Results 46 to 60 of 98
Thread: Τι πραγματικά συμβαίνει;
-
17-12-2014, 15:19 #46
Έχεις δικαιο αυτό πρέπει να κάνω για να μπορέσω να προχωρήσω παρα κατω. Δεν ειναι οτι τον θελω πίσω και στεναχωριέμαι, εχω κουραστει με την ιστορία αυτή. Περισσότερο με τον εαυτό μου τα έχω βάλει που τον άφησα και ξέπεσε τόσο πολύ. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μην αφεθώ μαζί του και στο τέλος να την πατήσω (όπως και έγινε), αλλά δεν άντεξα γιατί σε μια σχέση θέλω πάντα να τα δίνω όλα και δεν κρατάω κάτι και για τον εαυτό μου. Όπως και να εχει ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συβουλές σας, με έχουν βοηθήσει αρκετά.
- 17-12-2014, 15:26 #47
Ναι ΣονγκΧουά, δεν πρόκειται να του ξαναστείλω φυσικά μετά από όλα αυτά. Μου λες όμως αν τύχει και ξαναβρεθούμε (που δεν το νομίζω), να του ζητήσω να μου πει όλη την αλήθεια, άλλωστε αυτός θα είναι και ο λόγος της συνάντησής μας, όμως πως θα μπορώ να καταλάβω από την συνάντηση αυτή αν μου λέει αλήθεια ή πάλι με κοροιδεύει για να βγει καθαρός; Ότι και καλα όντως είχε κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα; Πάντα θα έχω τις αμφιβολίες μου μαζί του. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχει και νόημα μια τελευταία συνάντηση, απλά αν το επιδιώξει θα είναι είναι για να μην νιώθει πως τον θεωρώ δειλο και για να έχει την συνείδηση του καθαρή.
17-12-2014, 16:03 #48
Θα το καταλάβεις αν λέει την αλήθεια. Αν αρχίσει τις γενικότητες και προσπαθεί να σε κάνει να τον λυπηθείς σημαίνει ότι πάλι άρχισε τα ίδια. Αν είναι ευθύς και ξεκάθαρος θα φανεί. Φυσικά, αν υπάρχει άλλη στη ζωή του κάνε delete χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα μπλέξεις... Αν πράγματι το παιδί αντιμετωπίζει κάτι πολύ σοβαρό (δεν μπορούμε και να το αποκλείσουμε σαν ενδεχόμενο) τότε να σου πει ακριβώς περί τίνος πρόκειται αν θελει να τον πιστέψεις και να αφήσει τις δήθεν ντροπές.
Μη στενοχωριέσαι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Να είσαι ψύχραιμη μόνο και να προσέχεις...Πάνω απ΄ολα να είσαι εσύ καλα.. Μην το ξεχνάς αυτό!
17-12-2014, 16:16 #49
Το συμπέρασμά μου μετά από όλα αυτά είναι ότι πρέπει να κοιταξω τον εαυτό μου και να συνεχίσω την ζωή μου. Επειδή είναι αρχή ακόμη είναι δύσκολο, αλλά με τον καιρό θα περάσει. Είναι που μου συμβαίνει πρώτη φορά και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Από την μια έλεγα να μην κάνω τίποτα γιατί δεν το αξίζει και πως δεν πρέπει να ξεπέσω και να χάσω την αυτοεκτίμηση μου, και από την άλλη όταν εμενα μόνη μου δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι και ήθελα τόσο πολύ να έρθει και να μου δώσει μια ειλικρινής εξήγηση, γιαυτό και του είχα στείλει και τα μηνύματα. Πλέον όμως θα σταματήσω να ασχολούμαι και ότι είναι να γίνει ας γίνει. Ευχαριστώ πάντως πολύ ΣονγκΧουά για τις συμβουλές σου και να ξέρεις πως με βοηθάνε πολύ γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες έβλεπα πολύ αρνητικά τα πράγματα και ειλικρινά ένιωθα πως βρισκόμουν σε αδιέξοδο με αυτή την ιστορία.
17-12-2014, 16:17 #50
..εγώ πάλι λέω να μην ασχοληθείς ξανά.
Είτε είναι με άλλη, είτε δεν του βγήκε, είτε είναι αστροναύτης και φεύγει για ταξίδι, το ποιντ είναι ένα: δεν υπάρχει πόιντ.
Μη κάθεσαι να χαλάς τον πολύτιμο χρόνο σου παίζοντας στο ανέκδοτο με το γρύλο.
Προχωρα.
17-12-2014, 16:24 #51
Το ξέρω Θεοφανία και έχεις δίκαιο, όταν όμως έχεις κολλήσει με κάποιον ότι και να σου έκανε όσο και να προσπαθείς να το καταλάβεις ότι δεν αξίζει δεν μπορείς. Ενώ ξέρω μέσα μου ότι με κοροιδεύει κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται, μακάρι να είναι αλήθεια όλα αυτά και μακάρι να με ψάξει κάποια στιγμή, όμως πρέπει να καταλάβω ότι όλα αυτά που σκέφτομαι είναι χαζά και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο με αυτον. Δεν πρόκειται να τον ξαναενοχλήσω αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να νιώσω πάλι καλα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον άλλον γιατί φοβάμαι πως θα μου συμπεριφερθεί το ίδιο και δεν θέλω να μπώ πάλι στην ίδια διαδικασία γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο.
17-12-2014, 16:27 #52
Χαίρομαι αν μπόρεσα να βοηθήσω :-)
Θα δεις, όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις όλο και καλύτερα. Απλά βάλε και εσύ το χεράκι σου, δλδ κάνε βόλτες, βγες με φίλους, γυμνάσου, δες ωραίες ταινίες. Τώρα αυτή η ιστορία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο κεφάλι σου, μόλις κουλάρεις θα δεις ότι τελικά δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Απλά είναι ότι αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και πολυ σημασία. Αν αυτός ενδιαφέρεται για εσένα θα σου μιλήσει ξεκάθαρα και θα είστε μαζί χωρίς περιπλοκές και περίεργες δικαιολογίες.
Αυτή τη στιγμή είσαι σε ένταση και έχεις αποσυντονιστεί. Αλλά θα περάσει!
17-12-2014, 16:35 #53
...το λες τώρα που είναι φρέσκο το θέμα.
Κράτα στην άκρη του μυαλού σου πως αν ήταν ειλικρινής και σε θέλει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αλλά μόνο στην άκρη.
Συνέχισε κανονικά τη ζωή σου. δεν χρειάζεται να βγεις στη ρούγα να ψαχνεις αντικαταστάτη, αλλά ούτε και να κολλάς χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.
17-12-2014, 16:46 #54
- In this old house where every door is open
εγω θα τον ξεχεζα πριν τον στειλω μια και καλη. Καλυτερα φεις του φεις. Πες ρε μαλακα ποια ειναι τα κωλυματα σου, ποια ειναι τα σοβαρα οικογενειακα προβληματα, ειναι αρρωστη η γυναικα σου? Οι γονεις σου σε κανουν ντα αν σε δουν με γυναικα? Εισαι μουσουλμανος? Ουστ απο δω ξερφτιλα που θες να λεγεσαι και αντρας και να φορας παντελονια. Και μονο 2 φορες με πηδηξες σε 6 μηνες. Ετσι ειναι οι αντρες? Και εξαφανιζεσαι με μηνυμα στο κινητο? Εξω απο δω μαλακα!
Παντως να ξερεις 9 στις 10 οταν λεει καποιος για οικογενειακο προβλημα λεει ψεματα, εκτος αν εννοουσε τη γκομενα του, και 9 στις 10 οταν καποιος εξαφανιζεται ξαφνικα εχει αλλη.
Οσο για την υποκρισια των αντρων ακου να σου πω και ενα πραγματικο περιστατικο. Μια φιλη μου δουλευει σε ενα μαγαζι και γνωρισε εναν κυριο πολυ καθωσπρεπει. Ε με τον καιρο αυτος τη συμπαθησε τοσο πολυ που θελησε να της κανει κονε με το γιο του! Πραγματι, αρχιζουν να βγαινουν τα παιδια τα φτιαχνουν ολα καλα. αν και αυτος ειχε πολυ περιορισμενο χρονο παντα λογω δουλειας. Ενα σαββατο τον ρωταει αν θα βγουνε και της λεει αυτος οτι δε μπορει αυτο το ΣΚ εχει κατι οικογενειακες υποχρεωσεις και θα τα πουνε απο Δευτερα. Και σπαει ο διαολος το ποδαρι του και μαθαινει η κοπελα οτι αυτος ηταν αρραβωνιασμενος και το Σαββατο εκεινο ΗΤΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!! Πεσε ξερη τωρα! Και το θεικο ειναι οτι το προξενιο το εκανε ο πατερας του!
τους σιχαινομαιιιιιιιιιι
17-12-2014, 16:52 #55
Το ξέρω Θεοφανία και έχεις δίκαιο, όταν όμως έχεις κολλήσει με κάποιον ότι και να σου έκανε όσο και να προσπαθείς να το καταλάβεις ότι δεν αξίζει δεν μπορείς.
17-12-2014, 16:53 #56
...χχαχααχχα!
Έχω καλύτερο.
Γνωστή μας είχε επτάχρονη σχέση, όπου τον πρώτο χρόνο είχαν χωρίσει για ένα εξάμηνο. Τα ξανά βρήκαν, συνέχισαν, αλλά με σπάνιες εμφανίσεις του κελεπουριού και τη δικαιολογία πως κάνει ταξίδια με τη δουλειά του.
Το εξάμηνο που είχαν χωρίσει, εκείνος παντρεύτηκε την πρώην με την οποία είχαν χωρίσει όσο ήταν με τη γνωστή και έκανε και δυο παιδιά μετά.
17-12-2014, 17:02 #57
Πωωω ρε λίλιουμ με τρέλανες με την ιστορία σου. Πραγματικά άκουγα για τέτοιες ιστορίες αλλά από μακριά. Ποτέ δεν μου έτυχε να πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο περίεργο. Εντάξει συμπεριφέρθηκε οπως ναναι όμως δεν προκειται να ρίξω τα μούτρα μου να πάω να τον βρίσω γιατί θα ξεπέσω πολύ και θα χάσω και την αξιοπρέπεια μου και τον χρόνο μου. Για μια υπόλυψη ζούμε άλλωστε σε αυτόν τον κόσμο. Εγώ την προσπάθεια μου μαζί του την έκανα τώρα απο εκει και πέρα αν θέλει αυτός να έρθει να μου εξηγηθεί καλώς, αλιώς αν δεν θέλει πάλι καλως.
17-12-2014, 17:04 #58
Η μια ιστορία χειρότερη από την άλλη, πραγματικά δεν ξέρω τι από όλα αυτά είναι χειρότερο να σου συμβεί. Εγώ περισσότερο λυπάμαι την καημένη την γυναίκα του ή την γκόμενα του τελοσπάντων, που της συμπεριφέρθηκε με αυτον τον τρόπο. Δεν με νοιαζει ποια για μενα, οτι εγινε εγινε. Σκεφτομαι αυτην τωρα που πραγματικα αν το ανακάλυψε θα έχει μεγάλο πρόβλημα το παιδί.
17-12-2014, 17:08 #59
..ξέρεις ποιο είναι το θέμα Λιλ?
Να βλέπουμε τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.
Μερικές ενδείξεις βγάζουν μάτι πως κάτι περίεργο συμβαίνει.
Στην περίπτωση που ξέρω εγώ, ο τύπος εμφανιζόταν μια φορά την εβδομάδα για μερικές ώρες.
Πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να είναι πως είχε άλλη ζωή, μακριά από την κοπελα, όποια και αν ήταν αυτή.
Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο και κει πρέπει να επικεντρωνόμαστε όλοι: αν θέλει ο άλλος να είναι μαζί μας.
Αν δεν θέλει, είτε είναι παντρεμένος, είτε αστροναύτης όπως σου είπα και παραπάνω, το ίδιο είναι.
17-12-2014, 17:12 #60
Ναι ρε Θεοφανια θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο που λες απλα δεν κατάλαβα πως κατάφερε να το κανει αυτο το πράγμα για τοσο καιρό και πραγματικά μπορούσα και τηλέφωνα να τον πέρνω όποτε ήθελα και μηνύματα 24 ώρες δηλ και από όλα αυτά που μου έλεγε μου έδιχνε πως το θέλει πραγματικα ομως δεν μπορεί λόγω της δουλειάς του. Και εγώ πιάστηκα σαν το κορόιδο.