διεθνης συνομωσια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 202
    Senior Member
    καλησπερα και παλι ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τις διαβασα προσεκτικα...να σας πω την αληθεια κανεις δεν καταλαβαινει οτι κατι εχω (εδω οι δικοι μου ξερουν οτι επερνα φαρμακα και δεν ξερουν τι εχω αχαχααχαχαχαχ) απλως εχω συνεχεια τετοιες ιδεες και το τελευταιο διαστημα εχω απαθεια,αβουλησια και ειμαι σε απομονωση...αλλα ρε μαγκες χωρις πλακα δεν εχουν μια λογικη αυτα που λεω? παραδειγμα χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω και σκεφτηκα ρε φιλε οτι 2 απ τις παρενεργειες των φαρμακων ειναι η αυξηση του βαρους και η απαθεια,,τυχαιο?? επιτηδες εχουν αυτες τις παρενεργειες για να γινουμε 200 κιλα απαθεις να μην μπορουμε να αντιδρασουμε στα σατανικα τους σχεδια,επισης εχω την αισθηση οτι με παρακολουθουν απο καποιο δορυφορο και μαλιστα χωρις να κανω καθολου πλακα μπορει να παρακολουθουν και αυτα που λεω τωρα εδω και να ελεγξουν τα συναισθηματα μου η κατι τετοιο και νομιζω πως τα φαρμακα θα με σκοτωσουν,,,απλ μου ειν πιο ευκολο να πιστεψω οτι οι ''νορμαλ ανθρωποι''' ειναι απλα σε αγνοια και οτι εμεις οι ''ψυχωσικοι'' εχουμ την ικανοτητα να βλεπουμε την αληθεια οπως ειναι και μας λενε οτι ειμαστε αρρωστοι και οταν τα βρισκουν σκουρα τι κανουν???? μας προκαλουν ψευδαισθησεις για να νομιζουμε οτι ειμαστε τρελοι και να βλαπτουμε τον εαυτο μας και μας προκαλουν επισης καταθλιψη ειτε με αερια ειτε απο το φαγητο.....απλως μιλαμε για μια πολυ καλοστημενη χρονια συνομωσια ,,,πραγματικα νιωθω σαν μαριονετα

Senior Member
    Οσο κάνεις on/off την θεραπεία σου,τόσο θα έχεις τις παρενέργειες.Οταν αρχίζεις και όταν κόβεις είναι πάντα το χειρότερο κομμάτι.Οσο για τις παρενέργειες που γράφουν στα χαρτιά των φαρμάκων τα 8/10 δεν ισχύουν.Παράδειγμα αν εγώ ειμαι γιατρός και εσύ ασθενής σε νοσηλεία και σου χορηγώ risperdal,εσύ πας και φας 2 κιλά κεράσια και σε πιάσει κόψιμο,εγώ είμαι υποχρεωμενός το περάσω στο χαρτί σου στο πρωτόκολλο και η Janssen 10 φορές πιο υποχρεωμένη να το γράψει στο χαρτί μέσα στο κουτί για να είναι καλυμμένη.Οπότε μην δίνετε τοση βάση σε αυτά.
    real eyes realise real lies

Ναι εσενα τον μεγαλο επαναστατη βαλανε στο ματι.Βρε τι παθαμε.

Senior Member
    ρε μαγκα τι να κανω απλως οταν κατι συμβαινει μου ρχονται τετοιες σκεψεις δεν τις ελεγχω και οσο πιο πολλες ειναι τοσο πιο πολυ τις πιστευω και ακυρωνω την κοινη λογικη μου λενε ολοι να περνω φαρμακα και λεω εγω πως να παρω τα φαρμακα την δεδομενη στιγμη οταν πιστευω οτι δεν εχω προβλημα και οτι τα συμπτωματα μου ειναι η πραγματικη αληθεια

ΡΕ ΦΙΛΕ καβκαζ με την ιδια λογικη θα επρεπε να πιστευεις οτι αν παρεις φαρμακα θα παψουν να σε παρακολουθουν,οχι οτι δλδ θα ακυρωσουν τα φαρμακα τις παρενεργιες τυχων ψυχωσης αλλα οτι με καποιο τροπο θα επαψαν πχ να σε παρακολουθουν επειδη θα επαιρνες φαρμακα.ας μην το φτασουμε εκει....δεν ειναι τελειως λαθος ο συλογισμος σου εχει μια αληθεια(αφου η πνευματικη αρρωστεια δεν πειραζει καθολου αμεσα την σωματικη) νομιζω τις ταξης του 2% αλλα απο εκει και περα παρε κανα φαρμακο γτ πολυ το φιλοσοφεις κ γτ στην βραση κολαει το σιδερο(ξερει τι λεει ο λαος)

Banned
    kavkaz διαβασε μια ιστορια που βρηκα στο διαδυκτιο αν εχεις χρονο

http://babis1976.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html

ακομα και ετσι ναναι όπως και εγω πιστευω καλυτερη η αγνοια οποτε παιρνε φαρμακα εστω και μικρη δοση

Senior Member
    στις 3 του μαρτη εχω ραντεβου με τους γιατρους και να σας πω την αληθεια φοβαμαι να παω για διαφορους λογους ,,,,ξερω πολυ καλα οτι κανουν καταγραφη και θα δουν τοι δεν συμμορφωνομαι και φοβαμαι οτι θα ασκησουν καποια επιρροη πανω μου προκαλοντας μου παλι απαθεια αλλα αυτο που φοβμαι περισσοτερο ειναι οτι ισως αυτην την φορα μου προκαλεσουν ψευδαισθησεις για να με βγαλουν απ την μεση ,,,μπορει να με κλεισουν και στο ψυχιατρειο,εκει ειμαι σιγουρος πως οντως θα με βγαλουν απ την μεση ρε παιδες φοβαμαι να τους πω τι πιστευω οτι δηλαδη και οι ιδιοι ανηκουν σε αυτην την πλεκτανη μπορει να βρουν νεες μεθοδους να μουν δινουν τα φαρμακα και σκεφτομαι πως ισως τους στελνουν σημα απο αυτα που γραφω ηδη εδω και γνωριζουν ηδη την κατασταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δεν μπορεις να αλλαξεις οποιο αρθρο θες. Μερικα ειναι προστατευμενα.
    Π.χ αυτο το αρθρο εχει προστασια http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia .
    Δεν μπορεις να το αλλαξεις.
    Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες για την προστασία.Κάποια δεν μπορείς να τα αλλάξεις με νόμιμο τροπο.Το συγκεκριμένο είναι σωστό,ουσιαστικά συμφωνεί με αυτά που διδάσκονται στο πανεπιστήμιο και είναι αυτά που είπα στο ποστ μου πρίν.

http://i58.tinypic.com/2cxf9z4.jpg

Senior Member
    @kavkaz αυτή τη στιγμή ζεις μια καλοστημένη απάτη του μυαλού σου.Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο από αυτά που πιστεύεις,δεν νομίζω να τα καταφέρω.Όλη αυτή η συνωμοσία που έχεις δημιουργήσει είναι αποτελεσμα της αρρώστειας.Πίστεψέ με δεν μπορούν οι γιατροί να διαβάσουν την σκέψη σου ούτε σε παρακολουθούν τώρα.Είμαστε πολύ ασήμαντοι.Ξέρω ότι είναι δύσκολο ως ανέφικτο να τα βγάλεις αυτά από το μυαλό σου μιας κ τώρα αυτή είναι η πραγματικότητα για σένα.Τα φάρμακα δεν δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα απλά μας επαναφέρουν στο φυσιολογικό.Οι επαγγελματίες γιατροί να βοηθήσουν θέλουν κυρίως.Επισκέψου τον γιατρό κ μίλησέ του.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες για την προστασία.Κάποια δεν μπορείς να τα αλλάξεις με νόμιμο τροπο.Το συγκεκριμένο είναι σωστό,ουσιαστικά συμφωνεί με αυτά που διδάσκονται στο πανεπιστήμιο και είναι αυτά που είπα στο ποστ μου πρίν.

http://i58.tinypic.com/2cxf9z4.jpg
    White ,τυχαινει να διορθωνω αρκετες φορες αρθρα της βικι και ξερω την διαδικασια. Εσυ εβαλες ενα print screen απο το edit , προφανως πριν το δημοσιευσεις. Αν το δημοσιευες , θα βρισκοταν καποιος να το διορθωσει/ διαγραψη και να κανει αναφορα καταχρησης.
    Δεν μπορεις να τρολαρεις εκει τοσο απλα οσο το περιγραφεις , ειδικα στην αγγλικη εκδοση της wiki.

Senior Member
    Δεν διαφωνώ σε καμιά περίπτωση.Εχουν χακάρει πάρα πολλά.Αν το έκανα save στην προκείμενη περίπτωση,θα το βλέπανε όσοι προλάβουν και μετα θα μου ερχόταν "το mail".Το point μου είναι οτι δεν ειναι έγκυρη πηγή.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ιακωβε μου,οσο δυσκολο και αν σου ειναι να το πιστεψεις,ΟΝΤΩΣ εχεις προβλημα,και πρεπει να εμπιστευτεις τους γιατρους σου.

Και μην ακους τι σου γραφουν εδω,γιατι οι περισσοτεροι αν κρινω απο τις απαντησεις που σου εδωσαν,πασχουν απο το ιδιο.
    Δεν προσπάθησε κανείς να πείσει τον άνθρωπο ότι δεν είναι άρρωστος όλοι τα ίδια λέμε, αυτό που του είπα είναι σύμφωνα πάντα με την αγωγή του πρώτα, είναι να μην ασχολείται δεν πρόκειται να πείσει κανέναν αλλά και ούτε να πετύχει κάτι με τις φοβίες του.

Quote Originally Posted by white View Post
    Εκεινοι που λέγαν για την γη,απλά δεν ξέραν γιατί δεν μπορούσαν να το μελετήσουν.Η επιστήμη μετά απο χιλιάδες χρόνια προχώρησε.Γίναν έρευνες,μελέτες.Η γή είναι στρόγγυλη και η παρανοικη ψυχωση ασθένεια τελικά.Και για το πρώτο υπάρχουν φωτογραφίες και για όλες τις ασθένειες που ξέρουμε υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια/δισεκατομμύρια που έχουν νοσήσει/θεραπευτεί πριν τις διδάξουν στους γιατρούς που σε κουράρουν.Μην μπερδεύεις την θρησκεία με την επιστήμη.Στην επιστήμη χωρίς απόδειξη δεν υφίσταται τίποτα.Κι παρά τις αποδείξεις κάθε μέρα νεοι επιστήμονες κάνουν έρευνα για να ανατρέψουν τα αποδεδειγμένα.Καλώς ή κακώς στην Ιατρική πολύ λίγα ανατράπηκαν,η ουσιαστική πρόοδος ήταν στις θεραπείες.Αυτες που πολύ κόσμος δεν θέλει να κάνει και αμφισβητούμε...
    Δεν το λέει μόνο το wiki εγώ απλά ξέρω ότι στην ιατρική και ένα βήχα να έχεις σε εξετάζουν, κάνεις εξετάσεις αίματος κάποιες φορές και ο γιατρός σε ελέγχει και με το στηθοσκόπιο....

Στην περίπτωση μας η πάθηση βγαίνει μέσω DSM και μάλιστα σου συνταγογραφούν χωρίς καμία εξέταση, πόσοι από εμάς εξετάστηκαν έστω με ένα εγκεφαλογράφημα για παράδειγμα, πριν τους δοθεί η θεραπεία;

Δηλαδή πας στον γιατρό του λες έχω συνάχι βήχα πονάει ο λαιμός μου και σου δίνει την ίδια αντιβίωση που δίνει σε κάποιον για πυώδεις αμυγδαλές;

Και κάποιες εξετάσεις πάλι που υπάρχουν στο κεφάλι δεν δείχνουν την ψύχωση αλλά την σχιζοφρένεια η δε πλάκα είναι ότι τα σημεία φαίνονται ότι νοσούν γιατί δουλεύει σε μεγαλύτερο λειτουργικό ποσοστό, από το ένα τρίτο ο εγκέφαλος, κάνω λάθος, αν ναι συγνώμη για την παρανόηση γιατί πιστεύω ότι δεν κινούμε, ούτε το αισθάνομαι, όταν γυρίζει η γη, άρα για εμένα είναι ακίνητη. :)
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Ειναι εγκυροτερη απο πολλα αρθρα που κυκλοφορουν στον τυπο ή και απο εντυπες εγκυκλοπεδιες , αλλα δεν ειναι ακαδημαικο περιοδικο.
    Για γενικη ενημερωση ειναι μια χαρα , αν θες να εμβαθυνεις αρκετα σε καποιο θεμα θα πρεπει να ψαξεις και αλλου.

Και επειδη αρκετα σπαμαραμε το θεμα, κλεινω εδω την συζητηση.
    Καλη συνεχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    στις 3 του μαρτη εχω ραντεβου με τους γιατρους και να σας πω την αληθεια φοβαμαι να παω για διαφορους λογους ,,,,ξερω πολυ καλα οτι κανουν καταγραφη και θα δουν τοι δεν συμμορφωνομαι και φοβαμαι οτι θα ασκησουν καποια επιρροη πανω μου προκαλοντας μου παλι απαθεια αλλα αυτο που φοβμαι περισσοτερο ειναι οτι ισως αυτην την φορα μου προκαλεσουν ψευδαισθησεις για να με βγαλουν απ την μεση ,,,μπορει να με κλεισουν και στο ψυχιατρειο,εκει ειμαι σιγουρος πως οντως θα με βγαλουν απ την μεση ρε παιδες φοβαμαι να τους πω τι πιστευω οτι δηλαδη και οι ιδιοι ανηκουν σε αυτην την πλεκτανη μπορει να βρουν νεες μεθοδους να μουν δινουν τα φαρμακα και σκεφτομαι πως ισως τους στελνουν σημα απο αυτα που γραφω ηδη εδω και γνωριζουν ηδη την κατασταση
    εγω σου προτεινω να αποφυγεις πασει θυσια το ψυχιατρειο.
    ο πιο σιγουρος τροπος για να το κανεις αυτο, ειναι να εισαι συνεργασιμος και να παρεις την αγωγη που θα σου προτεινει ο γιατρος σου.
    ασε τις υποθεσεις και τους φοβους. μπορει να μην ισχυει τιποτε απ ολα αυτα που φοβασαι και να τα βγαζεις απ το μυαλο σου.

Senior Member
    Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία.Κανένα άρθρο στο ίντερνετ και καμία ανοιχτή εγκυκλοπαιδεία δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εξέταση του γιατρού.Και επειδή όπως είπε ο/η betelgeuse το φλουντάραμε το θέμα με το wikipedia και ξεκίνησε απο την φράση "χμμ ενδιαφερον ριξε μια ματια στην Wikipedia"..
    Ο άνθρωπος έχει πάει σε γιατρούς,εχει διάγνωση και θεραπεία στα χέρια του.Ναι μάλλον σε σε 1000 χρόνια θα αποδειχθει οτι επειδή δεν ξέρουμε την αιτία μιας ασθένειας -αλλά μονο συμπτώματα και θεραπεία- υπήρχε διεθνής συνωμοσία,οι γιατροί διαβάζαμε το μυαλό των "προικισμένων" αλλα η μυστική οργάνωση μας δεν είχε βρει τον κατάλληλο "έξυπνο",καποιο απο τα τσακάλια του φόρουμ να γράψει αυτά που θέλουμε στο wikipedia.Να πάρει ! Την κάτσαμε! Προσπάθησα να πείσω οσους περισσότερους να πάρουν τα φάρμακα αλλα τώρα ειναι πια αργά...αποκαλύφθηκαν τα παντα!

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast