να σας πω καποια νεοτερα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    Φανταζομαι θα γνωρίζεις ότι οι κρισεις πανικου αλλα κι αρκετα ψυχικα προβλήματα εχουν να κανουν στο πολύ μεγαλο μερος τους με την "φαση" που περναμε όταν αυτά συμβαινουν! θελω να πω ότι ειναι απολυτα σχετικα κι αναλογα με την θετικη η αρνητικη σκεψημας.
    Συγκεκριμενα λοιπον εσυ ,φιλη συμφορμιτισα, από οσα διαβαζω στα παραπανω μηνυματασου εισαι φουλ αρνητικη,ειναι φυσιολογικο λοιπον να νιώθεις κι ετσι, να νιώθεις κι να εισαι οντως σε μελαγχολια,να εισαι στις μαυρεςσου δλδη!
    Αυτό που νομιζω, κι θελω να σου μεταφερω ειναι ότι όταν λες συνεχως πως δεν εισαι καλα, πως όλα ειναι κι θα πανε "μαυρα" ,λεγε λεγε λοιπον,λεψεις αρνητικες καταφέρνεις να παιρνας την σημειολογια αυτων των λεξεων στο υποσυνιδιτοσου! ολο αυτό εχει ως συμβαν το να φερνεις -χωρις να το κανεις εξεπυτιδες εσυ- ολο το περιβαλονσου σε μια κατασταση φουλ αρνητικη! δλδη γινοντε γυροσου τα πραματα όπως φοβοσουνα!όπως δεν θα θελες! Θα σου ελεγα να δοκίμαζες το αντιθετο,δλδη να βαλεις στο μυαλοσου ομορφα κι γαληνια συναισθηματα! ξερω ότι ειναι τρομερα δυσκολο! αλλα αν βγαλεις ακρη ισως δεις απίστευτα θετικες αλλαγες!!!
    ευχομαι καλα χριστουγεννα! και στους δυο σας.

Senior Member
    Eννοεις οτι το προκαλώ εγω η ίδια με την αρνητική μου συμπεριφορά?? γτ το σκέφτομαι πολύ...η αλήθεια είναι...

Banned
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Eννοεις οτι το προκαλώ εγω η ίδια με την αρνητική μου συμπεριφορά?? γτ το σκέφτομαι πολύ...η αλήθεια είναι...
    ναι!κατι τετοιο νομιζω,,,μαλον όχι ότι εσυ το προκαλεις αλλα ότι το βοηθάς,η δεν το αποτρέπεις. Από την φαση όμως που κανεις το πιο μεγαλο βημα!το να ψάχνεις την αληθεια χωρις κομπλεξ! εσυ ψάχνεις να βρεις τι φταιει ! πιστευω ότι είναι θεμα χρονου να το ξεπεράσεις! να σου φυγουν κι η κακη διαθεση, και η μελαγχολια κι κάθε τι που σου αφαιρει τις καθημερινες χαρεςσου!!
    Ευχομαι καλα Χριστούγεννα κι να σε βρουν με χαμογελο κι υγεια!!

Senior Member
    Τι εννοεις με αυτο " Από την φαση όμως που κανεις το πιο μεγαλο βημα!το να ψάχνεις την αληθεια χωρις κομπλεξ! εσυ ψάχνεις να βρεις τι φταιει ! "
    συγνωμη γ τις ερωτησεις μ αλλα θ ηθελα διευκρινηση γ αυτα γτ μπορει ν τα παιρνω αλλιως... Λογικο δεν ειναι να ψάχνω να βρω τι φταίει ?? :P
    εχεις περασει τ θεμα κρισεων ε?απ οτ καταλαβα?εισαι καλα τωρα?

Banned
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Τι εννοεις με αυτο " Από την φαση όμως που κανεις το πιο μεγαλο βημα!το να ψάχνεις την αληθεια χωρις κομπλεξ! εσυ ψάχνεις να βρεις τι φταιει ! "
    συγνωμη γ τις ερωτησεις μ αλλα θ ηθελα διευκρινηση γ αυτα γτ μπορει ν τα παιρνω αλλιως... Λογικο δεν ειναι να ψάχνω να βρω τι φταίει ?? :P
    εχεις περασει τ θεμα κρισεων ε?απ οτ καταλαβα?εισαι καλα τωρα?
    Εννοω ότι πας καλα στο πρόβλημα που αντιμετωπιζεις! κατά την δικημου γνωμη ,πιστευω ότι μονο όταν ψαξουμε βαθια μεσαμας,μονο όταν βγαλουμε ολους τους ενδιασμους κι τα κομπλεξ μας μπορούμε να φτιαξουμε τον εαυτομας!πρεπει να εχουμε αυτογνωσια! ειδικα στα ψυχικα θεματα που πολλες φορες ειμαστε απολυτοι σε καποια χαρακτηριστικα μας! βεβαια θελω να σου τονισω φιλημου νεραιδα ότι δεν εχω καμια απολυτος επιστημονικη γνωση! ουτε καν από ΙΕΚ!!¨)¨),,ουτε κι ερασιτεχνικα!!χαχα,, απλα την προσωπικημου ασθενεια, τα προσωπικαμου προβλήματα που με εκαναν να εχω μια ταπεινη γνωμη κι γνωση!
    Οσο για τις δικεςμου κρισεις ευτυχως δεν εχω πλεον! η τελευταια με βρηκε σε ένα χειρουργειο! πριν κανα χρονο! αλλα ευτυχως ηρθαν πολύ "αξιολογες"νοσοκόμες κι καταφεραν με την γνωση τους κι την εμφανισητους να μου αποσπασουν τον πανικο ,ι γενικα τα καταφερα!! από τωτες κι ποσο μαλον που εδώ κι μηνες είμαι σε πολύ καλο δρομο ,μπορεσα να αφήσω στο περας αυτου του "δρομου" όλα αυτά που με "βαρεναν" να βαδισω τον δρομομου!!

Senior Member
    Αχα...
    σαφώς και κατάλαβα τι λες τωρα κ συμφωνω
    αλλα απ την αλλη εχω κουραστεί να ψάχνω και να μην βρίσκω κατι
    νομίζω πως τελικά χειρότερα γίνομαι παρα καλύτερα
    γι αυτο κ επισκεπτομαι παλι την ψυχολόγο μηπως βρούμε κτ μαζί
    που ίσως εγω δεν έχω εντοπισει...
    αλλα απ τν αλλη κουραστηκα ν με καταβαλει τ αγχος καθε φορα π κόβω τ χαπι
    κ ξανα μανα τ ιδια....χανω τν αυτοπεποιθηση μ τ κουραγιο μ όλα
    γτ κουβαλάω κ τ γ..αμημενη την αγοραφοβια στ πλατη μου!

Senior Member
    Ξεχασα ν σ ρωτησω μονος σου το ξεπερασες ή με βοηθεια καποιου ειδικου?
    Γενικά ξεπερνιέται ποτέ? η τουλαχιστον ν μν εμποδιζει τοσο την καθημερινότητα σου?

Banned
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑ!! ευχομαι τα χριστουγεννα αυτά να σου φερουν πνευματικη υγεια κι χαρα !
    Πρωτα από όλα σορρυ που δεν απανταγα ,νομιζα ότι ρωταγες καποιο παιδι από το φορουμ συγκεκριμενα!¨)¨)
    Το δικομου πρόβλημα νεραιδα δυστυχως είναι εμεσο κι όχι αμεσο, δλδη η ψυχικημου υγεια προστρεχει στις κρισεις πανικου υστερα από την ασθενεια της πολυτοξικομανιας . Πριν πολλα χρονια ,γυρο στα 17 χρονια πισω ,με βρηκε - η μαλον εγω εψαξα κι την βρηκα- μια μια αυτοανοση ψυχιατρικη ασθενεια η πολυτοξικομανια! εν ολιγοις εμπλεξα με τα ναρκωτικα!
    Οι κρισεις πανικου όμως πρωτη φορα με βρηκαν σε ένα ατύχημα σε παιδικη ηλικια, οπου επαθα σοκ!δλδη καταπληξια! ,ένα από τα συμπτώματα αυτης ηταν κι η κριση πανικου!
    Μετα από πολλα χρονια όταν υπηρξαν τα πρωτα στεριτικα από προσπαθεις μου να αποτοξυνοωθω από την ηρωινη αρχισαν να με βρισκουν συχνα κι επανειλημμένα οι κρισεις πανικου! Σε μια από τις κλινηκες που ειχα παει καπωτες για στεγνη αποτοξινωση οι νοσοκόμες μου εδειξαν πρακτικούς τροπους για την αντιμετοπιση της, μια από αυτές ηταν να βρισκω μια χαρτινη σακουλα, να την περιορίζω στο αναπνευστικομου συστημα κι να αναπνεω με αυτην! επισης μου εδειξαν πως να καθομαι στην καρεκλα με τετοιο τροπο ώστε να πλαθω έναν χωρο προσωπικομου ,να φτιαχνω ένα φανταστικο "καστρο" γυρομου, ώστε να νιωθω απολυτη ασφαλεια!! , αυτόν τον χωρο όταν τον νιωσ τελειως δικομου κι ασφαλη ,σιγα σιγα να τον μεγαλωνω!Τασυτοχρονα προσπαθουσα να μην κοιταω τριγυρομου πραματα η καταστασεις που να με αγχονουν! Με τον καιρο εμαθα να το κανω με τετοιο τροπο ώστε να αποφευγω το αγχος!! διοτι η ολη αυτή διαδικασι με αγχοναι! πως να το κανω σωστα! πως να μην προκαλω το βλεμα των γυρομου! γενικα αντι για καλο στις αρχες οι μεθοδοι αποφυγης της κρισης πανικου εμενα μου εκανε πιο κακο! χαχαχα,ακούγετε χαζο αλλα ετσι την παθαινα!!
    Νεραιδα! εσυ τι φαρμακα επερνες? αν θες να το πεις βεβαια, επισης γιατι θες τοσο πολύ να παψεις την φαρμακευτικη αγωγη? δεν είναι παντα τα φαρμακα περιτα! ουτε κι εχουν τις παρενέργειες που ειχαν καποτες! τα τελευταια χρονια τα φαρμακα για ψυχικες ασθενειες εχουν γινει πολύ πιο χαλαρα σχετικα με την χημεια τους!

Page 2 of 2 FirstFirst 12