Τι σκέφτεστε; - Page 1512
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1512 of 1532 FirstFirst ... 5121012141214621502151015111512151315141522 ... LastLast
Results 22,666 to 22,680 of 22967
    Banned
    Σκεφτομαι οτι το 2015 μπηκε γαμιωντας , φυσικα και δεν μασαμε , αλλα οταν σκεφτεσαι οτι τιποτα δεν σου κυλαει καλα , οχι μονο προσωπικα-οικονομικα ,αλλα και οικογενειακα ακομα και οταν εχεις στερησει τον ιδιο σου τον εαυτο για να προσφερεις το υστερημα σου σε ανθρωπους και δεν θες καν ευχαριστω , δεν ζητας τιποτα , δεν θες τιποτα , αλλα ομως σου κανει δωρο μια μουτζα η ιδια σου η οικογενεια ε τοτε καπου εκει θες να παρεις τα βουνα..Δυστυχως ειμαι ενας συναισθηματικος μαλακας εκμεταλλευσιμος σε εμετικο σημειο και δεν μπορω να το αλλαξω..Δλδ τοση μαλακια , τοσα κιλα πως μπορω και τα κουβαλαω? Βλεπω και πανω μου εν τω μεταξυ κατι μελανιες απο το πουθενα , θα ειναι η μαλακια που με δερνει.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Βλεπω και πανω μου εν τω μεταξυ κατι μελανιες απο το πουθενα, θα ειναι η μαλακια που με δερνει.
    οι μελανιές που εμφανίζονται χωρίς προφανή λόγο μπορεί να υποδηλώνουν πιο σοβαρά προβλήματα. Μηνιγγιτιδοκοκκικές ασθένειες, όπως η μηνιγγίτιδα και η μηνιγγοκοκκαιμία, είναι δυνητικά θανατηφόρες ασθένειες που μπορούν να προκαλέσουν εύκολα μώλωπες. Αιμορροφιλία και άλλες γενετικές καταστάσεις που βλάπτουν την πήξη του αίματος, κάνουν τους ανθρώπους επιρρεπείς σε μώλωπες και εσωτερική αιμορραγία που μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή. Τα προβλήματα πήξης μπορεί να είναι, επίσης, μια επίκτητη κατάσταση, όπως στην περίπτωση της κίρρωσης του ήπατος. Η λευχαιμία, η νόσος von Willebrand και άλλες διαταραχές των αιμοπεταλίων κάνουν επίσης τους ανθρώπους να αποκτούν μώλωπες χωρίς λόγο, ενώ μώλωπες γύρω από τον αφαλό μπορεί να υποδηλώνουν παγκρεατίτιδα, μια φλεγμονή του παγκρέατος.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 00:25.

Senior Member
    Καλη χρονια σε ολους μας κι απο μενα!
    Ας μας εχει καλα οποιος βλεπει απο εκει πανω....

Οι δικες μου σκεψεις για το 2015 σχετιζονται με τις αντοχες και την υπομονη.

Ποσες φορες εχω πει....ως εδω....και υστερα παλι αλλαζω γνωμη. Ποτε επιτελους θα καταφερω να μεινω στην αποψη μου; Ειμαι μπερδεμενη για το νεο αυτο ετος. Εκανα την χειροτερη πρωτοχρονια της ζωης μου. Ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και για σας.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλη χρονια σε ολους μας κι απο μενα!
    Ας μας εχει καλα οποιος βλεπει απο εκει πανω....

Οι δικες μου σκεψεις για το 2015 σχετιζονται με τις αντοχες και την υπομονη.

Ποσες φορες εχω πει....ως εδω....και υστερα παλι αλλαζω γνωμη. Ποτε επιτελους θα καταφερω να μεινω στην αποψη μου; Ειμαι μπερδεμενη για το νεο αυτο ετος. Εκανα την χειροτερη πρωτοχρονια της ζωης μου. Ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και για σας.
    ναι ενω εμεις καναμε ωραια πρωτοχρονια νομιζεις...και καθε μερα αλλα ειδικα τις μερες των γιορτων...

Banned
    Quote Originally Posted by karidi View Post
    οι μελανιές που εμφανίζονται χωρίς προφανή λόγο μπορεί να υποδηλώνουν πιο σοβαρά προβλήματα. Μηνιγγιτιδοκοκκικές ασθένειες, όπως η μηνιγγίτιδα και η μηνιγγοκοκκαιμία, είναι δυνητικά θανατηφόρες ασθένειες που μπορούν να προκαλέσουν εύκολα μώλωπες. Αιμορροφιλία και άλλες γενετικές καταστάσεις που βλάπτουν την πήξη του αίματος, κάνουν τους ανθρώπους επιρρεπείς σε μώλωπες και εσωτερική αιμορραγία που μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή. Τα προβλήματα πήξης μπορεί να είναι, επίσης, μια επίκτητη κατάσταση, όπως στην περίπτωση της κίρρωσης του ήπατος. Η λευχαιμία, η νόσος von Willebrand και άλλες διαταραχές των αιμοπεταλίων κάνουν επίσης τους ανθρώπους να αποκτούν μώλωπες χωρίς λόγο, ενώ μώλωπες γύρω από τον αφαλό μπορεί να υποδηλώνουν παγκρεατίτιδα, μια φλεγμονή του παγκρέατος.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. !
    Προ 2μηνου σε αιματολογικο ελεγχο βγηκαν ολα καλα , δλδ ουτε ο θανατος δεν με θελει λολ! Καλη χρονια παοκι!
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 00:26.

Banned
    "σκέφτομαι" ολως τυχαίος ! μου ρθε στο μυαλο τι να κανει η Μαρθα Βουρτση!? αραγε τα καταφερε να μαζεψει τα χιλιαδες κομματια που ειχε γινει για να βοηθησει τους τριγυρο της?αυτη η τοσο "καλη"της καρδια που χωραγε να αγαπα κι να βοηθα ολη την οικογενεια της! μεχρι κι την ξενιτιά ειχε φτασει η κακομοιρα!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    "σκέφτομαι" ολως τυχαίος ! μου ρθε στο μυαλο τι να κανει η Μαρθα Βουρτση!? αραγε τα καταφερε να μαζεψει τα χιλιαδες κομματια που ειχε γινει για να βοηθησει τους τριγυρο της?αυτη η τοσο "καλη"της καρδια που χωραγε να αγαπα κι να βοηθα ολη την οικογενεια της! μεχρι κι την ξενιτιά ειχε φτασει η κακομοιρα!!
    εσυ κοιτα να συνεχιζεις να μιλας για την δηθεν κλικα που σε πληγωσε , συνεχισε να εισαι ασυνεννοητος , να μπαινεις εδω το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Σκεφτομαι οτι το 2015 μπηκε γαμιωντας , φυσικα και δεν μασαμε , αλλα οταν σκεφτεσαι οτι τιποτα δεν σου κυλαει καλα , οχι μονο προσωπικα-οικονομικα ,αλλα και οικογενειακα ακομα και οταν εχεις στερησει τον ιδιο σου τον εαυτο για να προσφερεις το υστερημα σου σε ανθρωπους και δεν θες καν ευχαριστω , δεν ζητας τιποτα , δεν θες τιποτα , αλλα ομως σου κανει δωρο μια μουτζα η ιδια σου η οικογενεια ε τοτε καπου εκει θες να παρεις τα βουνα..Δυστυχως ειμαι ενας συναισθηματικος μαλακας εκμεταλλευσιμος σε εμετικο σημειο και δεν μπορω να το αλλαξω..Δλδ τοση μαλακια , τοσα κιλα πως μπορω και τα κουβαλαω? Βλεπω και πανω μου εν τω μεταξυ κατι μελανιες απο το πουθενα , θα ειναι η μαλακια που με δερνει.
    Δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω...

εσυ κοιτα να συνεχιζεις να μιλας για την δηθεν κλικα που σε πληγωσε , συνεχισε να εισαι ασυνεννοητος , να μπαινεις εδω το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Α πάλι καλά... κι εγώ διάβαζα και ξαναδιάβαζα να δω που είμαι λάθος... βέβαια μου είχε περάσει απ' το μυαλό κι αυτή η εκδοχή... χαίρομαι τελικά που δεν είμαι η μόνη που μου είχε περάσει από το μυαλό

Ποιοι είναι αυτοί οι όροι χρήσης που παραβιάζονται? Και γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για διαφορετικά άτομα και δεν είναι όλα ίσα?

Banned
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Ποιοι είναι αυτοί οι όροι χρήσης που παραβιάζονται? Και γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για διαφορετικά άτομα και δεν είναι όλα ίσα?
    Γαμησε το ρε καθευτη και μη την ψαχνεις..Ευχαριστω πολυ που με καταλαβες στο παραπανω μηνυμα μου , για την πρωτοχρονια μου :)

δυστυχώς σε σε καταλαβαίνω επειδή μάλλον έχω ζήσει ψιλοανάλογα... και όχι μόνο πρωτοχρονιές... γενικά... γιατί συναισθηματικός μαλάκας είσαι κάθε μέρα όχι μόνο στις γιορτές...

Banned
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    δυστυχώς σε σε καταλαβαίνω επειδή μάλλον έχω ζήσει ψιλοανάλογα... και όχι μόνο πρωτοχρονιές... γενικά... γιατί συναισθηματικός μαλάκας είσαι κάθε μέρα όχι μόνο στις γιορτές...
    Εννοειται..και ουτε και μου λενε κατι αυτες οι μερες..Απλα εκει που λες να πιεις ενα κρασακι και να πεις ενα " παμε παρακατω " σε ξεσκιζουν..ποιοι??ανθρωποι που στερησες τον εαυτο σου για να ειναι λιγο πιο καλα..αλλα ο μαλακας ειναι δεδομενος..!Γινε ********* στην ψυχη και θα δεις σεβασμο που θα παρεις , πατα οπου βρεις..Μπορεις ομως?Αμα δεν το λεει η ψυχη σου , το αιμα σου , το κυτταρο σου..ξαναλεω ομως διοτι δεν μου αρεσει η μιρλα!!Δεν μασαμε..προχωραμε!

μπούρδες λες τώρα...
    από το να γίνεις εσύ "κακιά" καλύτερα να βρεις ανθρώπους που να αξίζουν την καλή σου πλευρά... και επειδή κάποιους λόγο αίματος πρέπει να τους έχουμε κάπως στην ζωή μας... μην μας κάνουν σαν κι αυτούς... κρατώντας τυπικές σχέσεις... αν μπορείς... γιατί εγώ δυστυχώς τώρα είμαι σε φάση που τυπικές και ισότιμες σχέσεις δεν μπορώ να έχω, απ' την στιγμή που με ταίζουν...

μην νιώθεις άσχημα που είσαι έτσι μνημόνιο... καταλαβαίνω γιατί νιώθεις άσχημα...

Banned
    Μονο πικρα νιωθω..ουτε θυμο , ουτε τιποτε αλλο..η πικρα ειναι χειροτερη.

τελος παντων...