Results 46 to 60 of 120
Thread: Αναμμεσα σε 2 γυναικες
-
19-02-2015, 14:13 #46
- 19-02-2015, 16:38 #47
Αυτος ειναι ισως ο λογος που με πιανει αγχος, αν εκεινη ηταν οπως παλια τοτε εγω δεν θα κοιτουσα αλλου, αν αυτη εκανε την προσπαθεια που θελω αν κ νομιζω η σου βγαινει η οχι τοτε θα ημουν ευτυχισμενος.
Ομως ετσι δεν μπορω,νιωθω συνεχεια χαλια, απορριψη κ παλι χαλια, ειμαι σιγουρος πως σε μια σχεση αν λειπει αυτο, η επιθυμια κ η ελξη δεν ειναι υγιης, δυστυχως...
19-02-2015, 17:19 #48
οχι απλα δεν ειναι υγιης, ουτε καν βιωσιμη. συμφωνω κι εγω.
αλλο να "κοιταξεις αλλου" εννοωντας να κανεις μια αδιαφορη ξεπετα λογω της απορριψης που δεχοσουν και να εισαι ερωτευμενος με την κοπελα σου κι αλλο να κανεις σχεση με μια αλλη.
εσυ , λες οτι εισαι ερωτευμενος με την νεα γνωριμια.
αν νοιωθεις κατι τοσο σημαντικο, δεν υπαρχει διακοπτης να τον κλεισεις. πως θα "γυρισεις στην σχεση σου"? να κανεις τι ειδους προσπαθεια? με το μυαλο σου , στην αλλη? δεν γινονται αυτα...
19-02-2015, 17:41 #49
Το ξερω αυτο κ ειναι αυτο που φοβαμαι, οτι δεν θα πετυχει δυστυχως κ λεω δυστυχως γιατι ακομα κ μετα απο ολα αυτα ειναι ο ανθρωπος μου.
Μου ειναι υπερβολικα δυσκολη ολη αυτη η κατασταση κ το κεφαλι μου πραγματικα βραζει, ολη μερα ειμαι στα χαμενα.
Ειναι πολυ μεγαλο το διαστημα που ειμαι ετσι κ πλεον δεν νιωθω ψυχικα υγιης, εχω μονιμα μια μελαγχολια, δεν μπορω να περασω καλα, ουτε καν να κοιμηθω καλα.
19-02-2015, 17:54 #50
19-02-2015, 18:22 #51
19-02-2015, 18:56 #52
19-02-2015, 18:56 #53
φιλε μου θα σου πω απλα την γνωμη μου.επικοινωνια,αγαπη και κατανοηση δεν βρισκεις ευκολα!και γιατι να ρισκαρεις να τα χασεις για την δευτερη η οποια ξερεις τι θα βγει?και αν θα βγει κατι καλο?και αν ειναι κατι που απλα κρατησει λιγες μερες η μηνες?εγω στην θεση σου με βαση αυτα που λες,θα ξεχναγα την δευτερη,θα επιανα την πρωτη(αυτη που εχεις ηδη σχεση) θα την εδενα στο κρεβατι και θα τις εδινα να καταλαβει!και μια και δυο φορες και να δεις μετα... :D
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
19-02-2015, 19:05 #54
ΠΑυτός ειναι ο λόγος που ειμαι τόσο χάλια φίλε μου, αν δεν υπήρχαν ολα αυτά θα είχα φύγει
Σαφώς κ δεν ξέρεις τι θα βγει αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι μπορείς να μείνεις κ σε μια σχέση που δεν ειναι υγιής
Το τελευταίο πο λες μια χαρά τι λες αλλα εχει μείνει στην φαντασία μου πλέον.
19-02-2015, 19:28 #55
19-02-2015, 19:43 #56
19-02-2015, 20:13 #57
καταλαβαινω απολυτα τι λες και εχεις δικιο.απλα αποτι καταλαβα με αυτα που λες,δεν ειναι απλα αδιαφορη.και σε αγαπαει και νοιαζεται για σενα και κατανοηση υπαρχει.και αυτα τα βρισκεις δυσκολα.ειναι δυσκολη αποφαση.αν ηταν γενικα αδιαφορη,ουτε σε νοιαζοταν ουτε τιποτα θα σου ελεγα,ναι,κοπανα την!
19-02-2015, 20:23 #58
Ακριβώς αυτό, ακριβώς, οπότε καταλαβαίνεις σε τι ψυχολογική κατάσταση ειμαι.
Αλλα δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως υπάρχουν ολα αυτά αλλα δεν υπάρχει πάθος κ έλξη, δεν ξερω γαμωτο.
Το μόνο που σκέφτομαι ειναι οτι απλα μένουμε λόγω όλων αυτών κ οτι δεν εχει κατι μέσα της ερωτικο, αλλα φίλοι δεν πρέπει να γίνουμε δεν πρέπει, δεν αξίζει σε κανέναν απο τους δυο μας.
Αν δεν υπάρχει επιθυμία, τότε ούτε εγω θα νιώθω καλα σιγα σιγα παλι κ ούτε θα μπορώ να δίνω πράγματα αν όλο αυτό με τρώει.
19-02-2015, 22:29 #59
Πιστευω εχω νιωσει οπως η φιλη σου.
Να αγαπω καποιον και η επιθυμια μου ειναι λιγη,μικρη,να την κανω εγω ασημαντη κι ας μην ειναι,γτνειναι τοσο σημαντικα ολα τα αλλα.Το δεσιμο,η κατανοηση,το γνησιο νοιαξιμο.
Και καπακι εκει που κι εμενα μου λειπει το παθος,αυτος,που κοπανιεται για το ποσο με γουσταρει να παει αλλου.
Περιττο να σου πω πως καθε επιθυμια μου τοτε εξαφανιστηκε.Πραγματικη επιθυμια,γτ ο εγωισμος ξυπνησε για λιγο κ με εκανε να θελω να τον διεκδικησω ξανα...ελα ομως που ο εγωισμος δε νικα την αληθεια μας..κι ετσι καμια προσπαθεια δεν καρποφορησε.
Κυριως γτ εγω δεν ποθουσα.Δευτερευοντως γτ αυτος μου εδωσε την αφορμη να δικαιωθω που δεν ηθελα απο την αρχη..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
19-02-2015, 23:16 #60
Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολη η όλη κατάσταση. Κι εμένα μου έχει τύχει να δυσκολεύομαι πολύ να φύγω από κάποια σχέση λόγω της αγάπης, της κατανόησης, της επικοινωνίας και πολλών άλλων… Από την ιστορία της Φωτεινής πιο πάνω, να πω ότι κρατάω αυτό που λέει για διεκδίκηση λόγω εγωισμού. Νομίζω πως συχνά όταν κάποιος απομακρύνεται, κάνουμε μια προσπάθεια να τον διεκδικήσουμε, ακόμα κι αν δεν τον θέλουμε τόσο πολύ. Αλλά ούτε η απειλή του να χάσουμε την αγάπη και την κατανόηση, ούτε η ίδια η αγάπη – κατανόηση κλπ αρκούν για να επανέλθει το πάθος ή για να live happily everafter. Η απειλή μας κινητοποιεί προσωρινά, η αγάπη μας εγκλωβίζει και στο τέλος δεν κάνουμε βήμα.
Και ξέρεις κάτι? Μερικές φορές δεν είναι καν αγάπη αυτό που μας δυσκολεύει, είναι η εξάρτηση, η συνήθεια, το οικείο, η ασφάλεια, το βόλεμα, η βαριεστημάρα για αλλαγές, οι φοβίες κι ανασφάλειες για το μέλλον και λοιπά παρόμοια. Γιατί αν μιλάμε για πραγματική αγάπη, έχουμε αβίαστα τη διάθεση και βρίσκουμε τον τρόπο να αναγεννιέται το πάθος, να ικανοποιούνται κι οι ερωτικές σεξουαλικές ανάγκες. Επίσης, όταν αγαπάμε κάποιον θέλουμε να είναι ευτυχισμένος κι όχι να ζει συμβιβασμένος, πιεσμένος και ανικανοποίητος.
Θα έλεγα γενικά να τολμήσεις να βρεις μία σχέση που θα έχει τα περισσότερα ή τα πιο σημαντικά από όσα χρειάζεσαι σε κάθε φάση της ζωής σου. Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι και τέλειες σχέσεις, δεν είναι πάντα εύκολο ή γρήγορο να δημιουργήσεις μια καλή σχέση, ΑΛΛΑ είναι σημαντικό να τολμάς να προχωράς μπροστά όταν κάτι έχει κάνει τον κύκλο του.