Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 33 of 102 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast
Results 481 to 495 of 1523
    Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Έχει ψυχολογικά προβλήματα(κατάθλιψη κ ψυχαναγκασμούς) η γιαγιά σου; Αυτά τα έχω και εγώ πάντως άτυπη ψυχωτική διαταραχή δεν έχω όπως μου διαγνώστηκε.
    να τα βλεπετε? επιασε το νοημα αμεσως
    ομιος τον ομιο υποστηριζει.
    οσους γιατρους κ να αλαξει σε λιγο παλι τα ιδια θα λεει.
    οτι κ να της λες αυτη το ιδιο της κανει.

Senior Member
    Βρε παιδιά ούτε να με βίαζε αυτός δεν θα είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα λέτε να με βίασε τελικά και να ήτανε με την θέλησή μου;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..κάνε κάτι τότε κοπελιά.
    άλλαξε γιατρό, κυνήγα ψυχοθεραπεία, προσπάθησε να το λύσεις.
    Στο χω ξαναπεί χίλιες φορές: ο καλός γιατρός θα σου λύσει τα προβλήματα σου και όχι το φόρουμ, διακόσια χρόνια να περάσουν.
    Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα!!!

Senior Member
    Για ποιον λες ολγαρα? Γι τογκομενο της φιλης σου που εκλεψες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Για ποιον λες ολγαρα? Γι τογκομενο της φιλης σου που έκλεψες?
    ναι γι αυτόν λέω ναι

Κιπ τα σκληρά μηνύματα δεν είναι απαραίτητα και κακοπροαίρετα.
    Θεοφανία εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου πως από το φόρουμ δεν μπορεί να βοηθηθεί, δεν το συγκρίνω βέβαια με την βοήθεια που θα μπορούσε να πάρει κάνοντας ψυχοθεραπεία, αλλά αν ήθελες Ολγάκι θα μπορούσες και από δω να βοηθηθείς σε αρκετούς τομείς... και ο πιο απλό και εύκολος είναι να μάθεις να σχετίζεσαι... Καταλαβαίνω πως ίσως σου είναι δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον στην αρχή ειδικά αλλά ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να γράφω και για μένα, και πιο πολύ δύσκολο να γράφω σε άλλους... προσπαθώ όμως Ολγάκι... όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας...
    Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μυξοκλαίγεσαι, δίκιο έχει ο Σαλβαντορ, και είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει, πως δεν μυξοκλαίγεσαι για να τρολάρεις... αλλά επειδή έχεις άλυτα ψυχικά προβλήματα... δεν είναι μόνο η Θεοφανία που το έχει καταλάβει.. ευτυχώς όμως είναι η μόνη που δεν το θεώρησε αυτονόητο και το διατύπωσε...
    Μέσα στο φόρουμ, και προφανώς και έξω, επιλέγεις να ακούς αυτούς που σου χαιδεύουν τα αφτιά διατηρώντας σε στο πρόβλημα σου, για όποιο λόγο έχει ο καθένας να το κάνει αυτό... και όποιον πάει να σε βοηθήσει ταρακουνώντας σε, δείχνοντας σου το πρόβλημα σου ώστε να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι γι αυτό τον βάζεις απέναντι σου... Γιατί? Θες κι εσύ προφανώς να διατηρείς τα προβλήματα σου. Έχεις βολευτεί μέσα σ' αυτά, όσο δυστυχισμένη κι αν σε κάνουν... Είναι οικεία πλέον σε εσένα και αυτά και η δυστυχία σου...
    Επιλεκτικά απαντάς στα άτομα και στις ερωτήσεις που θα σου δώσουν πάτημα για να μυξοκλαφτείς κι άλλο και αγνοείς αυτά που θα σε κάνουν να πάρεις κάποια ευθύνη για την ζωή σου. Έχεις τόσο μεγάλο θέμα στο να πάρεις οποιαδήποτε ευθύνη, και άρα να αλλάξεις το οτιδήποτε, που κοντεύεις να μας πεις με τον τύπο πήγες με το ζόρι... ούτε και σ' αυτό είχες ευθύνη δηλαδή...
    Δεν συμμετέχεις σε κανένα άλλο θέμα, οποιασδήποτε φύσης... αυτό θα σε βοηθούσε κάπως να σχετιστείς εδώ μέσα... Αλλά πως μπορείς να δώσεις την οποιαδήποτε συμβουλή στο οποιοδήποτε θέμα... απ' την στιγμή που το έχεις και θες να το έχεις άλυτο?
    Ενώ αντιλάμβανεσαι πως είσαι διαφορετική, άρα και τα προβλήματα σου είναι διαφορετικά από του μέσου ανθρώπου στην ηλικία σου, επιλέγεις να συζητάς γι αυτά... Γι αυτά που δεν μπορείς να λύσεις... μιας και προηγούνται άλλα... Πως είναι δυνατόν να σε προβληματίζει το ότι δεν έχεις παιδί και να θες να αποκτήσεις, ενώ δεν έχεις έναν άνθρωπο να το κάνετε? Γιατί επιλέγεις να ασχολείσαι με προβλήματα που δεν είναι Ολγάκι δικά σου? Μα απλούστατα γιατί δεν θες να λύσεις τα δικά σου...
    Εγώ δυστυχώς δεν πιστεύω πως τα έχεις δοκιμάσει όλα, τίποτα δεν έχεις δοκιμάσει... και στον ψυχολόγο φαντάζομαι πως οι γονείς σου θα σου είπαν να πας... και στον ψυχίατρο αυτοί πάνε κι εσύ ούτε που πατάς... Κι όλα αυτά γιατί? Γιατί μια χαρά είσαι με τα προβλήματα σου και θες να μυξοκλαιγέσαι...
    Κι επειδή είμαι σίγουρη πως σε τίποτα δεν θα απαντήσεις πάλι δεν πρόκειται να σου ξαναγράψω... Ο χρόνος όμως περνάει Ολγάκι και δεν κάνεις τίποτα για να σε βοηθήσεις...
    Και θα 'ναι πολύ κρίμα που σε 40 χρόνια θα κλαίγεσαι για μια ολόκληρη ζωή χαμένη, για μια ζωή που εσύ επέλεξες να πετάξεις στα σκουπίδια γιατί ήταν πιο εύκολο. Ο καθένας θα κλαιγόταν στην θέση σου... νεότεροι άνθρωποι και με τα μισά σου προβλήματα κλαίγονται... ταυτόχρονα όμως προσπαθούν και κάτι να αλλάξουν... Συνέχισε να κλαίγεσαι αφού σε ανακούφιζει, αλλά ΚΆΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ

Senior Member
    Καυθευτή (αλήθεια τι σημαίνει;) ξέρω ότι είσαι γυναίκα αλλά δεν είναι και έτσι όπως τα λες πήγαινα για 2 χρόνια στο ΚΨΥ και δεν έγινε τίποτα σε πληροφορώ αντιθέτως με βγάλανε με άτυπη ψυχωτική κατάθλιψη - πράγμα που δεν το πιστεύω και με φλομώσανε στα χάπια. Μετά από 2 χρόνια λοιπόν δεν ξαναπάτησε αλλά οι γονείς μου επιμένουνε να παίρνω την φαρμακευτική αγωγή, πράγμα που δεν θέλω εγώ. Εγώ θέλω να την σταματήσω εντελώς γιατί και με τα φάρμακα είμαι ίδια ακριβώς όπως και πριν που δεν τα έπαιρνα τα φάρμακα. Παίρνω το σολιάν, αντιψυχωτικό. Τα προβλήματα μου ξεκινήσανε όταν έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ο οποίος με κολλούσε είχε κάποιο πρόβλημα δλδ και με το μετέδωσε και έφτασα σε σημείο τότε να νομίζω ότι το έκανε επειδή η φίλη μου πήγαινε και με άλλους και έφτασα σε σημείο να κατηγορώ και την φίλη μου δλδ και να λέω άσχημα πράγματα και για αυτήν. Οπότε μιλάω για βιασμό γιατί ήταν εν βρασμό ψυχής όταν το έκανα αυτό και επειδή το μετάνιωσα αμέσως μετά από τότε που το έκανα. Δεν τον ήθελα ποτέ αυτόν απλά κολακεύτηκα επειδή με κολλούσε. Από τότε έπεσα σε ένα μαύρο λούκι και δεν μπορώ να βγω από εκεί μέσα μέχρι τότε πετούσα στα σύννεφα νόμιζα ότι ήμουνα μια χαρά και όλα πήγαιναν ρολόι. Βέβαια το ότι δεν έχω δουλειά και δεν είμαι παντρεμένη τώρα ενώ όλες οι υπόλοιπες γνωστές και φίλες μου είναι και παντρεμένες και άλλες έχουνε και δουλειά είναι μεγάλο πρόβλημα και αυτό θέλω να λύσω αν μπορώ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ποτέ μπορεί και να μην τα καταφέρω ποτέ και να καταλήξω μπακούρι και χωρίς δουλειά ίσως και άστεγη στον δρόμο. Επίσης έχουμε και πρόβλημα οικογενειακώς με τον αδελφό μου, αλλά αυτά τα έχω γράψει αλλού.

Δοκίμασε αε άλλον ψυχαναλυτή. Δοκίμασε και την μαγνητική θεραπεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Δοκίμασε αε άλλον ψυχαναλυτή. Δοκίμασε και την μαγνητική θεραπεία.
    Τι είναι η μαγνητική θεραπεία;;;; Δεδομένο ότι λεφτά δεν υπάρχουνε.

Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Κιπ τα σκληρά μηνύματα δεν είναι απαραίτητα και κακοπροαίρετα.
    Θεοφανία εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου πως από το φόρουμ δεν μπορεί να βοηθηθεί, δεν το συγκρίνω βέβαια με την βοήθεια που θα μπορούσε να πάρει κάνοντας ψυχοθεραπεία, αλλά αν ήθελες Ολγάκι θα μπορούσες και από δω να βοηθηθείς σε αρκετούς τομείς... και ο πιο απλό και εύκολος είναι να μάθεις να σχετίζεσαι... Καταλαβαίνω πως ίσως σου είναι δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον στην αρχή ειδικά αλλά ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να γράφω και για μένα, και πιο πολύ δύσκολο να γράφω σε άλλους... προσπαθώ όμως Ολγάκι... όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας...
    Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μυξοκλαίγεσαι, δίκιο έχει ο Σαλβαντορ, και είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει, πως δεν μυξοκλαίγεσαι για να τρολάρεις... αλλά επειδή έχεις άλυτα ψυχικά προβλήματα... δεν είναι μόνο η Θεοφανία που το έχει καταλάβει.. ευτυχώς όμως είναι η μόνη που δεν το θεώρησε αυτονόητο και το διατύπωσε...
    Μέσα στο φόρουμ, και προφανώς και έξω, επιλέγεις να ακούς αυτούς που σου χαιδεύουν τα αφτιά διατηρώντας σε στο πρόβλημα σου, για όποιο λόγο έχει ο καθένας να το κάνει αυτό... και όποιον πάει να σε βοηθήσει ταρακουνώντας σε, δείχνοντας σου το πρόβλημα σου ώστε να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι γι αυτό τον βάζεις απέναντι σου... Γιατί? Θες κι εσύ προφανώς να διατηρείς τα προβλήματα σου. Έχεις βολευτεί μέσα σ' αυτά, όσο δυστυχισμένη κι αν σε κάνουν... Είναι οικεία πλέον σε εσένα και αυτά και η δυστυχία σου...
    Επιλεκτικά απαντάς στα άτομα και στις ερωτήσεις που θα σου δώσουν πάτημα για να μυξοκλαφτείς κι άλλο και αγνοείς αυτά που θα σε κάνουν να πάρεις κάποια ευθύνη για την ζωή σου. Έχεις τόσο μεγάλο θέμα στο να πάρεις οποιαδήποτε ευθύνη, και άρα να αλλάξεις το οτιδήποτε, που κοντεύεις να μας πεις με τον τύπο πήγες με το ζόρι... ούτε και σ' αυτό είχες ευθύνη δηλαδή...
    Δεν συμμετέχεις σε κανένα άλλο θέμα, οποιασδήποτε φύσης... αυτό θα σε βοηθούσε κάπως να σχετιστείς εδώ μέσα... Αλλά πως μπορείς να δώσεις την οποιαδήποτε συμβουλή στο οποιοδήποτε θέμα... απ' την στιγμή που το έχεις και θες να το έχεις άλυτο?
    Ενώ αντιλάμβανεσαι πως είσαι διαφορετική, άρα και τα προβλήματα σου είναι διαφορετικά από του μέσου ανθρώπου στην ηλικία σου, επιλέγεις να συζητάς γι αυτά... Γι αυτά που δεν μπορείς να λύσεις... μιας και προηγούνται άλλα... Πως είναι δυνατόν να σε προβληματίζει το ότι δεν έχεις παιδί και να θες να αποκτήσεις, ενώ δεν έχεις έναν άνθρωπο να το κάνετε? Γιατί επιλέγεις να ασχολείσαι με προβλήματα που δεν είναι Ολγάκι δικά σου? Μα απλούστατα γιατί δεν θες να λύσεις τα δικά σου...
    Εγώ δυστυχώς δεν πιστεύω πως τα έχεις δοκιμάσει όλα, τίποτα δεν έχεις δοκιμάσει... και στον ψυχολόγο φαντάζομαι πως οι γονείς σου θα σου είπαν να πας... και στον ψυχίατρο αυτοί πάνε κι εσύ ούτε που πατάς... Κι όλα αυτά γιατί? Γιατί μια χαρά είσαι με τα προβλήματα σου και θες να μυξοκλαιγέσαι...
    Κι επειδή είμαι σίγουρη πως σε τίποτα δεν θα απαντήσεις πάλι δεν πρόκειται να σου ξαναγράψω... Ο χρόνος όμως περνάει Ολγάκι και δεν κάνεις τίποτα για να σε βοηθήσεις...
    Και θα 'ναι πολύ κρίμα που σε 40 χρόνια θα κλαίγεσαι για μια ολόκληρη ζωή χαμένη, για μια ζωή που εσύ επέλεξες να πετάξεις στα σκουπίδια γιατί ήταν πιο εύκολο. Ο καθένας θα κλαιγόταν στην θέση σου... νεότεροι άνθρωποι και με τα μισά σου προβλήματα κλαίγονται... ταυτόχρονα όμως προσπαθούν και κάτι να αλλάξουν... Συνέχισε να κλαίγεσαι αφού σε ανακούφιζει, αλλά ΚΆΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ

...συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.
    Η διαφορά μας είναι πως τον Φλεβάρη κλείνω επτά χρόνια στο φορουμ και όλα αυτά είναι μέσα η όλγα με διαφορετικά νικ, ανεβάζοντας ακριβώς το ίδιο θέμα.
    Δεν λύνεται λοιπόν εδώ το πρόβλημα της και προφανώς οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να το διαχειριστούν.
    Οπότε εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να επιμένουμε να πειστεί να λύσει πραγματικά το θέματα της μεσα από θεραπεία και όχι να συμμετέχουμε στο ίδιο θέμα ξανά και ξανά τρέφοντας την εμμονή της σε αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Για ποιον λες ολγαρα? Γι τογκομενο της φιλης σου που εκλεψες?
    xaaxaxaxaxaxaxa ΠΕΘΑΙΝΩ

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Πάντως είχα πει σε μία συμφοιτήτριά μου από το ΤΕΙ ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και δεν με ξαναέκανε παρέα ποτέ. Μάλλον δεν πρέπει να το λέω γιατί κάνω κακή εντύπωση αλλά για να μην το λέω πρέπει να το ξεχάσω και να μην το ξανααναφέρω ποτέ και να μην το θυμάμαι.
    Ολγα το πρόβλημά σου δεν είναι ότι πριν εικοσι χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου.
    Το πρόβλημά σου είναι συναισθηματικής φύσης-αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιό είναι αυτό

Μόνο όταν κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πεις τί σε βασανίζει τότε και μόνον τότε θα βρεις και τις λύσεις.
    Εγώ χρειάστηκα και ψυχολόγο να συζητήσω να δω τι πραγματικά μου έφταιγε αλλά και πολύ δικό μου ψάξιμο.

Το πρόβλημα σου δεν είναι ότι έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου γιατί αυτό από μόνο του όσες τύψεις και αν σου δημιουργεί,όσες άσχημες εντυπώσεις και αν σου δημιουργεί,καταλαβαίνεις από μόνη σου ότι δεν είναι πρόβλημα.

Ο καθευτης,έχει δίκιο ότι απαντάς μόνον στα μηνύματα που σου τροφοδοτούν την ψύχωσή σου.
    Εχεις αγκύλωση ψυχική και δεν αναρωτιέσαι ΤΙ μπορείς να κάνεις για να αλλάξει αυτή η ψυχική σου αγκύλωση.

Ξέρεις γιατί
    Για τον απλό λόγο ότι νιώθεις ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστείς τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που σου φρενάρει πραγματικά την ζωή σου .
    Οσο και αν θες να πιστέψουμε ότι το πρόβλημά σου είναι η ανηθικότητα με τον γκόμενο της φίλης σου καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένα πράγμα βλακώδες.

Σταμάτα να τροφοδοτείς την βλακεία που σε δέρνει και αντιμετώπισε τον εαυτό σου όσο πικρό και αν είναι αυτό.
    Καλές γιορτές

Banned
    Ολγα το πρόβλημά σου δεν είναι ότι πριν εικοσι χρόνια έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου.
    Το πρόβλημά σου είναι συναισθηματικής φύσης-αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιό είναι αυτό
    ε αφου εσυ φαινεσε πιο καταληλη να καταλαβεις αυτο το ακατανοητο μυαλο πειτε τα μεταξυ σας για να βγαλετε ακρη γιατι αν συνεχισει ετσι θα μας βγαλει ολους κλαρινο με τον γκομενο της φιλης της αφου εμεις δε καταλαβαινουμε γρι τι θελει να πει ο ποιητης.

Θεοφάνια σε' αυτά που λες δίκιο εχεις, ή μονη μου ένσταση πως αν δεν αποφασίσει να αναλάβει τις ευθύνες της δεν θα αλλάξει τίποτα, και ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα του Ολγακιου, εκτός αυτου είναι ή πρωτη φορά που βλέπω να γράφει ολόκληρη παράγραφο, χωρίς να καίγεται ή να χαζοθυμωνει... και χαίρομαι πολύ γι αυτό Όλγακι πραγματικα.

Όλγακι δεν βλέπω να λες κάτι διαφορετικό απ' αυτά που σου είπα παραπανω, δεν διευκρυνισες βασικά αν στον ψυχολόγο αποφάσισε μονη σου να πας ή αν σε πήγαν οι γονεις σου... στην πρωτη περιπτωση δεν καταλαβαίνω πως άρχισε να παίρνεις φάρμακα χωρίς να τα θέλεις και πως δεν συζητήσεις το οτι δεν σου άλλαξαν κάτι στην συμπεριφορα ή στον τροπο σκέψης. Να σου πω πάντως πως κι εμένα όταν μου διέγνωσαν αγχωδη καταθλιψη που χρήζει αγωγής τσινισα, δεν ηταν δυνατόν να μην μπορω να ελεγξω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, να είμαι τρελή.... γιατί έχουμε μεγαλώσει μαθαίνοντας να περιθώριοποίουμε τους τρελλους, Σκέψου πως ξαφνικα όμως ερχόμαστε στη θέση τους.... φρίκη... και σκέψου πως εγώ απ' τη μάνα μου ακόμα θεωρουμε τρελή και όχι με ψυχικό πρόβλημα.
    Τώρα γι αυτό που θες να πειστεις πως είναι βιασμός, είναι δεν μπόρεσα να ελεγξω τις καβλες μου και τα συναισθήματα μου, πηδηχτηκα με καποιον, είχε ασχημες συνέπειες που δεν υπολόγισα και τώρα θέλω να αποφυγω την ευθύνη της πράξης μου. Μια ανήθικη πράξη, που εχεις μετανιώσει κι όλας δεν σε κανει ανήθικο ανθρωπο... κι εγώ έχω κανει και πολλοι που χλευάζουν το θέμα σου, γιατί εσύ τους εχεις το δικαίωμα βέβαια. Και το πρόβλημα σου προϋπήρχε, αυτό ηταν ή αφορμή για να εκδιλωθει... όπως και το δικο μου... παντα ήμουνα ψιλοπεριεργη αλλά το μπαμ έγινε με κάτι που συναιβει...
    Επίσης να σου πω πως κι εγώ δυσκολευομαι να βρω δουλεια και να κάνω σχέσεις, για την ακρίβεια αυτή την εποχή είμαι τελείως μόνη μου, δεν υπάρχει ουτε ένας άνθρωπος στη ζωή μου να μιλήσω, κι αυτό γιατί κάποιο πρόβλημα εχω ... και γι αυτό θέλω να κάνω ψυχοθεραπεία... για να δω τι κάνω λάθος.... όπως κι εσύ κάτι κανεις λάθος. Με το να κανεις παιδι έτσι δεν θα λύσεις το πρόβλημα σου, θα το μεγάλωσεις... το καταλαβαίνω απόλυτα πως και ζηλευεις και πως ανυσηχεις για το μέλλον... κι εγώ έτσι ακριβως νιώθω.... πρεπει όμως να βρούμε τι κάνουμε λάθος για να το αλλάξουμε Όλγακι...
    Όσο για το οικογενειακό πρόβλημα που έχετε με τον αδερφό σου.... δεν υπάρχει... οι γονεις σου έχουνε πρόβλημα και με τα δυο τους παιδια... το κάθε ενα με διαφορετικά προβλήματα, εξίσου σοβαρά όμως. Εσύ αυτή τη στιγμη πρεπει να κοίτάξεις να λύσεις το δικο σου πρόβλημα... μεγαλο σαν του αδερφού σου και το δικο σου και να μην το κρύβεις πίσω απο αλλά προβλήματα.
    Προσπάθησε να συμετεχεις λίγο και σε αλλά θέματα και στο δικο σου προσπάθησε να αναπτύξεις λίγο την σκέψη σου και τα συναισθήματα σου, μιλά για το ίδιο θέμα αν αυτό είναι, αλλά όχι με τις ίδιες προτάσεις...
    Και κοιτά πόσοι άνθρωποι ενδιαφέροντε για σένα... έστω και απρόσωπα...
    Καληνυχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε αφου εσυ φαινεσε πιο καταληλη να καταλαβεις αυτο το ακατανοητο μυαλο πειτε τα μεταξυ σας για να βγαλετε ακρη γιατι αν συνεχισει ετσι θα μας βγαλει ολους κλαρινο με τον γκομενο της φιλης της αφου εμεις δε καταλαβαινουμε γρι τι θελει να πει ο ποιητης.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που εισαι αγορίνα μου εσύ;

Page 33 of 102 FirstFirst ... 2331323334354383 ... LastLast