Τι σκέφτεστε; - Page 1513
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1513 of 1532 FirstFirst ... 5131013141314631503151115121513151415151523 ... LastLast
Results 22,681 to 22,695 of 22967
    ναι ρε γαμώτο και σ' αυτό σε καταλαβαίνω... ούτε κι εγώ θυμώνω... μόνο λυπάμαι και με χρεώνω...

Banned
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Ποιοι είναι αυτοί οι όροι χρήσης που παραβιάζονται? Και γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για διαφορετικά άτομα και δεν είναι όλα ίσα?
    αν μπορεις να κοιτάξεις πιο πανω τους γραφει στο κιτρινο φοντο, αναλητικα είναι στις ενδιξεις\αντε,,,,. κι επειδή μπορει να μην μπορεις να το κανεις αυτό ,παρακατω γραφω μερικους από αυτους.

Β2. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου που είναι παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.

Β3. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων, πχ. αναφορά σε πραγματικά δημογραφικά στοιχεία χρήστη που επιλέγει να γράφει στο φόρουμ με ψευδώνυμο, δημοσίευση προσωπικής αλληλογραφίας, προσωπικών μηνυμάτων κτλ.

Β4. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου, από ειδικούς και μη, που αποτελεί ή έστω μοιάζει με online διάγνωση, ερμηνεία, ταμπελοποίηση και χαρακτηρισμό.
    B13. Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών.

Γ1. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του e-psychology.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Η τακτική της διαγραφής μηνυμάτων δεν υιοθετείται από το e-psychology.gr και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη. (βλ.και ενότητα 'Α')

Banned
    Επρεπε να ηταν μελος οταν εκανες τα πανηγυρια σου..αλλα δοξα τω θεω καταλαβε με τι ουφο εχει να κανει και θα καταλαβει και στην πορεια οσο συμμετεχεις και συμμετεχει . Τωρα οσο αφορα την διαχειριση δεν ειναι και τηλεχειριστηριο και εγω εχω κανει πολλες αναφορες οι οποιες επεσαν στο κενο , αλλα αυτο εχει και μια θετικη πλευρα που σου δειχνει οτι "πολυ ασχολεισαι ρε αδερφακι μου "

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εννοειται..και ουτε και μου λενε κατι αυτες οι μερες..Απλα εκει που λες να πιεις ενα κρασακι και να πεις ενα " παμε παρακατω " σε ξεσκιζουν..ποιοι??ανθρωποι που στερησες τον εαυτο σου για να ειναι λιγο πιο καλα..αλλα ο μαλακας ειναι δεδομενος..!Γινε ********* στην ψυχη και θα δεις σεβασμο που θα παρεις , πατα οπου βρεις..Μπορεις ομως?Αμα δεν το λεει η ψυχη σου , το αιμα σου , το κυτταρο σου..ξαναλεω ομως διοτι δεν μου αρεσει η μιρλα!!Δεν μασαμε..προχωραμε!
    ποποο, εχεις τοσο γλυκη καρδουλα ρεσυ!! αρα το ότι αντιδράς με τοσο "ευγενή" τροπο όταν καποιος δε παει με τα νερασου είναι κι αυτό χαρακτηριστικό της "ψυχούλας"που εισαι? ε? και της ακακης καρδιας σου!ε? κι το μισος που βγαζεις μηλωντας ετσι τι είναι??
    κοιτα δεν εχω ορεξη για παλυ τα ιδια ,,, και επειδή σε λιγο καιρο θα φυγω για επαγγελματικούς λογους δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθώ με πραξεις που μου χαλανε το στομαχακιμου!

Senior Member
    Ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα

Τώρα κατάλαβα που γίνεται η διάκριση... στο ότι κάποιοι κάνουν αναφορά λοιπόν... Αν και μετά αν γίνεται αυτό που λέει το μνιμόνιο, πως κάποιες αναφορές πέφτουν στο κενό υπάρχει χειρότερη και ουσιαστική διάκριση...

Ότι ήταν να καταλάβω το έχω καταλάβει μνημόνιο, δεν χρειάζονται και ιδιαιτέρα πανηγύρια, σήμερα μάλιστα που κατάλαβα πως τις υποψίες μου για εμπάθεια προς το άτομο μου και χρήση τις έχουν κι άλλοι... δεν έχω να καταλαβω κάτι παρά πάνω...

Καλό σας βράδυ... πάω να ονειρευτώ

Banned
    Εγω νομιζεις οτι θελω να χαλασεις το στομαχι σου?Εσυ το χαλας απο μονος σου..Ενα πραγμα θα σου πω , που απο οτι εχω δει το παραδεχεσαι και ο ιδιος..οτι οι ουσιες σε εχουν εχουν κανει παραφρων!Και στα προηγουμενα πανηγυρια και στα τωρινα που θες να δημιουργησεις το κανεις ανευ λογου!Βρισε οσο θες και παιξε το και θυμα οσο θες δεν με ενδιαφερει , τουλαχιστον δικαιωνεις με την συμπεριφορα σου καποιους ανθρωπους εδω μεσα που σου τα λενε εξω απο τα δοντια , γιατι επαναλαμβανω η υποκρισια και η κακια δεν κρυβονται.

Banned
    [QUOTE=mnimonio;517800]Εγω νομιζεις οτι θελω να χαλασεις το στομαχι σου?Εσυ το χαλας απο μονος σου..Ενα πραγμα θα σου πω , που απο οτι εχω δει το παραδεχεσαι και ο ιδιος..οτι οι ουσιες σε εχουν εχουν κανει παραφρων!Και στα προηγουμενα πανηγυρια και στα τωρινα που θες να δημιουργησεις το κανεις ανευ λογου!Βρισε οσο θες και παιξε το και θυμα οσο θες δεν με ενδιαφερει , τουλαχιστον δικαιωνεις με την συμπεριφορα σου καποιους ανθρωπους εδω μεσα που σου τα λενε εξω απο τα δοντια , γιατι επαναλαμβανω η υποκρισια και η κακια δεν κρυβονται.[/QUOT

το ότι ειστε τρια τέσσερα ατομα εδώ μεσα που σας αρεσει να κανετε υποδείξεις κι γενικα να λογοκρίνετε την αποψη των αλλων δε παει να πει ότι κατι εγινε!κι εξω, στην πραγματικη ζωη υπαρχουν καποιοι που κανουν κατι παρομοιο!αλλα ευτηχως η συντριπτικη πλειοψηφία των ανθρωπων είναι ανεχτικοι ,συζητήσιμοι κι ξερουν να μηλαν χωρις βρησιες η προσβολες -κατι που κανεις συνεχεια εσυ με οποιον δε σου αρεσει ο λογος του!Χρυσα Αυγα δλδη- .
    Προσωπικα δεν σε εχω βρισει! κι δεν νομιζω αν κοιταξει κανεις από την αρχη της κουβέντας μας να βρει εστω μια δικημου προσβολή προς εσενα! Απεναντίας εσυ συνεχως στα από πανω μηνυματασου με προσβαλεις κι με θυγεις! !Αν κοιταξει κανεις τα παραπανω μηνυματα είναι ξεκαθαρο ποιος βριζει κι ποιος μηλα απλα! Μονησου ανατρέπεις την καλη εικονα που ηθελες να πλασαρεις! το οτι δλδη θυσιάζεσαι για ολους! ,οτι γινεσαι χαλι να σε πατισουν!
    Οσο για το αν ασχολουμε μαζισου! ?? δεν το εκανα όταν πριν μερες ειρωνικα αναφερες μετα από μηνυμαμου κατι για "φεγγαράκια!!!"! αλλα δεν αντεδρασα όπως κανεις εσυ!
    Οσο για το προβλημαμου ναι!! εγω δε κολωσα πωτες να αναφερθώ στην ψυχικημου ασθενεια!! το φορουμ αυτό είναι για αυτόν τον λογο βλέπεις!! δεν μπηκα εδώ μεσα για να κανω φυγουρα της πολυτάραχης ζωαρας που κανεις οτι ζεις εσυ! το οτι γραφεις η λες λογια για να "τραβηξεις"ανδρικες φιλοφρονήσεις κανει μπαμ! Αληθεια εσυ εχεις καποια ψυχικη ασθενεια? η εστω καποιο μικρο ψυχολογικο θεμα?πρόβλημα? Δεν εχεις ,κι μακαρι να μην εχεις πωτες!!! όμως δεν είναι σωστο να κοροιδευεις η να παιζεις με εμας που δυστυχως εχουμε! αν θες υπαρχουν αλλα φορουμ για το δικοσου πρόβλημα!
    Επειδή ξερω οτι θα συνεχιζεις να γραφεις μετα από αυτό εδώ, η θα "χωσεις"καποιον άλλο ,χιχιχι, επειδή όπως κι όταν είμασταν στο σχολειο ,σαν παιδακια θελαμε να πουμε την τελευταια κουβεντα! για να δειξουμε οτι νικήσαμε !!¨)χεχε, και επειδή προσωπικα δεν εχω ορεξη, το στομαχακιμου είναι αναλογα υπερευαισθητο με την καρδουλαμου! θα σε αφήσω να γραφεις χωρις να απαντω! Βλέπεις δεν εχω πλεον την "λυση"όπως παλαια! να μαστουρωνω απλα κι όλα καλα! πλεον είμαι καθαρος κι πρεπει να μαθω να διαχειρίζομαι τα ασχημα ερεθισματα που δεχομαι! ετσι λοιπον δε θα μπορεσω να σου δωσω σημασια σε τετοια θεματα! σορρυ!! δε το λεω υποτιμητικα! αν ειχες καποιο θεμα σοβαρο όπως των αλλων παιδιων εδώ μεσα θα συμετηχα με την γνωμημου! Ευτυχως όμως εισαι υγειες, κι μακαρι να εισαι παντα υγειες! και καλη χρονια σε εσενα κι στην οικογενειασου!

Banned
    [QUOTE=giorgos panou;517808]
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω νομιζεις οτι θελω να χαλασεις το στομαχι σου?Εσυ το χαλας απο μονος σου..Ενα πραγμα θα σου πω , που απο οτι εχω δει το παραδεχεσαι και ο ιδιος..οτι οι ουσιες σε εχουν εχουν κανει παραφρων!Και στα προηγουμενα πανηγυρια και στα τωρινα που θες να δημιουργησεις το κανεις ανευ λογου!Βρισε οσο θες και παιξε το και θυμα οσο θες δεν με ενδιαφερει , τουλαχιστον δικαιωνεις με την συμπεριφορα σου καποιους ανθρωπους εδω μεσα που σου τα λενε εξω απο τα δοντια , γιατι επαναλαμβανω η υποκρισια και η κακια δεν κρυβονται.[/QUOT

το ότι ειστε τρια τέσσερα ατομα εδώ μεσα που σας αρεσει να κανετε υποδείξεις κι γενικα να λογοκρίνετε την αποψη των αλλων δε παει να πει ότι κατι εγινε!κι εξω, στην πραγματικη ζωη υπαρχουν καποιοι που κανουν κατι παρομοιο!αλλα ευτηχως η συντριπτικη πλειοψηφία των ανθρωπων είναι ανεχτικοι ,συζητήσιμοι κι ξερουν να μηλαν χωρις βρησιες η προσβολες -κατι που κανεις συνεχεια εσυ με οποιον δε σου αρεσει ο λογος του!Χρυσα Αυγα δλδη- .
    Προσωπικα δεν σε εχω βρισει! κι δεν νομιζω αν κοιταξει κανεις από την αρχη της κουβέντας μας να βρει εστω μια δικημου προσβολή προς εσενα! Απεναντίας εσυ συνεχως στα από πανω μηνυματασου με προσβαλεις κι με θυγεις! !Αν κοιταξει κανεις τα παραπανω μηνυματα είναι ξεκαθαρο ποιος βριζει κι ποιος μηλα απλα! Μονησου ανατρέπεις την καλη εικονα που ηθελες να πλασαρεις! το οτι δλδη θυσιάζεσαι για ολους! ,οτι γινεσαι χαλι να σε πατισουν!
    Οσο για το αν ασχολουμε μαζισου! ?? δεν το εκανα όταν πριν μερες ειρωνικα αναφερες μετα από μηνυμαμου κατι για "φεγγαράκια!!!"! αλλα δεν αντεδρασα όπως κανεις εσυ!
    Οσο για το προβλημαμου ναι!! εγω δε κολωσα πωτες να αναφερθώ στην ψυχικημου ασθενεια!! το φορουμ αυτό είναι για αυτόν τον λογο βλέπεις!! δεν μπηκα εδώ μεσα για να κανω φυγουρα της πολυτάραχης ζωαρας που κανεις οτι ζεις εσυ! το οτι γραφεις η λες λογια για να "τραβηξεις"ανδρικες φιλοφρονήσεις κανει μπαμ! Αληθεια εσυ εχεις καποια ψυχικη ασθενεια? η εστω καποιο μικρο ψυχολογικο θεμα?πρόβλημα? Δεν εχεις ,κι μακαρι να μην εχεις πωτες!!! όμως δεν είναι σωστο να κοροιδευεις η να παιζεις με εμας που δυστυχως εχουμε! αν θες υπαρχουν αλλα φορουμ για το δικοσου πρόβλημα!
    Επειδή ξερω οτι θα συνεχιζεις να γραφεις μετα από αυτό εδώ, η θα "χωσεις"καποιον άλλο ,χιχιχι, επειδή όπως κι όταν είμασταν στο σχολειο ,σαν παιδακια θελαμε να πουμε την τελευταια κουβεντα! για να δειξουμε οτι νικήσαμε !!¨)χεχε, και επειδή προσωπικα δεν εχω ορεξη, το στομαχακιμου είναι αναλογα υπερευαισθητο με την καρδουλαμου! θα σε αφήσω να γραφεις χωρις να απαντω! Βλέπεις δεν εχω πλεον την "λυση"όπως παλαια! να μαστουρωνω απλα κι όλα καλα! πλεον είμαι καθαρος κι πρεπει να μαθω να διαχειρίζομαι τα ασχημα ερεθισματα που δεχομαι! ετσι λοιπον δε θα μπορεσω να σου δωσω σημασια σε τετοια θεματα! σορρυ!! δε το λεω υποτιμητικα! αν ειχες καποιο θεμα σοβαρο όπως των αλλων παιδιων εδώ μεσα θα συμετηχα με την γνωμημου! Ευτυχως όμως εισαι υγειες, κι μακαρι να εισαι παντα υγειες! και καλη χρονια σε εσενα κι στην οικογενειασου!

Μωρε και σε εσενα καλη χρονια και το εννοω..αλλα για να μην βρεθουν και αλλοι προ εκπληξεως της λασπης που πετας (οπως πχ εγω που σου εστελνα και καλα ερωτικα μηνυματα-εγραφες δημοσια διαφορα φαιδρα) καλο ειναι να τους προειδοποιουμε!Ας κλεισει εδω η κουβεντα με ενα χιχιχιχι γιατι αυτο σε διακρινει και μεχρι εκει μπορεις να συνεννοηθεις..Ευτυχως που καταλαβαινουν καποιοι εγκαιρως και κοβουν λασπη που λενε και στο χωριο μου.

Banned
    Και κατι τελευταιο..πολυ σπανια γραφω κατι προσωπικο εδω μεσα και δεν το κανω για πολλους λογους..οποτε λοιπον δεν εχω λογο και δεν θελω να πλασαρω καμια καλη εικονα..εσυ για ακομα μια φορα πεταχτηκες , γιατι ζεις προφανως απο την προσοχη του φορουμ , γιατι βλεπεις και σου κανουν σαφες αλλα μελη οτι εισαι ασυνεννοητος και καπως ολο αυτο θες να το ισορροπησεις με επιθεση..Αντε γεια Πανου και οχι δεν θα ασχοληθουμε αλλο μαζι σου οσο και να θες! :)

Senior Member
    Σήμερα έχω θετική διάθεση, δηλαδή η ημέρα τελείωσε με ένα ευχάριστω συναίσθημα (αφού προσπάθησα να μην σκεφτώ αυτά που με αγχώνουν). Αλλά το ίδιο έχει συμβεί πολλές φορές και όλο από την αρχή γυρνάω και έχω κουραστεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Remedy, και συ έχεις τα δίκια σου, αυτό όμως δεν δικαιολογεί να προσβάλεις κατ εξακολούθηση στις αναφορές σου/προσωπικά μήνυματα εμένα ή τη διαχείριση γενικά. Κάθε αναφορά σου έχει και μια προσβολή.

Γιωργο και Καθρευτη , αυτο το ποστ ειναι ευγλωττο , λεει παρα πολλα για το θεμα του Καθρευτη .
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Γιωργο , ειχαμε πει να μην διαπληκτιζεσαι , εγω τοχω σταματησει προ πολλου .
    Last edited by Aeon; 04-01-2015 at 21:56.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιωργο και Καθρευτη , αυτο το ποστ ειναι ευγλωττο , λεει παρα πολλα για το θεμα του Καθρευτη . Ρεμεντυ και Μαριον ειναι το ιδιο προσωπο .
    Γιωργο , ειχαμε πει να μην διαπληκτιζεσαι , εγω τοχω σταματησει προ πολλου .
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:18.

Banned
    προσοχη εδω μεσα σε προβληματικους με τα χιλια προσωπα..τα κομπλεξ τους ειναι μεγιστου βεληνεκους !

Banned
    Κατα τα αλλα εγραψες για τον φιλο σου τον Πανου...Τουλαχιστον δωσατε ρεσιταλ και οι δυο!
    Last edited by Aeon; 04-01-2015 at 21:57.