Εμβοή στα αυτιά - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast
Results 316 to 330 of 359
    Junior Member
    MOY ΕΓΡΑΨΕ ΧΑΝΑΞ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ....ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΥΘΩΣ ΑΠΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΙΓΟ CENTRAC KAI TO DIAXEIRISTIKA KAPOS ..H ΥΠΕΡΑΚΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ OI ΠΟΝΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΙΣΗ ,,ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΤΩΡΑ ...ΕΙΜΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ,,,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΒΑΡΗΚΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ,,ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ,,,,ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΟΥΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ 4000 ΑΠΟΤΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ..ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ..ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ TINNITUS TALK ...ΕΠΕΙΣΗΣ Η ΒΑΡΗΚΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΕΜΒΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ,,ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ,,ΑΦΟΥ Η ΕΜΒΟΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΗΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΒΟΗ,,,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ..///ΟΙ ΕΜΒΟΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΧΕΝΑ ΓΝΑΘΟΥ ΜΑΣΗΜΑ ΔΟΝΤΙΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΒΟΗ ΤΗΝ ΔΥΜΝΑΜΩΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,,,ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ..,.ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ,,,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΝΩ ΥΓΕΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΩ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ,,ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ,,,ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΖΩ ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ,,Η Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ,,,

Member
    Μπορει η εμβοη να μην οφειλεται καν στη βαρηκοια! Μπορει ας πουμε να υπαρχει μια συμπιεση του κοχλιακου νευρου ή οτιδηποτε αλλο.
    Μονοπλευρες εμβοες υποδηλωνουνε συνηθως παθολογια και θελουνε πολυ ψαξιμο.
    Οτι η βαρηκοια σου ειναι γονιδιακη ναι εχει βαση γιατι ειναι και στα 2 αυτια και ειναι σχετικα συμετρικη & μεγαλη για την ηλικια σου αυτο μπορεις να το βρεις ομως κανοντας test dna.
    Καλο ειναι να το κανεις για να δεις αν εχεις γονιδιο για να ξερεις πως θα το αντιμετωπισεις. Αν ειναι πιθανον προβλημα στα καναλια του καλιου πιθανον να σε βοηθησει το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Αν εχεις το γονιδιο που χανεις την προοδετικα την ακοη και αυτο επιταχυνετε με εκθεση στον θορυβο πρεπει να περιορισεις την εκθεση σου σε θορυβους κτλπ.
    Οχι οτι ο θορυβος και το καθημερινο clubing δεν κανει ζημια μπορει να το εχεις παθει απο τους θορυβους εσυ ξερεις ποσο εχεις εκτεθει σε ηχους.
    Οπως σου ειπα η εμβοη μπορει να ειναι ασχετη με την πτωση ακοης και να εχει αλλη αιτια.
    Μονο το 30% οσων εχουνε πτωση ακοης εχουνε εμβοες και κανεις που δεν εχει πτωση ακοης δεν εχει εμβοες(σχεδον ολοι εχουνε μια απειροελαχιστη υψισυχνη πτωση ακοης φυσιολογικα μετα τα 30).
    Αν σου περισευουνε κανε test dna δεν θα βγει κατι θεραπευτικα αλλα θα περιορισεις το ψαξιμο σου οπως επισης και μαγνητικη εσω ακουστικου πορου μαζι με μαγνητικη αγγειογραφια με ψηφιακη συνθεση
    των 2 για να δεις αν υπαρχει συμπιεση του νευρου (και να υπαρχει δεν φαινετε παντα οπως και να υπαρχει δεν σημαινει οτι ειναι απο εκει η εμβοη).
    Last edited by Mriya; 08-02-2015 at 21:16.

Junior Member
    Ακομα και αν ειναο γονιδιακη η βαρηκοια μου..οι εμβοεςμου ξεκινησε μετα απι μια βραδυα σε ενα club με ενα ηχειο στα δεξια μου ολο το βραδυ με παραμορφωμενο δυνατο ηχο.ισως γι αυτο η εμβοη να ειναι κυριως δεξια εκεινο το αυτι εφαγε χαστουκι.δεν εχβ ακουογραμμα πριν το συμβαν για να δω αλλα πιστευω οτι επαθα σιγουρα μια εξτρα απωλεια ακοης και αυτη ειναι υπευθηνη για της εμβοες.η μαγνητικη λιθοειδων δεν δειχνει κατι..εχω μια περιστροφη αγγειου γυρω απο ακουστικο νευρο αλλα μου ειπαν οτι αυτο ειναι συνηθες και απο μονο του δεν μπορει να ειναι αιτια εμβοης ..ετσι κι αλλιως μια ζωη ετσι ημουνα..σιγουρα ο ηχος εκανε μια εξτρα μικρη πιστευω απωλεια στις ψηλες και αυτο μπλοκαρε των νευρωνα..επειδη ηταν και ξαφνικο το μπαμ και για ωρες..ενω την μεχρι τωρα βαρηκοια μου την ειχε συνηθησει ο εγκεφαλος...ετσι πιστευω οτι ειναι..τωρα το οτι πολυ μυες αυχενα γναθου επηρεαζουν εμβοη αυτο πιστεω πως ενισχυει την αποψη περ νευρωνων .το τριδυμο νευρο ειναι γυρω απο τον κοχλια και η σχεση του με το αυτι μεγαλη..ποναει το δοντι μας πχ και αντανακλα στο αυτι....για μενα παντως η θεραπεια αν ερθει θα ειναι εκει...η ηρεμουμε των νευρωνα να μην υπερλειτουργει και δινει λαθοσ σημα. Η. Φτιαχνουμε την βαρηκοια ...δεν ξερω πως ..αυτο η επιστημη θα το πει..ας ελπισουμε οσο ειμαστε εν ζωη να βρεθει η λυση..

Member
    Το ηχειο μπορει να σου εκανε μια βλαβη 5-10db επιπελον και να αρχισε η εμβοη.
    Αλλα η περιστροφη αγγειου γυρω απο το κοχλιακο νευρο μπορει να ειναι η αιτια της βαρηκοιας και κανοντας αποσυμπιεση να κερδισεις ας πουμε 20db ακοη και να φυγει η εμβοη
    παρολο που εκδηλωθηκε απο ακουστικο τραυμα .
    Υπαρχει και η θεωρια της συνακροασης μεταξυ νευρικων ινων του κοχλιακου νευρου οταν εχει γινει απομυελινωση ποιο πριν λογω συμπιεσης.
    Στη θεση σου θα το εψαχνα με test dna και μετα θα εκανα δοκιμασιες που δειχνουνε την πηγη της βλαβης (κοχλιακη/οπισθοκοχλιακη) και θα επαιρνα φαρμακα που πιθανον δειχνουνε οτι υπαρχει συμπιεση.
    Το καλο ειναι οτι στην συμπιεση γινετε χειρουργικη αποσυμπιαση το κακο ειναι οτι ειναι ζορικη και βαρια εγχειριση με αμφιβολα αποτελεσματα ομως εχουνε γινει καλα βουητα απο αυτη την επεμβαση.
    Για τσεκαρε το μπορει να υπαρχει λυση χειρουργικη και να βελτιωθει η ακοη σου περαν της εμβοης γιατι δεν ειναι σε καμμια περιπτωση η ακοη που εχεις φυσιολογικη για την ηλικια σου
    για την ακριβεια ειναι ακοη 90αρη.Αν το προβλημα δεν ειναι κοχλιακο (δεν υπαρχει ακουστικη εξισωση) υπαρχουνε αλειωμενα ABR(δεν ειναι απαραιτητο) πιανει την εμβοη η το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (δεν ειναι απαραιτητο) και ειναι τυπου ταχυβολου δηλαδη κοφτοι-συντομοι-γρηγοροι επαναλληπτικοι ηχοι(δεν ειναι απαραιτητο) και φυσικα το δειχνει η μαγνητικη αγγειογραφια στοιχειθετητε καλα η συμπιεση του ακουστικου νευρου.
    Ο ποιο ειδικος στον κοσμο σε αυτη την επεμβαση ειναι ο Peter Jannetta απο το Pitchburg university.
    (Στην Ελλαδα κανεις δεν μπορει να κανει κανεις τετοια επεμβαση χωρις να εχεις καλες πιαθνοντητες να σε αφησει με προβλημα. Οποτε μονο εξωτερικο.)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Microva..._decompression
    Last edited by Mriya; 08-02-2015 at 21:18.

Junior Member
    Και ποιος γιατρος ρε φιλε θα με κατευθυνη που ειναι ολοι ασχετοι...πηγα σε 10 ειδανε μαγνητικη ακουαγραμματα..βρεσ μου εσθ γιατρο που ξερει να βρει αν η βλαβη ειναι κοχλιας νευρο συμπιεση και τον πληρωνω οσο οσο...δεν υπαρχει φιλε κανενας...

Member
    Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου πει 100%.
    Αλλα αλλιως μετραει η γνωμη του απατεωνα το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης και αλλιως ας πουμε του morata, de ridder (στειλτου mail και περιεγραψε το ιστορικο με ολα τα ψηφιακα αρχεια ακουογραματα μαγνητικες κτλπ).
    Ξερεις τι λεει μια παροιμια αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...
    Last edited by Mriya; 08-02-2015 at 21:19.

Junior Member
    υποτιθετε ότι το φορουμ είναι για να βοηθάμε ...αν σβηνετε ονόματα γιατρων που μετα από προσωπικη εμπειρια χρηστων αποδεικτηκαν ασχετοι ,,πωσ θα προστατεψουμε αλλουσ να μην χασουν τα χρηματα τους και ακουσουν θεωριεσ του αερα...

Junior Member
    Απ' ότι ήδη είχα καταλάβει, ο συγκεκριμένος γιατρός έχει πιπιλάκι την "ημικρανιακή αιθουσοπάθεια" για τους περισσότερους ασθενείς του. Καλό θα ήταν όμως να μην αναφερθεί το όνομα του. Δυστυχώς δεν είναι θεμιτό, για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φόρουμ. Όπως έγραψα και πιο πάνω, η επίσκεψη αυτή όχι μόνο δεν με βοήθησε, ούτε με καθησύχασε, αλλά μου προκάλεσε πανικό και απογοήτευση για αρκετές ημέρες. Αυτό που με φόβισε πιο πολύ ήταν οι αναφορές του γιατρού για επικείμενες αιφνίδιες πτώσεις από ίλιγγο, που είναι φυσικά κάτι το φοβερό. Αυτά τα είπε σε εμένα που κατά την σχετική εξέταση μου δεν διαπιστώθηκε καν νυσταγμός!!! Επιπλέον, μου είπε ότι η ημικρανία προκαλεί αυξημένο ηλεκτρισμό στον εγκέφαλο, που όμως δεν μπορεί να εντοπιστεί και να μετρηθεί, επειδή η αύξηση αυτή είναι ανεπαίσθητη και δεν μπορεί να διαπεράσει το οστό του κρανίου. Όσο για τη σφύζουσα εμβοή μου είπε ότι αυτή η αυξημένη ηλεκτρική ενέργεια προκαλεί τη δημιουργία στην αίθουσα κάποιων στοιχείων (δε θυμάμαι πως τα είπε/ που πρέπει κανονικά να απουσιάζουν από την αίθουσα για να μην τρελαινόμαστε από τις εμβοές) και σε αυτό οφείλεται το ότι αρχίζουν να ακούγονται οι παλμοί της καρδιάς. Όπως είναι προφανές νομίζω, ο γιατρός μου έλεγε φούμαρα... Αλλά και μόνο το ότι με τα λεγόμενα του με πανικόβαλλε και με φόβισε χωρίς να μου προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, αυτό τα λέει όλα. Δεν μου έδωσε κανένα φάρμακο, ούτε συμπλήρωμα διατροφής, αλλά μόνο μια πολύ πρόχειρη λίστα για την πρόληψη των ημικρανιών. Κι αυτή όμως είναι πολύ γενικευμένη και αόριστη, ενώ στην περίπτωση της ημικρανίας χρειάζεται εξατομίκευση ώστε να καταλάβει ο συγκεκριμένος ασθενής τι τον βλάπτει.

Member
    Σου ξαναλεω λοιπον οτι οι σφυζουσες εμβοες (υπαρχει η αποψη να μην κατατασουντε καν στις εμβοες) που ειναι συγχρονες με τον παλμο μπορει να ειναι κατι πολυ σοβαρο(πχ ανευρισμα) οπως και κατι αθωο αλλα κατι θεραπευσιμο θελει πολυ καλο ψαξιμο.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Φανταζομαι αυτα τα λεει στους ασχετους ασθενεις δεν νομιζω οτι αμα ειναι εκει κοντα καποιος συναδελφος του θα λεει τετοιες μπαρουφες γιατι θα τον παρει στο ψιλο.
    Πουσε αν τον ξαναδεις πες του να δοκιμασεις οξυγονο για 10 λεπτα ειναι διαφοροδιαγνωστικο στοιχειο τις ημικρανιας ετσι για να δεις οτι οντως δεν εχεις ημικρανια.
    Αν καποιος εχει ημικρανια και του δωσεις για 10 λεπτα υψηλης συγκεντρωσης οξυνο να αναπνευσει εξαφανιζεται η ημικρανια πιθανον απο αυξημενη παροχη οξυγονου γινετε αντισταθμιστικα αγγειοσυσπαση και παπαλα η ημικρανια.
    Ειναι η ποιο αποτελεσματικη συμπτωματικη αντιμετωπιση της ημικρανιας με ελαχιστες παρενεργειες.
    Last edited by Aeon; 18-02-2015 at 18:30.

Junior Member
    Αυτό που όντως έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν ανεβαίνει η ενδοκρανιακή πίεση, οι εμβοές εντείνονται (και μάλιστα αμέσως).
    Σε αυτό το σημείο ο εν λόγω γιατρός συστήνει κανείς να μην πιέζεται/σφίγγεται, να μην σκύβει σηκώνοντας βαριά αντικείμενα, να μην επιδίδεται σε έντονο σεξ, γιατί όλα αυτά προκαλούν αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης (ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι που λέμε). Και από την πρακτική εμπειρία δε μπορώ να πω ότι σε αυτά έχει άδικο. Από την άλλη πλευρά αναφέρει ότι μια κρίση ιλίγγου ή εμβοών δεν έρχεται αμέσως, αλλά μετά από περίπου 5 ημέρες από την αύξηση της ενδοκρανιακής πίεσης, κάτι που προσωπικά δεν έχω ποτέ παρατηρήσει. Όσο αφορά την σφύζουσα εμβοή στην περίπτωση μου, έκανα μαγνητική εγκεφάλου πριν 2 χρόνια χωρίς ευρήματα (ανεύρισμα κ.λ.π.). Επειδή είμαι όμως δυνατός υπερτασικός, ούτως ή άλλως έχω προδιάθεση για εμβοές. Επίσης έκανα τρίπλεξ καρωτίδων και δεν έδειξαν ανησυχητική στένωση που να ευθύνεται.

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Η υπερταση δεν ειναι προδιαθεσικος παραγοντας για εμβοες, σε σειρα μελετων εχει αποδειχτει οτι η υποταση ειναι ειναι προδιαθεσκος παραγοντας οχι η υπερταση.
    Οι κοχλιακοι πυρηνες στον εγκεφαλο περαν των ακουστικων νευρων νευρονονται και απο το σωματοαισθητηριο συστημα που παιζει το ρολο συναγερμου οταν αυξανει η ενδοκρανια πιεση.
    Δηλαδη οταν ανεβαζεις την ενδοκρανια πιεση για να μην κανεις ζημια ακους αυτο το βουητο που σε προειδοποιει για να σταματησεις μην κανεις ζημια.
    Ειναι φυσιολογικη λειτουργια του εγκεφαλου αυτο οπως ειναι ο πονος. Αλλο πραμα η αρτηριακη πιεση και αλλο η ενδροκρανια.
    Η αρτηριακη υπερταση δεν ειναι προδιαθεσικος παραγοντας για εμβοες αλλα ειναι ομως ειναι για παλμικες που εειναι μια ειδικη κατηγορια εμβοων γιατι σε αυτη την περιπτωση ενας ηχος παραγετε καπου και τον ακους φυσιολογικα
    δεν εχει χαλασει το ακουστικο συστημα και κανει εμβοες. Για την ακριβεια το ακουστικο συστημα στις σφυζουσες που ειναι συγχρονες με τον καρδιακο παλμο λειτουργει αψογα κατι αλλο δεν λειτουργει και παραγει τον ηχο αυτο που ακουει το αυτι. Σου ξαναλεω η περιπτωση σου θελει πολυ ψαξιμο απο σπεσιαλιστα γιατι συμφωνα με αυτα που λες δεν εχεις εμβοη αλλα whoosher και κατα πασα περιπτωση σηκωνει γιατρεια.
    Στη μαγνητικη δεν φαινοτναι ολα παιζει σημασια πως θα γινει σε τι μηχανημα θα γινει (ποσα tesla) τι λογισμικο εχει το μηχανημα και ποιος γιατρος θα την δει οποτε κρατα πισινη για το οτι ειναι καθαρη.
    Για την ακριβεια σιγουρα κατι εχεις και αποδειξη γι αυτο ειναι αυτο τπου ακους απλα η μαγνητικη που εκανες δεν το εδειξε.
    www.whooshers.com
    Last edited by Aeon; 18-02-2015 at 18:31.

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση διαφήμιση - δημόσια προβολή ειδικών.
    Last edited by Aeon; 18-02-2015 at 18:31.

Junior Member
    Ευχαριστώ, θα μελετήσω το www.whooshers.com όταν βρω χρόνο. Η μαγνητική δεν αρκεί μόνο να είναι λεπτομερής, αλλά συμφωνώ ότι θα πρέπει να την εξετάσει και ειδικός για να μπορέσει να εντοπίσει κάτι γιατί συνήθως οι διαγνώστες στα ιατρικά κέντρα δεν έχουν τόσο μεγάλη ικανότητα. Όταν την έκανα όμως δεν είχα σφύζουσα εμβοή. Το θέμα των παρενεργειών των φαρμάκων είναι όντως σημαντικό και το έχω καταλάβει πολύ καλά. Μάλιστα, οι περισσότερες παρενέργειες παρουσιάζονται μετά από χρόνια λήψη και όχι αμέσως και γι' αυτό είναι ύπουλες. Όσο για την σχέση υπέρτασης και εμβοών, είναι βέβαιαη και το έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου σε ξαφνική αύξηση της αρτηριακής πίεσης μετά από λήψη αντιφλεγμονώδους φαρμάκου. Και όσο να ναι η υψηλή πίεση προκαλεί εμμέσως και αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση. Πάντως έχω απογοητευτεί επειδή ακόμη και γιατροί που θεωρούνται αυθεντίες εκφράζουν πολύ αμφιλεγόμενες απόψεις. Αν έχετε κάποιον να προτείνετε σε προσωπικό μήνυμα θα ήμουν ευγνώμων.

Member
    Το ειπες και εσυ μετα τη ληψη "αντιφλεγμονωδους φαρμακου" ολα τα μη στεροειδη αντιφλεγμονωδη φαρμακα ειναι ισχυρα ωτοτοξικα (NSAIDs) και δυστηχως οι παραρενεργειες στην ακοη δεν υποστρεφουνε παντα
    με την διακοπη τους. Δεν το κανει η πιεση το κανει το αντιφλεγμονωδες...
    Δεν χρειαζεται χρονια ληψη για να παθεις βλαβη στην ακοη με ορισμενα φαρμακα αρκει και μονο 1 δοση!!!
    Το τι ζημια θα κανει ενα φαρμακο εξαρτατε απο την χημικη-φυσικη κατασταση που θα βρει τον οργανισμο. Πχ το ibuprofen μπορει να το παρεις 1 φορα και να μην σου κανει κατι και να το παρεις την αλλη που δεν εχεις κοιμηθει καλα ή εκτεθεις σε φυσιολογικο θορυβο και να παθεις μονιμες εμβοες.
    Μπηκες ποτε στον κοπο να διαβασεις την λιστα με τα ωτοτοξικα φαρμακα ?
    Εδω ειναι μερικα http://www.hearinglosshelp.com/artic...ugList2013.pdf
    Οσο για την συσχετιση αρτηριακης πιεσης και εμβοων δεν εχει αποδειχτει αλλα η συσχετιση "παλμικων εμβοων συγχρονων με τον παλμο"(ΔΕΝ ειναι εμβοες) και υπερτασης εχει σαφως συσχετιστει.

Μια που το forum ειναι τετοιο να ενημερωσουμε αλλη μια φορα οτι για ολα τα ψυχοφαρμακα χωρις καμια εξαιρεση εχουνε καταγραφει παρενεργειες εμβοων στην εναρξη/ληψη/διακοπη αλλα και απωλεια ακοης.
    Επειδη η παρανεργεια ειναι πολυ σοβαρη πρεπει να συντρεχει πολυ σοβαρος λογος για να παρει καποιος τετοια φαρμακα.
    Εχω διαβασει αμετρητες ιστοριες απο εμβοες παρενεργεια ηρεμιστικα/αντικαθλιπτικα/nsaids/αντιβιωσεων κτλπ
    Last edited by 0db; 10-02-2015 at 05:24.

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους τους συμπάσχοντες, έχω και εγώ εμβοες εδώ και δυο εβδομάδες , είμαι στην Αγγλία γιατί σπουδάζω , πήγα στον γιατρο και μου έδωσε αντικαταθλιπτικα γιατί πριν πάθω της εμβοες είχα στρες και άγχος , υπάρχει μια υπόνοια ότι ειναι από αυτό , ότι αν ξεκουραστώ και ηρεμήσω θα φύγει. επίσης να πω πως έχω κροτογναθικο σύνδρομο από το αριστερό και θέμα με την ευσταχειανη σαλπιγγα από το δεξί έτσι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να ειναι από κει. Αλλά κανείς δεν ξέρει Όταν πάω να κοιμηθώ σαν να ήρεμη αλλά είμαι συνεχως στην πρίζα και λόγο κατάθλιψης ..... εδώ στην Αγγλία βρήκα το http://www.thetinnitusclinic.co.uk/ για όσους ενδιαφέρονται εχουν εφεύρει κάτι ειδικά ακουστικά τα οποία τα φοράς 4 με 6 ώρες ημερησίως παράγει κάτι ειδικούς ήχους και σίγα σιγά μειώνει κατά 80 % της εμβοες , από έρευνες που έδειξαν και από ανθρώπους που το βίωσαν και το βιώνουν, λέγεται Acoustic CR® Neuromodulation
    όπως βλέπεται και από το όνομα έχει να κάνει με το νευρικό σύστημα. Αυτή η ανακάλυψη ειναι ανακουφιστικη γιατί πολλοί άνθρωποι βρήκαν την υγειά τους. Έχει 70 % επιτυχία από ότι λένε οι μελέτες. Το κακό με αυτό ειναι ότι ειναι πανάκριβο και όχι για κάθε τσέπη αλλά από ότι λένε βοήθησε κόσμο και κοσμάκη. 4500 χιλιάδες λίρες. ειναι σχετικά καινούρια εφεύρεση με πολλα βραβεία. Μια ερώτηση όμως θα ηθελα να κάνω , ποια φάρμακά βοηθάνε να μειωθεί η ένταση των εμβοων ? γίνονται έρευνες για να βρεθεί επιτελούς γιατριά από αυτό η όχι ? αν ναι μπορει να με παραπέμψει κανείς ? τι λένε για αυτό η επιστήμονες ? από ότι διάβασα κάπου ειναι ένα βήμα πριν την ανακάλυψη !!!???? κάτι τέτοιο θυμάμαι.

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast