Results 76 to 90 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
20-02-2015, 16:56 #76
Ποια ακριβως είναι η εξεταση που κανει ο ψυχίατρος στον ασθενη για να ανακαλυψει αν πασχει από σχιζοφρενεια?? ρωταω γιατι εμενα δεν μου καναν καμια... μονος μου πριν με μπουζουριασουν καταλαβα ότι κατι δεν πηγαινε καλα και εκανα ότι εξεταση υπηρχε για τον εγκεφαλο και όλα βγηκαν μια χαρα!!! είναι καθαρα εμπειρικη η εκτιμηση από τα συμπτώματα που παρουσιαζει ο ασθενης αν πασχει από σχιζοφρενεια ή όχι... Το Wikipaidia το ανεφερα σαν μια υποτυπωδη πηγη μιας και όλα τα αρθρα που εχω διαβασει για την σχιζοφρενεια όλα λενε το ιδιο και από εγκυρες ιατρικες πηγες.
συγχωρειστε με για την αποψη μου οσοι γιατροι βρίσκεστε εδώ αλλα ο ψυχίατρος είναι ενας απλος ανθρωπος που εχει παρει ένα πτυχιο διαβαζωντας 5 βιβλια που οσο αφορα την ψυχιατρικη είναι καθαρα εμπειρικα.. προσωπικα μονος μου διαλεξα την αγωγη μου από την ερευνα ολων των φαρμακων που εκανα και μονος μου ελεγχω την δοσολογια και ειμα μια χαρα.. και το διαλεξα γιατι όπως ξαναειπα η αγνοια είναι η καλυτερη επιλογή
οσο αφορα την ερωτηση του θεματος καλο θαταν να παιρνει τα χαπια του.. γιατι ακομα και μια στο εκατομμυριο ναναι ετσι όπως τα λεει ο Kavkaz απλα δεν αξιζει τον κοπο να αναλώνεις την ζωη σου
- 20-02-2015, 18:53 #77
Ρε φιλε τι θες τωρα? με ποιο δικαιωμα ερχεσαι και τσαμπουνας ενα σορο ειρωνειες? ποιο ειναι το προβλημα σου δεν καταλαβα? σχεδον ολοι οσοι απαντησαν στο παιδι του παροτρειναν να ξεκινησει φαρμακευτικη αγωγη, σε παρακαλω ανακαλεσε δεν εχεις δικαιωμα να πουλας ειρωνειες και φουμαρα εδω μεσα!.
20-02-2015, 19:56 #78
Αυτο που η remedy κρατα.Να συνεργαστεις με τον ψυχιατρο και να παρεις την αγωγη.Μην φΑς ΚΑΝΑ ψυχιατρειο.Παθον μαθον.15 χρονια και ακομα προχωραμε δεν μας σταμαει κανεις.Στα 30 να δω πως θα με.15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΓΓΕΣ.ΣΕ Κανα αλλο αρθρο θα γραφω πιο πολλες συμβουλες εμπειρικα
20-02-2015, 20:04 #79
Το λες και εσύ. Μόνος σου το παραδέχεσαι. Ο γιατρός διάβασε μονο πέντε βιβλία,οποτε εσύ διαβάζοντας πέντε σελίδες βγάζεις μόνο σου διάγνωση και θεραπεία. Ότι θέλεις παίρνεις όσο θέλεις όποτε θέλεις. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε συζήτηση αν ο ψυχίατρος ξέρει περισσότερα για την ψυχική υγεία σε σύγκριση με τα άρθρα που διαβάζεις στο διαδίκτυο. Εγώ ψυχίατρος δεν ειμαι. Παρόλο που ειμαι γιατρός όταν νόσησα ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα να κάνω αυτοδιαγνωση. Πήγα σε ψυχολόγο πήγα σε ψυχίατρο και ακολούθησα ευλαβικά ότι θεραπεία πρότεινε. Ουτε στιγμή δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να ξέρω πιο πολλά από ένα ειδικό. Πως τα κατάφερες εσύ δεν ξέρω. Μαλον έχεις το χάρισμα.
@σάκη που απάντησες και που θίχτηκες εσύ;Δεν κατάλαβα. Μήπως δεν κατάλαβες τι λέω; Ναι έχει μια δόση χιούμορ αυτο που λέω αλλα δεν κατάλαβα που ακριβώς ειναι τα φούμαρα και που σε ειρωνεύτηκα.real eyes realise real lies
20-02-2015, 20:09 #80
Aστο τιποτα... εγω το πηρα στραβα...
20-02-2015, 20:16 #81
4 χρονια τωρα διαβαζω και ναι ισως εχω διαβασει περισσοτερο ακομα και απο πολλους ψυχιατρους και δεν είναι θεμα χαρισματος.. είναι καθαρα ότι σε μια εμπειρικη ιατρικη όπως είναι η ψυχιατρικη ποιος ξερει περισσοτερα αραγες καποιος που τα ξερει μονο από βιβλια ή καποιος που τα εχει βιωσει??
20-02-2015, 20:18 #82
Δεν θα ξεχασω τι μου ειπε η ψυχίατρος όταν της προτινα την δικη μου αγωγη (που συμφωνησε) εσεις που διαβαζετε θα μας κανετε να χασουμε την δουλεια μας...
20-02-2015, 20:22 #83
Τέλος πάντων.Δν νομιζω οτι οφελει αυτη η συζήτηση. Απο ότι κατάλαβα πολύ κόσμος ταυτίζεται εν μέρη με τον δημιουργό του θέματος. Πάντως λίγο ακούω τον γιατρό λίγο γίνομαι εγώ γιατρός λίγο παίρνω και όσα φάρμακα θέλω,δεν γίνεται. Η εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και κανεις ότι λέει ή δίνεις το δικαίωμα στους γύρω σου να περιμένουν την πρώτη υποτροπή σου για να πας ψυχιατρείο.Ειναι άδικο ενώ μπορείς να έχεις την ζωη σου στα χέρια σου να βασανίζεις και να βασανίζεσαι δίνοντας δικαίωμα στους άλλους να αποφασίσουν για σένα χωρίς εσένα. Γιατι όταν δεν παίρνεις σωστά την αγωγή σου δεν είσαι εδω να υπερασπιστείς τον εαυτό σου φίλε πάσχοντα.
real eyes realise real lies
20-02-2015, 20:31 #84
20-02-2015, 23:55 #85
Να σου τι παιζει να γινεται το πολυ πολυ?Απ' οτι καταλαβαινω ειναι εμφανες στον οποιοδηποτε εκει εξω οτι εχεις καποιο ψυχολογικο θεμα,και τις αντιδρασεις του κοσμου απεναντι σου,τις εκλαμβανεις ως συνομωσια.Πιθανον δε να ακουσες καποιους κοντινους σου ανθρωπους να συζητανε για σενα (χωρις να ξερουν οτι εσυ τους ακους) και τι θα κανουν για να σε βοηθησουν,και αυτο να σου αυξησε την παρανοια.
21-02-2015, 09:06 #86
http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia
Το συγκεκριμενο θεμα στη wiki ειναι προστατευμενο και ειναι επισης και featured article , δλδ οτι καλυτερο εχει να προσφερει η wikipedia που ειναι κατι σαν ζωντανος οργανισμος και εξελισσεται με ψεγαδια και προτερηματα. Φυσικα δεν μπορεις με ενα αρθρο να αντικαταστησεις τους γιατρους , τις θεραπειες και τα συναφη , ουτε μπορεις να εμπιστευτεις οτι αυτο που θα καταλαβεις διαβαζοντας το ειναι το "σωστο" , ειναι για γενικη ενημερωση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-02-2015, 12:10 #87
Καλημέρα. Διαβάζοντας το θέμα σου αυτό κατ' αρχήν να σου πω και εγώ kavkaz, ότι καλύτερα επειδή ζεις αυτήν την έντονη κατάσταση κλπ και έχεις ένα σωρό σκέψεις και κουράζεσαι, να πάρεις το φάρμακο να ηρεμήσεις, για να μη χρειαστεί να μείνεις ψυχιατρείο. Νομίζω είναι πολύ καλύτερο να είσαι στο σπίτι σου, να ξεκουράσεις το μυαλό σου, τον εαυτό σου. Άμα είσαι ήρεμος δε θα χρειάζεσαι και πολλά φάρμακα, καλό είναι να το προσπαθήσεις ώστε να φτάσεις να παίρνεις μια μικρή δόση που έχει και λιγότερες παρενέργειες.
Για όσους ανέφεραν ότι εδώ περισσότερες εμμονές θα αποκτήσεις, και ότι τι να ακούσεις από αυτούς που πάσχουν από τα ίδια κλπ, θα διαφωνήσω πολύ μαζί τους. Ακριβώς από αυτούς που πέρασαν παρόμοιες δυσκολίες μπορεί να έχεις τις πιο καλές και ειλικρινείς συμβουλές καμιά φορά. Και να έχεις ένα παραπάνω νοιάξιμο και κατανόηση. Εντάξει και κάποιοι γιατροί, σωστοί, σε καταλαβαίνουν και σε βοηθούν, αλλά καλύτερα σε καταλαβαίνουν αυτοί που έχουν νιώσει αντίστοιχες φάσεις.
Καλή δύναμη kavkaz, αν μπορείς κάνε και καμιά βόλτα, περπάτημα παρέα με έναν δικό σου άνθρωπο, γενικά λίγο στη φύση αν μπορείς και κάπου ήσυχα.
21-02-2015, 13:35 #88
Breath εγώ αυτό που είπα είναι ότι πολλών η άποψη ταυτίζεται με τον θεματοθέτη.Ότι οι γιατροί δεν ξέρουν/είναι βαλτοί και ότι τα φάρμακα που δίνουν δεν δουλεύουν.Το ότι πάσχουν από το ίδιο δεν είναι κακό,το ότι το αντιμετωπίζουν το ίδιο λάθος με τον kavkaz το πρόβλημα τους,ναι ειναι ενα θεμα.Το να ταυτιστείς μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε,το να αποκτήσεις νέες εμμονες -όταν έχεις αυτήν την πάθηση- δεν είναι δύσκολο.Βεβαίως και κάποιος που περνάει τα ίδια με σένα θα σε καταλάβει πιο πολύ,ειδικά άμα έχει την ίδια εμμονη.Δεν μπορεί όμως να σε βοηθήσει περισσότερο από τον γιατρό σου.Και σε αυτό είμαι απόλυτος.Και μιας που γράφω,να πω και κάτι τελευταίο πάνω στο ότι εφόσον κάποιος είναι ασθενής για κάποια χρονια και διαβάζει ξέρει πιο πολλά από έναν ειδικό που διάβασε πέντε βιβλία.Σίγουρα δεν διάβασε μονο "πέντε βιβλία" σίγουρα δεν έγινε γιατρός απλά διαβάζοντας,σίγουρα την ειδικότητα τις ψυχιατρικής δεν την έκανε στο σπίτι του.Ακόμα και ένας ειδικευόμενος έχει δει εκατοντάδες από κάθε σπανια πάθηση και χιλιάδες από τις συνήθεις περιπτώσεις.Και δεν μιλάω σχετικά με την θεραπεία και τα αποτελέσματα της.Μιλάω για περιπτώσεις άρνησης και υποτροπής.Κάποιες ασθένειες δεν είναι απλό άγχος να τις ξεπεράσεις με χαλαρή μουσική και yoga.Αν αυτές οι σοβαρές παθήσεις ήταν σαν το άγχος,της κρίσεις πανικού η είχαν έστω σαν σύμπτωμα την μόνιμη διάρροια είμαι σίγουρος ότι θα παρακαλούσαν να βρούν θεραπεία.Όπως κάνουμε όσοι έχουμε διαταραχές πανικού.
real eyes realise real lies
21-02-2015, 14:10 #89
καλησπερα μαγκιτες μου και παλι,,,να σας πω την αληθεια οπως διαβασα παραπανω δεν νομιζω να φαινομαι οτι πασχω απο ψυχολογικα φαινομαι νορμαλ αν και οταν βγαινω εξω με κοιτανε παραξενα και τισ περισσοτερες φορες το εκλαμβανω οτι διαβαζουν τη σκεψη μου,τι να κανω αυτες τις σκεψεις εχω δεν κανω πλακα.παντως η αληθεια ειναι οτι εδω και κανα 5μηνο εχω απαθεια,αβουλησια,αλογια και ειμαι σε απομονωση....τεσπα σας ακουσα απο χθες ξεκινησα τα φαρμακα και η πρωτη σκεψη που ειχα και εχω ακομα χωρις να αστειευομαι ειναι πως βαζουν καποια ουσια στα φαρμακα για να μας ασκησουν καποιον ελεγχο η επιρροη,παντως στο θεμα του αγχους ειμαι καλυτερα......και θα ηθελα ακομα να κανω μια ερωτηση,ποια η διαφορα σε ιδεοληψιες και παραληρημα? το ρωταω αυτο διοτι τον προηγουμενο καιρο οταν δεν ειχα την αισθηση οτι με διαβαζουν και οτι με παρακολουθουν μπορουσα να τα εκλαβω καπως παραλογα αλλα οταν μου συνεβαινε πιστευα τοσο πολυ που αντιδρουσα αναλογως,απομονωση,αλλαζα σκεψεις γι;α να μην γινουν αντιληπτες,εμπαινα με πλατη τουαλετα γτ νομιζα οτι εχουν καμερες σπιτιμου και τετοια...παντως σε 4 γιατρους που εχω παει και οι 4 μ παν για ψυχωση κανενας για ΙΔΨ
21-02-2015, 17:21 #90