Results 16 to 30 of 64
-
19-12-2014, 23:41 #16
Kατσε πιες ακου την μουσικουλα σου και μετα παρε φορα και βαρα τους ολους..... ειναι κι αυτο μια λυσις..
- 19-12-2014, 23:45 #17
Βαρα τους ολους στο ψαχνο....
Ειναι και αυτο μια λυσις....
19-12-2014, 23:55 #18
Καλε μου Σακη αυτο ειναι κατι που θα με ικανοποιουσε αφανταστα!!!! Πιστεψε με απιστευτα... μονο που το σκεφτομαι χαμογελαω....
19-12-2014, 23:55 #19
Σου το εύχομαι να τα καταφέρεις σημασία έχει η ησυχία σου πρώτα. Να είσαι ανοιχτός με τους ανθρώπους γύρω σου κι ας μην είναι οι δικοί σου άνθρωποι. Να δείχνεις ότι είσαι καλά και που ξέρεις μπορεί να το συνηθίσεις. Πίστεψε πρώτα στον εαυτό σου δεν χρειάζεται να εμπιστευτείς τους άλλους και 100%. Καμιά φορά οι ξένοι είναι καλύτερη παρέα από τους δικούς μας. Κοίτα την δουλειά σου, την ζωή σου, τι μπορείς να αρπάξεις για να είσαι καλά και μην σε νοιάζει γράψ'τους όλους όσους δεν το αξίζουν.
19-12-2014, 23:59 #20
Nikiii πραγματικα αυτα που μου λες ειναι απιστευτα σωστα.... Φοβαμαι να γνωρισω ανθρωπους πλεον δεν με παιρνει κανενας τηλεφωνο και οποιον και να παρω θα ακουσω καποια δικαιολογια για να μη βγουνε μαζι μου. Μετα τον προσφατο χωρισμο μου απο αυτο τον "ανθρωπο" αν μπορω να τον χαρακτηρισω ετσι ειμαι τελειως μονος.... δεν εχω ουτε ενα φιλο να μιλησω και να του πω πως νιοθω. Πλεον το μονο που κανω ειναι να γυμναζομαι οσο πιο πολυ μπορω να προσεχω τη διατροφη μου να κοιταζω το σωμα μου και την εμφανιση μου και να προσπαθω να νιοσω καλυτερα....
20-12-2014, 00:09 #21
και το πιο αστειο ειναι που εχω και την πρωην μου να βαζει φωτογραφιες με το καινουργιο αμορε στο FB!!!! Τι να πω πραγματικα αχαχαχαχαχαχ
20-12-2014, 00:19 #22
Αυτούς που παίρνεις μιλά τους για την κατάσταση που βρισκόσουν τόσο καιρό κι ότι ήσουν ψυχολογικά πολύ άσχημα. Πες τους ότι δεν το έκανες από κακή πρόθεση και ζήτησε τους συγνώμη που τους απομάκρυνες. Ίσως σε δουν διαφορετικά. Επίσης σβήσε από φιλη την πρώην σου
20-12-2014, 00:26 #23
Πλεον δε μιλαω με κανεναν και σε μια φιλη που ηταν να τη δω σημερα που της ειπα πως νιοθω με εβρισε... και μου τα εχωνε οι δικοι μου ειναι πολυ επιθετικοι απεναντι μου οποτε απλα ειμαι All Alone!!!! Οσο για την πρωην θα γινει αμμεσα!!!
20-12-2014, 01:04 #24
Το ότι η φιλη σου δεν σου μίλησε καλά δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι φίλοι σου θα κάνουν το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι πότε δεν ήταν πραγματική φιλη σου. Κοίτα νέους ανθρώπους.
20-12-2014, 01:09 #25
Είσαι απελπισμένος απ´ότι φαίνεται και λόγω της κατάθλιψης βλέπεις τα πράγματα διαστρεβλωμένα προς το χειρότερο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μη σκέφτεσαι για μερικές ημέρες. Εγώ έχω περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία δέκα χρόνια, μιά φρίκη! Τώρα τελευταία όμως τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως, μετά από φοβερές καταστροφές και θλίψεις σε όλους τους τομείς τη ζωής μου. Κατάλαβα όμως, πως οι προσπάθειες που έκανα, διά πυρός και σιδήρου, με κράτησαν ζωντανή. Στις προσπάθειες αυτές ήταν και η ανάληψη των ευθυνών μου, η βοήθεια στους άλλους, η αναγνώριση των λαθών μου. Ακόμη προσπαθώ πολύ, έχω πολλή δουλειά ακόμη... Γιατί όλοι είναι εναντίον σου;
20-12-2014, 21:16 #26
Ναι οντως ειμαι απελπισμενος!!! ειναι εναντιον μου γιατι μου ελεγαν να διοξω νωριτερα αυτο τον ανθρωπο απο τη ζωη μου και εγω σαν εξαρτημενος που ημουνα ανεχομουνα τα παντα... Μεχρι που πατησα στα ποδια μου βρηκα τη δυναμη και το εκανα....οσο και αν με πονεσε!!!
22-12-2014, 00:32 #27
Εντάξει, μπορούν να σου λένε τη γνώμη τους οι δικοί σου, αλλά μέχρι ενός σημείου...
22-12-2014, 12:32 #28
ΦΙΛΕ ευχομαι να εισαι καλα..τωρα που γραφω..
αν δεν εχεις φιλους..εχεις χρονο να κανεις..κ εμεις εδω συνανθρωποι σου ειμαστε κ ειμαστε διακικτυακοι φιλοι.ολα σιγα σιγα θα ξαναρθουν.
μην ασχολεισαι με την γκομενα..ειναι κενη ..εχιε προβλημα..δεν ξερω κ γω τι..αλλα παλι καλα που απαλλαχτηκες !
ξεκολλα μη βλαψεις τον εαυτο σου.
οταν περναμε δυσκολες φασεις ολοι μας εχουμε σκεφτει να κανουμε κακο σε μεας τους ιδιους..ομως με τα χρονια κ τον καιρο που περναει ο εαυτος μας, μες αποδεικνυει περιτρανα οτι εχει κουραγιο κ δυναμη να συνεχισει..να παει παρακατω.η καρδια σου δεν πεθανε ..ειναι εδω..μπορει να ξαναερωτευτει κ να αγαπησει ξανα.κ φιλους να κανει.
περνας μια δοκιμασια..μη το βαζεις κατω ρε!! κ μεις τα ιδια σκετα περασαμε πολλες φορες.
ευχομαι να εισαι καλα κ να ειδες το μνμ μου.πραγματικα.
κ ολο αυτο με τις γιορτες μια μαλακια ειναι για να βγαζουν τα μαγαζια λεφτα.δεν σημαινει κατι..
η ζωη συνεχιζεται.κ γω που δουλευω νομιζεις οτι εχω λεφτα?δουλος ειμαι...ξεκολλα! εχεις δυναμη κ εχει απλα κρυφτει καπου μεσα σου εκει..θα την βρεις..πραγματικα ρε φιλε ευχομαι να εισαι καλα.
22-12-2014, 13:20 #29
Συνανθρωποι καλη σας ημερα.... μολις σηκωθηκα με τα 1000 ζορια απο το κρεβατι με μια ψυχολογια υπο το μηδεν. Χθες το τηλεφωνο μου δε χτυπησε ουτε απο εναν ανθρωπο περπατησα μονος μου προσευχηθηκα πηγα βολτα μονος μου και ολα μονος μου. Οσο σκεφτομαι οτι μεθαυριο το βραδυ ειναι παραμονη χρηστουγεννων και εγω παλι θα κοιταζω το ταβανι ενω ολοι οι υπολοιποι θα διασκεδαζουν αρρωσταινω ακομα χειροτερα... Φανταστειτε οτι το δωρο μου για τα χριστουγεννα λεω να ειναι το τελος μου το σκεφτομαι και μου ανεβαζει το χαμογελο....λεω 12¨00 25/12 να καθαρισω απο ολους και ολα επιτελους....
22-12-2014, 13:42 #30
Μεγάλο λάθος κάνεις για το ότι όλοι οι υπόλοιποι θα διασκεδάζουν!
Πάρα πολλοί νιώθουν υποχρεωμένοι να διασκεδάσουν εκείνες ειδικά τις μέρες και αυτό τους αγχώνει. Πρόκειται για μια τελείως λανθασμένη νοοτροπία.
Και μη νομίζεις ότι όλοι όσοι περνάνε οικογενειακά εκείνες τις μέρες διασκεδάζουν. Κάποιοι σκυλοβαριούνται, κάποιοι υποκρίνονται, κάποιοι τσακώνονται, κάποιες γυναίκες ψοφάνε στη δουλειά και το μαγείρεμα για να διασκεδάσουν οι υπόλοιποι, κάποιοι δουλεύουν, κάποιοι στριμώχνονται σε κέντρα διασκέδασης για να φάνε άθλια, να ακούσουν άθλιες μουσικές και όλα αυτά για να πούνε ότι διασκέδασαν κι αυτοί όπως όλοι οι άλλοι εκείνες τις μέρες!
Οποιαδήποτε μέρα του χρόνου μπορούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καταπληκτικά και ας μην είναι κάποια γιορτή.
Αν για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες δεν αισθάνεσαι καλά, δε σημαίνει και τίποτα, θα υπάρξουν άλλες μέρες που θα είσαι καλύτερα και ας μην είναι γιορτή.
Κάποτε είχα κι εγώ αυτό το άγχος, τι θα κάνω την παραμονή, ποιους θα καλέσω ή πού θα πάω, θαρρείς και όλα κρίνονται εκείνη τη μέρα!
Πλέον το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά και περνάω πολύ καλύτερα! Καθόλου δε με νοιάζει εκείνη ειδικά η μέρα, υπάρχουν τόσες άλλες μέρες και μέσα στις γιορτές αλλά και πριν και μετά που μπορώ να περάσω καλά με φίλους. Έτσι κι αλλιώς πότε δεν μου άρεσε να κάνω κάτι επειδή το κάνουν όλοι οι άλλοι!
Δες το έτσι λοιπόν. Και σκέψου ότι υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και πολλά ακόμα Χριστούγεννα που θα έρθουν και μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά! Δεν κρίνονται όλα τα φετινά Χριστούγεννα!