Results 31 to 42 of 42
Thread: συγκατηκηση
-
17-12-2014, 11:38 #31
του το εχω πει οτι δε θελω οικογενεια ακομα και οτι απλα να ζησουμε τον ερωτα μας !!!
- 17-12-2014, 11:45 #32
ολα καλα τα λεει το παιδι..οκ τον καταλαβαινουμε οτι ειναι πιεσμενος κλπ κλπ..αλλα 2 χρονια ειναι πραγματικα παααρα πολλα..
θα καταπιεσεις κ συ την επιθυμια σου να ζησετε μαζι...
μπορεις να την καταπιεσεις?
δεν ξερω...εσυ θα σκεφτεις αν αξιζει να περιμενεις τοσο.
βεβαια κ η πιεση προς τον αλλον δεν βγαζει ποτε σε καλο.εγω απλα θα του ελεγα το εξης "οκ σε καταλαβαινω..καταλαβαινω κ την ανασφαλεια σου οσον αφορα το οικονομικο κ οτι εισαι πιεσμενος κλπ...μπλα μπλα...αλλα πραγματικα θα ηθελα να μεινουμε μαζι σε λιγοτερο απο 2 χρονια, 2 χρονια μου φαινονται πολλα..θα προτιμουσα να μεινουμε μαζι σε 1 χρονο ας πουμε..ή αν βρουμε λεφτα κ νωριτερα.."
κ δες τι θα σου απαντησει...απο την αλλη ειναι πολυ περιεργο το οτι ζηταει 2 χρονια..εχει κανει καποιο πλανο γι αυτα τα 2 χρονια?
δηλαδη θα κανει να μαζεψει 3 ενοικια σε 2 χρονια?πιο νωρις δεν μπορειται?
εδω εμεις παιρνουμε μισθους της πεινας κ μενουμε μαζι κ εκδρομες παμε (βεβαια 2 φορες μονο τον χρονο κ παλι καλα να λεμε)...κ φαγητο παντα εχουμε..
κ εγω ρουχα παντα εχω , εχω κ αυτοκινητο κ πληρωνουμε κ δανειο σπιτιου κ δοξα τω θεω δεν μας λειπει τιποτα.
δηλαδη τι να πουν αλλοι που εχουν κ απο 2 παιδια?
υπερβολικος ειναι..
17-12-2014, 11:48 #33
17-12-2014, 11:53 #34
μπορει τι να σου πω παντως δε ειναι απο τους τυπους να ζησω την ζωη μου μονος μου ξερεις αυτα που λενε και δε μου δειχνει τετοια πραγματα φαινεται και το δειχνει οτι θελει να κανουμε πραγματα μαζι !!! θεωρεις οτι ηταν λαθος που εξεφρασα την επιθυμια μου??? μηπως δε επρεπε να πω τπτ και να περιμενω να το πει αυτος ??? μηπως ηταν και λαθος στιγμη μερικες μερες αφοτου τελειωσε το στρατο???
17-12-2014, 12:00 #35
οχι ρε συ, γιατι να ειναι λαθος?
δεν δειχνει τασεις φυγης ο ανθρωπος, το αντιθετο, κανει σχεδια για τους δυο σας.
καλα κανεις και του τα λες, προσπαθησε να τον πεισεις.
ειναι ονειρεμενη η περιοδος που το ζευγαρι μενει μαζι, με συμβιωση, παρτυ και ταξιδακια, χωρις αποστασεις και πεθερικα:rolleyes:
17-12-2014, 12:47 #36
το φανταζομαι και για αυτο το θελω !!! προς το παρον δε λεω κατι αλλο σκεφτηκα να τον αφησω λιγο να ξανα μπει στην καθημερινοτητα και πιστευω οτι θα το σκεφτει και παλι μονος του νομιζω τωρα ειναι και λιγο ξερεις πελαγομενος με τις θποχρεωσεις που τρεχουν τωρα ξανα γυρισε στην δουλεια ακομα δε εχει μπει στα κανονηκα του!!!!!
17-12-2014, 22:16 #37
Kαλα σκεφτηκες. Παντως αν θελεις να εξακριβωσεις αν ειναι μονο το οικονομικο το προβλημα ή οχι να σου πω τι μπορεις να κανεις. Εγω αυτο κανω παντα αμα μου λενε διαφορα.
18-12-2014, 09:31 #38
καλημερα !!!!!! ναι θα ηθελα να μου πεις !!!! γιατι θελω να ξερω γιατι αν ειναι το οικονομικο ειναι οκ και σεβαστο αλλα ειναι θεμα συναισθηματος εκει το πραγμα δε ειναι οκ !!!!!!
18-12-2014, 12:55 #39
Συναισθηματικο οχι δε θα το ελεγα, αμα ηταν δε θα σε καλουσε σπιτι να περνατε μαζι τα σκ, απλως ξερεις οι αντρες ειναι δυσκολοι στη δεσμευση χωρις να σημαινει οτι δε σ αγαπανε. Την τελευταια φορα λοιπον το προβλημα του ηταν μονο το οικονομικο? μηπως σου ειπε και αλλα θεματα εστω πιο μικρα? ή ειναι τα ταξιδια?
18-12-2014, 13:00 #40
ειναι πολυ μεγαλυτερη δεσμευση να την κουβαλαει στο πατρικο του με τους γονεις του μεσα, αλλα ειναι ξενερωτικο για την σχεση.
πιστευω οτι συνδεει την συγκατοικηση με τον γαμο και θελει να γινουν μαζι και μεχρι τοτε προτιμαει να βοηθαει τους δικους του με τα χρηματα του και να κανει οικονομια για το μελλοντικο σπιτι των δυο σας (οταν παντρευτειτε).
18-12-2014, 14:40 #41
Μην του ξανα πεις για το θεμα αυτο. Προσπαθησε να το δεις χαλαρα και πιο μετα στο μελλον του το ξανααναφερεις πιο ηρεμα. Όντως δεν ειναι λογικο να θελει μετα απο 2 χρονια να συζησετε γιατι δεν ξερεις ποτε τι θα γινει μεσα σε αυτα τα 2 χρονια. Εκτός αν εχει κανει απο μονος του καποιο προγραμματισμο, εκτος αν εχει στο μυαλο του οτι μετα απο 2 χρονια θα εχει φυλαξει οντως χρήματα και ίσως το σκεφτεται και για πιο σοβαρα το θεμα. Μπορεί επίσης να μην θελει τωρα να μείνετε μαζι, γιατί πιστεύει ότι με το να μείνετε μαζί θα σημαίνει και ταυτόχρονα ότι το πάτε για πολύ σοβαρά το πράγμα (γαμο, οικογενεια κτλ) και να τον αγχώνει κάπως το όλο θεμα. Ηρεμησε και ασε λιγο τον χρονο να δειξει τι θα γινει. Αν δεις οτι δεν αντεχεις αλλο να μενεις μαζι του και παραλληλα να ειναι και η οικογενεια του εκει, νομιζω θα πρεπει να εφαρμοσεις την τεχνικη της φιλης kerasi.
18-12-2014, 16:01 #42
και εγω τις ιδιες σκεψεις με τις δικες σας κανω ειμαι συγουρη οτι δε εχει κανει με συναισθηματικο !!!!! ειναι το οικονομικο θελει οταν το κανουμε να εχει προφανως ενα μικρο μπατσετ και αυτο ηταν και η απαντηση του !!! και εγω ετσι αποφασησα να μην ξανα αναφερω τιποτα και να το αφησω το θεμα γιατι πριν ενα χρονο αυτος απο μονος του μου το ειχε αναφερει οτι θα ηθελε να μεναμε μαζι αρα το εχει στο μυαλο του σαν θελω απλα προφανως θελει να εχει και το οικονομικο που η αληθεια ειναι οτι ειναι απαραιτητο !!!!