά τελείως.. πάντως ξέρω πως αν δεν βρω δουλειά και μάλιστα με 500 το λιγοτέρο δεν παίζει... και δεν ξέρω για πόσο θα αντέξω αυτή την κατάσταση... ώρες ώρες σκέφτομαι να τα παρατήσω τελείως όλα... αλλά φοβάμαι... τώρα που θα ρθει και ο αδερφός μου να μείνει εδώ να δω τι θα γίνει... θα είναι τραγική η καταστάση... φοβάμαι πως θα ξεπεράσω τα όρια μου... πρέπει να βρω μια δουλειά ρε γαμώτο... ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ψάχνω τόσο πολύ καιρό δουλειά και δεν θα βρίσκω...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast