ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 1380 FirstFirst ... 20282930313240801305301030 ... LastLast
Results 436 to 450 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Και εγώ μια ανησυχία για την ενδεχόμενη μεσημεριανή επίσκεψη αλλά οκ,θα τα καταφέρω να επιβιώσω.Τουλάχιστον μετά απο 2 νες και 1 φραπέ,δεν χασμουριέμαι και η μεσημεριανή δουλειά θα βγει πιο άνετα.
    Κι εγώ τώρα στον τρίτο νες είμαι για να έχω ενέργεια ν' ασχοληθώ με τους καλεσμένους...και τον έφτιαξα πριν το φαγητό γιατί έχω παρατηρήσει ότι αν πιω μετά ξαναπεινάω, δεν ξέρω γιατί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Εμένα το μόνο θέμα μου αν πιω πάνω απο 2 καφέδες την ημέρα είναι η συχνότερη επίσκεψη στην τουάλετα και είναι στιγμές που δε μπορώ να πάω γιατί αν φύγω απο το γραφείο μου,θα εκθέσω κάποιον συνάδελφο οπότε προσπαθώ να τους περιορίζω σε 2 το πολύ,τις ώρες που πρέπει να είμαι "βιδωμένος" στην καρέκλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Εμένα το μόνο θέμα μου αν πιω πάνω απο 2 καφέδες την ημέρα είναι η συχνότερη επίσκεψη στην τουάλετα και είναι στιγμές που δε μπορώ να πάω γιατί αν φύγω απο το γραφείο μου,θα εκθέσω κάποιον συνάδελφο οπότε προσπαθώ να τους περιορίζω σε 2 το πολύ,τις ώρες που πρέπει να είμαι "βιδωμένος" στην καρέκλα
    Πολύ καταπιεστικό μου ακούγεται να μην μπορείς να πας ούτε τουαλέτα... :S
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

χαχαχα ακούγεται τραγικό μεν αλλά σκέψου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς,κάθε 30-40 λεπτά σταματάμε και συνεχίζουμε μετά απο 5-15 λεπτά και έτσι παλεύεται η κατάσταση στο 99% των περιπτώσεων.Στο 1% των περιπτώσεων τους έχω πάει σε διακοπή με το ζόρι.Υπάρχουν και χειρότερα πέρα απο αυτό που φαίνεται καταπιεστικό αλλά δε με παίρνει να αναλύσω δημόσια.

Senior Member
    Σκέφτομαι πολλά...σκέφτομαι πόσο καλύτερα νιώθει κανείς μετά από λίγο κρασάκι, χαλαρώνεις, φεύγει το μυαλό σου από τα προβλήματα έστω για κάποια ώρα και μπορείς να κοιμηθείς πιο ήρεμα...όμως δυστυχώς θέλει μέτρο...

Επίσης σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν αν ήταν καλύτερα τα οικονομικά μου αλλά ελπίζω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα...

Σκέφτομαι πόσο δύσκολες είναι μερικές φορές οι ανθρώπινες σχέσεις...

Πόσο καλά θα ήταν αν μπορούσαμε να σβήνουμε αναμνήσεις όπως στην ταινία "Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού" και με κάνει να θέλω να δακρύσω το γεγονός ότι δεν γίνεται...

Όμως σκέφτομαι και πόσο όμορφο ήταν το χθεσινό βράδυ...κι ότι πρέπει να προσπαθώ να κρατιέμαι από τις όμορφες στιγμές όσο αυτό είναι δυνατόν...

Σκέφτομαι ότι μετά από 3 καφέδες ακόμα δεν έχω ξυπνήσει εντελώς και γι' αυτό δεν μπορώ τώρα να θυμηθώ τι άλλο σκεφτόμουν αλλά θα επανέλθω...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Επειδη συνηθιζω να κανω δηλωσεις εδω, εχω να πω το εξης: Αποφασισα ότι θελω η επομενη σχεση να ειναι μια σχεση ζωης τελικα. Δε θελω αλλα ματαια και καταδικασμενα, προβληματικα και ουτοπικα, αρρωστημενα ή χλιαρα, καταστροφικα ή αυτοκαταστροφικα. Ας ερθει.

Senior Member
    Μπράβο λιλιουμ είναι ωραίο που το αποφάσισες τελικά

Senior Member
    ευχαριστω

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Επειδη συνηθιζω να κανω δηλωσεις εδω, εχω να πω το εξης: Αποφασισα ότι θελω η επομενη σχεση να ειναι μια σχεση ζωης τελικα. Δε θελω αλλα ματαια και καταδικασμενα, προβληματικα και ουτοπικα, αρρωστημενα ή χλιαρα, καταστροφικα ή αυτοκαταστροφικα. Ας ερθει.
    Αντε και εγω κουμπαρα!!

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί μερικές φορές δεν νιώθω καλύτερα ούτε με τα φάρμακα...τελικά το αλκοόλ βοηθάει περισσότερο νομίζω αλλά δεν γίνεται να πίνεις όλες τις ώρες της ημέρας...
    Επίσης αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να βγω έξω τώρα που είναι ακόμα μέρα...αυτός ο καιρός θα πρέπει να φταίει...δεν ξέρω τι να κάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναρωτιέμαι γιατί μερικές φορές δεν νιώθω καλύτερα ούτε με τα φάρμακα...τελικά το αλκοόλ βοηθάει περισσότερο νομίζω αλλά δεν γίνεται να πίνεις όλες τις ώρες της ημέρας...
    Επίσης αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να βγω έξω τώρα που είναι ακόμα μέρα...αυτός ο καιρός θα πρέπει να φταίει...δεν ξέρω τι να κάνω...
    Βγες έξω,πήγαινε μέχρι το σουπερμαρκετ της γειτονιάς και μετά πήγαινε να δεις και τα καινούργια έργα που φτιάχνει ο δήμος στην πόλη σου,θα ενθουσιαστείς από τις καινοτομίες....

Senior Member
    Οτι ο φίλος μου είναι 55 χρόνων,αλλά έχουμε τέλεια χημεία .....μμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Βγες έξω,πήγαινε μέχρι το σουπερμαρκετ της γειτονιάς και μετά πήγαινε να δεις και τα καινούργια έργα που φτιάχνει ο δήμος στην πόλη σου,θα ενθουσιαστείς από τις καινοτομίες....
    Βασικά μια ψιλοδουλειά είχα να κάνω αλλά μάλλον θα την αναβάλλω για αύριο, δεν μου κάθεται για σήμερα και κάνει πολύ κρύο, ελπίζω αύριο να είναι όλα καλύτερα...
    Έχει καινούρια έργα; Πού, πώς, πότε; Δεν έχω δει τίποτα...

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι ο φίλος μου είναι 55 χρόνων,αλλά έχουμε τέλεια χημεία .....μμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμ
    Eνταξει το πιασαμε το υπονοουμενο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αντε και εγω κουμπαρα!!
    χαχα θα σε εχω υποψιν γιατι που να βρεις κουμπαρους τωρα τετοια εποχη :P